Onsdag kväll - 160413

Hejhej
Idag är det onsdag och mer än halva veckan har gått snart är det helg igen och denna helg blir betydligt lugnare än förra helgen. Vi flyttade ju till en annan lägenhet så hela helgen gick åt till att packa och flytta och packa upp allt. Vi är nästan klara bara lite kläder som ska in i klädkammaren damt handdukar/sängkläder som ska in i ett skåp men det fixar vi i helgen. 
 
Annars så rullar dagarna på med VFU dock är det bara 2,5 vecka kvar det hår fort när man har roligt! Imorgon är jag där mellan 9-17:30 och fredag kör jag kortdag mellan 7:30-13:00. I helgen som jag nämnde ovan blir det att ta tag i garderob/sängkläder annars ta det lungt vi har även tänkt att åka till Ikea samt några secondhand butiker här i stan blir Ria och Erikshjälpen. 
 
Det var lite uppdatering om vad som händer just nu! Puss

160403 - flyttlasset går på lördag!

Hej hallå!
Om mindre än en vecka flyttar vi från vår nuvarande 2:a till en 3:a två hus bort. Ska bli så otroligt skönt och härligt. Under helgen har vi packat ner det mesta här i lägenheten faktiskt, så nu är det ett par möbler vi måste skruva isär innan fredag och lite mer som måste packas ner i kartonger. Vi har även varit en sväng till Uppsala idag, till deras IKEA var en sak som inte fanns här i Gävle. Som rubriken går flyttlasset på lördag vi kommer dock någon dag nu i veckan springa över med lite saker så det blir smidigare på lördag. Sedan kommer söndagen gå åt att skruva nya möbler samt packa upp alla lådor. Vilket jag ser framemot. Som sagt bilder kommer när vi kommit i ordning.
 
Nu är det snart eller ja om någon timme att hoppa i sängen ny vecka imorgon. puss
 

160402 - Lördag kväll

Hejhej!
Det är idag den 2 april vilket betyder att det var det 1 april igår, blev ni lurande? Eller gick ni på något aprilskämt som tidningarna och media går ut med?
 
Idag är det som sagt 2 april och om 1 (!!!) vecka flyttar vi in i vår nya lägenhet som ligger 2 hus från där vi bor just nu. Vi och en annan tjej ska nämligen byta lägenhet hon har en 3:a och vi har en 2:a. Kommer bli grymt! SÅ ja vid denna tid om en vecka så monterar vi nog ihop sängen och plockar upp lådor. Vi har ägnat dagen åt att packa en massa lådor och imorgon åker vi en liten road trip till Uppsala till deras IKEA då de inte har sakerna vi vill ha här i Gävle tar dock bara en timme så det är ju lungt. Det som är tråkigt är ju att vi måste vänta en hel vecka med att packa upp det. 
 
Jag är så taggad på att flytta kommer bli så fint, jag återkommer med bilder när vi har kommit i ordning.
Puss

RSS 2.0