Skottdagen

Hejhallå!
Idag är det 29 februari vilket betyder att vi iår har skottår och det betyder att året har 366 dagar istället för 365 dagar. Så vad har jag gjort denna extra dag på året, jo jag tillbringade förmiddagen i skolan där jag hade kursintroduktion till en ny kurs. Kursen heter Kulturmöten i förskolan och den innehåller även 7(!!) veckors praktik med början den 14 mars. Vilket innebär att vi har vanliga lektioner i två veckor, med föreläsningar och inlämningar. Vad har ni gjort denna extra dag?
Puss
 
 

Vad händer idag? - 160223

Hejhej!
Ja idag står det plugg på schemat som de gjort de senaste dagarna, haha jag är inne på slutet av en kurs därför det är så mycket plugg nu jag håller på att skriva en tenta som ska in nu på söndag så är en del att stå i. Det gör det ju inte lättare heller att jag inte förtår vad man ska göra vi har fått så otroligt luddiga instruktioner så det är bara göra och hoppas på det bästa. Tillbaka till plugget och denna boktrave. Puss
 
 
 
 

Söndag - 160221

Hej hallå där!
Då var det söndag igen och helgen har gått i pluggandets tecken. Jag har en tenta som ska in i slutet på nästa vecka, jag går hela måndagen i skolan med redovisningar av case-uppgiften, som vi har gjort i grupp. Sen på tisdag, onsdag och halva torsdag blir det plugg sen torsdag lunch åker jag och M till Kopparberg och spenderar hela helgen där! Ska bli så roligt.
 
Men nu dags att fortsätta spela fribingo på bingolotto.se sen typ sova, haha.
puss

Pluggeliplugg - 160220

Hej
Vi har plugg-stuga här denna lördag, roligt helgnöje? Nja eller lite mysigt är det allt sitta insvept i en filt, äta lite naturgodis och lyssna på lite skön musik och ja skriva på en tenta. Det kommer nog fortsätta såhär ett tag till iallafall sen tar vi pause för dagen om ett par timmar sen fortsätter vi i morgon i samma anda! Puss

Valbo köpcentrum - 160218

Hej hej
Befinner mig just nu en snabbis på valbo köpcentrum där M gör en synundersökning. När han är klar blir det nog en snabb tur till XXL och sedan till Ica och handla efter det blir det hem igen och plugga igen. Har redovisning på måndag sen en individuell uppgift till nästa söndag! Puss
 
 

Hemlingby - 160216

Hej!
Idag efter lunch åkte jag och M till hemlingby till friluftsområdet där, finns bland annat en slalombacke och pulkabacke, sedan längdspår men under vinter plogar dem 2km slingan och grusar denna så man kan gå den. Vilket är kanon, så vi gick den nästan tre varv. Jätteskönt och fint väder hade vi också. Skönt att komma ut och röra på sig lite när Gävle bjuder på fint väder. När man går denna slinga så går man förbi en fårhage så passade på att fotografera dem lite.
Puss
 
 
 

Alla ♥-dag

Hej!
Idag är det 14 februari vilket innebär att det är alla hjärtans dag idag. Jag och sambon har mest agit det lungt vi åt snittar till lunch (som en förrätt) sedan till middag åt vi fläskytterfile, potatishalvor i ugn och hemmagjord coleslaw. För ett tag sedan åt vi fruktsallad med vaniljkesella. En toppen dag har det varit!
Nu är det snart dags för en dusch och om ett par timmar blir det sängen, jag har skola imorgon!
 
 

Dagens lista - lördag

Dagens låt: Miram Bryant - Stationen
Dagens dusch: Jag har inte duschat idag. 
Dagens frisyr: Blandat toffs/utsläppt
Dagens smink: Inget.
Dagens kläder: Myskläder, som de ska vara en lördag!
Dagens händelse: Vi åkte till Ikea.
Dagens planer: Dagen är snart slut, men vi har varit till valbo köpcentrum och sedan till Ica och handla. Kollat på blackboard samt lite community.
Dagens vill ha: Hyllor bredvid spisen, vi har ett tomt hål där hade varit så snyggt med hyllor där. Detta är under konstruktion.
Dagens saknad: Många!
Dagens tråkigaste: Att sopa av snön från bilen. 
Dagens måste: Handla mat
Dagens dricka: Vatten, en liten hallonsoda och en liten päronsoda.
Dagens köp: En sak från Ikea, som ni kan se nedan
 
Dagens mat: Soppa och äggmacka till lunch och Pulledpork med hemmagjord coleslaw till middag.
Dagens mående: Det är bara bra med mig, dock har jag nu suttit för länge min rygg tar kål på mig. 

Onsdag kväll

Hej!
Det har nu blivit kväll och ja läsningen gick ju inte riktigt som förväntat, haha! Nya tag imorgon förmiddag för eftermiddgen kommer spederas i backen ja alltså slalombacken. Ska bli riktigt kul dock är inte vädret mycket av denna värld det spöregnade idag innan de övergick i snöfall så detta innebär att gräsmattan är grön igen. Det varar nog dock inte så jättelänge, men det återstår att se. 
 
Snart dag för sängen, men först ska jag rensa och fixa lite bland mina blogg-inlägg. Jag håller nämligen på att "rustar" upp min blogg. Om ni inte lagt märket till det har jag fixat lite här på sidan om <— och jag har väll tänkt att försöka fixa ihop en ny header när tiden finns. Detta är för jag vill börja blogga lite mera har insett att det är så roligt att kunna gå tillbaka och läsa om min vardag och liknande i efterhand.
Men ja som sagt dags att ta tag i bloggandet, puss

160210 - Hemma

Hejhej!
Idag är det onsdag och jag har inga lektioner idag, det vill säga det är en dag hemma bestående av en massa plugg. Jag skulle behöva läsa ut en bok innan lunch som är om cirka 2 timmar. Det är dock inte hela boken utan bara vissa delar så borde gå. Sen är det bara att börja läsa nästa bok. Jag skriver nog ett inlägg i kväll nu är det dags att fyka ner i denna bok. Puss
 

Planering inför vecka 6

Måndag: Föreläsning på hig, mellan 9-12. Efter det blir det hem och plugga det vill säga börja läsa ännu en ny bok, som heter Relationskmpetens - i pedagogernas värld.
Tisdag: Seminarium i skolan, mellan 9-12. Efter det blir det som föregående dag hem och läsa. Skulle även behöva åka och handla mat. 
Onsdag: Heldag hemma med plugg. 
Torsdag: På förmiddagen ska jag plugga sen vid 13:00 blir det att åka till högskolan men inte för att ha någon lektion utan för att vid 13:30 tar jag, sambon och en kompis en buss till Kungsberget och tillbringar eftermiddagen och kvällen där kommer hem igen vid 21 tiden. Skolan som ordnar!
Fredag: Även denna dag består av plugg!
Lördag: Inget bestämt, ta det lungt blir det nog och njuta av lite ledighet. 
Söndag: Ladda inför en ny vecka samt såklart fira alla hjärtans dag tillsammans med världens bästa sambo!

Söndag - 160207

Hejhej!
Ännu en gång är söndagen här. Dock har jag ingen söndagsångest då jag inte är i skolan måndag-fredag utan denna vecka blir de endast måndag och tisdag från 9-12 så det innebär ca totalt 1 dag i skolan resten av veckan studera hemma. Därför är det nästan skönt med söndag då får man träffa lite annat folk imorgon än att bara umgås med sambon, det är bra ibland.
 
Innan sängdags som är om cirka 2-3 timmar ska jag hinna med ett par saker dock. Men först ska jag spela klart fribingo på bingolotto.se.
 
ha en fortsatt bra helg, det lilla som är kvar av den. Puss

Tummen upp, tummen ner

Detta var länge sedan, ska nog börja med detta koncept igen.
 
- Att det är helg och efter över en månad utan godis unnar vi oss denna helg lite godis.
- Vi har hållt i träningen i över en månad. 
- Jag och sambon ska iväg och åka skidor till veckan.
 
 
- Mycket krånglig litteratur att läsa i kursen jag läser just nu.
- Förstår inte riktigt inlämningsuppgiften jag har i denna kurs.
- Snön börjar smälta bort och det blir isgata överallt.

Lyko.se

Hej!
Jag beställde för ett tag sedan lite saker från Lyko.se. Så varför inte visa vad det var för er, vi kan ju hoppas någon är intresserad. Jag fick i alla fall hem paketet häromdagen. Bilderna är tagna från deras hemsida, jag länkar allt längst ner i detta inlägg!
 
<-- Hårborste ♥ Hårbortagnings creme -->
 
<-- Depend minilack, 031 ♥  Depend minilack, 080 top coat -->
 
<-- Infärgningstabletter (plack) ♥ MOOD, hårfärg askblond -->
 
<-- Spegel med förstoring x10 ♥ E.L.F. puder borste -->
 

RSS 2.0