April månad...

...är snart slut den också. Vart tar månaderna vägen de bara springer förbi. Vi går snart in i min födelsedagsmånad det vill säga maj!
 
Maj månad bjuder på många roliga saker inte bara födelsedag utan även en resa till Norge, mamma kommer upp och hälsar på mig i Jämtland. MIndre roligt, sista maj slutar vi skolan ännu ett år på folkhögskola har passerat även mitt sista år på en folkhögskola.
 
Annars då snön börjar smälta bort ovanligt fort här uppe, skidsäsongen är nästan slut. Skönt faktiskt lite trött på snön så nu välkomnar vi våren och sommaren!
 
Puss

Fjällfest

Hejhej!
Igår var vi i FOF till Storulvåns Fjällstation och hjälpte till att förbereda inför Fjällfest som drar i gång idag och fortsätter till söndag!
 
Vi ska då vara funktionärer och kommer hjälpa till med olika saker så som:
  • Parkeringsvakt
  • Tailguide
  • Säkra vid klättring
  • Städ
  • Restaurangen med mera
Jag ska vara med och städa både lördag och söndag mellan 06-10. Det är nämligen så att klassen är där ute nu förrutom 7 st som är här på skolan då vi har psykologi eller historia och måste vara i skolan på fristående kurs. SÅ vi åker ut dit i morgon lunch och stannar till söndag. De andra i klassen har sol, vind och vatten som fristående och detta "ingår" då.
 
Så ska bli kul att komma ut i morogn, sen blir det ju att sova i militärtält. För mer info om Fjällfest kolla DENNA länk, då kommer ni till programmet sen går det att kika runt mera där.
 
Vi ses på söndag eller måndag!
Puss

Ny period...

...i skolan med fristående kurser. Jag började idag psykologi och ska nu under 6 veckor torsdag/fredag (och måndag och tisdag en vecka dvs en vecka kommer vi läsa psykologi alla dagar utom onsdag) ska jag läsa psykologi. Jag hoppas det blir roligt!

Dags att sova, godnatt ♥

RSS 2.0