181214 - 10 dagar kvar

Hej!
Vad händer, vart har december tagit vägen? Det är idag 10(!!!) dagar kvar till julafton, jag längtar jag tycker julafton är så mysigt. Jag har ju dock inte så mycket julkänsla, men tror det är för att det är ju ingen snö ute. 10 dagar kvar till jul och ingen snö, bara för ett par dagar sedan spöregnade det ute...
 
I dag är det i alla fall fredag och jag har haft stängning på förskolan, så har jobbat mellan 9:30-17:30. Det var slut på barn vid 17 tiden, vilket var skönt! Jag ser fram emot en helg nu, ska handla lite julklappar och bara ta det lugnt. 
 
På tal om julklappar vad ska man önska sig och vad ska man köpa? Det är fråga som uppstår VARJE jul. Det brukar ju alltid lösa sig tillslut. Ska se om jag innan jag ska sova kan googla runt på lite julklappstips både till mig själv och till andra. Vi hörs imorgon. Puss

181213

Hej!
Det var någon dag sedan, men det har sin förklaring jag åkte på magsjuka eller matförgiftning natten till måndag så var hemma mån-ons. Idag är det ju torsdag och idag har jag varit på jobbet, så därför har det inte blivt någon uppdatering. Nu så ska jag vara tillbaka.
 
Jag tänkte sova snart, och i morgon blir det sovmorgon börjar inte förrens 9:30 sedan stänger jag. Puss

181208 - Lördag

Hej hej!
Idag är det 16 dagar kvar till jul, det går ändå fort måste jag säga, det är 10 jobbdagar kvar. 
 
Sitter och letar julklappar och födelsedagspresenter. Det är så himla svårt att veta vad man ska ge sina nära och kära. Det brukar dock lösa sig tillslut. 
 
Annars så har dagen idag varit riktigt bra, jag har först varit till Riasecondhand samt Erikshjälpen dock hittade jag inget förrutom två krukor. Sen var vi till Valbo och M handlade lite kläder. Nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt och tänkte snart lägga mig i sängen faktiskt. Vi hörs imorgon, då är det andra advent!
Puss

181207 - freeeeeeeeedag

Hej!
Äntligen fredag, som jag längtat. Nu är det bara två jobb-veckor kvar sedan är det lite julledigt. 
 
Jag har varit på jobbet mellan 8-16 och vi har faktiskt haft en väldigt lugn dag med många barn lediga/sjuka. Efter jobbet åkte jag och sambon in till stan och åt  på Church street. Vilket var supergott och riktigt mysigt att komma ut. Men nu är det i alla fall helg och det ska jag njuta av till 110%. 
Vi får se vad den bjuder på. Puss
 
 

181205 - onsdag

Hej
Idag är det onsdag, skrev aldrig igår... jag kan i alla fall berätta att föreläsningen var bra, bland de tre vi har varit på vad denna den bästa. 
 
Idag då istället, varit på jobbet mellan 7-15 det har varit en bra dag. Det är dock att de varit lite magsjukefall, inte på förskolan men de har ringt in. Nu hoppas vi på det bästa att man inte blir smittad. 
Det är detta som är så svårt att blogga jag har ju inte jättemycket att säga, jag jobbar hela dagen sen på em/kvällen beroende på när jag slutar så äter vi middag sen tar vi det bara lugnt. 
 
Snart är det helg så då kanske det händer lite mer. Vi hörs imorgon. Kram

181203 - Ny vecka, nya möjligheter

Hej!
Fy så grått och regningt det har varit idag, inte alls peppande. Vart är snön? Som ändå lyser upp lite i detta möreker, vi hoppar du kommer snart i alla fall. Det behöver inte vara några mängder men som sagt lite grann kan det komma. 
 
Tillbaka till dagen, vi har haft planeringsdag som jag skrev igår det vill säga förskolan har varit stängd för barnen och vi pedagoger har planerat, utvärderat och lite sådant. Vi var på eftermiddagen på en annan förskola och hälsade på, då vi har samma chef och dem hade också planeringsdag idag. De berättade om sitt arbete kring IKT och vad de gör.
 
Imorgon är det tisdag jag jobbar 7:30-15:30, sedan mellan 17-19 är det föreläsning, vilket inte ska bli superkul. Är väl hemma strax innan 16 imorgon så då blir det att äta något sedan åka till föreläsningen vara på det hem och duscha sedan typ sova. Vi hörs imorgon, blir nog ett sent inlägg för skriver det nog efter föreläsningen. Puss
 

181202 - Första advent

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt
och alla är så glada att fira få advent.

Hej!
Idag är det första advent. Jag har städat och julpyntat hela lägenheten så nu är den redo. Det är så otroligt mysigt när julsakerna kommer upp, det blir ett annat ljus och en annan värme i lägenheten.
 
 
 
Annars väntar en ny vecka imorgon, vi har dock planeringsdag på jobbet vilket innebär att förskolan är stängd för barnen och vi ska planera och göra saker. Ska bli skönt, så mellan 7:30-16 är jag på jobbet. Skönt med kort måndag, annars brukar vi ju jubba till 18:30 på måndagar. I stället blir det en lång tisdag då vi ska på föreläsning mellan klockan 17-19.
 
 
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på mobilen innan jag ska sova. Puss 
 

181201 - Välkommen december

Hej!
Vi välkomnar december månad och allt vad den månaden erbjuder. Bland annat såklart julen, nyår och lite födelsedagar ska bockas av.
 
i dag är det i alla fall lördag, och vi har tagit det lite lugnt på morgonen sedan åkte vi till Hemligby och handlade lite julpynt. Efter det har jag börjat julpyntat men får fortsätta imorgon. Nu på kvällen har jag tittat lite på tv men annars inte så mycket,
 
Kram

RSS 2.0