Ställ om klockan

Hej!
Nu är det sommar på riktigt, dock när jag kollar ut ser det inte ut så. Det är ett riktigt skitväder här i Gävle med regn och rusk. Får hoppas det vänder snart. I alla fall det jag skulle säga var att ni har väll kommit ihåg att ställa om klockorna som skulle göras natten mot idag. Sen är det ju detta var eviga gång när klockan ska ställas om är det framåt eller bakåt, då är det ju de smidiga sättet att tänka:
  • Vid sommartid tar vi FRAM uteböblerna = ställ fram klockan en timme.
  • Vid vintertid tar vi TILLBAKA utemöblerna = ställa bak klockan en timme.
Så se till så era klockor står rätt nu :)
Puss
 
 

Släck lamporna!

Nu mellan 20:30-21:30 ska man släcka lamporna och det är precis vad vi har gjort här hemma istället har vi tänt 21 vätmeljus som står utplacerade i lägenheten. Väldigt mysigt!
 
 

Helg

Hej!
Lite välbehövlig helg ska jag ta nu. Dock blir det faktiskt lite plugg även i helgen. Men skönt ändå med helg när man kan lägga plugget lite mer åt sidan än på vardagarna! Ska nog mest ta det lungt och på söndag blir det brunch på IKEA tillsammans med sambon ska bli mysigt och efter lite det myser vi ner oss framför en film.
 
Imorgon blir det att ta lite sovmorgon imorse var jag uppe klockan 7 och bakade bröd till frukost! Som blev otroligt goda, men imorgon kommer jag inte gå upp klockan 7. Blir nog att sova fram till 9 tiden tror jag. Ska bli fint väder som de ser ut på väderprognosen (men vi alla vet ju att den kan ändras) men om det blir fint väder dvs utan regn. Då blir det storstädning med vädring av mattor därför jag hoppas på uppehåll sen dammsugniing kankse till och med våttorka golven. 
 
Mer uppdate under helgen nu ska jag sätta mig framför tv:en och titta på Ack Värmland.

Hej

Hej, tänkte kika in med ett inlägg om helgens äventyr. Jag åkte ju till Kopparberg i fredags och hem till mamma. Vi tog det mest lungt på fredagen sen på lördag var vi upp till Nitten där vi under våren/sommaren/hösten brukar ha husvagnen. Vi grillade korv och njöt av de fina vädret. Under söndagen så var vi bland annat upp till kyrkogården sen var vi och hälsade på Kenna och Marika där det bjöds på nybakade bullar, haha åt tre stycken. Otroligt goda!
Tänkte visa en del bilder från turen upp till Nitten.
 
 

Fredag!!

Hej idag är det fredag!
Jag åker till Kopparberg idag, om ca 1,5 timme ska hem till min mamma som jag inte sett sedan jul, vilket är ett tag sedan. Därför ska det bli jätteroligt, får se vad vi hittar på i helgen vi ska imorgon grilla korv i Nitten. Har med mig systemkameran så kommer nog bilder från min resa när jag kommer hem igen.
 
Vad ska man hitta på fram till man ska åka då? Ska nog försöka packa det sista så det är helt klart sen blir det nog att ta det lungt. Har inte så mycket annat att göra!
 
Kommer inte bli någon uppdatering under helgen så jag återkommer söndag kväll eller i början på nästa vecka. Puss och ha en fantastiskt helg!

Vårstädat

Visst är det härligt när lägenheten är sådär fin, nystädat och vädrad?
Så är vår lägenhet just nu, har städat under dagen. Tänkte ta mig en dusch snart också innan jag tänkte kolla lite på tv som ska avsluta min tisdag. Imorgon är det dags för skola igen efter att ha varit ledig i två dagar. Ska faktiskt bli lite skönt, träffa lite folk. På förmiddagen ska vi fixa lite med ett grupparbete som vi har sedan på eftermiddagen blir det att labba. 
 
Ha det så bra så hörs vi, puss

Våren ♥

Hej!
Kikar in med ett litet inlägg mitt i vårstädningen, med balkongdörren öppen städar jag både inne och på balkongen. Otroligt skönt, samt lite musik på det kan det bli bättre. Jo det skulle förstås vara om Mattias var hemma, han är dock på sin VFU. Han kommer väll hem om någon timme. 
Bjuder på en bild från balkongen, himla härligt väder idag!
 
 

Ny design och header

Hej!
Jag har nu lagt upp en ny header här på bloggen, lite mer vårigt tema. Känner mig relativt nöjd, inte för mycket och inte för lite. Denna kommer nu få vara ett tag tills jag får inspiration till en ny.
 
Klockan är snart halv 11 vilket är skönt har hela dagen framför mig! Det är välbehövligt då jag har en del saker att ta tag i. Bland annat:
  • Plugga
  • Packa upp resväskan och packa den igen inför helgen
  • Boka tvättid
  • Gå ut med soporna och städa lite
Det betyder att det är bara att sätta igång med allt, så jag är klar till Mattias kommer hem då vi ska åka till Pressbyrån då och fixa hans busskort. Skriver kanske inte inlägg under dagen. Så vi hörs, puss

Hej!

Sitter och kollar igenom lite plugg som är för de kommande veckorna. Lite teknik har en mindre prov nästa tisdag den 24 mars. Gjorde ett gammalt prov nyss gick hyffsat bra, så det ska nog gå bra hoppas jag. Har skola denna vecka onsdag och torsdag. På torsdag mellan 9:00-16:00 och sedan torsdag mellan 8:300-11:50. Båda dagarna är det lab, vilket är jätteroligt och lektionerna går otroligt fort.
 
På fredag åker jag till Kopparberg och hälsar på mamma, får se vad vi hittar på. Tror vi bland annat ska iväg och grilla korv i Nitten. Jag kommer nog ha med mig systemkameran så förhoppningsvis kommer det lite bilder annars har jag mobilen. Vilket betyder att det kommer nya bilder efter helgen!
 
Nej nu ska jag ta och plocka undan lite här hemma, vi hörs senare. Puss

Bilder från 2012

Vi fortsätter med tillbacka blicken på lite gamla bilder. Nu kör vi bilder från 2012, som ni kan se nedan!
 
 

Bilder från 2011

Tänkte visa lite bilder från 2011 också som ni kan se nedan, roligt att kolla tillbaka på lite bilder var ju ett tag sedan man tog dessa.
 
 

Bilder från 2010

Vi kör en tillbaka blick på lite blandade bilder från min systemkamera dessa är tagna under 2010 vilket är 5 år sedan tiden har gått otroligt fort.
 
 
 
 

Från balkongen

 
Denna tog jag alldeles nyss från våran balkong, ser ut som att Gävle bjuder på fint väder idag. SKönt man behöver lite sol så man känner sig piggare, tänkt att solen gör så mycket. Ska vara fint ett par dagar nu har jag sett dock åker vi till Stockholm på fredag så jag får hoppas att de även där är fint. 
 
Jag tänkte att jag skulle gå in och duscha för att sedan fortsätta med plugget och fixa lite saker. Sen som jag skrev igår ska jag och Mattias åka till Valbo Köpcentrum i eftermiddag då han ska klippa sig bland annat.
 
Imorgon är det dags för skola igen efter att ha haft "ledigt" i två dagar. Långa dagar blir det också, imorgon torsdag börjar vi 8:15 och slutar 10:00 men efter det ska vi börja med ett grupparbete så det blir nog att hålla på till 15-16 tiden skulle jag tro. Fredag har vi lektion mellan 8:30-15:00 sen så efter det blir det att åka mot Stockholm. Kom just på att jag måste nog packa innan fredag får nog bli på torsdag efter skolan!
 
nej en dusch var det, vi hörs. Funderar på om jag senare under dagen visa lite gamla bilder. Satt nämligen igår och kikade igenom min externa hårdisk och hittade en massa bilder. Vi får se hur det blir och hur bra plugget går. Puss
 
 

10 mars

Kom precis på att jag hade lovat en ny header för ett tag sedan, haha den har jag inte sett av!
Dock håller jag på och fixar en nu faktiskt så förhoppningsvis kommer den upp inom de närmaste dagarna, ska försöka få bloggen lite vår-aktig då våren börjar närma sig mer och mer. Det jag ville säga med detta är att den är faktiskt inte helt bortglömd.
 
Kan ju även berätta lite om morgondagen. Jag ska försöka gå upp i tid och äta frukost. Sen ska jag plugga på lite olika saker, lite kemi, fysik och kika igenom en gruppuppgift, samt måste jag skicka iväg ett mail till min VFU-plats. Sedan ska jag som jag nämnt ovan fixa lite med bloggen förhoppningsvis, sedan vid 16 tiden ska vi ge oss iväg till Valbo då Mattias ska klippa sig och jag kikar nog i lite affärer medan, efter det ska vi hitta en doppresent då vi ska på dop i helgen. Sedan under morgondagen hoppas jag även att jag får svar på två uppgifter som skulle ha kommit igår respektive idag så vi hoppas och håller tummarna att jag får svar imorgon!
 
Nu börjar klockan närma sig 23:00 och det är väll då dags att sova.
Puss och godnatt
 
 

Måndag

Hej!
Det är vår i luften, underbart. Tillbringade några timmar i skolan med en fysik-föreläsning. Efter det åkte jag hem och tog det lungt sedan hämtade jag Mattias på hans VFU. Sedan åkte vi och handlade. Annars har vi mest tagit det lungt. Tog en bild i skolan imorse då jag var där ca 1 timme innan som jag tänkte visa er.
 
En bild på biblioteket på högskolan
 

7 mars

Hej!
 
Vi har gett oss in i mars månad nu och vi anar att våren är på ingång, vilket är otroligt härligt.
Idag är det lördag och vi har tagit det mest lungt och i morgon ska vi äta brunch på IKEA, som ska bli väldigt gott. En bra start på dagen ska det bli sen efter det blir det en mysig film hemma.
 
Sen på måndag är det skola igen tror om jag minns rätt har vi skola på måndag, torsdag och fredag sen efter skolan på fredag åker jag och Mattias till Stockholm. Där vi ska gå på dop, så frågan nu är vad har man för kläder på sig?
 
Allt för denna dag, jag önskar er en fortsatt trevlig kväll. Puss
 

Ett tag sedan

Hej, det var ett tag sedan!
 
Mycket att göra nu i början av ett nytt moment innan man fått lite förståelse för vad som ska göras. Men nu så börjar jag få koll, vi läser just nu kemi, biologi, fysik och teknik. Vilket jag måste säga är roligt vi har under senaste veckan ägna oss mest åt kemi och teknik och även haft olika labbar på kemin samt fått bygga olika föremål på tekniken. Bland annat en jättesöt igelkott av en diskborste.
 
Idag har vi varit lediga eller ja jag har inte haft någon lektion. Imorgon har jag lektion mella 9-12 och då är det fysik som står på schemat.
Puss

RSS 2.0