Hemtentamen

Hej!
Från idag till fredag är jag upptagen med att skriva en hemtentamen som handlar om lek. Därför blir det inte så mycket uppdatering här. Ska faktiskt snart gå och sova för att gå upp i bra tid i morgon så jag kan börja skriva. Ville bara komma in med ett litet inlägg.
 
Förresten om jag hinner i helgen eller helgen efter så ska jag försöka rensa upp bloggen lite ta bort lite gamla onödiga inlägg som jag inte behöver ha kvar och försöka fixa en ny header.
Puss

Livet som högskolestudent

Hej!
För ett tag sedan avslutade vi en kurs och nu har vi äntligen fått betyg på sakerna vi har skickat in.
Det var två kurser i en eller hur man ska säga,
  • Barn och barndom
  • Introduktion till vetenskapsteori
I Barn och barndom har vi haft VFU, hemtentamen samt en VFU-rapport. VFU kunde man få godkänt och icke godkänt den fick jag godkänt på, hemtentamen fick jag 19/20 poäng vilket blev ett B (A-F betygsystem) samt så hade vi VFU-rapporten som jag fick D på vilket jag är nöjd med. Sedan i kursen Introduktion till vetenskapsteori har vi gjort ett PM och ett grupparbete. På PM fick jag C (A-F betygsystem) och på gruppuppgiften fick vi också C. SÅ otroligt nöjd och glad! Så nu lämnar vi den kursen lite bakom oss och går in 110% på kursen som håller på nu. Där en hemtentamen väntar mellan onsdag-fredag nu till veckan.
 
Imorgon är det söndag och jag och älskling åker till Romme Alpin för lite skidåkning, har med mobilen så ska försöka ta lite bilder som jag kan lägga in i morgon kväll!
Nu ska jag ta en dusch sedan vika böcker. Puss

Hej då Ica-Stig...

...sen välkomnar vi nya Ica-Stig!
 
Det är faktiskt lite sorligt att han lämnar Ica reklamerna har är ju liksom Ica. Dock kan jag förstå han som slutet på denna video visar han har varit med i 13 år och gjort 512 stycken videos. Sedan välkomnar vi Loa Falkman som nya Ica-Stig. Ingen kan ersätta den riktiga Ica-Stig men jag tror faktiskt han kommer göra ett bra jobb.
 
 

RSS 2.0