Jag lever!

Det var dock ett tag sedan jag skrev här. Ber om ursäkt för det, men senaste dagarna har jag spenderat från morgon till kväll på Ica och lika så i morgon då kör jag sista långpasset för denna vecka 7:30-19:00, låt dagen hå fort!! Sedan jobbar jag även söndag dock 9-14 nästan ledig ju! Även nästa vecka måndag-torsdag ledig fredag jobbar lördag, ledig söndag lite olika pass och varierande tider. Men nu fokuserar vi på morgondagen och hoppas de blir en dag som går fort. Ska försöka göra lite förr inlägg men inte så roligt att höra om en dag på ica, haha!

Nej, dags att sova upp vid cirka 6:30 imorgon. Puss

Hej

Hejhej!
Det var några dagar sedan jag skrev har ju åkt till Kopparberg för att spendera sommaren här i och med att jag ska jobba på Ica här. Sen var vi i husvagnen under helgen där de inte finns någon mottagning därför jag har jag varit borta från bloggen. Men nu är jag tillbaka!
 
Har denna vecka ledig sen så jag börjar den 15 och jobbar 4 dagar i sträck dock relativt korta pass, sen är jag ledig hela midsommar från torsdag klockan 14. Till midsommar kommer Mattias hit så de ska bli jätteroligt! Saknar honom!
 
Tänkte spela lite sims4 sen är det dags att sova. Puss

1 juni

Hej!
Vi har nu gått in i juni månad och nu är det bara hoppas att solen och värmen snart anländer! Det är måndag idag känns dock som söndag då det är mycket lata dagar och "sommarlovet" börjar närma sig, snart har jag gått ett år på högskokan här i Gävle och då är det 2,5 år kvar sedan kan jag titulera mig som förskollärare!

Aja dags att sova ska till skolan imorgon och träffa en kompis och plugga lite sen onsdag är de sista lektionen och på onsdag kväll är de klassfest med halva klassen. 

Bjuder på en bild jag tog häromdagen, flr dagens väder har varit storm och regn/sol varannat. Puss och godnatt!

RSS 2.0