171130 - sista november

Hej!
Nu är det såhär det är 1:a december imorgon. När hände detta?
 
I alla fall, mina dagar består mest av en massa plugg, jag har dock bestämt mig för att göra opponeringen i januari i ställer för december. För jag kommer inte hinna annars, men det känns bra ändå! Jag vill endå göra ett arbete som jag är nöjd med och som jag är inläst på och så vidare.
 
 
Så här som bilden ovan visar ser vårt köksbord ut just nu och har gjort den senaste veckan. Måste dock plocka iordning så jag får upp lite julpynt som adventsljussstaken, för på söndag är det första advent!
 
På tal om december, advent och allt allt som hör december till. Jag vill göra någon form av julkalender från och med imorgon fram till 24 december. Ska fundera ut något roligt, tänkte i alla fall ett inlägg per dag men att de kanske har olika teman eller liknande. Får fundera ut något bra!
 
Puss

171115 - i soffan

Hej
Sitter just nu i soffan där jag försöker komma någonstans med mitt examensarbete, som ska vara klart om en månad. Det går framåt bara det att det går sakta framåt, det är så mycket som sak skrivas, ändras lägga till och så vidare. Det är bara att köpma på så ser man snart slutet på tunneln. 
 
Annars då så är det bra, första snön har fallit som även ligger kvar på backen och har förvandlat den gråa vardagen till lite mer ljus. Så det är härligt, dock ska de bli regn om ett par dagar så då försvinner snön lika snabbt som den kom. Jag hoppas dock att det blir en riktig vinter i år med en massa snö och kasnke en tempratur på -10 grader behöver inte vara mer. 
 
Nej nu tillbaka till plugget några timmar till. Puss

TEMABILDER - olika färger, svart

BILD 12: SVART
 

TEMABILDER - olika färger, röd

BILD 11: RÖD
 

RSS 2.0