31 mars

Hejsan
här sitter jag vid datorn och skriver ett litet inlägg ^^
för övrigt så är det sista mars idag, alltså helt ny månad imorgon. 1 april, då får man luras!
nu borde våren komma snart tycker jag, men nej snön ligger kvar fortfarande, okej den börjar smälta sakta men säkert och då menar jag verkligen sakta, haha. Menmen våren kommer nog snart :D
imorogn 1 april kommer även lagen på att inte tanka olagligt, film, musik och sånt. jo man får ladda ner den om det är rättighetshavaren som har lagt ut filen på internet eller om han/hon har samtyckt till att filmen lagts ut på Internet.
Men hur ofta händer det dem vill såklart tjäna pengar på filmerna!
menmen nog pratat om det, imorogn äre apu:n som gäller 8:00-15:30 (bästa tiden) min lärare kommer även och hälsar på (vet dok inte vem som kommer) klockan 1 var det först men hon ringde till dagis idag och ändrade till 12:30 hmm kan ju hoppas vi har ätit klart och så då, annars får jag gå ifrån ändå så kommer lotta så fort hon kan :)
men berättar mer om det imorgon, nu ska jag dejta kudden :D
eller först:
Anna ringde idag och frågade om jag kunde vara kattvakt, och visst det kan jag.
Så ett nytt försök i helgen om att vara kattvakt från fredag-söndag (då det inte blev nått förra helgen) så vi hoppas det går bättre denna gång ^^, så befinner mig hela helgen i Ludvika.
Nu ska jag sova, puss

Önskeoutfit

Fick bli 2 önskeoutfit idag, för denna har jag glömt att lägga ut.
för när jag skulle lägga ut den så knasade sig allt bara, så ni får den nu :)



Önskeoutfit


Försenade bilder ^^

Hej hallå!
tänkte lägga in dem här bilderna från att jag var kattvakt 21-22 mars.
lite sent men som det heter: bättre sent än aldrig :)
så här kommer dem, kommer bli rätt många men det får ni stå ut med


måste förklara denna bild lite:
jo jag hade dammsugit och tänkte att jag skulle torka golvet också, men hittade då ingen skurhink, så då fick badkaret ställa upp som en hjälpande hand, och det gick väll sådär inget jag rekomenderar iallafall ^^

Massa bilder på trullsa
   
  
  
  
  


Trullsas leksaks råtta


Tvättade gjorde jag också och inte mindre än 3 maskiner med det var bara kuddar jag tvätta i första maskinen 2 kuddar, sen 1 kudde och sist 1 kudde. Haha ^^


Lagade mat, pommes och korv på lördag och ja på sändag blev det inte mindre än korv och pommes igen.
   

Sen var jag tvungen att fota mig och trullsa också så här kommer det två bilder på oss
 

sen hade jag tråkigt lite då och då så jag fotade lite av ted´s leksaker, haha det går alltid att roa sig med något ^^
 

Sådär ja det var några av helgens bilder som togs, jag hade det bra.
och var i gott sällskap men ska erkänna var rädd då och då ^^
som tex när posten kom
ska ta det från början jag var ute i vardagsrummet och trullsa låg i soffan och sov, jag hör världens dunk och trullsa reagerar också, jag smyger ut i hallen och kollar men ser inget eller jo jag ser lite reklam ligga på golvet haha, det var alltså bara posten som hade kommit, men ska vara ärlig trodde minst det var någon som höll på att bryta sig in, sån smäll var det


Så nu blir det inga flera bilder ^^
Over and out!!

30 mars

Hejsan bloggen!
har egentligen inte tid att skriva men måste, ett tag sen jag skrev nu. så blir ett litet snabbt inlägg :)
Jag håller nämligen på att städa, byter sängkläder, dammar, dammsuger och allt va det innebär. det går bra. Med lite lady gaga i bakgrunden så.
nej men ska fortsätta, ska snart gå ner och börja med maten också, blir lasagne idag :D och det är jag som gör den.
Vart sugen på det jätte länge nu, så idag blire :D
Men nej städa var det, kommer in med ett inlägg lite senare.
Puss

Ändrade planer...igen

Hejsan
Vart inte att jag åkte upp idag heller, för han var hade inte kommit hem och massa, och om dem åker upp idag så klarar sig katten tills imorgon så det blev inte att jag pkte till Ludvika, eller ja vi åkte till Ludvika och handlade lite, pappa bytte även sin tröjja som han fick i tisdag´s (då han fyllde år) så nu är det gjort, sen var vi bla inne på Åhlens där jag köpte dem dära leggingsarna, dollar store, rusta, elgiganten och coop. Så det vart en hel del, och grejjer fick jag med mig hem också kommer bilder längre ner.
 
Och nu sitter jag här städar lite grann, funderar på att gå ner och börja med maten (ja jag är hemma) men ingen har börjat än, blir pizza det jag skulle ha ätit vid anna. Men vart ju inget så vi tar det istället. Det blir gott.
 
Nej men först visa bilderna på vad jag har köpt:
 High School Musical, dance along. Spel + matta. ELGIGANTEN 199:-
 Toffsar. RUSTA 9:90:-
 Deo. DOLLAR STORE 20:-
 Lösgodis. DOLLAR STORE 20:-
 Leggings med dragkedja längst ner. ÅHLÈNS 169:- (jag älskar dem)

Detta var mina inköp, men nu ska jag kolla på tv, sen käka hemmagjord pizza, och senare vid 20 så ska jag kolla på Robinsson 2009, och förresten mellan 20:30-21:30 alltså en timme är det ju Earth Hour, då man ska stänga av all onödig el, så som lampor. Tänd istället ett ljus och mys.
Jag kom på en sak som jag helt och hållet har glömt bort alldeles det är bilderna från helgen jag var kattvakt, ska försöka fixa in dem i ett inlägg ikväll :D
Puss

ändrade planer

Hejsan
just nu skulle jag ha suttit på tåget påväg upp mot Ludvika, men vart ändrat åker upp dit imorgon istället, så blir som förra helgen från lördag-söndag.. Va skönt tyckte jag.hade ingen lust att åka tåg. Men jag åker upp imorgon mamma/pappa skjussar mig och in på Rusta ska vi en sväng också och elgiganten. Sen tilll Anna där blire att laga mat och så. Underhålla mig själv.
Så kommer update därifrån, för jag kommer npg inte ha så mkt att göra ^^
Dagen idag då:
Började ju klockan 6:30 imorse, va inne på fritids och så (då alla barnen är tillsammans på fredagar, då det är planering och så, så idag var det Delfinen som hade planering och nyckelpigan hade alla barnen.) Men det gick bra, fast vi åt inte tillsammans vi nyckelpigor (alla 4 som var) åt inne hos sig och 3 personal var vi ^^, sen efter luch va jag själv med 2 barn (de andra 2 sov) men det gick bra. sen gick vi in på delfinen, lekte lite, spelade, pärlade (med jätte roliga pärlor, dem är jätte stora sen har man typ pärlplattor) kul vare haha ^^, tillslut var det bara jag som satt och "pärla" medan de andra barnen kollade på, haha.
Ska kolla om jag hittar någon bild så sak ni få se pärlorna, jag återkommer.
Har iallafall vart en lugn och trevlig dag, och jag slutade kl: 14:00 så jag hade jobbat in min rast :)
Puss 

26 mars

Hej
herregud va trött jag har vart idag, ändå så sov jag ca 9 timmar :O
menmen, "jobbat" 7:30-16:00 idag, det gick bra. Vart en mellis ute idag också, det är mysigt och idag blev det korv med bröd :D
dagen har iallafall fltit på bra, skulle ha gått till återvinningen eller om det var ut i skogen vi skull iallafall gå ut och gå men det hann vi inte, tiden bara springer iväg och helt plötsligt är klockan 20 i 11 och det är dags för blöjbyta och sånt ^^
Men slutpratat om dagis, vet ni vad jag ska göra i helgen?
ska vara kattvakt igen, men denna helg från fredag-söndag, så jag åker tåget upp till Ludvika där anna hämtar mig. och kör upp mig till henne sen åker dem ner till örebro, och kommer hem på söndag

till denna katt som heter trullsa


Nej nu ska jag kolla på SVB, och i reklamerna kommer jag att packa, sen vid 21 då det är slut (senast halv 10) ska jag ligga i sängen och sova! ska upp vid ca 5:00 imorgon!!! då behövs att jag sover.
Puss ses imorgon, hinner nog in med ett inlägg innan jag sätter mig på tåget annars kommer det ett från tåget om det funkar (och om jag hinner)

25 mars

Hallå Hallå
Imorse var jag riktigt trött och hade gärnat legat kvar i sängen och sovit längre.
men det går inte utan imorse började jag klockan 8:00 så hade ju lite sovmorgon iallafall då jag igår började 6:30. slutade iallafall idag klockan 15:30.
Härligt väder har det vart också, så vi åt mellis ute, mysigt är det. Blev ju såklart våfflor då det är våffel dagen idag.
Var gott, men gissa vad vi fick hemma? jo våfflor. men åt bara nån. Blir för mycket med allt. så tog upp en chilada ur frysen och värmde den och åt :)
Har undrat varför man äter våfflor så kollade runt på internet lite grann alldeles nyss och hittade:


"Att man äter våfflor på våren har sin naturliga förklaring i att det förr i tiden, efter vinterns ruskmörker, åter fanns större tillgång till både ägg och mjölk.

Men varför äter man våfflor just på Jungfru Marie Bebådelsedag?

Man kan spåra firandet av Jungfru Marie Bebådelsedag så långt tillbaka som 500 efter kristus. Man firar den 25 mars, vilket är nio månader före jul och Jesus nedkoms. Kyrkligt är dock Marie Bebådelsedag numera en flytande helgdag som inträffar på närmaste söndagen kring 25 mars, det vill säga någon gång mellan 22-28 mars. Förr kallades Maria även för "Vår Fru" och därför kallas även Jungfru Marie Bebådelsedag för "Vårfrudagen". Att dett sedan blev "våffeldagen" tros vara ett hörfel, "Vårfru" blir lätt "våfflor". Detta kan vara en förklaring till varför man i Skåne ställde sig frågande till våffleätandet, där "Vårfrudagen" hette "Fruedag" från danskan och inte språkligt påminner om våfflor på samma sätt"


Så har ni ätit några våfflor idag?
och vad brukar ni ha på, grädde, sylt, glass eller något annat kanske?


Låång lista

Lovar du att vara ärlig? Helt klart.

Du heter: Emma.

Smeknamn: Emmis.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Eric Clapton - Tears in heaven, men ska jag vara helt ärlig så vill jag inte lyssna på sorliga låtar när jag är ledsen då blir man ju bara men ledsen.
Beroende av: Hmm det är nog inget, eller jo datorn.. tyvärr.
Vad tror folk om dig?: Hmm jag vet inte, fråga dem?
Vad får du oftast komplimanger för?: Ojj vet inte, men ibland mina ögon.

Vad säger du för att imponera på någon?:  Varför imoponera på nån, jag är den jag är och kommer alltid att vara.
Hur imponerar man på dig?: Ni får väll testa olika saker så får ni se.
Brukar du skratta för dig själv?:  Ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Ok trevligt :-) kram 
Var bor du?: Ställdalen.
Trivs du där?: Nej, eller ja. fast spec kul är det inte.
Äger du några converse: Nej men vill ha.

Sprit, cider, vin eller öl: Cidet
Brukar du bli för full: Nej

Är du allergisk mot något: Nej inte vad jag vet 

Hur svarar du i mobilen: "Hallå" i mobilen och i hemtelefonen "Sjögren"

Antal timmar sömn inatt: ca 9

Brukar du komma i tid: Ja faktiskt.
När mår du bra:  När jag är tillsammans med mina nära och kära, dem jag tycker om.
När blev du fotad senast: Hmm för ett tag sen

Hur känner du dig nu: Trött som sjutton

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Helt okej

Hade du en bra kväll igår: Ja :)

Favorit dryck på morgonen: Juice/oboy

Rakar du benen: Ja det gör jag

När brukar du oftast gå och lägga dig: När det är skola så är det vid 22, men nu när jag har praktik har det blivit att jag vill komma i säng vid 21, om inte ännu tidigare.

Är du blyg?: Ja, det kan man lungt säga

Sysslar du med någon idrott: Nej det gör jag inte.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja det gör jag faktiskt.
Har du spytt offentligt: Tror inte det

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Vet inte.

Är du nöjd med ditt liv: Det duger

Är du bortskämd: Nja, inte så.
Vad gör du i morgon: Då vaknar jag först pappa skjussar mig till dagis sen kommer jag vara där mellan 7:30-16:00 sen hem.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Det finns många.
Vad längtar du till?: SOMMAREN

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja det har jag.

Vad använder du för shampoo?: Kommer inte ihåg va det heter, en lila/rosa flaska är det iallafall

Hur gammal är du: Jag är 17 år fyller 18 i maj, närmare bestämt 5 maj.

Tycker du om någon just nu: Kanske, kanske inte.

Gröna eller röda äppeln: Helst gröna men röda är också gott

Gillar du golf: Minigolf ja, det är roligt :D annars vanlig golv gillar jag inte så mkt.

Vilken tid gick du upp idag: Vid 7

Har du sovit i din egna säng inatt: Japp det har jag.

Har du strumpor på dig nu: Ja.

Är det okej att gråta: Det är det verkligen.

När grät du senast: För några veckor sen.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skulle jag hoppa upp och ner och skrika ^^ haha, sen skulle jag handla kläder och lite andra grejjer, ut och resa skulle jag göra, sen spara massa .

Bär du glasögon eller linser:  Nej inget av det.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej det är inte viktigt men det är snyggt.

Har du piercing: Nej inte äns i öronen.

Vill du gifta dig: Ja om jag hittar den rätta

Vill du ha barn: Ja i framtiden

Solar du ofta: Nej, jag tycker sånt är tråkigt. men ibland på sommaren gör jag väll det.

Är du bra på att laga mat: Jadå
Är du flygrädd: Nje

Hur vig är du: Haha, jadu inte allt för vig

Är du musikalisk?: Nej

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vilken är din favoritglass: Finns många :)

Tror du på ett liv efter döden: Ja kankse

Tycker du om sushi: Har aldrig smakat så kan inte säga nått. men det ser inte gott ut, rå fisk liksom?
Vad äter du helst när du ser på film: Lösgodis.

Har du tandläkarskräck: Ja lite.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniksa 

Vilken ögonfärg har du: Blågröna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja, jobbigt äre

Biter du på naglarna: Nej det gör jag inte

Röker du: Nej verkligen inte

Hur ofta tränar/motionerar du: nu i 3 veckor (inne på den 4:de) och har två till veckor sen har jag gått fram och tillbaka til dagis ^^ annars väldigt sällan. 
Senaste låt du hörde: Emil i Lönneberga - En till som jag


Dagis nu

Hejsan
nu ska jag gå ner och ta på mig ytterkläder sen väntar det ännu en dag på dagis.
och jag är så himmla trött så vet inte vad jag ska göra. slutar iallafall 15:30 så är hemma ca 15:45.
Ikväll blir det att gå och lägga sig vid 7-8, annars kommer jag vara död imorgon.
Fattar inte är jämt trött nuförtiden :(
menmen nu apu:n
Puss

Önskeoutfit

Ny kategori som heter önskeoutfit, här kommer jag lägga in ja precis som den heter olika önkskeoutfit.
så kolla och bli inspererad
kommer använda mig av sidan: http://www.polyvore.com




Åhh, vad man blir och längta till sommaren (ännu mera än vad jag gör, om det är möjligt)
så nu får den komma, så man inte behöver ha tjocka kläder utan lätta skor, t-shirt och sånt.
<3

Misslyckande bak :/

Hejsan
skulle baka lite nu på morgonen och tänkte baka "Snabba rutor" det är som snoddas fast dem är vita. Och i boken står det 225 grader och jag har det men står inte hur länge sakerna ska vara inne, hur stor plåt, och gissa om det är jobbigt, så jag misslyckades vart helt bränd, och rinnande i mitten, alltså skulle det vart en större plåt. Men ska baka den senare (för nu är äggen slut) finns bara två kvar. Så ska ringa till mamma/pappa och säga att dem ska köpa ägg så jag kan baka.. så nu istället ska jag baka snoddas, då det bara ska vara 2 ägg i den och det har jag, sen får jag vänta till mamma/pappa kommer hem. menmen jag har ju hela dagen på mig klockan är inte äns 12 :D, menmen får börja nu annars hinner jag aldrig klart ^^
Skriver mera sen. Puss

hemma igen

Hej
japp klev typ nyss innanför dörren.
stannade på donken och köpte mat, var sjukt hungrig åt ju vid en 2-tiden jag.
men iallafall sett anna´s nya bil, den var fin :D
men hann tyvärr inte kolla på beck eller ja, den håller på nu, men har ju gjort det ca 1 timme så inge kul att kolla nu, vill se hela, men det är smällar man får ta, nu ska jag lägga in alla bilder på datorn, men lägger inte upp dem förrens imorgon för nu är jag trött och ska snart sova, fast jag är ledig imorgon :D
Puss


Fortfarande i anna´s lägenhet

Hejsan
sitter fortfarande i lägenheten, mamma och pappa har inte kommit än, dem har vart typ vid karlstad och köpt en bil till Anna, men det kommer nog snart. Sen blire hem och kolla på beck. Ted sover nu, och anna är ute och röker så sitter här helt själv ^^, men nu är det iallafall sista updaten härifrån skriver mera när jag kommer hem innan beck börjar eller i nån reklampaus (beroende på när vi kommer härifrån) Det visar sig, ska fråga om anna vill spela nått spel när hon rökt klart :)
Puss

Sista updaten från annas lägenhet

Hejsan, japp som rubriken detta blir sista updaten från lägenheten, anna kommer snart genom dörren.
eller ja tåget kommer till ludvika 10 över tror jag hon sa, sen ska hon gå därifrån hit upp (om K inte skjussar) det visar sig. Så nu ska jag ställa mig i dörren och kolla i nyckelhålet, haha nerrå inte riktigt. det visar sig när hon kommer hem. Skriver mera sne när ajg är hemma i ställdalen och då kommer det också lite bilder (eller ja blir nog rätt mkt bilder) haha
Puss

Mätt och belåten

Hejsan
åt nyss upp maten, och som ni vet så åt jag, pommes och korv.
har gett trullsa lite mat också så nu sitter hon på diskbänken och äter.
om ungefär 30-40 minuter kommer syster hem, till sin egen lägenhet. Hon ringer nog tror jag.
Och snöar gör det fortfarande ute :( tråkigt. men jag tror inte snön lägger sig på backen eller jo det kalrt den gör det men ja den smälter lika fort som den kommer ner, och man säger så. Nej ska plcoak ihop lite grejje och sen sätta mig och vänta på anna.
Ikväll är det beck också, haha på tal om något helt annat, den ska jag kolla på, skönt att man inte behöver gå upp tidigt imorogn, eller jo ska försöka gå upp vid 8-9 tiden för pappa fyller år på tisdag och jag måste baka lite grann, ska bla baka snoddas.
nu hoppa truls ner så nu sitter hon på bordet och kollar ut ^^ och förresten hon har inte vart ute någonting idag :O
fast kan nästan förstå det vem vill gå ut när det snöar och så, ne precis inte jag ^^ hon sitter och tvättar sig istället. men nu ska jag runda av detta inlägg och göra något annat :D
Puss

Pommes och korv....igen

Hola!
ska laga mat eller ja inte så avancerat satt på ugnen sen ska jag ta fram en plåt öppna lådan och ta fram ett sånt dära som man har i plåten, öppna frysen och ta fram pommes hälla upp dem i plåten lägga tillbaka dem i frysen öppna kylskåpet ta fram två korvar lägga dem på plåten sen in i ugnen med plåten sen vänta.
Haha, nu vart jag riktigt hungrig, tråkigt med samma mat som jag åt i går bara, menmen. det går.
förövrigt så känns det som jag har katthår överallt, menmen smällar man får ta ^^
mamma ringde förresten nyss igen och sa att dem skulle åka och kolla på bil sen komma hit. och att jag skulle äta för dem skulle äta på vägen (inte bokstavligt talat) haha.
jusstja glömde berätta jag var ute i vardagsrummet sen hör jag en smäll, och trulsa reagerar också och ja ba va sjutton var det, så går sakta mot hallen (tror minst det är nån som håller på och tar sig in) men sen var det bara posten som låg på golvet,
haha jadu. inte alltid lätt. nu ska jag göra mat ^^
Puss


väntar väntar och väntar

Hejsan
suprise jag sitter fortfarande vid köksbordet med datorn ^^
käkade nyss mitt winerbröd och dracke ett glas coca-cola.
mamma ringde nyss och anna också. dem skulle kolla på nån bil till anna, så mamma och pappa åker och kollar på dem och jag blir här hemma med anna och ted :)
så vi får se när vi kommer hem ikväll.
skönt att jag är ledig imorogn iallafall, har ju hem arbete på barnkunskapen.
och ska faktiskt jobba med det lite imorgon. ska va inne vecka 15 tror jag det var, eller vi ska redovisa det då, ska sitta i en ring och disskutera, det sättet tycker jag är bra. Men nej sluttjatat om skolan nu ska jag gå och bädda sängen.
Haha och som rubriken vänta, vänta och vänta på att anna kommer hem :)
Puss


Dagens lista - Söndag

Dagens låt: Alla lady gaga låtar <3
Dagens dusch: Igår kväll
Dagens frisyr: Inbakad fläta
Dagens smink: Inget
Dagens kläder: Jeansleggings och puma t-shirt
Dagens händelse: -
Dagens planer: Kattvakt, sen hem och ta det lungt
Dagens vill ha: Påsklov
Dagens saknad: Mina vänner!
Dagens tråkigaste: Att jag inte har kabeln med mig till kameran så jag kan lägga in korten.
Dagens måste: Leta efter något jag kan göra med barnen på dagis nästa vecka!
Dagens dricka: Coca-cola och juice till frukost
Dagens köp: Kanske nått om vi åker till dollar store 
Dagens mat: Pommes och korv (som igår)
Dagens mående: Det är bra, men lite förkyld annars är allt på topp :D

11:05

Hejsan
lyssnar på lady gaga, och har lite små tråkigt. Vad ska jag göra?
dammsuga ska jag göra om ca 1 timme, kanske ska fika på mitt winerbröd som jag glömde bort igår?
för övrigt har jag tagit ca 200 kort på ca 1 dygn, haha och modellen på typ alla kort är trullsa.
Ska nog gå in och fota henne lite mera, eller fota nån av ted´s leksaker haha, ja jag har tråkigt så försöker komma på vad jag kan göra. Men det får nog bli det sist nämnda och efter det ska jag fika här i min ensamhet ^^, sen dammsuga.
sen packa ner lite grejjer jag inte behöver så jag är klar och inte behöver springa runt i hela lägenheten och leta efter mina grejjer ^^, har iaf saker i alla rum haha.

anna & ted´s sovrum: min kudde
badrummet: schampoo & balsam
köket: här har jag mycket, borste, kam, kamera, dator, kamerafodral, mobil, nintendo DS
hallen: skor, jacka
vardagsrummet: mina väskor och det, sen godiset.
haha, intresseklubben antecknar ^^,
förlåt för tråkiga inlägg men finns inget att skriva och jag har inget att göra så därför blire sånna hära ^^,
nej nu ska jag publicera detta, sen ska jag göra en dagen´s lista :)

Förresten så snöar det lite grann ute :(
inte bra hoppas inte det gör det i ställdalen, nu när snön äntligen håller på och smälter, nej då ska det komma mera!
Puss

22 mars

Hejsan
sitter vid ja vart tror ni.....köksbordet, haha.
gav trullsa nyss lite mat och nu ska jag själv äta frukost, gick upp alldeles nyss.
så vad ska man hitta på idag, jo måste dammsuga lite igen såg att jag hade missat, men det tar jag senare runt 12-tiden. Och vid 3 kommer mamma, anna (och kanske ted). Så bara vänta, men funderar på att äta lite innan typp vid 2-tiden. men nej nu´ska jag käka lite frukost :D.
Skriver mera sen, puss

(Ni får ursäkta tråkiga inlägg med bara text, men har ingen kabel till kameran så kan inte lägga in korten, så det får bli bilder när jag kommer hem)

Sova nu

Hejsan
som jag skrev nyss är trullsa hemma igen, så nu ska jag sova.
ska stänga av tv:en och det, sen sova.
skriver när jag vaknar imorgon :)
Godnatt.
Puss


Kom hem igen

Hejsan, klockan är cirkus 23:00
släppte ut trulls för kanske drygt en timme sen, men hon har inte kommit hem och jag är trött så ja nu får hon gärna komma tillbaka hem :D
kollade ut några gånger och då satt hon på räcket, men inte nu?
hmm, men antar att hon kommer tillbaka snart :)
bäddat rent sängen nu, borstat tänderna så klar att hoppa i säng, nu är det bara en trulls som saknas.
men jag får vänta ett tag till :)
förresten så hör man verkligen allt i lägenheter, bara någon går så knackar det, och lyser i trapphuset någonting som inte lyste förrut, och öppnar dörren gör jag inte!, har förövrigt vart och kännt på den ca 4 ggr sen jag kom hit, haha ^^, menmen tillbaka till att vänta på trulls
Puss

UPDATE;
trullsa är hemma :D
så nu ska jag snart sova

ingen rubrik

haha kommer inte på någon bra rubrik
iallafall har nyss kollat på robinson 2009, helt okej var det. och nu ska jag kolla på ett annat nytt program "jag vet vad du gjorde förra lördagen" på kanal 3. Får vi se va det är. sen ska ajg bädda sängen med nya påslakan och sånt. Börjar redan bli sjukt trött. men nån timme till får jag allt vara uppe ^^
Nej in till tv:en och till trullsa som ligger på soffan och sover.
Skriver mera senare ikväll.
Puss

17:21

Hej
nyss svalt maten, gott vare :)
och nu står trulsa neranför mig och tittar på mig, fast nu sitter hon på stolen mittemot, hon sprang nyss fram och tillbaka i hallen som en galning. haha trullsa lekte med hennes råtta. medans jag satt och åt. så vad ska vi göra nu? förresten nu diskar jag också ^^ haha.
ska gå och kolla tvättmasikinen snart, tror den börjar bli klar, sen blir det att slänga in den sista kudden och tvätta den ^^
ska diska (för hand) men det får bli senare ^^ nu ska jag leka med trullsa lite grann, haha. Eller ja nu ligger hon på stolen får vänta med det lite, kan ju gå på toa sålänge ^^ Puss


Väntar på maten..

Hejsan
nu sitter jag här vid köksbordet ^^
maten i ugnen
trullsa ligger på en stol
annars är allt som det borde vara, tvättar igen. Tv:en på i bakgrunden har dammsugit, och torkat golven + vattnat blommorna.
och klockan är 16:26 så har några timmar kvar innan jag ska sova, så vad ska jag hitta på?
mamma ringde förresten nyss och frågade hur det gick, och allt går finfint :D
Nej men runda av detta fota trulsa lite sen äta. Skriver sen igen, det blir förövrigt korv och pommes till mat :D
Puss 

21 mars - anna´s lägenhet

Hejsan
nu har jag kommit fram eller ja vart det ett tag nu för hunnit både det ena och det andra
som att dammsuga hela lägenheten, tvättar just nu, ska hänga lite tvätt snart och sen torkat golvet eller ja bara lite får hon hade ingen (hittade ingen) så dära skurhink ^^ menmen. nej nu tillbaka till sysslorna. sen ska jag laga mat också. men kommer nog komma lite update lite då och då på vad jag gör och sånt ^^ Men nu ska jag fortsätta städa :)
Puss

21 mars

Hejsan
nu är jag färdig packad bara datorn kvar så ska stänga av den och packa ner den också sen drar vi till Ludivka där jag ska spendera dagen och morgondagen med att vara kattvakt :)
Så blir update när jag kommer dit.
Puss

20 mars

Hejsan
apu idag mellan 8:00-15:30
helt okej dag med lagom många barn har hunnit med mycket
målat, ritat, spelat kollat på film och massa
skönt att det är helg nu så man kan vila upp sig :D
och vad händer i helgen jo imorogn och till söndag ska jag vara kattvakt uppe i ludvika så då befinner jag mig där sen händer det inte så mkt mera ^^
Kommer en liten update senare ikväll :)
Puss

19 mars

Hejsan
vaknade upp med huvudvärk idag igen, tog en tablett vid 6-tiden och gick och la mig igen när jag vaknade igen vid 11-tiden hade den inte försvunnit så vid 12 tog jag en till tablett och gick och la mig i sängen och nu äntligen är huvudvärken borta. men jag missade apu:n idag, åhh vill ju vara där!
blir så rastlös när jag är hemma, men tyvärr så funkar inte huvudvärk och barn tillsammans dem går inte hand i hand ^^
men imorogn måste jag dit saknar barnen nå ortroligt mycket :D
för det är inte så att jag är hemma bara för det är trå,kigt på dagiset, nej tvärsom jag älskar det!
så himmla kul, och jag menar det verkligen
så nu längtar jag till imorogn igen då blire dagis :D från 8:00-15:30. Mycket bra tid det dära :D
nej men nu ska jag fortsätta bränna ut lite filmer och lyssna på musik, och vänta på att mamma ska komma hem får vi se vad vi ska äta för mat, sen senare ikväll blire att kolla på SVB (Sveriges värsta bilförare) såg på reklamen att dem ska bla köra med husvagn?! kan ju bara sluta med en sak, kvadd av hela husvagnen iallafall när vissa av dem kör. Menmen vi får väll se hur det blir, kan bli intressant :D
nu ska jag lägga in bilder från kameran på datorn, kanske kommer nån här på bloggen senare :)
Puss

18 mars

Hejsan bloggen
några dagar sen jag skrev, eller?
haha kommer inte ihåg när jag skrev sist.

men tänkte slänga in ett litet inlägg nu, när jag ändå inte har något att göra.
vaknade imorse av huvudvärk så bestämde mig för att stanna hemma och vila. så vart ingen apu idag.
tråkigt tycker jag för jag trivs där, men imorogn blire dagis igen :D, då "jobbar" 7:30-16:00 jag kommer vara helt slut efter den dagen, sen på fredag "jobbar" jag 8:00-15:30. Sen är det helg och jag är ledig lör, sön och mån (då vi har hem arbete på barnkunskapen så då är jag ledig, ska fixa det arbetet lite hemma hos anna) jusstja har ju inte berättat ihelgen mellan lördag-söndag så är jag inte hemme utan befinner mig i systers lägenhet och är kattvakt. Häärligt!
kommer update därifrån

Men tänkte lägga in lite blandade bilder från de senaste dagarna

 

Lite tulpan-bilder
  

Massa vårbilder

  
 

Och idag har jag bakat
 



Så det var allt, nu ska jag kolla lite bloggar sen vid 20:00 ska jag kolla på tv till 21:00 sen blire att sitta vid datorn en stund sen sova så man orkar upp imorgon.
Puss :D


15 mars

Hejsan
örebro typ hela dagen idag
käk på donken sen fika på ikea
fick med mig lite grejjer hem, men bilder kommer imorgon för nu börjar snart beck igen.
så hinner inte skriva mera, men det kommer bilder och text imorgon
skola i morgon förresten lektion mellan 8:40-11:00 så blir att åka med 12:14 tåget hem.
skönt att vara hemma vid 1-tiden :D
Puss

14 mars

Hejsan
lugn dag idag, haft besök av kenna och marika och sen vid halv 2 tiden så åkte vi upp till Anna och Ted och hälsade på.
var även med anna och handlade medans mamma, pappa och ted var kvar i lägenheten, annars har jag inte gjort så mkt.

Kollade ni på melodifestivalen förresten?
vet ni hur otroligt glad jag är att inte det var Caroline som vann. okej är inte glad att hon operasångerskan heller vann, men hellre det än hon. Själv tyckte jag att alla andra låtar var bra, och speciellt E.M.D, så därför slänger vi in deras framträdande här:



Men nog pratar om melodifestivalen, imorogn blire iallafall att åka till örebro med mamma, lite shopping är aldrig fel
det som står högst är jeansleggings från gina + present till pappa + leggings med dragkedjor från HM
sen kankse nått annat om jag hittar något skoj
så det blir alltså att lägga sig snart så man orkar upp i tid.
men först lite bilder från dagen:


14 mars
och ute ser det ut såhära massa snö och grått
jag vill ha sommar nu, ge mig sommar


 
TRULSA
anna´s katt, så söt


Teddis <3
mosters gullunge


Och i Silverhöjden fick vi stanna och vänta på tåget också


Så det var lite bilder från dagen det, nu ska jag nog kolla på någon film, sen efter det sova.
Örebro imorgon berättar om dagen på kvällen och visar vad jag har köpt
Pussar

13 mars

Hejsan
idag är det otursdag, alltså så är det fredagen den 13:onde idag

Idag väckte pappa mig klockan 04:55 (det borde vara olagligt att gå upp så tidigt) menmen var bara att pallra sig upp duschade och så, åt ingen frukost för kan inte göra det på morgonen eller jo jag åt en vindruva innan jag gick ut till bilen. Mamma skjussade iallafall mig till dagis vid 6-tiden då jag började, hjälpte till med frukosten, tog ner stolar, koka kaffe, koka tevatten och så. sen va jag inne på fritids/björnana ett tag och lekte kurragömma, spelade lite spel och sånt. men sen gick jag in till delfinen/nyckelpigan där det var full rulle ^^ dagen har flytit på, har dok inte haft någon rast så jag slutade 13:00 skulle ha slutat 13:30 om jag hade haft rast, men det hann jag inte med. Skönt att komma hem tidigt iallafall. När jag kom hem frös jag så jag skaka (det jag har gjort hela dagen, sjukt kallt äre) la mig under täcket med värmekudden och kolla på tv, men frös iallafall fikade lite med mamma och pappa. sen kolla på tv igen, och nu sitter jag här och väntar på maten.

förresten idag när jag slutade gick jag ut genom dörren, sen efter jag tagit några steg tittar L ut och säger: Emma det finns fika om du vill ha, men jag tackade nej. men snällt att hon fråga har ju ätit glass idag också men inte jag (frös för mycket)
Annars har det vart en lungn dag, nu ska jag gå ner och kolla på tv.
Puss


Lista

Var kommer du ifrån? Född i örebro, bor i ställdalen
Heter? Emma
Hur gammal är du? 17 år
När fyller du år? 5 maj
Tycker du om någon just nu? Japp
Jag samlar på? Nje, inget jag kommer på
Gröna eller röda äpplen? Gröna
Vilken tid gick du upp idag? 04:50
Har du sovit i din egna säng inatt? Ja
Har du sovit ensam inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Ja
Hur svarar du i telefon? "Sjögren" (vanlig telefon) och "Hallå" (mobil)
Vad ska du göra ikväll? Kolla på tv, och sova
Vad ska du göra imorgon? Vet inte, inget speciellt
Var vill du bo när du blir stor? Inte här jag bor nu iallafall, göteborg är mysigt.
Vad vill du bli när du blir stor? Inte en aning
Är det okej att gråta? Ja!
När grät du senast? Nån vecka sen
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren helt klart
Laddar du ner musik och filmer från internet? Ja
Skulle du göra om du vann en miljon? Ojj, en sak jag skulle göra är iaf att åka till eiffeltornet, alltså till Frankrike
Bär du glasögon eller linser? Nepp
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej det är inte viktigt men det är snyggt
Har du piercingar? Nej ingenstans inte äns hål i öronen
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Ja, om jag hittar den rätta
Vill du ha barn? Ja, men inte nu
Solar du ofta? På sommaren, men jag tycker det är så himmla tråkigt att sola
Är du bra på att laga mat? Jadå
Gillar du att dansa? Nje, inte så värst
Vilken är din favoritglass? Chokladglass
Tror du på ett liv efter döden? Kanske, kanske inte
Bor dina föräldrar tillsammans? Ja
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniksa
Vilka hårfärger har du haft? Brunt, rött
Är du beroende av något? Nej inte vad jag vet
Röker du? Nej
Senaste låten du hörde? Någon barnlåt på dagis, haha som sätter sig på hjärnan, "gå, gå gå, så här går jag och det går bra"
Vad gör du på helgerna? Olika
Vem kramade du senast? Barnen på dagis
Saknar du någon nu? ja det gör jag
Vem ringde dig senast? Kommer inte ihåg
Var du glad igår? Ja det var jag

12 mars

Hejsan
Låång dag idag, men väldigt rolig.
fika på fagers med barnen, och dem tyckte det var jätte kul att åka tåg, det var synd att konduktörerna var så himmla griniga. menmen annars var allt toppen :D
sen kom L och fråga om jag kunde följa med Delfinen och Fritidsbarnen och åka skridskor, och självklart vart jag med.
så gick nån gång runt 1-tiden och kom hem till dagis igen vid halv 4, (dok tog jag en liten annan väg då A skulle hem så följde med henne men mötte dem andra på bron. Och när jag kommer in på dagis hinner jag inte äns ta av mig kläderna innan två barn springer fram och kramar mig, gissa om man blir glad :D, hihi så söta, sen skulle dem visa mig nått. det kommer nämligen en teater till dagiset på tisdag :)
annars har jag inte gjort något annat, pappa kom och hämtade mig vid dagiset sen hem och åt och fikade sen har jag suttit här och nu ska jag gå och slå på tv:en sen vid 20:00 ska jag kolla på Sveriges västa bilförare sen ska jag dejta kudden ^^, upp klockan 5:00 imorogn det borde vara förbjudet!!! men slutar iaf 13:30 skönt det, då blire hem och vila tror jag ^^,
Nej men dags för tv:en och sen sova.
Puss


Liten lista

En kul grej jag hittade när jag kollade in lite bloggar, och jag har väldigt tråkigt så varför inte göra den?
testa ni med det är svårare än man tror.



Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Emma
2. Ett ord på 4 bokstäver? Elak
3. Flicknamn? Emelie
4. Pojknamn? Erik
5. Yrke? Elektriker

6. Färg? Eldgul (?)
7. Klädesplagg? -

8. Mat? Enchilada

9. Sak i badrummet? -

10. Plats/stad? Enköping

11. Orsak att vara sen? -

12. Något man skriker? -

13. Film? Enchanted
14. Något man dricker? Enbärssaft (HAHA)

15. Band? Electric banana band
16. Djur? Elefant
17. Gatunamn? Egnahemsvägen
18. Bil? Essex (finns dok ej idag)
19. Sång? Eh, Eh (Nothing else i can say)


11 mars

Hejsan
helt okej dag idag, bara att jag har vart sjukt trött.
inte bra så idag ska jag lägga mig innan 7, tror ni de går? haha. jag måste annars kommer jag aldrig komma upp imorgon känns det som.
ska faktiskt bli skönt och på torsdag kväll blire nog samma för jag börjar klockan 6 på fredag morgon, usch jag kommer vara död!
men nu till en annan sak, det hära mottot eller vad man ska kalla det:
"lev varje dag som det vore den sista"
inte skulle jag göra som jag gör nu, gå till skolan eller till apu: om det var min sista dag, nejnej då skulle jag ju göra något stort, hoppa fallskärm ha fest,, god mat och dryck för alla jag känner. elelr göra npgot annat jag alltid velat göra. så det blir svårt med det mottot ^^ hehe kom bara och tänka på det.
Nu ska jag sova, tro det eller ej!
Puss

Dagens lista - onsdag

Dagens låt: -
Dagens dusch: Imorse
Dagens frisyr: Toffs
Dagens smink: Inget
Dagens kläder: Jeans och en tröjja.
Dagens händelse: -
Dagens planer:
Apu:n, och sen hem och ta det lungt
Dagens vill ha: Helg
Dagens saknad: Mina syskon :)
Dagens tråkigaste: Att jag är riktigt trött!!!
Dagens måste: Vet inget
Dagens dricka: Inget än men senare blir det vatten/mjölk
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Vet inte
Dagens mående: Nja inte så bra, mår illa (pga frukosten), sen är jag riktigt trött, så detta kommer bli en lååång dag

Net On Net

Hejsan, nu ska jag visa vad jag (och mamma) beställde igår från Net On Net, eller visar det jag beställde mamma beställde lite pennor och sudd och sånt.
Och allt detta köpte jag:

Var tänkt att jag skulle köpa en kamera och det gjorde jag då den på bilden nedan, och det står ju va den heter också. den kostade iallafall 1890:- och då var det också med 2 GB minnes kort och så en läderväska. så väldigt bra pris faktiskt. och det roliga med denna kamera är att den fotograferar när mpdellen ler, så man missar aldrig ett leende. vi kan ju hoppas att det funkar också men det ska vi testa när vi får det.
Det kommer nog komma en liten recension av den också.



Men jämt när jag handlar så kommer det även med lite inpulsköp, som det som är nedan.
var ju sjukt billigt, så det var ju bra och sånna hära grejjer behövs ju i skolan så det var bra.
nu kommer jag kunna skriva jätte mycket alla saker här kostar mellan ca 5-20 kronor för sak. så riktigt billigt! så var nog inte så dumt iallafall :D


 

 

Detta kallar jag skolmaterial, förutom kankse CD/DVD märkpennorna men det andra.
så vi får se när allt detta kommer, kommer npg antagligen på tisdag (imorgon) eller på onsdag, men det visar sig jag säger till när jag fått paketet.
Nu ska jag göra lite annat än att sitta här. eller ja jag ska fortsätta sitta här vid datorn men jag ska inte skriva blogg.
Puss

9 mars

Hejsan
kort dag i skolan idag, som alla andra måndagar, men extra kort idag. iallafall lektionen vi slutade typ 10:40 :)
så satt i A-huset till typ 11:20 då pernilla kom, sen gick vi till Ica, hon&han och sen 37:an och käkade baugett pernilla bjöd mig (eller jag ska ta med pengar nästa måndag) men gott var det :D
sen åkte jag med 12:40 tåget hem, som dok var färsenat till 12:30 men hade V att prata med så det var bra :D, gick även hennes väg hem så hade jag lite sällskap så tråkigt att gå själv ^^

jag funderar på om jag ska ta bloggpaus, bdb paus. dator paus överhuvudtaget, denna vecka då fram till fredag.
men vad sjutton ska jag göra istället? finns ju inget.
men nej vi tar det inte denna vecka det får nog vänta men nån gång ska jag ta en hel vecka (mån-fre) paus från allt som har dem dator att göra. haha jag säger ju bara lycka till emma, kan behövas.
Men men tänkte slänga in en bild på hur det sen ut här 9 mars.


Snö och slask
nej nu tycker jag vårvädret ska komma, och sen en härlig sommar! :D


jusstja har ju glömt att skrivit visat vad jag beställde igår :D
så det kommer ett inlägg efter detta men grejjer jag beställde igår en lite större grej och sen lite mindre impuls grejjer som är bra att ha. haha erkänn ni är lite nyfikna var det är ^^
Puss

8 mars

Hejsan
nu kommer ett väldigt kort och snabbt inlägg här
jag hålle rpå och kollar på Beck tillsammans med mamma och pappa men just nu är det reklam och nyheter så då håller jag på att fixa allt typ ta på mig pyjamas, lägga fram kläder till imorgon och så. men nu måste jag springa ner igen för det börjar snart igen, eller ska först in på toaletten och borsta tänderna sen blire att springa ner så jag inte missar nått. så stänger av dator för beck slutar vid ca 23:15 och då ska jag dejta kudden ^^ haha
Puss

Dagens lista - Söndag

Dagens låt: Amanda Jenssen - Hallelujah
Dagens dusch: Ikväll nån gång.
Dagens frisyr: Toffs
Dagens smink: Inget
Dagens kläder: Mjukiskläder
Dagens händelse: -
Dagens planer:
Plugga och städa
Dagens vill ha: Sommar och sol
Dagens saknad: Mina syskon :)
Dagens tråkigaste: Att det snöar ute :(
Dagens måste: PLUGGA! jag har prov imorgon i barnkunskap
Dagens dricka: Saft
Dagens köp: Inget, eller kanske en kamera (som jag glömde att jag skulle beställa i fredags)
Dagens mat: Nå kött
Dagens mående: Jo det är bra.

7 mars

Hejsan
klockan är ca halv 11 och jag har väldigt tråkigt, vill kolla på en film men vet itne vilken
eller jag håller på och laddar hem twilight (stavning?) får vi se om den är bra, dem flesta säger ju det
annars idag har det vart en lugn dag, var upp vid 9:00 och bakade en sockerkaka, haha.
bara för att vi skulle få främmande av Mormor, Thoril och Göran så dem kom sen vid halv 12 om jag inte minns fel.
så vi fikade och så. trevlig var det.
medans mamma gjorde mat så åkte jag och pappa in till ica och handlade, blev mest godis ^^ men även mjölk och vindruvor. Sen nu på kvällen har vi kollar på Melodifestivalen - andra chansen. Men herregud hur röstar sveriges befolkning. till finalen gick alltså Sarah Dawn Finer, Caroline af Ugglas och sen Sofia.
menmen,  nästa vecka är det final och då får vi se vem som går vidare till Moskva (det är väll där det går?)
vad händer i morgon då? var tänkt att jag och mamma skulle ha åkt till örebro men nu ska det snöa så vi skuter upp det till nästa helg, och hoppas på bättre väder då :D
men nu ska jag kolla på film, skriver mera imorgon
Pussar och kramar!

Dagens lista - fredag

Jag hittade en annan "dagens-lista" som jag istället kommer ha här i bloggen!


Dagens låt: Britney Spears - Womanizer
Dagens dusch: För ett tag sen :)
Dagens frisyr: Just nu ingen speciellt, jag låter just nu håret självtorka men senare blir det toffs
Dagens smink: Inget
Dagens kläder: Mjukiskläder
Dagens händelse: -
Dagens planer:
Skulle ha haft APU idag, men är förkyld och har ont i ryggen :(
Dagens vill ha: Sommarlov
Dagens saknad: Mina vänner, Pernilla och Emelie.
Dagens tråkigaste: Att jag inte får vara på APU:n idag, pga att jag är sjuk och ont i ryggen.
Dagens måste:
Bränna ut filmer, och göra cd-fodral
Dagens dricka: Coca-cola
Dagens köp: Inget, men ska nog senare beställa en kamera.
Dagens mat: Yankantarna senare.
Dagens mående:
Det är bra förutom att jag är sjuk.


5 mars

2 månader kvar sen fyller jag 18 år! :D

Hej!
Idag så har jag vart i skolan, var trafikdag för alla 2:or, så först föreläsning i aulan sen till klassen vi var då i N22 och disskuterade massa frågor och lite så, sen sludade vi så slutade ca 11 nångång, då drog vi till 37:an jag, pernilla och magnus och åt. Sen vidare till Lidl med då var det bara jag, pernilla och emelie, P skulle köpa kryddor till sin mamma, sen handlade dem lite godis ^^
Måste bara säga några saker om Lidl, varför så himmla lååånga rullband där man lägger upp varorna och sedan värdens minsta grej dit varorna kommer, där man ska plocka i allt i kassar, nej då får man göra såhär, fört lägga upp alla varor på bandet, sen gå dit dem kommer ta alla varor och lägga ner dem i korgen/vagnen gå till fönstret där det fins en liten "bänk" där man då tar sina påsar och plockar i alla varor en gång till nu fast i påsarna och sen ut, förstår inte riktigt det? vääldigt konstigt, varför inte ha så som det är i "normala" butiker?

Menmen, nog pratat om det, vi tog iaf 12:14 tåget hem så var hemma i ställdalen vid station då, vid 12:49, då pappa kom och hämtade mig, för har så sjukt ont i ryggen så jag vet inte vad jag ska göra :O
menmen, imrgon blire praktik igen, får vi se hur det går ^^

Haha va lite kul på tåget,
killen som går med vagnen och säljer saker gick först förbi oss
Han: ska ni ha någonting?
Vi: Nej tack.
sen gick ha vidare sen kommer han tillbaka efter ett tag då han vart längst bak i tåget sen tillbaka fram igen,
Han: ska tjejerna ha någonting?
Vi: Nej tack
Sen kommer vi tillkopparberg pernilla kliver av, och jag sitter kvar, och tror ni int han är påväg förbi igen, och jag tänker nu frågar han säkert igen, och vad tror ni?
Han: Ska tjejen ha någonting?
Jag: Nej.

Hahaha vilket tjat ^^
menmen sen kom vi till ställdalen jag kliver av och det gör han också, dem brukar kliva av där sen tar dem nästa tåg tillbaka, låter inte speciellt kul. om jag får säga det själv. menmen vem vet det kanske är kul, man får ju iaf träffa massa nytt folk, eller ja se massa nytt folk. tyckte iaf det var lite kul att han frågade oss/mig hela tre gånger, och resan från linde till ställdalen tar ca 35 minuter ^^
Men annars har det inte hänt så mkt, skönt med helg iallafall, LÄNGTAR!
men har inte en aning om vad som händer? vill åka till Örebro och handla lite, vill köpa kläder sen vill jag även köpa en kamera :D, vi får se hur det blir med det.
och ikväll ska jag kolla på Sveriges Värsta Bilförare.

Sveriges Värsta Bilförare
dem som sitter är bilförarna och dem som står är deras co-driver


Men nu ska jag gå, ska även hinna göra en liten fruktsallad till SVB, det blir gott :D,
Puss och kram!

3 mars

Hejsan,
första dagen på APU:n var bra (Y)
men herregud va trött jag är efter dagen,
men vi hoppas på en lika bra dag imorgon, jag "jobbar" 8:00-15:30 alltså samma tid som idag,
ska även komma ihåg att säga att jag inte kommer på torsdag då vi har obligatoriskt trafikdag i skolan.
men orkar inte berätta om dagen det räcker att jag säger att den var bra :D, för nu ska jag sova, nu dag imorgon :D
Puss

Youtube 3

KAITLYN MAHER



Alltså kan man vara sötare, en denna 4 åringen?
och också vara bra att sjunga?
nej jag tror inte det, så söt och jag ryser och gråter när hon sjunger
her name is Kaitlyn Maher, and she is amazing!
<3


CONNIE TALBOT


Och denna söta och tallangfulla 6 åring
hon är grym och extremt söt, hon sprider gläfde och har världens härligaste skratt
och sen till hennes sång, det går inte att beskriva, samma här jag gråter verkligen och ryser.
Her name is Connie Talbot, and she is amazing!
<3

2 mars

Hejsan bloggen!

kort dag i skolan idag, började 8:40 och slutade 11:00, fast ja sen har jag suttit på en bänk från ca 11:00 till runt 12 men sysselsatte mig med att läsa barnkunskap. sen gick jag med H och S till tåget där även Pernilla var :)
alltså så var det 12:14 tåget jag åkte med hem så jag var hemma vid 12:49, sen gick jag hem från station då så jag var hemma runt 10 över 1, skönt att va hemma så pass tidigt :D, och imorogn behöver jag varken åka buss eller tåg :D, för imorogn börjar APU:n, och den kommer hålla på tillochmed vecka 15, så blir inte många buss/tåg turer fram och tillbaka till linde. förutom måndagar då vi har individuellt val som vi måste gå på. Och sen förresten nu på torsdag då det är en obligatorisk trafikdag i skolan för alla 2:or. men annars tror jag inte det är något annat ^^ Ska iaf bli kul att vara med 1-3 åringarna :D menmen nu ska jag kolla runt på internet lite ^^ kan bjuda på lite bilder från dagen:


På tåget, har man väldigt tråkigt ^^


Ge mig sommar och sol.


Utiskt från vårat köksfönster, snö, grått och kallt
istället för detta vill jag ha: grön gräsmatta, klarblå himmel och löv på träden


Sjöng singsat för mig själv, men vart hes så jag slutade.

1 mars

NY MÅNAD = NYA TAG


Precis idag är det 1 mars, vart tog februari vägen :O
helt sjukt, det har redan gått 2 månader på det nya året, känns som vi nyss skålade in 2009, men nej två månader sen. helt sjukt. och denna månad kommer nog också gå fort då APU:n börjar på tisdag och håller på i 6 veckor (utom måndagar) så det kommer bli nice. menmen annars då, känns som klockan är typ 6 men det är för att jag vart uppe sen ca 8 då vi kollade på starten på Vasaloppet ^^, så vart frukost vid tv:en imorse. massa gott, ägg, äggröra,bacon, stektpotatis. och så, riktig hotellfrukost nästan ju :D
menmen, och klockan är ju inte äns 15:00 har tillochmed hunnit baka en sockekaka med blockchoklad i, inte dåligt.
menmen, skönt att klockan inte är så mkt, då har jag ju halva dan kvar och njuta. skola imorgon också, men slutar runt 11, så det är skönt. JUSSTJA!! kom på att jag måste göra en läxa som är tills imorgon! jaha det var den dagen borta :/, läxan är att man ska ta reda på vad ett barn kostar under ett år med allt vad dem ska ha och så, aja lika bra att börja på en gång. Puss :)

RSS 2.0