Månen

 
Försökte ta en bild på månen dock var det lite träd i vägen så den blev lite suddigt. Endå ganska nöjd, vi får se om månen kommer fram bättre till veckan. Då kan jag ta en ny bild.
Puss
 
 
 

24 januari 2015

Hej
Har börjat en ny kurs som håller på fram till maj. Det vill säga att det är en 30 hp kurs. Tycker det ska bli skönt med en lite längre kurs, har innan haft 7,5 och 15 hp kurser. Kursen heter Barn i kultur och natur och innehåller 3 moment som delvis kommer överlappa varandra. Verkar vara en bra kurs de letkioner som vi har haft hittlis, de känns skönt!
 
Igår var jag hem till en kompis där vi firade en annan kompis som har fyllt år. Vi gjorde lite mat och åt kladdkaka. Riktigt roligt var det, idag har jag bara tagit det lungt och imorgon ska vi iväg till släktingar till Mattias. De blir en lugn och skön helg. Nästa vecka har jag lektion tisdag och fredag som är två föreläsningar. De andra dagarna blir det att plugga har två uppgifter som ska vara inne senaste 5 och 14 februari så ett tag kvar men skönt att få bort de så fort som möjligt istället för att vänta in sista sekund. 
 
Nej nu ska jag hitta på något att göra innan det är dags att sova, frågan är ju bara vad jag ska göra.
Puss

14 januari

Hej!
Idag har jag varit i skolan på eftermiddagen och efter den lektionen så åkte jag och en kompis hem till en för att plugga vidare där med en gruppuppgift som vi har. Vi var klara runt halv 6, då var det bara åka hem och laga mat och äta. Sedan dess har jag bara tagit det lungt. Imorgon blir det att gå upp i bra tid runt 8-9 tiden för att plugga ännu mera. Inlämning på fredag så både torsdag samt fredag befinner jag mig i böckernas värld.. Har faktiskt inte något mer och skriva om dagen, dock tänkte jag visa er två bilder ena är vad vi bland annat gjorde på lektionen idag. Den andra är när jag gick till bilen när jag skulle till skolan.
 
 
Livet som högskolestudent!
 
En massa snö i Gävle!
 

Låt de brinna...

Tände lite ljus igår när snön dalade ner utanför fönstret, eller dalade och dalade snarare vräkte ner. Imorse när vi vaknade var det ca 2 dm nysnö utanför fönstret. Vilket betyder att det är en väldigt vitt landskap som vi har justnu, vilket jag tycker är mysigt. Då de inte har varit så mycket snö så känns det som vinter nu i alla fall. Vi får se hur länge det får ligga kvar!
 
 
 

5 år sedan <3

Idag, för 5 år sedan var jag helt omedveten om att detta skulle bli den värsta dagen i mitt liv...

 

Det var en kall fredag och första dagen i skolan efter jullovet. Jag gick upp som vanligt på morgonen pappa kom in och väckte mig och jag sa till honom "ja, jag ska gå upp" och gick sedan upp för att gå till skolan. Hade en vanlig skoldag som var lite seg eftersom de var första dagen jag åkte hem med 15:30 bussen och ringde pappa som då var hemma för att fråga om han kunde komma och hämta mig i Kopparberg. Inget svar på hemtelefonen, ringde pappas mobil som mamma svarade i då hon och M var upp till Ludvika. Fortsatte ringa någon gång till men fortfarande inget svar... Mamma ringer upp mig och säger att K eller om det var M som skulle hämta mig, här börjar tankarna snurra om varför någon av dem skulle hämta mig, jag tänkte att de hade ett ärende i Kopparberg och kunde plocka upp mig då vi båda bor i Ställdalen. Väntar vid stationen på att deras bil ska komma men deras bil kommer inte utan min pappas bil kommer och jag tänker "jaha, pappa kommer i alla fall" i bilen sitter dock inte pappa utan K.

 

K berättar att pappa har fått en hjärtattack. Vi åker hem vägen mellan Kopparberg och Ställdalen har aldrig tagit så lång tid, hela tiden känns som de som jag kommer närmare och närmare den värsta mardrömmen någonsin. K säger att han ska in och hämta något hos dem innan vi åker, sitter kvar i bilen och gråter och väntar på att han ska komma tillbaka. Han kommer ut och säger att jag kan följa med in. Efter en stund som känns som en evighet får jag veta att min älskade pappa inte har överlevt. Vi åker hem till oss där står det en ambulas utanför kommer in möts av min älskade mamma vi går in till tvättstugan där min älskade pappa ligger på golvet, han såg dock väldigt fridfull ut, går in till köket och sätter mig. Bårbilen kommer och hämtar min pappa ger vi får säga hej då och jag ger honom en kram. Detta är världens värsta dag tänk att ett liv kan ändras på bara ett par sekunder, ta hand om alla ni har kära och uppskatta både de stora och små stunderna.

 

Jag älskar dig pappa otroligt mycket, skulle göra vad som helst för att du skulle komma tillbaka. Jag vet dock att det inte går, därför hoppas jag att du har det bra uppe i himlen och jag vet att du finns med mig hela tiden och vakar och kollar ner på mig. Du är världens bästa och jag saknar dig otroligt mycket!

 

 

 


Julklappar

Nu tänkte jag visa er vad jag fick för julklappar, är superglad för alla julklappar som jag fick.
Tack så mycket alla som gav mig!
 
Presentkort på KICKS
(från syskonen Anna och Lena)
 
Skärbrädor
(från mamma och Peter)
 
After Eight
(en från mamma&peter + en från mostrarna Pernilla&Maria)
 
Springform
(från mamma och Peter)
 
Fiberdukar
(från mamma och Peter)
 
Mysiga strumpor
(från mamma och Peter)
 
Morgonrock
(från mamma och Peter)
 
Thermo Leggings
(från mamma och Peter)
 
Presentkort på H&M
(från svärföräldrarna)
 
Ljus och presentkort på Ikea
(från mormor)
 
Ljuslyckta från PartyLight
(från mostrarna Pernilla och Maria)
 
Sims 4
(♥ från Mattias ♥)
 
Halsduk
(från mamma och Peter)
 
Teddypläd
(från mamma och Peter)
 
 
Pastamaskin, till mig och Mattias
(från mamma och Peter)
 
 
 

Lite off

Jag är inte så aktiv då jag just nu bor i dessa böcker som ni finner nedan, har en femtimmars hemtenta på fredag mellan 9-14 vilket betyder att jag måste läsa dessa böcker och helst också komma ihåg och först vad jag läser!
 
 
 
Men bara göra sitt bästa och att det är tillräckligt bra för att klara denna tenta.
Önska mig lycka till..
 
Förresten tänkte lägga upp mina julklappar jag har fått också, så det kommer upp senare idag!
Puss

27 december

Hej!
Jag har haft en ortoligt mysig jul, jag tänkte visa er var jag har fått i julklapp när jag kommer tillbaka till Gävle där jag kan ta kort på sakerna. Annars är jag just nu i Sthlm tillsammans med pojkvännen hos hans föräldrar vi ska fira nyår här i Sthlm med två av Mattias kompisar som har två barn, vilket kommer resultera i en lugn nyårsafton ska bli jätteroligt!
 
Puss

RSS 2.0