Söndag

Hej!
Ännu en dag har gått och imorgon är det måndag igen men ingen skola. För imorgon börjar höstlovet, himmla skönt kan jag ju säga! Vad har vi gjort idag då? Jo, Pernilla var här en stund på förmiddagen. Jätte roligt att träffa henne, saknat henne något otroligt mycket ♥

Annars bara tagit det lungt och nu ska jag sova. Imorgon ska vi åka upp till min syster och T, i Ludvika sedan vid ca 15:15 så ska vi vara på mammas jobb för att åka till Örebro. Jag hoppas jag får med mig ett par nya skor hem sedan ska jag köpa påsar med dragkedja på lagerhouse. Då det är lättare att packa i sådana när man åker fram och tillbaka och mycket smidigare och bära för den delen!

Det blir lite dålig uppdate nu när jag är hemma, men ni får ha överseende med det när jag är tillbaka i Gamleby så ska det bli lbättre uppdate, men vill tillbringa så mycket tid med familjen óch vänner när man nu är hemma så sällan!

Nu ska jag sova, för nu är jag trött. Puss&Kram


Vintertid

(tidsinställt-inlägg)

Nu klockan 03:00 är det dags att ställa tillbaka klockorna (vi ställer tillbaka sommarmöblerna) så alltså så är klockan bara 02:00 och vi kan med gott samvete sova många timmar till!

Glöm inte att ställa tillbaka era klockor en timme idag!


Lördag

Halloj!
Nu är det dags att sova, klockan är inte ens 23 och vi ligger redan i sängen en lördags kväll.. Men men ibland så måste man sova tidigt också, och inatt får vi sova en timme längre också, då vi ställer tillbaka klockan klockan 03 och klockan blir då alltså bara 02. Det gillar vi!

Det blir att gå upp vid ca kvart i nio i morgon för att kolla på disneychannel klockan 9. Efter det så får vi se vad som händer :)

Nu ska jag i alla fall sova, pudd

Ställdalen

Hej!
Sitter med min nya datorn just nu och skriver detta blogg inlägg, men jösses va svårt det är att skriva på ett sånt hära litet tangentbord, men man vänjer sig väll! Men jag är nöjd med inköpet i alla fall. Vi (jag&Jon) är hemma i Ställdalen. Vi kom iväg tillslut efter att jag hade låst in bil nycklarn ai bilen och fårr hjälp av datateknikern på skolan som fick upp dörren genom att bända upp dörren då den är så mjuk och föra in en stål grej och dra i handtaget och fick då upp dörren. Dem är bra hjälpsamma på skolan ska jag säga er.

Nu ska jag och Jon åka in till ICA och köpa tvättmedel och sen kanske nått mera. Vi ses senare idag, PUSS


Fredag

Hej!
Det är fredag igen, det innebär att det idag är hemgång efter skolan! Så himmla skönt så det är inte sant!! Så vi åker väll rutn 16-tiden nått, måste bara tanka sedan fylla på luft sedan åker vi. Får se om det blir ett stopp i Linköping för lite mat.

Kommer hem runt 21-tiden idag. så alltså om ca 12 timmar :)
Just nu har jag precis gjort i ordning mig för skolan för snart är det fika, ska bara ta en sväng förbi Jon och hämta honom, sedan ner till skolan, min första lektion börjar vid 10:10 och då har jag kemi (bläää vad jag inte tycker om det) efter det är det lunch sedan matte B i två timmar slutar klockan 15:05 efter det blir det att packa sedan åka. Eftersom att vi inte får någon kvällsmat idag kan vi åka tidigare annars brukar man inte komma härifrån förren ca 17:00.
Men nej nu ska jag gå och borsta tänderna sedan gå mot Granen. Skriver mera innan vi åker (om jag hinner) annars ikväll när vi kommit hem!

PUSS

00:15

Nu så är "mordet" i Gamleby löst!

Vart en jätte rolig och spännande kväll, men jag skriver mera imorgon för nu måste jag sova


Väntar!!

Hej
jag har precis packat klart nästan allting, förrutom typ datorn, mitt täcke och kuddar sen är nog allt med tror jag! Då är det bara att bära ut allt i bilen och åka hemmåt.

Men allra först så är det nightmission som börjar om lite mindre än en timme, kommer hem vid typ 00:00 tiden inatt. Får se om man orkar blogga då eller inte, kanske gör ett litet tidsinställt inlägg. Annars så ses vi imorgon innan jag drar till skolan, då jag inte börjar förren vid 10:10 och ska gå ner till skolan till fikat som är 9:50.
Men nej nu ska jag vänta på att klockan ska bli 20. Puss

08:24

Klockan är kvart över 8 och jag har både hunnit äta frukost, skickat iväg ett mejl och borstat tänderna!
jag börjar min första lektion klockan 10:10 men det är ju fm fika vid 9:50 så jag ska gå ner till dess.

Så nu en stund ska jag spela lite UNO3 som finns på king.com. Hehe det är jätte roligt, sen om en stund ska jag väll börja göra mig i ordning för skolan. Men jag skriver lite senare för nu ska jag spela.
Puss

:@

Vad jag hatar när inte internet fungerar som det ska, därför det inte har blivit så mycket uppdate idag. För efter kvällsmaten ville inte internet fungerade, var helt skumt. Så det blev ingen uppdatering då, så jag pluggade sedan gick jag hem till Jon och kollade på Björn bröder sedan kollade jag när han spelade WOW en stund och nu sitter jag här på mitt rum, och väntar på att klockan ska bli typ 23 så jag kan gå hem till Jon igen för att sova!

Imorgon är det torsdag, och nästa dag är fredag och då åker vi hem! Ska bli himmla skönt men ja två dagar kvar i skolan imorgon har jag svenska, vo och sedan block. På blocket ska vi gå tipspromenad sen efter det vet jag inte, slutar i alla fall klockan 16:15 då blir det kvällsmat sedan är det bara att vänta på att klockan ska bli 20 för då är det samling vid skolans entré då det är dags för nightmission, ska bli intressant att se vad det kan vara! Slutar ungefär runt 00-01 så efter det är det raka vägen i sängen. För att orka upp på fredagen då det blir en lång dag med skola först, bilresa hem vi kommer hem runt 21 tiden sedan äta när man kommer hem så blir nog inte sängen förrens vid typ 00-tiden? Aja det visar sig, är ju bara torsdag imorgon så vi börjar med den, och tar en dag i taget. Det jag också måste göra imorgon är att packa, kanske bära ut någonting i bilen? Men vi får se! Nu ska jag i alla fall kolla på några avsnitt av Full house innan jag går över till Jon.

Puss

Onsdag

Hej
Det är onsdag idag och jag är sämst på att blogga, menmen.. Klockan är nu 11:15 och jag ska snart bege mig neråt mot skolan för lite biljardspelade innan middagen, efter maten åker vi ner till Fotoskolan där vi ska göra nått roligt.

Men först ska jag gå förbi Jon en sväng, men jag uppdaterar mera när jag kommer hem. Ikväll eller ja när jag har slutat måste jag plugga också!!! Ska skicka in en uppgift senast ikväll. Det hinner jag, nu iväg till skolan. Puss


Hallå!

Det är onsdag idag, alltså lillördag!
Med onsdag menas också med att inte jag har någon lektion förrens vid 13:00 så alltså så ligger jag just nu i min säng och skriver detta, kan ju säga att det är ganska så klumpigt att ha en 17" dator när man ligger i sängen, så jag läntar tills jag får min mini-pc!!

Jag ska faktiskt gå in och duscha nu, för om typ 40 minuter så är det fika så då ska jag gå ner till matsalen och efter det så bir det att plugga och göra sig i ordning för skola. För att sedan gå ner till skolan för lite biljard spelande.. Först dushca, skriver mera senare. Puss

Sova nu

Hejsan!
Dagen har gått ganska så fort, hade kemi i morse, var tråkigt sedan lunch med jätte god mat, mums. Efter det hade vi media utan lärare så fick en uppgift via First Class och efter det hade vi svenska i två timmar också utan lärare så fick en uppgift via First Class. Men gick vid typ 15 då vi var klara sen tog jag med mig Jon ut i kohagen och fotograferade lite som ni såg i inlägget innan detta.

Annars har det inte hänt så mycket mera idag, men hemgången börjar närma sig bara 3 dagar kvar. Om tre dagar befinner jag mit på hemma plan otroligt skönt :) Så blir kanske att börja packa lite smått imorgon sedan resten på torsdag. På torsdag är det också dags för nightmisson mellan 20- ca 01. Det allra sista ska jag packa på fredag morgon innan jag börjar skolan då jag inte börjar förrens 10:10 (eller ja 9:50 då det är fika då) sen åker vi hemmåt vid ca 16-tiden, och borde allså då vara hemma runt 21 tiden, och när man kommer hem så serveras det mat, och inte vilken mat som helst utan Yankantarna. Mmmm,ska bli super gott kan jag ju säga!

Sen också att jag får min nya dator om 3 dagar, hihi var roligt det ska bli!
Men nej nu ska jag sova, skriver mera imorgon då jag inte börjar förren vid 13:00 så blir att plugga och lite så på morgonen men jag hinner blogga också, sedan kanske det kommer upp något tidsinställt inlägg också, men mer om det imorgon, nu är det sängen som väntar! Puss

Kohagen

Jag och Jon gick på en foto-runda i kohagen som ligger precis intill skolan, så jag tänkte visa en massa bilder därifrån.. Så ja det blir lite av en bild-bomb i detta inlägg:

  
  
  
 

FLERA BILDER KOMMER!!!!
Men just nu funkar det inte att ladda upp :/

Mat

(tidsinställt-inlägg)

Just nu sitter jag i matsalen och äter lite mat, det som serveras idag är fisk, spenat och potatis. Till efterrätt var det kräm och mjölk. Så ja jag ska fortsätta njuta av maten, vid 13 är det dags för lektion (om läraren är här?) annars ja jag vet inte vad som händer. Men vi hörs vid 17. Puss


I don´t like..

...tuesday!

jag böjar 8:50 och går enda fram till 16:15.. Dock har jag håltimme mellan 11:15-12:15. Men endå det är en lång dag och inte några roliga lektioner heller, jag har två timmar kemi, håltimme, lunch, en timme media och sist två timmar svenska. Men den läraren som vi har på media&svenska var sjuk igår, hmm undrar om hon kommer idag? Det visar sig :)

Jag börjar i alla fall skolan om ca 20 minuter, så ja jag ska väll börja fixa i ordning mig för en skoldag. Får se vad som händer efter skolan. Hoppas att ni får en trevlig dag, jag uppdaterar nog inge mera förrens jag slutar skolan, så det blir runt 17-tiden det blir ett till inlägg. Eller kanske lägger upp något tidsinställt inlägg annars hörs vi vid 17-tiden! Puss

Sweet dreams

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova, upp vid ca 7:15 imorgon för att äta frukost vid 7:30. Sen börjar jag skolan klockan 8:50 min första lektion är Kemi, mindre roligt!

Skriver mera imorgon efter frukosten, så vi säger på återseende!
godnatt


Måndag kväll

Hej!
Klockan börjar närma sig 21 och jag sitter och pluggar. Var nyss över till Jon och åt dem dära nya pannkakorna från Billys, nu har vi smakat alla tre smakerna (choklad, hallon och äpple) och ja helt okej, men jag tror nog faktiskt att äpple är godast.

Hmm vet inte ens vad jag ska skriva. Jo kan ju säga att om 4 dagar så åker jag och Jon hemmåt. Åhh det ska bli så otroligt skönt. Träffa alla där hemma :)
Men nej fortsätta att plugga, skriver mera lite senare. Puss

Måndag

Jag har lite idé brist på rubrikerna, som ni kanske märker!

Men måndag idag då, hade matte i morse fick tillbaka provet som jag gjorde i fredags, och jag klarade det! Känns skönt fast detta efter att läraren hade förklarat uppgifterna. Men jaja, det är bra endå..
Sedan hade vi Media, men läraren var inte där så vi fick en uppgift via mejl som vi skulle göra och redovisa tills nästa gång vi sågs (vi har media imorgon) så får se om hon är tillbaka, annars blir det veckan efter lovet!
Slutade vid 14:00 så då gick jag till Jon, sedan tillbaka till mitt rum och började dammsuga så nu har jag dammsugit här på rummet, så nu är det fint igen. Nu ska jag väll egentligen plugga men var bara tvungen att uppdatera bloggen lite, men fortsätta att plugga sedan blir det mat om en halvtimme. Efter kvällsmaten, blir det mera pluggande. Då ska jag verkligen ta tag i det, just nu har jag ingen lust. Men jag skriver mera lite senare, Puss

Planering inför vecka 43

Måndag: Skolan mellan 8:50-14:00 och efter skolan ska jag städa mitt rum och fixa lite grann. PÅ kvällen blir det att ta det lungt kanske kolla på en film?
Tisdag: Skola, min längsta dag kemi på morgonen i två timmar, sedan håltimme, lunch och efter lunchen har jag media i en timme och sist svenska i två timmar så jag slutar alltså klockan 16:15. Kvällsmat vid 16:30 sen på kvällen får vi se vad som händer.
Onsdag: Börjar min första lektion klockan 13:00 och då ska vi till fotoskolan. Jag kan bara säga att jag älskar onsdagar, roligaste dagen på hela veckan!! För väll se vad man hittar på, på förmiddagen!
Torsdag: Hemmgången börjar närma sig :), skola idag då börjar 10:10 och slutar 16:15. Efter skolan blir det att packa och kanske bära ut lite grejer i bilen? Så man är klar tills fredag, i alla fall bära ut dem grejerna man kan bära ut dagen innan, som mina tvättkläder + skorna som jag ska ha med hem. På kvällen är det night mission mellan 20:00- ca 01:00.
Fredag: Skola mellan 10:10-15:05. Vid ca 16-tiden så rullar jag hemmåt och Jon följer med sedan är det två andra som också ska med. En till Linköping och en till Kopparberg, trevligt med lite sällskap.. Men ja på morgonen blir det väll att packa det sista ut i bilen. Vi får nämligen ingen kvällsmat idag så därför kan man åka hem tidigare och det är skönt för det innebär att man kommer hem tidigare, och hemma så tror jag det skulle bjudas på yankantarna. MUMS
Lördag: Hemma i Ställdalen, får se vad vi hittar på.
Söndag: Fortfarande i Ställdalen, som sagt får se vad vi hittar på!

Snart ska man sova!

Hej!
Söndag kväll, kan bara säga att tacosen blev väldigt bra. Jag vart otroligt mätt så vi hoppade över pannkakorna så vi tar dem någon kväll i veckan istället. För just nu får jag inte ner någonting mera..

Jag är just nu tillbaka på mitt rum, men tänkte om en liten stund gå tillbaka till granen där dem kollar på film. Men orkade inte kolla på en till så gick hit en sväng. Men jag tänkte sitta här en stund först så går väll dit nån gång efter 22-tiden.

Sedan blir det att sova, upp vid kvart över 7 imorgon för att äta frukost vid halv! Sen börjar jag min första lektion klockan 8:50 och slutar dagen vid 14. På tal om tider och sånt, så kommer det efter detta inlägg upp planering för nästa vecka.
Puss

Mat - tacos

(tidsinställt-inlägg)

Hej!
Jag och Jon står just nu och lagar mat, kvällens mat är tacos. Ska bli riktigt gott faktiskt, sedan pannkakor till efterrätt? Om vi inte blir för mätta som jag tror att vi blir, menmen ^^ Vi får se hur det blir, annars så tycker jag att ni får ha en fortsatt trevlig söndags kväll och njut av den ritkgit mycket. För som ni alla vet så är det måndag imorgon och det innebär skola/jobb. Så ja njut av veckans sista lediga dag.. PUSS


5 dagar

Hej!
Det är 5 dagar tills man får åka hemmåt igen, ska bli otroligt skönt. Men i alla fall så var vi ute och tog lite höst bilder, synd bara att det ska regna och vara så otroligt tråkigt väder. Blir ju inga bra bilder, då men jag la in 3 stycken på USB-minnet. Så ja det får duga det.

Just nu längtar jag bar till lovet, och att man ska få åka hem!! Men som sagt några dagar kvar.
Ikväll blir det att äta tacos, mums. Sedan kolla på Beck? hihi och efter blir det att sova, skola imorgon med matte och media. Slutar vid 14, efter skolan ska jag städa mitt rum det vill säga jag ska dammsuga det.
Sen får vi se vad som händer. Nu ska jag i alla fall plugga lite. Jag skriver mera senare, puss


Söndag - 101024

Hej!
Den 25 oktober är det idag det innebär att det om två månader idag så är det julafton. Herregud vad tiden går fort, det är skrämmande, faktiskt! Menmen man får ta en dag i taget och ta dagen som den kommer, det är söndag idag. Det innebär att det är skola imorgon, sista veckan innan en veckans ledigt det är ju höstlov vecka 44. Ska bli otroligt skönt.

Det som händer idag denna söndag är att jag och Jon snart ska gå ut så jag får ta lite höstbilder, dock vill inte vädret sammarbeta med mig för ute är det grått och trist sen regnar det också, men ja det får bli dem bilderna det blir. För jag kan ju inte styra över vädret direkt. Haha. Så vi får väll hoppas jag får till någon höstbild.

Annars vet jag inte vad som händer idag, eller vi ska till affären en sväng och handla nått att äta. Får se vad det blir idag, igår bjöd Jon på kyckling, nå potatisgrejer och sås. Riktigt gott var det!! :)

Måste även tillägga att det är sjukt kallt på dessa rum, och då är det inte ens kallt ute eller jo men ja tänkt i vinter med typ -15 grader, det blir inte roligt då :( Man skulle kanske lägga sig under duntäcket tills Jon kommer, det tycker jag låter som en väldigt bra ide..

Puss


Regn, grått och trist

Hejsan!
Det är vädret jag beskrivit i rubriken. Det regnar ute, är grått och trist. Dock så piggar höst färgarna upp i det gråa så det är lite roligare i alla fall. Men det hade vart ännu bättre med en klarblå himmel och sol. Man kan inte få allt här i livet, lär er det. För det är sant.

Men jag och Jon gick ner till Ica och åt lite lunch på fiket utanför Ica, tog varsin smörgås. Mycket gott var det, sedan gick vi tillbaka till skolan. Hmm och ja man skulle ju haft med sig kameran, men jag orkade inte släpa med den, men jag skulle ha lyssnat på Jon som sa att jag skulle ta med den ^^,

Så dessa höstbilder som jag ska ta, får jag fixa imorgon!!
(kommer säkert också upp några bilder här på bloggen imorgon kväll)

Nu så ska jag plugga en stund, och vid 17-tiden ska jag tillbaka till Jon, för då ska vi börja med maten. Det blir kyckling och nå potatis grejer ^^ MUMS och till efterrätt blir det pannkakor? dem som jag bloggade här om dagen om, dem hade fått in alla smaker nu på ica som vi var tvungna att testa ^^ Vi smakade ju äpple här för ett tag sedan och ja dem var helt okej.
Hmm jusstja det var plugga jag skulle göra så jag ska sätta igång med det nu på en gång. Skriver mera innan jag går över till Jon.

PUSS

Godmorgon

Jag klev upp för typ 45 minuter sedan, hihi skönt att sova länge! Men det kan också ha att göra med att jag gick och la mig vid 02 i går kväll. Så då för man sova länge. Det är lördag idag undrar vad som händer, jag skulle behöva plugga lite grann på svenskan sen skulle jag även behöva ut och fotografera men vädret ser ju inte ut att sammarbeta med mig :(
Så får nog fixa det imorgon, om det inte klarna upp. Vi får se hur jag gör, innan måndag måste i alla fall bilderna vara klara.

men nej skriver mera senare, puss

Kom tillbaka nyss..

...eller ja för ca en halv timme sedan!

Har tillbringat kvällen hemma hos Sofia, sjungt LIPS och gjort något frågespel på engelska som handlade om filmer. Hihi va roligt vi har haft det, mycket skratt har det blivit, och jag älskar det. Det måste i alla fall göras flera gånger. För dessa 6 timmar som vi var där bara flög fram..

Annars vad har man gjort idag (läs; igår, då klockan är över 00:00) och det rent tekniskt sätt är Lördag nu. Menmen ja, har vart i skolan hade ju Kemi och Matte. Slutade vid 15:00 tiden så var det att åka till ICA och handla + att jag fyllde luft och tankade också. Så nu är det fixat inför hemgången som är om typ en vecka.
Orkar inte babbla mera, för klockan börjar närma sig 02:00, och man borde kanske gå och lägga sig?

Men jag skriver mera när jag vaknar, PUSS


V-vik

Nu åker jag till Västervik för lite LIPS-kväll med två kompisar!
kommer bli riktigt roligt, jag kommer hem ikväll någongång, kanske uppdaterar då.
PUSS

Kpbg!

(skulle ha lagt upp detta imorse, men glömde publicera det. Så lägger upp det nu i stället)

Hej!
Var nyss in och kollade på webbkameran på www.ljusnarsberg.se och såg att dem har ju en snö täckt mark idag! Jaha så vinterna har börjat lite längre upp i sverige, tur man bor lite längre ner så, här är det inte en vit mark idag i alla fall. Men det snöade faktiskt lite grann igår, men ja det syns inget av det idag. Men här får ni en bild också hur det ser ut i kopparberg just precis idag, för ca 5 minuter sedan...


Fredagsmyyyyys!

Hej
Det är fredag igen, veckorna går så sjukt fort. Känndes som det nyss var måndag men ja det var ett tag sen.. Men ju fortare veckorna går ju fortare är det höstlov som faktiskt är om en vecka, för om en vecka idag (efter skolan) så åker jag hemmåt och Jon följer med.

Det är om en vecka, nu tar vi en dag i taget.. Det var alltså fredag idag, det innebär att jag har kemi A i två timmar sedan LUNCH och efter det så har jag matte B i två timmar. Slutar skolan 15:05 och då blir det att åka till affären och handla för helgen + att jag MÅSTE(!!) fylla luft i däcket. För på kvällen åker jag in till Västervik och hem till en kompis för lite singstar, åhh det ska bli jätte roligt! Får se när man kommer hem :)


en gammal bild



Undrar vad man ska hitta på fram tills 9:50 som är om ca 2 timmar, jo jag ska hinna duscha hade jag tänkt sedan fixa i ordning mig för en skoldag. Så ja jag kan nog fylla ut dem två timmarna..
Men ja vi hörs lite senare, skriver nog ett inlägg innan jag går till skolan. Annars så skriver jag väll innan jag åker in till Västervik!

Puss


Dagens lista - Torsdag

Bara för att det var så länge sen!

Dagens låt:
 Ingen speciell, här kör vi på spotify.
Dagens dusch: För en stund sedan.
Dagens frisyr: Utsläppt under dagen men just nu lilla-my frisyr efter duschen.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens kläder: Leggings, tunika och döskalle sjal!
Dagens händelse: Att dem hade gjort jätte mysigt i matsalen idag ^^
Dagens planer: Dagen är snart slut, men planer för kvällen är att gå hem till Jon om en stund och kolla på tv sedan typ sova.
Dagens vill ha: Nästa fredag :)
Dagens saknad: Jag saknar alla hemma!
Dagens tråkigaste: Att man gick i skolan idag när det var toppen väder ute för att fotografera i.
Dagens måste: Plugga, men det har jag också gjort!
Dagens dricka: Äppeljuice och vatten.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Frukost, fm-fika, middag + efterrätt och kvällsmat. Orkar inte skriva vad vi fick.
Dagens mående: That´s great!

Plugg-dag

Hej!
Nu har jag slutat skolan och hunnit ätit men var redan tillbaka på rummet vid 17 som jag skrev i morse men jag glömde bort att blogga. För jag satte mig med lite kemi plugg som jag fortfarande sitter med. Men jag är faktiskt snart klar, och då tänkte faktiskt jag lägga mig i sängen och kolla klart på New Moon har ju bara sett halv måste kolla klart på den. Efter det blir det att fortsätta plugga, så ja det blir en plugg dag och vid 21 ska jag till Jon gör att kolla på tv. Sedan sover jag där inatt, och åh va skönt det är med fredag imorgon!

Ska till V-vik på kvällen hem till S för lite LIPS (typ singstar) åh ska faktiskt bli riktigt roligt, får se när man kommer hem, kanske bloggar då det beror på hur mycket klockan blir :) Men nej nu lite film sedan fortsätta plugga!

skriver mera senare, puss

Så var det torsdag.

Hejsan!
Som sagt veckorna bara springer iväg, det är torsdag idag! Det är nog den drygaste dagen på hela veckan, men det är för att vi har Block, det är en otroligt tråkig lektion, vet knappt vad det är. Haha, menmen förra veckan var dock kul när vi hade kampsport och var i idrottshallen i 2 timmar! Vi får se vad som dem har hittat på idag...

Jag börjar skolan om ca 45 minuter, så vad ska man hitta på fram tills dess?
jo jag ska fixa mitt hår sen gå ner till skolan, för lite fm fika som är 9:50. Sedan är det dags för dagens första lektion Svenska B i två timmar efter det så är det lunch, är förresten måltidens dag idag, så idag bjuds det på sobba och hembakat bröd och till efterrätt så är det äppelkaka och vaniljsås! Det gillas. Men ja håret var det sedan skolan, skriver mera när jag slutat skolan som är runt 16:15 fast då blir det nog att jag skriver efter kvällsmaten så vi hörs vid ca 17-tiden!
Puss

Onsdag

Onsdag idag, det innebär lill-lördag!

Var upp och åt frukost imorse, gick tillbaka till mitt rum där jag satte mig vid datorn vid 8:45 så gick jag mot skolan då jag skulle fråga S (matte lärare) lite frågor. Var klar vid 9:15 så då gick jag tillbaka till rummet och kollade internet igen, nördade lite facebook och så.. 9:50 var det dags för lite fika så gick väll ner igen till skolan och sedan hem igen och började göra i ordning mig för skoldagen, duschade och sånt.

Var tillbaka i skolan vid 12:15 då det då serveras middag, efter det alltså klockan 13:00 så började min första lektion för dagen digitalt foto.. Det visades en massa bilder sedan var det lite fika, med otroligt goda bullar.. MUMS, sedan slutade vi runt 14:30. Så då var det att gå tillbaka på rummet, lämnade mina saker. Gick till Jon, kollade lite på tv innan vi gick ner och åt lite mat. Tillbaka på rummet kollade på datorer, över till Jon och kollade på en film, superhjältarna. Hihi, sedan hem igen beställde en datorn, och nu sitter jag här och funderar på om man kanske skulle sova?

vi hörs imorgon, börjar 10:10 fast det är fika 9:50 så det blir nått inlägg innan jag drar till skolan
PUSS

Det trodde jag inte...

...imorse när jag vaknade att jag skulle beställa en mini-pc såhär på kvällskvisten!

Men det är bra att han, och kan vara skönt att ha i skolan för inte orkar man släpa med sig 17" till skolan mycket bättre med en 10,1" hihi så söt den kommer vara! Och inte nog med det det blir nog troligtvis lite mera uppdate på bloggen nu.. Eller ja det är i alla fall det vi hoppas på att det kommer bli det..

Så här ser i alla fall min nya bebis ut:


dock så kommer jag inte få denna dator förrens jag kommer hem på lovet, det är ju lite surt. Menmen då har jag någonting att längta efter. Det är ju alltid trevligt.
Måste bara tillägga här i bloggen också att du är det köp-stopp för min del fram till jul, detta gäller kläder och allt! Eller ja inte mat då men ja andra saker, det enda som jag får köpa är mat och bensin.
Snälla Emma håll detta nu!! men det ska jag allt göra, vet inte riktigt vad jag ska köpa mera så.


Hur?

Jag har vart vaken nu i ca 5 timmar och tror ni att jag har hunnit skriva nått blogginlägg för det? Nej, vet egentligen inte vad jag har gjort, men nu ska jag i alla fall snart dra mig mot skolan för att få lite mat i magen, det serveras lasagne idag, och jag är otroligt sugen på det!! Så nu hoppas vi bara på att det är gott, men det tror jag nog att det är! Efter lunch har jag lektion, digital bild det är en massa som ska visa sina bilder, sedan vet jag inte ritkgit vad vi ska göra på den letkionen med det visar sig väll vad som händer, slutar runt 15 tiden idag i alla fall eller ja vi har ju lektions tid till 16:15 men vi brukar aldrig hålla på så länge.

Men nej nu mat, mer uppdate när jag har slutat skolan, PUSS

Hemma

Hemma från Västervik, var in till Dressman sedan käkade vi på corner.. Så ja vi kom väll hem för ca 40 minuter sedan, jag sitter just nu och kollar igenom matten, ska träffa S imorgon för att jag har lite matte frågor! Känns skönt att hon hade tid så jag kan fråga lite saker har nämligen prov på fredag!

Men så vid 8:50 imorgon ska jag befinna mig vid entrén, där vi skulle mötas! Så får se hur länge det tar, har ju inget förrens 13:00 imorgon. Men det ska nog inte ta så lång tid, kanske typ en halvtimme.
Ska fortsätta kolla på matten så jag vet vad jag ska fråga om imorgon.


denna mattebok har vi


Tisdag morgon

Hej!
Det är tisdag idag, och jag är otroligt trött idag! Nu hur jag kan vara det när jag har sovit typ 7 timmar inatt. Menmen det kan nog också ha att göra med vädret idag, för det är grått och mulet ute. Otroligt tråkigt. Man kan ju hoppas att det klarnar upp under dagen, dock så tror jag inte att det gör det, men ändå man kan ju alltid hoppas.

Skolan börjar om ca 30 minuter så jag ska dra påmig andra kläder sedan gå in och borsta tänderna, sen lägga mig i sängen? Haha nej då det ska jag inte göra för då blir jag bara ännu tröttare. Blir väll att fixa till håret, sedan dra sig mot skolan. Har kemi de två första timmarna...

Skriver mera efter skolan, slutar 16:15. Puss

Dejt med kudden?

Det är precis vad jag ska göra snart, alltså dejta kudden!
börjar bli riktigt trött, men först ska jag bara skriva klart detta inlägg. Ska gå upp vid 7:00 imorgon senast 7:15 för vid 7:30 ska jag befinna mig utanför för då ska vi gå till frukosten. Åh jag är faktiskt lite hungrig nu, hur jag nu kan vara det? Men ja det är ju inte så jätte många timmar kvar innan frukost. Så det är bara att vänta.
Jag skriver väll ett inlägg efter frukosten i morgon det vill säga runt 8:00 tiden. Ska i alla fall försöka hinna med det, men skolan börjar ju inte förren vid 8:50 men jag gör så mycket annat på morgonen, men nu har jag packat påsen och tagit fram kläder tills i morgon så där sparar jag in några minuter.

Så ja ett inlägg ska vi nog hinna med imorgon innan skolan.
jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan, och se det possitivt snart är det helg igen, så som dessa veckor springer fram så ska ni se att det snart är fredag igen. PUSS


Planering för vecka 42

Måndag: Skola, mellan 8:50-14:00. Var uppe och åt frukost på morgonen, sedan två timmar matte B och sedan två timmar media. Slutade ju 14:00 gick hem satte mig vid datorn, gick till J och satt där och läste sedan kvällsmat och sedan till rummet för att läsa och sånt.
Tisdag: Lång dag idag, 8:50-16:15 dock har jag håltimme mellan 11:15-12:15, jag har i alla fall 2 timmar kemi på morgonen efter lunch har jag media i en timme sedan de två sista lektionerna så har jag svenska B. Efter skolan får vi se vad som händer.
Onsdag: Har bokat med läraren i matte så vid 8:50 ska jag träffa henne för lite frågor jag har då jag har prov på fredag. Annars har jag ingen lektion förren mellan 13:00- ca 16:15. På kvällen blir det att plugga och kolla igenom lite på matten.
Torsdag: Sovmorgon men går som vanligt upp och äter frukost så blir en lungn morgon börjar klockan 10:10 med svenska i två timmar, sedan lunch och efter det VO och sedan block de två sista timmarna. Slutar klockan 16:15. Åhh torsdagar är den tråkigaste dagen! På kvällen blir det lite pluggande.
Fredag: Sovmorgon, eller det har jag inte men ja. Jag börjar min första lektion klockan 10:10 då jag har kemi två timmar sedan lunch och efter lunchen så har jag 2 timmar Matte B, då jag bland annat har prov. Slutar den lektionen klockan 15:05 efter skolan blir det att göra i ordning sig för att åka in till Västervik där det blir tjejkväll tillsammans med So&Sa hemma hos So, vi ska sjunga Lips och ha det allmänt trevligt, ska bli riktigt roligt!
Lördag: Bara ta det lungt, slappa hela dagen? Som det ser ut just nu i alla fall.
Söndag: Söndagar = disneydags på morgonen klockan 9. Mer en så vet jag faktiskt inte vad som händer, så det visar sig!

Gårdagens aktivitet

Hej!
Vid kvart i 1 så åkte jag från Gamleby och mot Västervik där jag skulle hämta en kompis för att se åka ut mot Gunnebo till en kompis som bor där. För dagen skulle vi spendera hos deras får, så vi har alltså klappat får idag, åh dem är så söta så det är inte klokt. Hihi, stannade på tre ställen och var alltså inne i tre hagar (haha, vad heter det?) innhängnader där det fanns en massa får, sedan åkte vi även igenom en kohage haha.. Så blev några bilder på kossorna också. Så jag tänkte faktiskt visa er lite bilder från dagen och på alla söta får:

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

det blev väldigt många bilder, men det är alltid kul med lite bilder.
och fåren var otroligt söta så nu längtar jag till våren för då blir det lamm, som vi ska få kolla på, hihi så söta dem kommer vara.
Puss

Måndag

Då har måndagens lektioner passerat förbi och jag sitter just nu här vid datorn på rummet och väntar på lite mat. Men ja det är hela 2 timmar kvar tills det blir någon mat så istället så ska jag läsa i min bok, som ska vara utläst imorgon, har ca 90 sidor kvar. Så ja det är väll bara att sätta igång, förresten ikväll eller senare idag då så kommer det bilder från gårdagens aktivitet upp här på bloggen! Så kika in då för att se vart jag tillbringade söndagen..

men ja nu läsa, kan informera vilken bok jag läser också
SMUTS - Skriven av Katarina Wennstam
Jonas Wahl är framgångsrik advokat. Han har enstark och vacker fru, fina barn och ett i varje detalj designat hus. Jonas karriär har tagit ordentlig fart och han har fått ett erbjudande från TV att kommentera en traffickingrättegång som dominerar Sveriges nyhetsbevakning. Vad ingen vet är atthan spelar ett mycket högt spel i medias strålkastarljus.
Hustrun Rebecca hanterar sin chefsposition på TV perfekt och borde kunna luta sig tillbaka då barnen mår bra och alla berömmer henne för deras vackra hus. Men det finns en krypande känsla av att allt inte står rätt till och Rebecca undrar ofta vad Jonas gör alla kvällar han jobbar över. Men hon är en kvinna som har gjort förnekelsen till en konst och som ständigt putsar på familjens fasad - utåt sett en lyckad yrkeskvinna, mor och maka, men inombords växer tvivlen kring livet och äktenskapet.
Samtidigt utvecklas deras 14-åriga dotter Emma snabbt och hennes begynnande sexualitet pockar på. Emma lockas och skräms av sina egna fantasier och omvärldens reaktioner. Skammen bränner - men vem är det egentligen som är skamlig?

(källa:
http://www.boksidan.net)




Tråkigt..

.. därför lägger vi in en liten onödig lista såhär på söndags kvällen!

KÄRLEK:
Är du kär just nu? - Ja det är jag.
Har du någon kille just nu?- Ja det har jag.
Har du dumpat någon?- Hmm, nej det tror jag inte att jag har gjort.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Inte för skoj skull, det är elakt!
Vem kramade du senast? - Jon.
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej?- Haha, nej verkligen inte, om han gör det kan han dra. Så enkelt är det!

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - Ibland, ibland inte.
Har du bra betyg? - När jag tog studenten i våras dem betygen var bra tycker jag.
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Ja det har jag fått.
Sköter du dej i skolan? - Ja det gör jag, eller jag försöker iallafall!
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Haha, ja det har jag.
Haft mobilen på lektionstid? - Yes.
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Nej det tror jag inte att jag har fått.

FAMILJ:
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Just nu bor jag på internatet på skolan. Annars bor jag tillsammans med min mamma då min pappa gick bort i Januari iår.
Trivs hemma? - Ja det gör jag både här på internatet och hemma hos mamma.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Nej det har jag inte.
Har du skrikit och slagit din pappa? - Nej, det har jag inte eller skrikit har man väll.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot,cp? - Nej.
betyder mest för dej i din familj? - Alla, of course!! ♥
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - Ja det gör jag verkligen!

VÄNNER:
Har du vänner? - Ja det har jag!
Du brukar vara med? - Pernilla&Emelie men vi bor långt ifrån varandra just nu, här på skolan umgås jag med Sofia&Sarah.
Vem/vilka var du med sist? - Sarah&Sofia, idag faktiskt när vi var och kollade på fåren.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Såklart gör jag det.
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja självklart är det det, skulle det inte vara det?`
Har du pussat någon av dina kompisar? - Ja.
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar?- Öhh nej?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja, eller blivit av och blivit av. Dålig kontakt!


FJORTIS:

Du sminkar dej varje dag? - Nej.
Putar med läpparna på kort? - Hmm, nej det gör jag inte.
Tar kort på dina bröst? - Nej?
Använder foundation på läpparna? - Nej, varför skulle jag?
Super dej full varje helg? -  Haha verkligen inte.
Plattar du håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Jag plattar mitt hår, det dära med fjortisfrisyr den ser ut hur?
Ditt hår e knallblont? - Nej det är det inte, det är brunt ^^


ALKOHOL:
Har druckit/smakat alkohol? - Ja.
När drack du alkohol senast? - Förra helgen.
Vad var det för sorts alkohol? - Cider.
Brukar du dricka alkohol? - Nej det kan jag väll inte påstå händer väll ibland.
Har du druckit öl? - Ja, senast förra helgen.
Tycker du om öl? - Nej det är äckligt, dock går det att dricka när man innan har druckigt något annat.

KRIMINELLT:

Är det okej att vara kriminell? - Det tycker jag inte.
Vill du bli kriminell? - Nej det vill jag inte.
Varför gör du sånt här?  - Gör vad?
Vad är inte okej med att vara kriminell? - Allting
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Haha, nej det skulle jag inte!
Har du suttit i fängelset? - Nej.
Vill du hamna i fängelset? - Nej.

DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Hmm, nej det tror jag inte.
När grät du senast? - Alldelse nyss när jag läste ett mejl.
Du har gråtit över en kille? - Ja det har jag!
Vem bråkade du senast med? - Behöver inte du veta.

ÖVRIGT:
Motto? - Inte en aning om vad mitt motto är.
Film? - Det finns otroligt många bra filmer!
Musik? - Blandat.


nelly

Hej!
Lite sent men ja, jag kan säga att mitt paket från Nelly.com kom i fredag! Jag är väldigt nöjd med alla inköp och inte helt fel med lite nya kläder i garderoben. 


Klappa får

Nu ska jag byta tröja sedan ska jag gå ut till bilen och åka till Ica för att köpa nått att äta, för nu är jag hungrig, får se vad man hittar för någonting. Sedan blir det att åka till V-vik och hämta en kompis och sedan vidare mot Gunnebo. Idag blir det att klappa får, ska bli skoj.. Jag skriver mera när jag kommer hem för nu ska jag åka!
ha en bra söndag, puss

Söndag

Hej! Då var det söndag igen, det innebär skola i morgon.
Men innan det så har jag en hel söndag att njuta av, och idag ska jag och en annan tjej hem till en kompis i klassen och kolla på deras får, ska bli roligt. Så jag ska åka från Gamleby runt kvart i 1 hade jag tänkt för ska hämta S i Västervik först innan vi åker vidare mot Gunnebo. Men innan dess ska jag först åka till Ica och köpa nått att äta så ja det blir nog kanske lagomt om man åker från skolan vid 12-tiden? Vi får se men runt det iallafall, men innan jag åker har jag en del saker att göra, ska ta en snabb dusch sedan ska jag läsa min bok (som ska vara utläst på tisdag) annars vet jag inte vad som mer händer idag, eller jo klockan 21 ikväll är det en film som vi ska se på tv4, Rallybrudar.
Men ja som sagt en dusch nu och sedan läsa en sväng innan jag ska åka iväg. Puss

:)

Kom precis tillbaka från affären, köpte pringels! Som jag just nu sitter och käkar på, så jäkla gott kan jag ju bara säga! vart dugen på det sedan jag såg reklamen på tv:en och man blev ju inte mindre sugen när det stog ett rör med pringels i dagrummet ^^ men nu har jag äntligen fått, och detta var till och med party size. Alltså mer pringels.

Jon köpte även pannkakor från Billys fanns bara äpple kvar så han köpte en varsin så blir att testa dem i kväll tror jag. Ska bli spännande! Känns lite fel dock att det har gjort nått med pannkakaor när dem gör pizzor/piroger, menmen dem lär väll också ändra sig lite grann.

Jag tänkte iallafall nu lägga mig i sängen och läsa ett tag, sedan gå över till Jon. Men innan det måste jag ta på mig varmare kläder för ute är det verkligen inte alls varmt!

På återseende // Emma

Pringels

Åhh va jag är sugen på pringels just NU, eller jag har vart det ett tag. Men iallafall, blir nog att åka och köpa det senare. För det vore otroligt gott. Efter maten blir det att åka till affären och handla det. Hihi ^^

Kan också tillägga att jag har sjukt ont i min arm efter kickboxningen i torsdag, haha en otrolig träningvärk har jag så kan knappt böja armen haha, illa är det men jag hoppas det går över snart!

Förresten imorgon ska jag hem till en klasskompis som har får, så vi ska åka ut och kolla på fåren, ska faktiskt bli riktigt skoj. Vem vet det kanske kommer någon bild imorgon kväll.
Men nej nu till ska jag läsa en halvtimme sedan ska jag över till Granen där det ska lagas mat tillsammans med Jon. Börjar faktiskt bli lite hungrig. Så ja läsa först sedan mat. Puss skriver mera lite senare.



(bild: från google.se)


Fredag morgon

Hejsan, det är fredag igen. Jag förstår inte att veckorna går så himmla snabbt, men det kanske är tur för ju fortare blir det höstlov och ju fortare blir det jullov, åh vad jag längtar efter alla loven.. Men men nu tar vi en dag i taget, och det är alltså fredag idag, jag har lektioner mellan 10:10-15:05 och dagens lektioner är 2 timmar kemi och 2 timmar matte B.

Jag åt precis frukost och är nu tillbaka på rummet eftersom att jag inte börjar förren om ca 2 timmar så hinner jag både uppdatera bloggen och spela lite jamlegend, dock så ligger deras hemsida nere, i några minuter så får hoppas dem fixar det snart! Men jag ska försöka skriva nått mera inlägg innan jag drar till skolan.
Puss


22:26

jag återkommer imorgon, puss

Typiskt mig..

..att impuls köpa saker! Varför gör jag det?

Det kan man fundera på, nu la jag precis en liten beställning på Nelly.com. Men jag kände att jag var värd det och faktiskt inte så jätte dyrt, blev allt som allt att kosta 480:- och då fick jag endå 5 saker + 1 läppglans.. Sen var det lite också för att Nelly har gratis frakt hela veckan det vill säga fram till den 17 oktober (så in och fynda) men i alla fall så började det med att jag ville ha en sjal med döskallar, har faktiskt länge velat ha det, men tyvärr inte hittat någon.

Men mycket av det jag hittade var på rean, sen har jag ju faktiskt STUDENTRABATT på nelly och får faktiskt hela 10% på varorna, det är bra det! Jag tänkte visa er vad jag köpte för någonting:

 ---> 62:-
---> 39:-
---> 89:-
---> 53:-
---> 179:-

+ ett par till trosor som kostade 29:-

Nu längtar jag bara tills jag får hem sakerna, ska bli jätte roligt! och bara hoppas på att allt passar så jag inte behöver krångla och skicka tillbaka något, men tror nog att det ska passa..
PUSS

16:12

Hej!
Besöket på fotoskolan var roligt det bjöds på havrekakor, som var otroligt goda och dricka! Vi fick oss en liten rundtur på skolan, sedan satte vi oss i lilla datasalen där vi fick skriva ut varsin bild på A4 papper, riktigt kul. Tror vi skulle dit någon mera gång här framöver, jag hoppas på det i alla fall..
Den bilden som jag skrev ut i stort var i alla fall en bild på ljung, bilden som ni ser nedan..


Sen gjorde han något med typ svertan (haha heter det så?) skit samma, men iallafall han  drog ner den på
när den egentligen skulle ligga på 70-80.. Men jag blev nöjd ändå.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli lite kvällsmat för jag är hungrig och jag tror att det var pastagratäng idag, det är gott! :D Efter maten blir det att PLUGGA.
skriver mera senare, puss

Onsdagen den 13 oktober, klockan 08:13

Hej, det är onsdag idag igen, herregud va veckorna går fort. Det kändes lixom nyss som måndag morgon, men ja det var faktiskt två dagar sedan. Idag är det inte lika fint väder ute, men det kanske blir under dagen men just nu är det mulet ute. Vad händer idag då, jo jag börjar skolan om 5 (!!) timmar, alltså som vanligt på en onsdag så är jag uppe tidigare. Då jag äter frukost på morgonen, måste även prata lite grann om frukosten. I början så åt jag frukost, sen var det en period då jag inte orkade gå upp och äta så då sket jag i det, men nu har jag börjat äta igen tack vare Jon. Så nu äter jag varje dag, men det jag ville komma till var att jag först åt typ en knäckemacka med en gurkskiva och nu äter jag typ två mjuka mackor med pålägg. Igår åt jag tillochmed mannagrynsgröt, dock så gillar jag inte alls gröt men mannagryns gröt går helt okej, och den var faktiskt god. Sen är det bra att variera sig lite grann, och inte äta samma sak varje dag. Det blir tråkigt i längden..

Men jaja, nu ska jag spela lite spel på facebook, sedan bara ta det lungt. Tänkte gå in och duscha lite senare också. Vid 9:50 så är det fika, sen ska jag även hinna med att plugga här på morgonen var min tanke vi får se hur den tanken utvecklas. Jag vet i alla fall att jag måste plugga efter skolan och hela kvällen, verkligen inga undanflykter idag!!

Puss, jag skriver mera lite senare.

Gratis är gott

Nu kan jag beställa 100 gratis foton från fuji-direkt igen. Deras erbjudande är vädligt bra, och det är ett stort + att även deras kvalitet och leveras är otroligt bra så tänkte slänga iväg en order imorgon på 100 nya bilder och jag betalar endast frakten som ligger på 29:- det tycker jag är välidgt bra!

Åhh vad jag längtar tills jag har fotona i min hand, och kan kolla. För ni måste hålla med om att det är mycket roligare att ha korten i pappersform än vad det är att ha dem på datorn..

Förresten jag tror jag glömde att berätta det men när jag var till affären en gång till för att köpa tandkräm så köpte jag även två tian-lotter som jag faktiskt på ena vann 20:- så alltså förlorade jag ingenting på det! Det gick jämt ut, nu ska jag ju bara komma ihåg att lösa in min vinst nästa gång som jag är till Ica.

Nu ska jag leta vidare efter bilder att beställa måste hitta 55 st till sen ska jag lägga mig och läsa i boken och vänta på att Jon ska skicka ett sms och säga att fotbollen är slut så jag kan gå hem dit och sova.

Puss


tillbaka

Hej
nu har jag vart till affären igen, haha. Bara för att köpa tandkräm, men sen vart jag också in på kiosken och köpte två tianlotter, och jag fick för första gången visa mitt körkort. Hihi, det var skoj.

Så ja nu inga mera undanflykter för nu SKA jag plugga kemi. Vi får se hur det går, det ska nog gå bra kanske. Måste även leta reda på en bild som vi ska få skriva ut i morgon på fotoskolan, åhh jag längtar ska bli jätte kul att åka dit! :)

Men nej PLUGGA nu!
Skriver mera lite senare, puss


Nu så!

Hej!
Nu kan jag börja plugga för nu har jag både kladdkaka och choklad, mums så ja det är väll bara börja att plugga kemi nu, omprov på fredag, om man inte skulle åka till affären igen för att köpa tandkräm det stör mig att jag glömde köpa det, det var ändå typ därför jag åkte dit ^^ Så man kankse ska ta en sväng dit igen, sedan måste jag verkligen plugga!!

Skriver när jag är tillbaka, Puss

27 sidor

Det är precis vad jag har läst i min bok, orkade inte läsa nått mera. Så det får faktiskt räcka för idag. Men imorgon blir det att fortsätta och förhoppningsvis så blir det flera sidor. För vecka 41 (alltså nästa vecka) på tisdag så ska den vara utläst.

Åh va mina inlägg är tråkiga, hmm men det blir så ibland för jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Kan förresten nämna att jag idag har haft mitt körkort i 2 månader, åhh va jag är glad att jag har det, det är verkligen guld värt.
Snart blir det att gå över till Jon, och typ kolla på en film kanske. Sedan sova där, imorgon är det dags för skola igen, lång dag har jag också, drygt. Inte heller har jag några roliga lektioner, men efter skolan eller ja efter kvällsmaten blir det nog en sväng till affären för att köpa något gott att äta så man orkar plugga på kemin hela kvällen, det är jag värd. Det vill säga om jag orkar åka in till ICA, men det får vi se. Plugga är något jag ska göra i alla fall.

Kom på att jag kan visa er lite bilder från senaste fotouppgiften som vi hade där vi skulle fota:

  • 3 bilder - skärpa
  • 3 bilder - oskärpa
  • 3 bilder - kort skärpedjup
  • 3 bilder - långt skärpedjup
  • 3 bilder - rörelse oskärpa

Nedan ser ni några bilder från uppgiften....
  ---> SKÄRPA

 ---> OSKÄRPA

 ---> KORT SKÄRPEDJUP

---> LÅNGT SKÄRPEDJUP

 ---> RÖRELSE OSKÄRPA


hmm

Det här med att pluggga går inte så jätte bra för mig just nu, gör typ allt annat än att plugga! Jag var precis in och duschade, och sedan har jag spelat en massa, nördat facebook och kollat massa bloggar.. Så ja pluggandet då? Jo jag ska sätta mig i min säng när jag har skrivit klart detta och läsa ett tag, och inga undanflykter nu!
men nej jag återkommer efter läsningen, puss

Höst

Vilket höstväder vi har, i morse när vi gick och åt frukost var det otroligt kallt ute, hade nog vart minus grader under natten, för på bilarna så var det is på rutorna.. Menmen jag antar väll att vintern är påväg med små steg.

Skolan har iallafall vart bra hade matte i morse i två timmar sedan media 2 timmar! På median redovisade vi bra/dålig reklam, och ja jag gjorde ju det men sen om det gick bra eller inte var en annan sak. Och nu då jag slutade för ca 45 minuter sedan, så jag ska snart lägga mig under mitt duntäcke och läsa min bok som vi håller på att läsa på svenskan.. Vid 16:30 är det dags för kvällsmat, sedan får vi se vad som händer ikväll.
Får se om jag hinner uppdatera något mera idag, annars hörs vi imorgon.

Måste även säga att det är jätte fint väder ute klarblå himmel och solen skiner. Det tråkiga är dock att det inte värmer så mycket men när man sitter här inne så ser det iallafall ut som om det är jätte varmt och skönt ute, men jag kan visa en bild som jag för ca 5 minuter sedan tog från mitt fönster

 


Planering för vecka 41

Måndag: Skola mellan 8:50-14:00. Sedan blir det att plugga eller ja jag ska läsa min bok hade jag tänkt. Kvällsmat vid 16:30 på kvällen blir det kanske någon film eller något.
Tisdag: Skola mellan 8:50-16:15 har dock håltimme mellan 11:15-12:15. Efter skolan blir det att plugga kemi har omprov på fredag (måste verkligen klara det!!) på kvällen blir det att ta det lungt. Måste försöka hitta en bild som jag ska ta med mig på onsdagen som man får skriva ut, hmm vad ska jag välja?
Onsdag: Sovmorgon, men blir väll att äta frukost iallafall, sedan fika vid 9:50. har lektion mellan 13:00-16:15 då jag har digitalt foto då ska vi till fotoskolan och kika, ska bli jätte kul! Hem plugga kemi&läsa
Torsdag: Sovmorgon har skola mellan 10:10-16:15. På blocket så ska vi ha kampsport. Hem och P.L.U.G.G.A
Fredag: Fredag igen då har jag skola mellan 10:10-15:05 sedan blir det att ta det lungt fram till kvällsmaten vid 16:30 sen får vi se vad kvällen bjuder på.
Lördag: Bara ta det lungt, måste städa mitt rum också!
Söndag: Åka hem till en i klassen och hälsa på deras får :)

101010

Hejsan!
Datumet idag är ju lite roligt, år 2010, månad 10 och dag 10. Det vill säga 10/10-10. Haha inte så svårt att komma ihåg. Men vad gör jag då, jo jag har typ gjort klart min läxa så nu är det klart så nu får jag faktiskt spela en stund, blir väll om någon timme att göra lite mat också, det blir makaroner och köttfärssås som jag redan sagt kom jag på! Menmen, gott ska det bli iallafall.

Vad har ni gjort idag då, denna söndag?

Pizza

Det var väldigt gott med lite mat i magen, det blev pizza. Vi delade på en så det fick bli våran lunch, ikväll ska vi fixa till makaroner och köttfärssås. Himmla gott ska det bli, och fram tills dess så ska jag väll försöka plugga och göra lite andra saker, röja upp på mitt rum och lite annat..

Den läxan jag ska göra är att leta reda på en bra reklam och en dålig reklam och sedan skriva en massa om dem. Så ja det blir att leta reklam på internet nu, skriver mera lite senare! :)


en bild från en fotouppgift vi har haft


Söndag

Klockan är ca 13, och vi ska snart åka iväg och käka lite pizza!
Mums, sen när jag kommer tillbaka så måste jag verkligen göra min läxa som jag egentligen skulle ha gjort nu, men har spelat. Hehe så ja jag får göra det när jag kommer tillbaka, orakar inte tänka just nu heller, när jag inte har nå mat i magen! men jag uppdaterar senare. Puss

Linköping

Hej!
Gör mig i ordningför att dra till Linköping med två kompisar, det blir shopping! Hmm inte för att jag har några pengar egentligen men ibland måste man unna sig :)
Ska snart åka till Ica en sväng för att köpa nått att äta, sedan tillbaka till skolan och vänta på att dem ska komma, så jag det är väll lika bra att jag fortsätter, så jag blir klar någongång. Puss

9 månader sedan

Det är helt sjukt va tiden går fort, det är i bland skrämmande!

Det är idag den 8 oktober det innebär att idag för 9 månader sedan gick min pappa bort, jag minns det som det var igår. Det var en av de absolut värsta dagarna jag har vart med om i mitt liv, en händelse som jag absolut inte vill vara med om, men tyvärr fick jag det och just nu är min pappa uppe i himlen. Men jag vet att du har det bra där, och att du är med oss varje dag som går, och i mitt hjärta kommer du för alltid ha en speciell plats, för pappa jag älskar dig något så otroligt mycket så det finns inte ord för det ♥

Jag tänker på dig varje dag som går. Tårarna finns alltid där men det finns också glädje, det är den glädjen som du har gett mig under dessa 18 år jag fick tillsammans med dig, som jag fick ha min pappa nere på jorden tillsammans med mig, just nu är min pappa i himeln och du är min ängla-pappa. Men pappa du vet att vi ses på andra sidan.

♥ JAG SAKNAR OCH ÄLSKAR DIG ♥
24 mars 1950 - 8 januari 2010

Fredag

Hejsan!
Det är fredag igen, veckorna bara springer fram känns som det nyss var måndag morgon, menmen det är bara skönt för ju fortare blir det lov!

Men idag i alla fall så börjar jag skolan 10:10 men som vanligt är det fika vid 9:50 och det är och 20 minuter så ska väll gå ner tills dess och äta lite (igen) haha seriös man gör inget annat en äta här. Mat är ju gott så, idag till middag så var det nå Nasi Goreng fråga mig inte vad det är eller jag googlade det alldeles nyss och då stog det att det var indonesiskt (om jag inte minns fel) sedan ikväll är det tortilla med tillbehör mer känt som Tacos, antar jag väll att det är. Så det blir gott! :D
Jag ska göra i ordning mig nu så jag kan gå till skolan skriver mera sen när jag slutar, det vill säga runt 15-tiden!
ha en bra fredag, puss

20:01

Hur kan man vara så trött? om jag lägger mig i sängen nu så kommer jag somna! Men det är faktiskt så att jag ska faktiskt lägga mig i sängen, dock så ska jag läsa vi får se hur det gå om jag somnar eller inte!

Imorgon är det fredag det gillas, händer lite saker i helgen! Det är ju alltid roligt, men nej nu ska jag läsa i min bok.. haha och ja som vanligt inga bilder, åh jag som lovade.. :/ fy på mig, det får bli en blogg dag på söndag! :)

Fm fika

Hej!
Nu ska jag snart gå ner mot skolan igen för lite fika. Men först skicka ett sms till J och fråga om han ska bli med. Sedan börjar min skoldag så skriver inge mera förrens jag slutar och det blir runt 16:00 tiden. Då blir det även bilder, haha nu har jag lovat alldeles för länge, men då blir det verkligen bilder, jag lovar!

Förresten så regnar det ute, absolut inte roligt att gå ut. Menmen då är det tur att det är så nära till skolan (Y)
Puss

Frukost

Hej!
Jag åt precis frukost eller ja kanske för 20 minuter sedan. Måste även tillägga "jag äta frukost?" vad har hänt med mig, förrut kunde jag verkligen inte äta nu äter jag typ två mackor.. jag kunde inte äta förrut då jag gick upp för sent och alltså inte hann vara vaken så länge innan jag slängde i mig, men vad gör jag nu då?`Nu går jag typ upp en kvart innan drar på mig kläder sedan går vi, och det går jätte bra.. Skumt är det, men det kan också vara för sällskapet för det är väldigt tråkigt att sitta helt ensam.. Men jag är glad så länge som jag kan äta, och ja jag får nog eller nog och nog jag tackar Jon för det det är endå an som får upp mig ^^

Och ja frukost är gott, speciellt när man får allt serverat, bara ta det man vill ha, lite som man har frukost buffe varje morgon, det är lyx ^^ haha
Men nej ska gå in och duscha hade jag tänkt, sen göra mig i ordning, dock så börjar jag inte förrens om ca 2 timmar, men 9:50 ska jag gå ner för då är det fika! Efter det har jag svenska, lunch och efter det VO och de två sista timmarna har jag block då är det kampsport som står på schemat så blir att typ gå hem på lunchen och byta om!
Skriver mera senare, Puss

Onsdag kväll

Hej
jag är hem och borstar tänderna, sedan svarade jag på ett mejl.. Men ska väll snart gå tillbaka till J. Denna onsdag tycker jag har gått fort faktiskt och det är ju konstigt då jag knappt gjort nått på hela dagen hade lektion mellan typ 13-15 sen har man typ bara tagit det lungt kollat på några avsnitt av HippHipp med J. haha riktigt roligt faktiskt..

Men ja det blir väll att sova snart, imorgon börjar jag klockan 10:10 med svenska, ska iallafall gå upp klockan 07:15 för att äta frukost så kan man ta det lite lungt på morgonen, och ja det innebär att jag hinner uppdatera bloggen innan jag drar till skolan imorgon! Måste även försöka lägga in lite bilder, för inlägg utan bilder är tråkiga inlägg. Jag ber om ursäkt för att jag är dålig med bilder, men det är bara för att det tar sådan tid att ladda upp dem, och jag skriver jämt så sent så jag orkar inte vänta på det då, därför blir det inga bilder. Jag ska försöka få upp några bilder imorgon!
godnatt, puss

Bowling-söndag

Hej!
Lovade er igår att jag skulle skriva lite om söndagens aktivitet som var bowling. Jag och två vänner bestämde oss för att vi skulle bowla i Västervik! Sagt och gjort vi bestämmde en tid, och S ringde och bokade en bana klockan 15:00 på söndag..

Så jag satte mig i bilen vid typ halv 2 och åkte in mot Västervik med GPS:en i högsta hugg, eller ja i fönstret hmm men lyckades iallafall missa en sväng, men jag åkte till netto och vända och kom då rätt. Så hittade ju dit iallafall. Och bowlingen gick faktiskt bra, riktigt roligt var det! Vi var typ ensamma i hela hallen också var några killar där. Så vi fick faktiskt spala mer än en timme (som vi då hade bokat) det var snällt!

Men iallafall så var det jätte roligt, och det lär göras om var så säkra på det.

2 timmar

Hej!
Jag börjar min första lektion om 2 timmar, men har vart uppe sedan typ halv 8 imorse och hunnit ätit både frukost och fm fika! Så vad gör jag nu, jo jag kollade igenom lite bilder som jag ska visa idag på digitalt foto som är min enda lektion idag, det jag även skulle behöva göra idag efter skolan är att läsa i min bok. Hmm för den skulle ju vara utläst till vecka 41 eller var det vecka 42?

Ni får ha en bra onsdag, jag skriver mera senare ikväll!
Puss

Tisdag

Hej!
Lång dag i skolan idag, fast den har endå gått ganska så snabbt! Just nu sitter jag här på mitt rum och fixat lite för morgondagens lektion, resten hinner jag med imorgon då jag inte börjar förrens klockan 13:00! Härligt men ja det blir iallafall att gå upp vid typ kvart över 7 för att äta frukost vid halv 8, men men ganska så skönt att komma upp i tid egentligen dock är jag sjukt trött!

Imorgon när jag har lång sovmorgon eller ja håltimme så tänkte jag visa er lite bilder jag inte orkat att lagt ut, som bowlingen i söndags bland annat, men det får bli morgondagens sysselsättning! Nu ska jag över till J, vi hörs Puss


Städa

Åh va jag känner mig duktig ibland, som nu när jag har städat och det vill säga dammsugit, dammtorkat och torkat golvet här på rummet! Kan säga att det behövdes, just nu så ligger alla kläder i min säng så ska ta och vika ihop dem och lägga in dem i garderoben.
Om ca 1 timme är det dags för mat, är faktiskt lite hungirg men var inte någon jätte god mat, menmen får väll äta lite ändå! Förresten så är det faktiskt kanelbullensdag idag, så idag till fikat så fick vi bullar, dock tror jag det var vanilj bullar men det gillas för det är mycket godare än kanel!

Men nej jag ska ta tag i högen på sängen, PUSS

Så var det söndag!

Hejsan, det blev precis söndag!
Sitter här igen för nu är J ochhämtar folket i V-vik och jag sitter här och väntar på honom, så snart får man sova jag är sjukt trött! Men javikollade för ett tag sedan på kenny begins, var enbra film! men vad händer imorgon då? Eller ja idag då jag precis sa att det var söndag, då klockan faktiskt är över 00:00 menjaidag så ska jag städa mitt rum, jag måste dammsuga och lite så, sedan vid ca 14 eller ja vid 14:15 någongång så ska jag åka in till V-vik för klockan 15:00 så är det bowling som gäller tillsammans med S&S ska bli riktigt roligt faktiskt, var ju ett tag sedan man spelade! Eller ja några månader sen, men ja det ska bli roligt, så vi har en bana mellan klockan 15-16, efter det blir det att åka till Internatet! Sedan får vi se vad som händer!

men nu ska jag iallafall lägga mig i sängen och vänta på att J ska komma hem, bara hoppas att jag inte somnar för då kommer han inte in, men det ska jag väll inte göra!
Puss

Lördag

Lördag idag, jag sitter i J´s rum då han är ute och kör folk till V-vik, men han borde komma tillbaka snart! Spelade nyss ett spel Max Payne 2 var faktiskt skoj, men blev irriterad när de inte ville göra som jag ville, så ja jag gav upp ganska så fort..

Men iallafall lördag idag, och jag och J var in till V-vik i morse J bjöd mig på frukost/lunch på ett fik, mums var det. Så det tackar vi för ♥.. Sedan åkte vi hem bytte om eller ja tog på mig andra skor sen begav vi oss ner till hamnen fast ja det är att ta i att kalla det hamn men jag tror nog att det är det så vi säger där så ställde vi oss på bryggan och kastade lite, men ingen fiskelycka hade vi med oss inte hekker någon tur med vädret eller vädret ska jag egentligen inte klaga på för det var soligt och det värmde men deet blåste ju så gick inte så bra att kasta, så vi gav upp efter några kast och åkte till affär´n där det handlades lite eller J handlade, med oss tillbaka till internatet så fick vi sällskap i bilen av B&J..
Där vi var ett tag innan vi åkte ut ännu en gång men denna gång till affär´n efter att vi vart in i skolan, och hämtat ett recept (kändes dock lite skumt att ha nyckel till skolan, menmen) åkte och handlade sedan hem och J bjöd på mat och två andra var också med, riktigt gott var det också!

Blir ett litet längre inlägg nu bara för att jag har tråkigt, haha.. Men man skulle kanske spela lite harpan, medans man väntar? Aja det visar sig vad man hittar på, jag hoppas iallafall att Ni har haft en bra lördag, för det har jag haft!
Puss


Skola snart

Hej!
Sitter på mitt rum och väntar på att skolan ska börja, börjar 10:10 med Kemi men först blir det lite fm fika! Så ja jag ska väll bege mig mot skolan om sisodär 25 minuter!
Har läxförhör första lektionen det där som jag skrev om igår, med periodiska systemet, vi får se hur det går.
Annars då, vädret är sjukt tråkigt knappt så man vill gå ut men nu ser jag faktiskt att solen skiner igenom alla de grå molnen lite grann, kanske att det klarnar upp? Hmm det visar sig, det skulle iallafall vara toppen för man blir på mycket bättre humör och mycket gladare och piggare. Än när man kliver utanför dörren och det är alldeles grått, dimmigt och molning och för att inte tala om regnet!

Det är förresten 1 oktober idag, det är helt sjukt va månaderna går fort nu för tiden, de bara springer iväg. Snart är det jul också. Ska bli skönt, menmen ja ett tag kvar är det ju.. Det har ju inte ens snöat än, och nej jag vill verkligen inte ha snö, så det får gärna vänta ett par månader till. kan börja snöa typ 20 december sen kan det ha smält bort till typ 3 januari. Det vore perfekt då har vi fått en vit jul +  att nyår, då ska det ju också vara lite snö!
Men slut pratat nu ska jag fortsätta göra mig i ordning för att gå till skolan, hörs ikväll om jag hinner och orkar uppdatera! Puss


ett äckligt kryp som jag hittade när jag var ute och fotade för någon dag sedan


RSS 2.0