Västkusten 15-18 augusti

Hej!
Tänkte berätta om min och Mattias semestertripp till Västkusten. Vi åkte från Gävle på morgonen den 15 augusti åkte tvärs över landet från östkusten till västkusten och närmare bestämt Grebbestad. Där bodde vi i tält på Grebbestadfjordens camping i tre nätter. Super mysigt, sedan gjorde vi utflykter på dagarna. Första heldagen var vi bland annat till Fjällbacka, andra dagen var vi till Tjurpannan och där emellan strosade vi runt i Grebbestad och besökte självklart Sportshopen. Jag tror de blev minst ett besök på Sportshopen varje dag, haha. Och det resulterade i cirka 2000:- fattigare!
Vi hade i alla fall kanon väder hela vistelsen, så det var grymt. 
Tänkte visa lite bilder från Fjällbacka, Tjurpannan samt Grebbestad. 
 
Fjällbacka:
 
 
Tjurpannan:
 
 
Grebbestad:

Kräftfiske 11-12 augusti

Hej!
Senaste veckan har jag och Mattias varit ute på en massa äventyr vi var först med på kräftfiske i Silverhöjden sedan därifrån åkte vi vidare till Mattias föräldrars landställe för att sedan åka hem till Gävle där vi packade om och drog till Västkusten. Det jag tänkte börja med och berätta är kräftfisket. 
 
Vi åkte från Gävle tidigt på torsdag (11 augusti) för att vi skulle vara i Silverhöjden runt halv 12 tiden. Från och med 12:00 på torsdagen får man lägga i kräftburarna. Mamma jobbade så de var jag, Mattias och P som fixade vid cirka 13:00 lade vi i kräftburarna.
 
 
Efter det åkte vi tillbaka med båten för att packa lite mera saker och sedan vänta på Mamma. När hon hade kommit packade vi i oss i båten och drog ut till vårat camp. Tog det lugnt och njöt av de fina vädret senare på eftermiddagen vittjades burarna för första gången, sedan åkte vi ut en sväng med båten och åkte sedan tillbaka till vårat camp och startade grillen och grillade. Sedan blev det att mysa vid brasan och vittja kräftburarna ett par gånger till sista gången blev vid ca 02:00 på natten mot fredag. Runt 03:00 grillade vi lite korv och vi kröp ner i sovsäcken runt 04:00 på morgonen och upp vid 07:00 för att åka vittja kräftburarna sedan åka hemåt till huset. Sedan åkte jag och Mattias mot Edsbyn runt 14 tiden och mamma och Peter åkte tillbaka ut senare på eftermiddagen. Det är en rolig upplevelse att vara med på ett kräftfiske det är faktiskt supermysigt!
 
 
 

Torsdag - 160818

Hej!
Det var ett bra tag sedan, jag har jobbat klart på Ica för i år jag har hunnit med ett kräftfiske, besök i Edsbyn samt en resa till Västkusten. Mer om allt detta tänkte jag ägna mig åt att skiva imorgon. Ville bara berätta att jag lever.
Puss

RSS 2.0