Hej bloggen!

Befinner mig just nu i falköping där det är crousing, massa bilder ikväll! Puss


00.55 - Hej!

Som vanligt är jag seg på att blogga. Men vi gör så mycket under dagarna så hinner inte sätta mig vid datorn. Så ni får ha överseende med det :) men imorgon ska jag nog hinna med, då åker vi vidare mot nästa ställe :) så då hinner jag nog blogga i bilen, ja det vill säga om det finns mottagning :) men ja mer bloggning imorgon! Eller ja det blir idag då klockan är över 00.00 ;) puss och godnatt


00.50 - snart slut!

Hej semestern börjar närma sig sitt slut, eller ja några dagar kvar men ja :) kommer iallafall hem i början av nästa vecka :) nu ska jag sova :) puss och godnatt! :)


13.50 - i bilen!

Hejsan! Sitter just nu i bilen på väg mot Växjö, vi var nyss på en rastplats där vi fikade. Med en massa getingar, jösses vad många den var. Men som sagt så är vi på väg till växjö och till campingen Växjö swecamp Evedal. Men ja vi ska väll fortsätta åka är ca 1,5 mil kvar. Mer uppdate senare! Puss


Mat

Nu blir det snart tacos här, ska bli riktigt gott. För jag är SUPER hungrig!
Mer uppdate senare, puss!

Dag 8

Hej!
Nej men vädret vart bra idag, så ja det blev en heldag på Öland´s södra udde. Med bland annat att gå upp i fyren och lite sånt. Även tagit en massa kort men som sagt så sätter jag mig vid datorn för sent så hinner inte lägga upp några bilder, så ja ni får klara er med ännu ett inlägg utan bilder, jag får be om ursökt men innom kort kommer det massa bilder! :D
Nu blir det iallafall att sova, imorgon om vädret håller upp och ja om det ör sol så blir det nog stranden! :D
Puss

Öland

Just nu befinner vi oss på Öland! På väg ner till södra udden. Ska försöka lägga in lite bilder i kväll :) puss


Dag 7

För det första förlåt för dålig uppdate!

Men iallafall har inte hänt så mycket det seanste dagarna utan både igår och idag så har det blivit shopping i Kalmar, och idag fick jag med mig en adidas tröja hem som var med på rean hade kostat 700:- men nu kostade den 350:-

Imorgon är det iallafall bestämt att vi åker över till Öland och kollar lite. Så ja det kommer ju bilder där ifrån. Skulle även behöva lägga upp bilder från veckan som vi har vart ute, men hinner inte, haha för mycket att göra. Så ja det får bli någon dag här framöver då blir det ett inlägg med bilder och ja det blir väll antagligen lite text också ^^

Men nej nu blir det att sova, upp vid typ halv 9 imorgon för att åka över till Öland! Puss

Shopping i Kalmar

Hallå!

Vi var och shoppade idag, var på ett shoppingcentrum där så följde med lite saker hem...
en baseball-tröja som alla springer runt i (en ny färg) alla springer typ runt i dem men tycker dem är fina och dem är faktiskt jätte sköna den kostade 249:- sedan köpte jag en vit klänning jätte söt som var med på rean så betalade 99:- båda plaggen köpta på GinaTricot.


jackan
(hittade ingen bild på klänningen)


Emmadagen!

Jag har namnsdag idag!! :D




I bilen..

..på väg till nästa campingplats!

Vi borde snart vara framme på campingen, vi får hoppas att denna camping är bättre än den vi precis lämnade. För den vi var på var faktiskt inge bra, eller jo badet och det var väll en mysig camping. Men dusch/wc var under all kritik, riktigt dåligt och disken också.. Tråkigt att det var så. Men ja nu til nästa camping och som sagt hoppas vi denna är bättre. Ikväll kommer det iallafall bilder från de 4 sista dagarna :) Så kika in ikväll för bildbomd ;)

Puss


Dag 4

Hej!

Idag har vi vart och kollat på min skola som jag ska gå på under ett år och kan bara säga att det är verkligen en jätte fin skola och det är toppen. Så jag tror detta år kommer att bli väldigt bra :)

Och efter det så åkte vi in till Västervik för att kolla lite grann. Men jösses vad varmt det har vart idag!! Men ja man ska inte klaga, utan man ska njuta!
Jag kan också meddela att vi åker vidare i morgon närmare Kalmar..
Mer uppdate imorgon då vi kommer stå på el :)

God natt :)

Det blir lite dålig uppdate när vi inte står på ström men jag tror att vi åker vidare på fredag och då blir det en camping med el. Det kommer då att bli mer uppdate + att det kommer att komma bilder från de senaste dagarna :) men nej nu ska jag sova ny dag med nya äventyr i morgon :) puss


Dag 3

Hej!

3:dje dagen på semestern! Legat på stranden i ca 4-5 timmar sedan tillbaka till husvagnen för att diska, och lagade maten fast ja det var M som lagade maten färskpotatis, gräslökssås och korv. Gott var det :)

Efter det blev det en liten åktur som i och för sig så blev en LÅNG åktur ^^ men trevligt var det så blev massa kort från olika ställen bland annat på en ko.. haha jätte söt :)

Men ja imorgon blird et Västervik och även en koll på skolan tror jag. Sen hoppas vi på att det blir pizza..
men det har vart en trevlig dag, med härlig sol och ljumma vindar.

Puss 

Dag 2

Hej!
Sitter just nu i min hemstad eller ja iallafall för ett år, det vill säga Gamleby! På en camping, dock utan el men några dagar klarar man sig ju, och dator har jag + internet och då klarar man sig ^^

Förresten så har jag tagit ett premiär dopp för sommaren, riktigt skönt var det. Det var inte ens kallt när man gick i.. Då är det riktigt härligt, dock var det jötte äcklig botten menmen, bara man simmade hela tiden så gick det ju hyffsat.

En väldigt mysig camping, och måste bara säga att det är otroligt roligt att kolla på folk på en camping man kan se mycket intressant. Här på kvällen så grillade vi och efter det så gick vi liten promenad så jag tänkte visa er lite bilder från campingen..


Lite bilder från dagen:

Dag 1

Semestern har börjat vi åkte hemmifrån vid halv 1 idag, eller ja var meningen att vi skulle iväg vid 12-tiden. Men jag och mamma var lite sena, menmen vi hann ju iväg första stoppet blev Ica i Guldsmedshyttan. För att handla lite saker. Sedan vidare vi stannade på Sickelsta rastplats för att fika lite (munk och pannkaka) ja inte tillsammans men var för sig ;)

Vidare ut på vägarna och till en camping som vi just nu är på Småängens camping, fast ja våra platser är ju lite roliga, vi står mitt på en åker "riktiga campingen" ligger rakt över vägen så detta är väll typ som lite extra platser. Men men här har vi det bra och här får vi stå hur vi vill..

Men ja som sagt första dagen idag, imorgon åker vi vidare mot en ny plats och en ny campingplats. Men mer om det imorgon, då ska jag även berätta om den stressade veckan som var förra veckan, då det verkligen inte var en lugn stund. Kika in imorgon och läs om den. Det kommer även bilder imorgon från DAG 1. Hinner inte lägga in dem just nu, men som sagt kika in imorgon för bättre uppdate. Nu ska vi sova.

PUSS

13.02 - på väg!

Hej nu så är vi på väg på semester! Första stoppet blir vid ica i g-hyttan. Det blir mer uppdate senare! Puss


Helt slut

Hej, helt slut och orkar ej blogga!

Får be om ursäkt för sämsta uppdaten, men det tar på krafterna att jobba.
Men sista dagen imorgon sedan ledig i veckor!
Så ja i helgen blir det vanlig bloggning. Puss 

21.45 - huvudvärk!!!

Hej orkade och hann inte blogga idag. Så lite uppdate om dagen kommer i morgon, eller ja det beror på vilken tid vi kommer hem. Fullt upp HELA dagarna helt sjukt, men bara 3 dagar kvar till helg och 6 dagar kvar tills vi åker! Men nu ska jag sova och hoppas att min huvudvärk försvinner. Förresten så kom mitt paket från siba idag. Berättar mer imorgon :) puss och god natt! :)


22:08 - Hej

Måste bara göra en snabb liten sms bloggning.. Måste bara säga att om en vecka befinner jag mig någonstans på en campingplats i Sverige. Och detta är då första dagen på semestern :) åhh vad jag längtar! Men nu ska jag sova, puss och godnatt :)


Planering för vecka 28

Måndag: Jobba, sedan hem!
Tisdag: Jobba, efter jobbet blir det att åka direkt upp till Ludvika för kl: 15:30 så har jag en körlektion som håller på i ca 1 timme! Efter det så blir det att åka hem. jag övningskör både dit och hem!
Onsdag: Jobba, efter jobbet blir det att åka till Linde för besiktning av husvagn och fira min moster som yllde för ett tag sedan.
Torsdag: Jobba. Efter jobbet skjussar Mormor mig till Ludvika för ännu en till körlektion och ja sedan åker vi hem igen.
Fredag: Sista jobbdagen för veckan, härligt!! Efter jobbet blir det hem, sedan ska vi på kalasfirande för andra gången denna vecka.
Lördag: Packa.
Söndag: Packa.

Söndags-shopping

Hejsan! Som jag sa så blev det lite saker hemklickade från Siba.se.
kankse lite mer saker än vad jag hade behövt? eller jag är nöjd med mina köp, det jag klickade hem och som jag troligtvis får om några dagar var:


Dataväska, 299:-


Extern-hårdisk 1 TB, 598:-


Adobe Photoshop Elements 8, 898:-


= 1795:- sen frakt + faktura. Så lite drygt 2000:-
tur att man inte söndags-shoppar så ofta ;)

Bilen tvättad

Hello, jag tvättade nyss min bil, så nu är den ren och fin igen. Men jag skulle behöva vaxa den också men vet inte hur man gör det, så det får jag kanske göra när mamma kommer hem från Nitten? Men nej jag ska nog hänga en en maskin med tvätt nu + att jag ska lägga i en ny tvättmaskin denna gång med blåa kläder har vart duktig denna helg har tvättat

2x svarta
1 vit
1 lila/rosa/orange
1 med trosor och strumpor

och nu håller jag på och tvättar en med blått.
så alltså 6 maskiner! Det är inte illa det :)


vart kom alla moln ifrån?

Hej, är det inte typiskt när man ska ut och sola alla moln kommer på typ 2 sekunder? Och självklart ska dem vara där solen är, detta har nu hänt igen! Små moln på himmlen precis där solen är.. Men ja det börjar lätta men det är väll bara för att jag sitter i paveljongen (eller vad det heter, ett litet uterum?)

Det är söndag idag, det innebär att mamma kommer hem idag! efter att hon har vart i Nitten i helgen och med sig hem har hon en husvagn ^^ Då vi på onsdag ska besikta den och att vi på måndag (om ca en vecka) åker på semester. Åhh jösses vad jag längtar!


Snart såär det helt blå himmel igen, om jag väntar en stund till så ska jag sola sen! Man skulle kanske gå in och ta lite glass? Medans man väntar, och lite vattenmelon :) Tycker jag låter som en mycket bra idé..

Förresten om en månad idag då jäklar gäller det!! :D Mer om vad det är får ni veta när det börjar närma sig.

Nej nu sola, hörs senare!


10:06

Hejsan, jag är uppe tidigt. Gick faktiskt upp redan vid 8:00, bara för att jag ska vara lite trött tills ikväll då det imorgon är dags för jobb igen.

Men iallafall klockan är nu ca 10:15 och jag ska bara borsta tänderna sedan ska jag gå ut och hänga tvätten som jag startade imorse när jag gick upp, det blir att hänga dem ute sen ska jag lägga i en ny maskin tvätt. Sedan blir det att lägga sig i solstolen och sola, för ute är det redan ca 30 grader i solen. Det gillas!


Lite nytt till datorn

Hejsan!
Imorgon ska jag nog beställa detta till datorn, en dataväska + en extern hårdisk.
Är i stort behov av båda, dataväska då jag inte har någon, jo till min gamla men har större dator nu, så därför måste jag ha en ny dataväska. Kan ju vara bra att ha då vi snart åker på semester och sen när jag flyttar..

En extern hårdisk har jag tänkt länge på att skaffa, då jag har så otroligt mycket bilder, + nu när jag börjar en fotokurs så blir det säkert ännu mera bilder måste ha dem någonstans så jag kan spara dem.
Så ja det blir att beställa detta, i think :)



6 månader :(

8 juli idag för 6 månader sedan gick min älskade pappa bort.
sedan dess har jag gråtit många, många tårar och än är dem inte slut och kommer heller alldrig bli.

6 månader, ett halv år sedan.
Det är väldigt länge och jösses vad tiden har gått fort, men du har vart borta alldeles för länge :(
Fast det tyckte jag redan efter en dag, eller ja bara en minut efter att jag fick ett besked som förändrade mitt liv, som förändrade mig.

Pappa jag saknar dig något otroligt mycket, så det är inte sant.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta vad som en händer, och pappa vi möts på andra sidan. ♥
du är iallafall den allra bästa pappan man kan tänka sig, och nu är du den bästa änglapappan man kan tänka sig
you are the best
♥♥


i miss you ♥
500424 - 100108


Ted 3 år


(bilden till hör mig och får inte kopieras)

För 3 år sedan alltså 070707, föddes en liten pojke som fick namnet Ted.
Idag fyller han 3 år och han börjar bli en stor pojke nu, grattis mosters gullunge


:(

Lite körkorts-uppdate!

Idag hade jag uppkörning, kl 9:45 hade jag uppvärmning och 10:45 hade jag själva uppkörningen.. Och ja fick göra kontroll av lamporna sedan bar det iväg, och ja det gick ju inte hela vägen blir inte klar i tid med alla växlingar, bromsningar, och blinkningar så mitt i korsningen typ när jag är på väg ut, ja då får jag i som det ska vara.. Så nej denna gång blev jag kuggad, men bara på´t igen. Bättre lycka då, nu vet jag ju iallafall vad jag behöver träna på!

Nästa vecka har jag inbokat 2 lektioner både tisdag och torsdag båda lektionerna 16:00-16:55. Så då blir det att träna sedan massa träning hemma sen uppkörning någongång i augusti. Återkommer när det börjar närma sig, och då är det ju uppvärmning först sedan uppkörning!

Wish me good luck!! Menmen nu blir det hårdträning för jag SKA ha ett körkort innan jag flyttar till hösten..

tisdag kväll

Hejsan, sitter just nu här klockan börjag närma sig 22:40 och jag ska sova nu, eller iallafall försöka sova?
Imorgon är dagen med stor D här, låt det bära eller brista. Vi hoppas på att det bär och att jag kommer vara glad imorgon, menmen ingen vet ingen vet. Det återstår och se, det västa som kan hända är att det går åt helvete, och då är det bara på´t igen!

Mer uppdate imorgon.
Puss

Önskeoutfit




Hemma på lunch

Hejsan, jag sitter just nu vid köksbordet i min systers lägenhet.. Väntar på att klockan ska bli 14:00 så att man kan börja gå ner till körskolan för att köra en lektion. Har packat ihop nästan alla mina saker nu, det är väll bara datorn som är kvar, och ja det blir det sista jag packar ihop det vill säga lite innan 14-tiden.

Men vad ska man sysselsätta sig med? Jo jag ska vattna blommorna här inne, vattnade alldeles nyss på balkongen + att jag ställde ner blommorna.

Föresten jag åker hem idag så ja det blir alltså mer uppdate när jag kommer det vil säga lite senare ikväll
Puss

good night

Nu ska jag lägga mig och sova, eller man skulle kankse läsa ett litet tag? Ja så får det bli, ska fortsätta läsa tredje boken i twilight-serien! Var ju ett bra tag sedan som jag läste så är väll dags igen nu. Men jag skriver mera imorgon innan jag går till körskolan annars när jag kommer hem runt 11-tiden. Beror på, men vi hörs imorgon! Puss

Hemma igen

Eller ja iallfall tillbaka i min systers lägenhet..

Har väll vart här ett tag sen lagade mat innan jag satte mig, här och ja just nu sitter jag och äter den maten, dock så saltade jag nog lite för mycket :( Menmen det går ju och äta..

Körningen gick iallafall ganska så bra :), gjorde även 3 fickparkeringar och även dem gick faktiskt bra, över förväntan iallafall, har alltid trott att det är jätte svårt men faktiskt inte så jätte :) Visst det är ju lite klurigt och så men ja det funkar ju iallafall ^^

Puss

Körskolan nästa!

Hejsan, klockan börjar närma sig 14:00 och det innebär att om en halvtimme så ska jag ha min andra körlektion för idag, och min sista för idag. Slutar alltså 15:25 och då blir det raka vägen hem för att göra mat. Är redan hungrig, haha nej då. Men börjar bli lite sugen. Men men om en och en halv timme så. Brukar ju ha teorilektion mellan 16:10-18:00 på måndagar, men inte idag. Så blir att komma hem i någorlunda tid. Men nej nu ska jag promenera bort, hinner ta det lite lungt innan jag ska köra sätta min i soffan och ta det lungt :)

Förresten innan vi beger oss av denna gång så ska jag även köra en säkerhetskontroll denna gång under huven.

Men jag skriver när jag är hemma igen. Puss

Lägenheten!

Hejsan!
Min första körlektion för dagen började 10:10, så var på körskolan ungefär vid 10-tiden.. Körde mot Örebro med lite vänster svängar och sånt. Sedan lite grann i stan sedan tillbaka till körskolan gjorde förresten också en inre kontroll av bilen. Men medans jag väntar på att nästa körlektion ska börja (14:30) så diskar jag och lite sånt! Känner mig riktigt duktig!

Ska väll gå till körskolan vid 14-tiden, sedan slutar jag 15:25 och då blir det hem igen och laga lite mat sedan blir det att ta det lungt blir nog ett bad ikväll också! :)
Det gillas.

Men ja jag ska väll fortsätta att diska men börjar bli klar nu, ska ta ett varm med dammsugaren också, om jag hinner. Förresten jag har vattnat blommorna också + slagit ihjäl en fluga, nu är det bara en fluga kvar.
Men skriver nog ett litet inlägg innan jag går iväg igen, annars hörs vi när jag kommer hem igen :) Puss

Planering inför vecka 27

Måndag: Hemma hos syster, eller ja hon är inte hemma så jag är själv hemma. Men ska till körskolan idag en lektion mellan 10:10-11:05 och sedan en lektion mellan 14:30-15:25. Efter det så ska jag hem för att laga mat och ta det lungt!
Tisdag: Hemma själv idag med, körskolan idag också samma tider som igår (måndag) så jag slutar alltså 15:25 så ja då blir att laga mat när man kommer hem och lite så.
Onsdag: Körskolan idag också, sedan hem på kvällen.
Torsdag: Hemma i Ställdalen igen. Blir troligtvis att jobba hos mamma idag.
Fredag: Jobba hos mamma idag också.
Lördag: Bara ta det lungt.
Söndag: Bara ta det lungt och ladda för en ny vecka.

Intensivkurs - andra veckan!

Tänkte nu berätta om min andra vecka på Mattias Trafikskola det vill säga vecka 26.. Började på måndag morgon klockan 8:00 för att ha en körlektion efter det så satt jag vid datorn för att göra massa test på datorn, för nästa körlektion hade jag vid 12-tiden och efter det var det bara att vänta på att teorin mellan 16:10-18:00 skulle börja.  Sedan hem till Anna&Ted åt mat, och spelade kort med Anna.

Tisdag: Lika idag första lektionen vid 08:00, sedan teorilektion vid 10-tiden och sen körlektion vid 12- tiden och sista för dagen vid 13:30! Sedan hem och ta det lungt pluggade lite teori. Sen var vi till Ställdalen en sväng där mamma bjöd på mat! :)
Onsdag: En lång dag började vid 8:00 och kom hem strax efter 18:00 hade 3 körlektioner + en teorilektion idag.
Torsdag: Då började min dag redan klcokan ca 6:00 på morgonen, för idag var det dags för halkbanan och vi skulle sammlas klockan 7:00 på körskolan för att åka därifrån då! Måste säga att det var bland det roligaste jag någonsin har gjort, sjukt jäkla kul var det, och ett minne för livet! Det var jag och två killar som gjord den. Vi fick även testa att vara alkoholpåverkade med 1,0 promille i kroppen, genom att ha på sig ett par glasögon, haha shit va svårt det var. Även testa inne sen också och gå på en linje med lika glasögon + att vi fick testa att "krocka" i 5-7 km i timmen med bälte jag testade även utan bälte! Vi var tillbaka på körskolan vid halv 12 tiden, då var det bara att sätta sig vid datorerna och göra test innan teorilektionen började vid 15:10 slutade dagen vid 16:05. När jag kom hem igen så var även mamma hemma anna&ted hade hämtat henne. Så hon och jag övningskörde lite, anna bjöd på mat sedan åkte vi hemmåt.
Fredag: Klev upp klockan ca 5:00på morgonen då jag idag skulle skriva teoriprovet i Falun så jag och mamma åkte dit, och jag klarade det (som jag redan skrivit) På vägen hem var vi även in en sväng på kupolen och så.

Ludvika

Hej, sitter just nu i min systers lägenhet helt ensam. Då hon är på en annan plats ^^ Så ja jag är alltså själv hemma här, så får tacka min kära syster att jag får bo hos henne! Är ju perfekt då det inte ligger så långt bort från körskolan, så det är toppen bra!

Funderar på om man ska avsluta söndagen och veckan med ett bad! Skulle ju vara toppen så ja jag tror nog det får bli så. Återkommer efter badet med lite uppdate.
Puss

Ludvika nu!

Hejsan, nu åker jag och mamma till Ludvika. Kommer befinna mig där några dagar. Men har både internet och dator med mig så det kommer uppdate redan ikväll ska ni se! Så vi hörs senare idag. Puss

13:44

Hej, här sitter jag igen gick upp vid ungefär 10-tiden. Men orkade inte starta datorn då, utan gick ner till tv:en och kollade på en film som gick på Disney Channel haha ^^
Sitter just nu och borstar tänderna och väntar på att mamma ska komma hem som hon borde göra snart. Men jag ska också packa lite grann för att åka upp till Ludvika. Blir att övningsköra också uppe i Ludvika!

Men har med mig datorn så det kommer att bli uppdate uppe i Ludvika också ska ni se! :D
Puss

nu säger jag godnatt

Hejsan!
Klockan börjar närma sig halv 1, och jag ska gå och lägga mig. Ska bara gå och borsta tänderna, imorgon hade jag tänkt att gå upp vid 9-tiden. För att hinna röja lite i mitt rum, det ser hemskt ut. Haha ni får se bilder imorgon (läs; idag) + att jag måste packa ännu en gång för att åka till Ludvika förhoppningsvis en sista vecka. För orkar inte "bo" i en väska.. jag vill ha mitt rum, jag vill ha min säng och jag vill ha sommarlov ^^

Menmen, får se hur denna vecka går. Imorgon (läs; idag) kommer andra delen av intensivkursen, det vill säga intensivkursen - andra veckan.

Men ja nu sova, återkommer när jag vaknar! PUSS

Hemma igen

Hejsan
jag är hemma igen, eller ja det har jag ju vart några timmat men ändå inte hunnit skrivit tidigare. Jag har lagat mat och lite sånt, men ja firade M uppe i Nitten och det bjöds på tårta och kakor! Mycket gott.

En annan sak för en gång skull så var det varmt även uppe i Nitten, dock blåste det men det vara varma vindar, så det var härligt! Men nu ska jag gå in och duscha en liten snabbis. Kan även meddela att jag har sjukt ont i halsen kan ju knappt svälja. Jag håller väll inte på att bli sjuk igen och att det tar om på mig, för då vet jag inte vad jag gör! Åhh någon gång kan man väll ha tur?
Puss, skriver mera senare.


en liten bild på en blomma, som jag var ute alldeles nyss och tog


Ändrade planer

Hej
Mina planer för dagen var att steka i solen hela dagen ^^ Men har blivit lite ändrat nu och inte beroende på vädret för vädret är på topp men vi ska fira min moster uppe i Nitten i helgen idag då, så ja dem kommer och hämtar mig om ungefär 1 timma så ja jag ska väll fixa det sista det vill säga mitt hår och borsta tänderna.. Så jag kommer väll hem senare ikväll någongång får se när det blir men jag skriver ett inlägg då.

Sen blir det antagligen lite bilder från dagen här i ett inlägg ikväll
Puss och ha en bra lördag i sommarvärmen!

Shopping

Hej!
Bara för att jag klarade uppskrivningen var jag ju tvungen att köpa nått skoj till mig själv så ja, när jag och mamma var in på Kupolen en sväng innan vi åkte vidare hemmåt så köpte jag på Cubus ett par short och två linnen.


Shorts, med små blommor. 199:-
(ser bättre ut i verkligheten)


Linne, 49:-


Linne, 49:-

Uppskrivning!

Idag vid ca 5:00 gick jag och mamma eller ja mamma gick upp och jag låg kvar ett tag till sedan gick jag också upp. Vi åkte hemmifrån Ställdalen vid ca 06:20 för att då begav vi oss till Falun där jag skulle skriva teoriprovet för körkortet. Så ja vart en resa dit, där jag skulle vara vid 8-tiden för att hinna ta kort och sånt. Sen började provet klockan 8:30.

När vi kom dit var det att ställa sig i kö till fotoautomaten så nu är bild och namnteckning klar. Nu väntar det rosa kortet bara på att få komma till sin rätta ägare! :)

Ja om ni inte förstått det så klarade jag teoriprovet, och jag är verkligen super glad för det!! :DDD


Mitt prov resultat

nu är det körningen som ska kirras också sedan har jag ett eget rosa kort :)


Intensivkurs - första veckan!

Hejsan!
Har ju inte haft tillgång till så mycket dator eller jo men har verkligen inte hunnit med att suttit framför dem jag har haft fullt upp. Åkte upp till min syster 20 juni för att vara där medans jag gick (går) på intensivkursen. Ja första veckan av intensivkursen då alltså vecka 25.

Började klockan 8:00 med min första körlektion så var på plats på körskolan vid kvart i ungefär. Läraren kommer in och ger mig nycklarna presenterar sig och så säger att jag ska gå ut i bilen och installera mig. Haha problem redan där hur får jag upp nyckeln ;) Men var en liten silvrig knapp och då hoppa nyckeln ut haha. Satte mig i bilen och kikade lite tills läraren kom, gick igenom inställning av stol, speglar och allt annat. Sedan bar det iväg, han frågade även om jag kört förrut och om jag kunde ta oss från körskolan, och ja det kunde jag ^^ Så åkte i bostadsområden och lite sånt. Så på måndagen där hade jag 2 körlektioner + teorilektion mellan 16:10 - 18:00. Och ja därimellan på ledig tid satt jag vid datorerna och gjorde testen.

Tisdag: Första lektionen vid 8 idag igen. Denna dag hade jag först då körlektion. Sedan teorilektion på ca 1 timme sedan 2 till körlektioner. Slutade vid halv 4.
Onsdag: En liten mer lugn dag, eller nja egentligen inte körlektion vid 8 sedan satt jag vid datorerna fram till 15:00 då jag hade en till körlektion eller ja jag var också hem till Anna och åt lite lunch!
Torsdag: Lite sovmorgon idag, första körlektionen vid 9:00 sedan datorerna fram till halv 2 då andra körlektionen var slutade runt halv 3.

Fredag var man ju ledig då det var midsommar så ja torsdag så åkte jag, anna och ted hem till Ställdalen.. 

Så ja lite summrering första veckan har jag hunnit haft 8 körlektioner + en till och sedan 3 teorilektioner

Nu är jag tillbaka

Hejsan!
Jag är tillbaka, jag har saknat att kunna blogga och allt som har med bloggen att göra, men som sagt nu är jag tillbaka. jag ska berätta om intensivkursen i ett annat inlägg och det inlägget publiceras i kategorin "på väg mot körkortet" så ja kika in lite senare ikväll så ska jag ha skrivit om kursen + lite annat! :D

Känns skönt att vara tillbaka och kunna blogga som vanligt eller ja ett inlägg per dag iallafall. Ska ju tillbaka till körskolan på måndag men mer om det senare :)
Puss

RSS 2.0