TEMABILDER - olika färger, ljusgrön

BILD 1: LJUSGRÖN
 

TEMABILDER - olika färger

Hej!
Jag tänker nu starta en ny kategori här på bloggen som kommer att innehålla olika bilder som har olika teman. Första temat kommer vara (som jag skrev i ett tidigare inlägg) att jag har tagit bilder på saker i en specefik färg till exempelt bara gula saker i en bild, blev rätt häftiga bilder. Min tanke är att jag varje måndag kommer lägga ut en ny bild. Med start nu på måndag den 28/8. Jag hoppas ni tycker detta är roligt, jag ska även när dessa bilder är slut hitta på nya temabilder som jag kan lägga upp en gång i veckan, har ni några förslag skriv en kommentar!
 
De bilder som kommer komma upp är:
28/8: LJUSGRÖN
4/9: BRUN
11/9: GUL
18/9:LILA
25/9:  LJUSBLÅ
2/10: ORANGE
9/10: MÖRKGRÖN
16/10: GRÅ
23/10: MÖRKBLÅ
30/10: ROSA
6/11: RÖD
13/11: SVART
 
Så detta är de schemat jag kommer gå efter.
Puss

Kräftfiske 2017

Hej!
Ja det tog lite längre tid att genomföra detta inlägget, men här kommer det.
 
Kräftfiske 2017
Varje år i alla fall senaste 5-6 åren har kräftfiske varit ett stående inslag en helg i augusti (egentligen torsdag-söndag) och detta året var inget undantag. Jag och M åkte ner till Kopparberg till Mamma och P på fredag och stannade fram tills söndag. Vi sov i vindskydd var uppe halva natten åt god mat, vittjade kräftburar och hade det bara allmänt bra! Jag låter bilderna tala för sig själva:
  
 
  170816 - Onsdag

Hej!
Idag är det onsdag och jar har haft en lektion i skolan mellan 9:15- ca 11:15 tiden. Skönt att sluta lite tidigare tanken var att vi skulle ha lektion fram till 12 tiden. Nu är jag i alla fall hemma och har satt mig i soffan och ska fortsätta läsa i min bok, jag läser just nu utbildningsvetenskap för förskolan, faktiskt relativt intressant och framförallt lättläst bok vilket kan vara skönt. Utanför fönstret så öser regnet ner är sommaren slut eller får vi lite mer värme innan hösten kommer? 
 
Nu helgen som var, så var vi ju i Kopparberg på kräftfiske tänkte försöka göra ett inlägg om det senare idag eller imorgon. Sen har jag en liten annan idé som jag skulle vilja göra som handlar om fotografering. Man väljer en färg till exempelt gult sen letar man på en massa saker i denna färg och lägger upp snyggt på golvet med något bakgrund och fotograferar detta skulle vara roligt och ha en färg varje vecka som man tillexempelt kan lägga upp på söndagar eller liknande. Jag vill så gärna komma igång med mitt bloggande, för det är ett sådant bra sätt att få ur sig saker men framför allt kunna gå tillbaka senare och se vad man gjorde, se bilder och bara minnas tillbaka. Kanske får göra någon form av schema där ett par inlägg i veckan är standard? Hmm... Det tåls att fundera på. 
 
Åter nu till min bok. Puss
 

Orsa Rovdjurspark

Hejhej!
jag tänkte visa er lite bilder från vårt besök på Orsa Rovdjurspark. Vi såg nästan alla djur dock låg snöleoparden och sov så vi såg enbart deras ryggar. Vi hade i alla fall en mysig dag trots vädret de var öppehåll men den blåste riktigt mycket. Vi tycker helt klart det är värt ett besök här.
 
Fakta om Rovdjursparken, taget från http://www.orsarovdjurspark.se/
Orsa Rovdjurspark ligger i Orsa Grönklitt och är med sina 325 000 kvm Europas största rovdjurspark. Det är verkligen ingen vanlig djurpark, här lever djuren i stora hägn med naturliga skogsmiljöer. Parken har valt en inriktning med stora rovdjur från norra halvklotet och flera av dem är utrotningshotade. Våra djur är goda ambassadörer för sina vilda artfränder och du får möjligheten till nära möten med mäktiga djur.
 
 
 
 

170805 - Ojdå

Hej!
Då är vi redan inne i augusti månad, vart tog juni&juli vägen. I alla fall jag börjar skolan på tisdag då är det dag för den sista terminen på förksollärarprogrammet. När detta året är slut så är jag, Emma färdi förskollärare. Hel galet egentligen!
 
Men i alla fall, jag var ju på Ica i Kopparberg i 3 veckor och ja de gick väldigt fort sen stannade jag ytterligare en vecka efter det och målade i Silverh.. sen har jag varit här i Gävle i två veckor första helgen var vi till Mattias M&P landställe och efter det åkte vi till Orsa och Rovdjursparken där (tänkte göra ett eget inlägg för det) annars så vad har vi mer hittat på? Jo just vi var ut till en Ö här i Gävle som man åker båt i cirka 50 minuter ön heter Limön (gör ett eget inlägg för det också) det var supermysigt och vi hade kanonväder en av sommarens bästa dagar!
(bild från Limön)
 
Annars inte nu i helgen men helgen efter det blir det kräftfiske sen några veckor efter det den 1 september firar jag och världens bästa fästman/sambo 5 år tillsammans. Det firar vi med en hotelövernattning och middag ute ♥
 
Sådär nu har n fått lite uppdate! Vi hörs förhoppningsvis snart igen, puss

RSS 2.0