Onsdag den 15 juli

Hej
Idag är det onsdag den 15 det vill säga halva juli månad har nu gått. Hur kan de går så fort? Har jobbat halva sommaren har lite mindre än en månad kvar tills sista dagen som jag gör 13 augusti. Vet ju inte om jag är så nöjd med vädret hittils som många nog håller med mig om, dock gör de mig inte så mycket ägnar de mesta dagarna till att jobba på Ica från morgon till kväll!
 
Igår hade jag jobbat 6 dagar i rad, idag är jag ledig men imorgon är det dags för jobb igen dock kort pass 14-19, sen fredag blir det lång pass 9-20 sen efter jobbet åker jag till Stockholm, till älskling och spenderar helgen och måndag och tisdag där! Ska bli underbart ♥
 
Men över till något helt annat, en dag när jag skulle gå ut på balkongen så ligger det en sten på bordet, frågan är hur har den kommit dit? En fågel, någon som kastat dit den. Hmm svar får jag nog inte, blir en fråga utan svar. 
 
 

Jobba, jobba

Hej
det är ungefär de enda jag gör känns det som de och äta och sova. Aja jobbat hela helgen och fortsätter måndag och tisdag också men på onsdag är jag ledig. Sen jobb torsdag och fredag och fredag efter jobbet åker jag till Stockholm och umgås med min älskling i några dagar! Underbart ♡

Men nu är de dags att sova, sovmorgon i morgon börjar inte förrän 14. Puss


Underbart väder!

Sommarbärmen kom tillslut! Gär ligger jag på balkongen och solar och äter jordgubbar! Ännu bättre är att jag är ledig idag! Imorgon jobbar jag 7:30-13:00 så blir en kort dag sen ledig söndag! 
Puss

RSS 2.0