Hej

Tillbaka i ställdalen efter en helg i Nitten. Men ja jag hinner inte berätta. För ska om ungefär 10 minuter åka till Ludvika igen för att bo ännu en vecka hos syster. Så ja imorgon är det dags för körskolan igen. Vi ses kankse bli någon sms-bloggning eller nått sånt. Annars så ses vi på fredag.. Då är jag hemma hela helgen och då blir det att blogga en massa. Puss och ha en bra vecka

Hemma i Ställdalen

Hejsan
Hemma i Ställdalen igen efter en vecka hos Anna och Ted. Imorgon är det Midsommar då blir det först till Bruket och fira sedan upp till Nitten, och där stannar jag tills på söndag. Förresten Anna och Ted blir också med.

Hinner verkligen inte skriva så mycket i bloggen, så ja det får bli mera en annan gång när jag får tid. Nu måste jag sova. Förresten så börjar jag bli förkyld också eller vart det i veckan men börjar bli sämre :/ Och jag har varken tid eller ork för det! :(
Puss och ha en trevlig midsommar, bilder kommer en annan dag!
När jag har tid :)

Hej!

Förlåt för JÄTTE dålig uppdate men hinner inte på dagarna, då jag är vid körskolan typ hela dagarna! Men jag kommer hem imorgon igen.. Så ska förska uppdatera lite då om veckan som har gått iallafall!
Men nej nu ska jag vänta på Anna sen ska vi spela kort, sedan blir det sängen. Imorgon körskolan igen, sista dagen denna vecka, har körlektion mellan 9:00-9:55 sedan teorilektion senare på dagen mellan 13:30-14:25 och ja mellan där så blir det att plugga teori. Förresten godkänd på a, b och C fasen. Men ja jag gör om dem hela tiden men ändå är godkänd, men imorgon plugga mera! :D Puss och ha det bra så ses vi i morgon kväll igen!

14.19 - körskolan. Hej! Sitter på körsk...

14.19 - körskolan. Hej! Sitter på körskolan och ska snart köra bil tredje lektionen för idag. Sen slutar jag för dagen. Sen på det igen i morgon :) men nej ska fortsätta vänta nu, kanske blir en liten uppdate senare i ikväll! Puss :)


23.33 - snart så! Hej borde sova men bör...

23.33 - snart så! Hej borde sova men börjar bli nervös för i morgon för kl 8 har jag min första körlektion. Ska bli mycket spännande. Berättar mer imorgon för nu måste jag sova! Haha, blev ett ganska så kort inlägg men hinner inte skriva mera. Puss och god natt :)


:(

Nu blir det snart tacos innan jag och anna åker upp till Ludvika där jag ska spendera veckan. Ska börja med körkortet, jag längtar. Så uppdaten på bloggen kommer ligga lite lång ett tag, kommer bli några sms-inlägg per dag. Så dem blir ju lite tråkiga när jag inte kan lägga in bilder. Men hoppas ni har överseende med det, jag är tillbaka om ett tag!

Kan förresten även önska er en trevlig midsommar, jag ska fira ute i Nitten så kommer inte bli uppdate till helgen heller..
PUSS

00:40

Jag borde gå och lägga mig så jag kan gå upp vid typ 8-9 tiden imorgon. Så jag hinner med allt jag ska, ska iallafall gå upp innan 9. Skriver ett blogginlägg när jag vaknar. Vi hörs imorgon (läs; idag). Då med mycket bättre uppdate än det har blivit idag, jag lovar!
Puss

inte min dag

Hej
gick upp försent haha, hade klockan på 9 men orkade inte gå upp då.
åt frukost vid tv:en slängde in en tvättmaskin satt lite vid datorn sen blev det en dusch, kollade på bröllopet på tv:en sedan gjorde jag lite mat men det var ju inte bara det, att koka makaroner och steka korven gick bra.
Sen gick lampan sönder (trodde jag) ovanför spisen. Sen fick tv:en nått spel och satte på sig/stängde av sig hela tiden, trodde det skulle sprängas haha så jag snabbt drog ut kabeln. Medans den muppade sig så fick även telefonen nått spel för den pep så som den brukar göra när man drar ut och sätter i kontakten. Men de fixade sig sedan iallafall tv:en. Sen skulle jag steka grönsaker men det funkade inte det ville inte steka, sen gick jag till tvättmaskin som inte heller funkade så försökta att få igång den men det gick inte. Så då kom jag på att det måste vara proppen så var ju bara att gå ut och kolla proppskåpet och på vägen ut ser jag massa fjädrar nedanför köksfönstret kollar upp för att se om det är någon fågel som åkt in i någon ruta eller nått men ser inget och ser inget på backen heller?

Så går vidare till baksidan och visst en propp hade ju gått, tillbaka in för att ringa mamma då på tillbaka vägen ungefär 1-2 meter ifrån alla fjädrar hittar jag fågeln eller iallafall halva huvudet är borta och den var helt äcklig men går in tar telefonen som jag sedan kommer på att den inte funkar hämtar mobilen ringer till mamma som svarar. Berättar allt, sen går jag till proppskåpet igen byter proppen med mamma i andra änden går in och då funkar det som det ska!

Så tillslut fick jag mat och fågeln som låg utanför tog min moster (som var på besök en sväng) bort med en spade, så det TACKAR jag för!
Så slutet gott, allting gott.


Nya filmer

Hej!
Jag beställde lite nya filmer här om dagen och nu har de landat här hemma hos mig.

¨


GRATTIS


Dagen med stort D är här, 19 juni 2010
 idag får Prinsessan Victoria sin Daniel, dem gifter sig idag de blir idag man och hustru.

Självklart har jag suttit och kollat på bröllop när dem var i kyrkan när dem sa JA till varandra, tyckte det var ett jätte fint bröllop och dem är så söta. Tycker iallafall att det är väldigt roligt att dem äntligen har gift sig.

Måste även kommentera specialskrivna låten framförd av Agnes och Björn Skifs var otroligt bra. Tänk att ha vart med i idol inte trodde Agnes då att hon skulle stå och sjunga på ett princess bröllop, tror inte hon tänkte det heller när hon hade vunnit idol. Tänk vilken grej, måste vara riktigt coolt!
GRATTIS Victoria & Daniel


Åter i morgon!

För nu ska jag sova, och jag behöver inte gå upp klockan 05:15 imorgon! Ska bli himmla skönt ska jag säga er.
Men som sagt nu sängen, skriver mera imorgon (läs; idag, då klockan har passerat 00:00) hoppas ni har haft en bra fredag iallafall!

Imorgon kommer det även bilder från Nitten när jag och mamma var där i torsdags.
Puss

Sova

Godnatt, nu ska jag sova
Imorgon är det fredag det innebär sista dagen för denna vecka sedan är det helg, ska bli himmla skönt!
ska bara ta det lungt och njuta av ledigheten och vila upp mig. För på måndag är det jag som börjar med körkortet! Skriver mera i morgon kommer även bilder från Nitten då, och lite uppdate i kategorin "På väg mot körkortet" PUSS

16 juni!

Klockan är 20:45 och jag ska faktiskt snart gå och lägga mig, så får man sova iallafall ca 1 timme längre i morgon, en om jag går och lägger mig vid 22. Jag behöver alla timmars sömn jag kan få, känner jag! Men som jag sagt tidigare bara två dagar kvar! Vi ses imorgon, PUSS

Välkommen...

...till vuxen världen!

Där man jobbar, går upp tidigt för att få pengar!
Kan ju säga såhär jösses va skönt med bara två dagar kvar till helg, åhh kämpa nu Emma, två dagar klarar du. Dock lite jobbigare när man börjar bli sjuk, hostar och har ont i halsen/öronen! Men ingeting stoppar mig, jag vill ha pengar, och ja för att få pengar måste man jobba. Men mer en halva veckan har ju gått nu.

Ska bli så himmla skönt med helg, längtar som sjutton ska ni veta! Sen på söndag så kommer Anna ner med tåget sedan tar vi min bil upp till Ludvika där jag ska spendera veckan eller ja mamma hämtar mig på torsdag kväll någongång. Då det är midsommar, det blir att fälja med till Nitten, men det blir trevligt (en massa kort ska tas) förresten jag och mamma åker till Nitten i morgon också för att lämna lite stolar/bord och det är jag som kör upp. Då jag på måndag nästa vecka börjar med körkortet! Därför jag ska bo hos syster, för tar endast typ 7 minuter från henne till Körskolan, det passar perfekt! Och på tal om körkortet ska jag göra ett webbtest ^^
Skriver kanske mera senare, Puss


Cdon shopping

Hej
Igår kväll så beställde jag lite filmer från cdon, eller lite och lite slutade på en summa av 753,50:- men för det så fick jag faktiskt 12 filmer så alltså kostar filmerna bara ca 62:- st. Så det var ju bra och de filmer som jag beställde var:

  
  
  
 

FILMERNA
Muriels bröllop
Hannah Montana - the movie
Natt på museet / natt på museet 2 (dubbel DVD)
Hundpensionatet
Sex and the city - the movie
En shopaholics bekännelser
Bröllopsfotografen
Pay it forward
Hotel Rwanda
17 again
Allt för min syster

Planering för vecka 24

Måndag: Jobba, sedan Örebro för att åka till tandläkaren och sen ut till Marieberg.
Tisdag: Jobba.
Onsdag: Jobba, när jag kommer hem ska jag beställa lite filmer för då borde dem hinna komma till på fredag!
Torsdag: Jobba, sen till Nitten en sväng med bord och lite sånt, bilder kommer nog att tas så den visar jag er nog på torsdag kväll! Det är även jag som ska köra upp dit.
Fredag: Sista dagen att jobba för denna gång.
Lördag: Bara ta det lungt.
Söndag: Ta det lungt, sen upp till syster för på måndag vecka 25 ska jag befinna mig på Mattias trafikskola klockan 8:00!

STUDENTEN 2010!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
FY FAN VA JAG ÄR BRA!!!

Måste först säga att när DU tar studenten ta vara på hela dagen varje sekund för det är ett minne för livet, en helt underbar dag. En dag som man vill leva om många, många gånger. Helt sjukt bra morgon/dag/natt. Tack alla! ♥


11 juni dagen med stort D.

Den började med att jag gick up vid 03:15 ca på morgonen för att fixa iordning mig för dagen. Klockan 04:45 kom I (grannen) ner då hon skulle åka med oss in till Kopparberg, och vid 04:50 så var vi på väg in till Kopparberg för att därifrån ta bussen som gick 05:05. Vi var 4 st som klev på sen efter vägen vart vi några flera.
På bussen blev det att dricka en cider, vi kom ner till Linde vid 6-tiden. Då gick vi hem till E (klasskompis) där champagnefrukosten skulle vara och så snällt att vi fick sitta inne! Så där satt vi pratade, drack champagne och lite så. Sedan tillbaka till skolan till 7:45, då vi skulle ta kort i A12 tog kort, sedan tillbaka till en annan sal i c-huset där vi skulle ta enskilt kort. Efter det till F7 för att träffa Magda (mentor) och lite andra lärare. Satt där utanför nästan en timme innan vi fick komma in där inne fick vi våra betyg och lite sånt.

Sedan blev det att skriva i alla mössorna, stressigt blev det sedan vid 10-tiden så skulle det vara lätt-lunch i idrottshallen och det var det + lite musikunderhållning, sen sjöng vi en massa. Sen gick vi till Aulan där vi skulle träffas vid 11 för att lyssna på esteterna, delades ut stipendier, tal hölls och allt sånt dära! Sen blev klockan 12:00 och det var då dags för UTSPRINGET! åhh va det kändes skönt springa ut från aulan (vår klass var först) ut genom dörrarna i matsalen och bara ut och skrika!!! Åh vilken underbar känsla :)

Efter det leta på släkten och familjen prata lite med dem få massa blommor sedan vid 12:30 marsch ner till hotellet där rektorn höll tal. Efter det blev det att åka flaket flera varv på stan, tills det började regna då åkte vi till skolan där vi blev avsläppta gick hem till Å och därifrån åkte vi hem till Ställdalen, för att äta mat + fika. Efter det skjussade mamma mig till P vid ca 20 tiden satt där hemma spelade kort och drack lite cider sedan skjussade hennes mamma oss till Linde, haha vi var tvugna att stanna på vägen för att kissa! Sen vidare till Linde till hotellet. Dock var det jjätte lite folk när hon och jag kom, men det fylldes på. Och drack gjorde vi, och gott var det. Sen dansade vi massa, var bland annat upp i DJ-båset (som inte var ett bås, menmen ^^) haha kul var det. Åkte sedan hem vid 01:00 kom hem vid ca 02:00 åt lite mat sen sista gången jag kollade på klockan så var den 02:45. Så ja jag höll i gång i 23,5 timmar, men jösses va trött jag var. men herregud vilken underbar dag jag har haft!

TACK BF07A, för tre fantastiska år och även ett tack till BF07B! ♥



Massa bilder från dagen, skriver under bilderna var det är ifrån och som vanlig bara klicka på dem för att se i ett större format.
ALLA BILDER TILLHÖR MIG, OCH FÅR INTE KOPIERAS

Champagnefrukost
  


Lätt lunch i idrottshallen
  



I aulan, i väntan på att få springa ut


(denna bild är från www.lindenytt.se)


Mottagning utanför aulan
  


Utanför hotellet
 


Åka flak + andra flak
  
 
 

21.55 - trött! Hejsan jag har nog aldrig ...

21.55 - trött! Hejsan jag har nog aldrig vårt så har trött som jag är nu. Hann inte uppdatera bloggen idag heller :( blir ju efter med allt i morgon måste jag ta väg i det. Har iallafall typ 3 inlägg att skriva: om studenten, festen i lördags och sen planeringen för denna vecka :) men nu måste jag sova ska upp ca klockan 5 imorgo för att börja jobba vid 6. Jobbar till ca 15. Ses i morgon men uppdate och då via datorn på höll utsikt. För inlägget om studentexamen annat kommer bli roligt att läsa för en del saker hann jag lv med när jag var uppe i typ 24 timmar, haha fattar inte ens hur jag orkade :) men mer om sen.. Nu ska jag sova, puss och god natt :)


Hinner inte!

Hejsan hinner inte skriva om studenten och helgen och det dära och inte heller planering inför nästa vecka men det får helt enkelt bli att jag skriver om det imorgon, eller när jag hinner men sak försöka hinna med det imorgon.

För måste sova, imorgon är det första dagen på "sommarlovet" och det inviger vi med att jag ska upp klockan 05:15 ungefär, för att jobba hos mamma! Mindre roligt att gå upp så tidigt men mycket roligt sen när pengarna kommer!
Så det är bara hålla ut, blir att lyssna på passet i P3 imorgon på morgonen haha det är bra och det räddar min morgon. Så nej nu sova jobba i morgon sedan Örebro en sväng, ska nog köpa någonting en liten studentpresent till min själv bara för att jag faktiskt har klarat skolan 12 år har jag gått i skolan nu, och på tal om det ni ska även få veta vad jag fick för betyg för skrev förrut att jag skulle säga det, så ja det kommer också komma upp i veckan. Men ni får ha en bra måndag imorgon och ta hand om varandra. PUSS

Karneval (torsdag)

Tänkte berätta om karnevalen, studenten och det.
kan först säga att man kan kolla på http://www.lindenytt.se för att se enfilm där man kan se hela karnevalen, för nedan så kommer det bara bilder. För att komma till videon så finns en direkt länk --> HÄR <--

Jag börjar med torsdagen då det var dags för den årliga karnevalen att höllas, min klass var pirater! Så vi kom till skolan i vanlig tid, byggde en båt av en skrinda och fixade i ordning oss´+ att Magda bjöd på tårta och saft, gott var det!

Vid 12:30 gick vi ut och ställde upp oss där vi skulle vara sedan vid 13-tiden började tåget att röra sig nere på stan där man går igenom hela stan och tillbaka till skolan, där det blev prisutdelning sedan bort till Mejk för att klä (säger man så?).. Blev riktigt bra. Sen tillbaka till Mejk för att vänta på mamma, jag, E & P. som jag och P åkte med E åkte med sin pojke. Men iallafall när vi sitter utanför kommer det en som ska ta sin cykel sen kollar hon jätte mycket på mig, sen säger hon tillslut:
jaha ni var skitiga jag trodde du hade blåmärken. sen frågade hon oss som det var karnevalen och vi nickade instämmande haha, sen frågade hon lite om vilka som hade vunnit och sånt. Sen sa hon också att hon ville ju inte kolla så noga om det var blåmärken haha så hon såg väll inte ritkgit, men det var ju bara kol jag hade på mig ;)

Men nej en liten bild-bomb från karnevalen!
  
  
  
 


Vi slänger in karneval outfiten på samma inlägg! Kommer nedan:

lite smutsig, eller ja mycket smutsig, orkar inte skriva vart grejerna är ifrån menmen. Ja sen hade vi såklart också piratsaker som hatt, svärd, pistol och lite sånt, sen på vaderna skrev vi:

NU SLIPPER VI SKITEN
men ska också säga att jag saknar redan alla elever och alla lärare som man har haft under dessa tre år, ni är bäst. Men detär inget hel då utan, vi ses snart igen :) ♥


14.29 - på väg hem. Hej sitter i bilen p...

14.29 - på väg hem. Hej sitter i bilen på väg hem till Ställdalen igen :) men det kommer bilder från studenten och det när jag kommer hem. Sen även planering för veckan som kommer. Men som sagt vi ses när jag kommer hem! Puss


06.28 - nej men om man kanske ska sova?

Klockan är ju bara halv 7 :) haha nej nu sova. Förresten sover i bilen ^^ puss


17.44 - i bilen!

Hejsan, har sitter jag i bilen vi är på väg till linde 50 års kalas x2 idag. Vi sover kvar där tills i morgon så det kommer ju inte bli så bra uppdate idag heller, men imorgon kommer det både från karneval och studenten kommer även att berätta om dagarna så blir mycket text ;) sedan kanske några bilder från idag! Men ni får ha en bra lördag. :) puss och kram :)


01.53 - på väg hem!

Klockan är ca 2 på natten och nu har jag hållt i gång i 23 timmar! Men som sagt man tar bara studenten en gång i livet och då lär man fira. Nu snart hemma måste sova! Puss


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR...

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA JAG ÄR BRA! :) nu party på hotellet ses i morgon med bilder :) PUSS


För mycket att göra...

...för lite tid!

Hejsan! Gick upp i vanlig tid åkte till skolan förberedde karnevalen som började klockan 13, gick karnevalen typ 1 timme sedan tillbaka till skolan för att gå till Mejk typ där vi skulle göra vårat flak. Sedan kom mamma och hämtade mig och P sen åkte vi hem, och fixade massor. Nu sitter jag här och är helt slut efter dagen, men men bara på´t igen!! För om 5 timmar (!!!) ska jag upp igen.

FÖR!!

I MORGON TAR JAG STUDENTEN, IMORGON TAR JAG STUDENTEN, I MORGON TAR JAG STUDENTEN, FY FAN VA JAG ÄR BRA!!!!

Så fullt ös imorgon också, så tyvärr hinner jag nog inte uppdatera bloggen i morgon så mycket, men det får bli på söndag! Då kommer det även en massa bilder från karnevalen + studenten. PUSS

Och ha en toppen fredag i morgon, för det tänker jag iallafall ha!

En liten låt också ^^


Tja...

...kom ju som sagt hem väldigt tidigt idag, och kan ju säga att det var ju riktigt skönt. Men vad har man gjort? Haha typ ingenting eller har dammsugit lite grann men han inte klart så blir att fortsätta imorgon. Annars så har Mormor och P vart här på besök. Trevligt, trevligt.

Men klockan är nu 21:30 och jag ska faktiskt snart sova imorgon taggar vi för KARNEVALEN och efter det blir det att fixa flaket som vi ska åka med på fredag!

Imorgon som sagt är det dags för Karneval, och det kommer upp bilder på kvällen ska ni se. Ska be mamma ta massa kort som jag kan visa er sen på kvällen så kika in då! :D
Puss

Kort dag!

Hejsan!
Jag är redan hemma eller har till och med vart det typ i en timme, åkte hem med 10:18 tåget.. Men berättar mera senare, för nu måste jag verkligen äta någonting så jag ska göra lite lunch för mamma kommer ju inte hem förrens om typ 4 timmar så jag hinner bli hungrig igen :)
Sedan ska jag dammsuga/dammtorka och lite sånt, Puss


Pappa det är 5 månader sen idag (8 juni) som du försvann från oss
alldeles för tidigt försvann du, men du ska veta att jag saknar dig väldigt mycket.
jag vill att du ska vara här med oss, jag vill att du ska vara med oss här nere på jorden, du ska inte vara i himmlen för du hade alldeles för mycket saker som du borde göra. Men det blev som det blev, och jag kan tyvärr inte göra nått åt det, men jag försöker!
Men pappa kom i håg att vi möts på andra sidan. Då kommer vi ha mycket att prata om.

Varje dag som går, varje timme som passerar varje sekund som tickar fram tänker jag på dig, tänker på allt vi hann med tillsammans alla dem minnerna vi har tillsammans, jag älskar dem och jag älskar dig.
Pappa, förresten jag tar studenten på fredag, utspring klockan 12:00 snälla var där, men det vet jag att du är.
Du kommer ha den bästa platsen av alla du kommer se allt från ovan.

Pappa jag älskar dig för alltid, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta!
24 mars 1950 - 8 januari 2010

♥♥♥♥


Önskeoutfit

dagens önskeoutfit


Körkort

Lite uppdate i kategorin "på väg mot körkortet" hädan efter kommer det nog komma iallafall minst ett inlägg per dag nån vecka framöver! Men iallafall mamma och jag har vart ute och övningskört idag, bland annat kryp-körning, parkering och back parkering. Åh va det är roligt att köra bil!

Hihi, när jag kom hem gjorde jag även ett webb test och idag gick det bättre än igår för idag fick jag faktiskt 51/70, göööött nästa gång sätter jag det. Förresten på tal om det så ska jag börja läsa lite i teoriboken har läst den en gång men det var ett bra tag sedan så blir att börja igen med den, kanske redan ikväll? :)

Puss

Det närmar sig!

Hej!
Åkte i vanlig tid till skolan imorse var helt själv på bussen när jag klev på, haha. Som nikan läsa i några inlägg  ner.. Menmen vad har vi gjort i skolan? Jo vi har vart i F7 och förberett inför Karnevalen som är på torsdag. Så har fixat lite för det, sedan efter det så gick jag och Pernilla till hotellet för att köpa biljett till hotellet på fredag. Efter det blev det att köpa mat på Bella´s och efter det åkte P med sin mamma hem och jag åkte med 12-tåget! Riktigt skönt att komma hem tidigt idag!

Men nej nu ska jag dammsuga mitt rum.
Jag skriver väll mera senare ikväll, puss

12.10 - väntar!

Hej står och väntar på tåget hann med 12 tåget hem, riktigt skönt :) jag ska hem och städa klart mitt rum. Som jag började med i går, men i dag ska jag bli klar ska även dammsuga. Skriver mera när jag kommer hem :) puss


07.14 - haha!

Jag är helt ensam på bussen :) men bara för det så klev det nyss på 2 stycken. Men då var vi tre på bussen. Ja jag är ju på väg till skolan där vi ska förbereda lite för karnevalen jag hoppas vi slutar så jag kan åka med 12 tåget det skulle vara väldigt skönt elle att jag hinner med 2 tåget och det borde jag väll göra? :) men nej skriver mera senare eller när jag kommer hem :) puss


sweet dreams

Nu ska jag gå och lägga mig, upp i vanlig tid imorgon för att åka till skolan!
Samling i F7 klockan 9:00 för Karneval förberedelser.

Vi kommer nog även att kolla på ett bildspel som en i klassen har gjort, ska bli roligt :)
men ni får ha en bra tisdag, får se när jag kommer hem åker antingen med 12-tåget, 14-tåget eller 15-tåget. Haha, har en del att välja på, för hoppningsvis åker jag med 12-tåget, eller ja det går runt 12:17. Då är jag hemma till ca 13:00 menmen vi får se när jag åker hem.
Sms-bloggar säkert under dagen om jag har lust och tid annars så ses vi när jag kommer hem!
PUSS

Webbtest

Hejsan!
Jag fick ju när man beställde intensivkurs 20 webbtester som man kunde göra hemma genom deras hemsida och baa logga in på elevcentralen. Jag gjorde ett idag och gissa vad jag fick 48 rätt och det betyder alltså underkänt men andra gången jag gjorde det så ganksa bra ändå, förresten så första gången jag gjorde det så fick jag också 48 rätt ^^

Men nu blir det hårdträning på det dära fram tills jag ska börja med intensivkursen!

En liten bild


Mer bilder från balen!

Lite bilder från Lindeskolans studentbal 2010



   
 
ALLA BILDER TILLHÖR MIG OCH FÖR INTE KOPIERAS

Bilder tagna av: Min mamma!


Måste berätta om kvällen också, på Nora Stadshotell.
Dagen började med att gå upp vid typ 10-tiden, duscha och sånt, sedan fick vi färga löshåret och sånt, börja fixa iordning håret som det skulle vara, sminka sig, och allt sånt..
Vid kvart i 4 åkte vi mot Kopparberg för att hämta mormor och vidare till Linde hem till Å, där vi (jag, M & E) skulle bli hämtade av N och hans pappa som körde. Dem kom och hämtade oss vid 17-tiden och då åkte vi mot Nora, sista biten åkte vi ner cabbat (stavning?) gött var det.. Kom fram men åkte några varv, tills vi tillslut klev vi av vid hotellet och där vart det och hälsa på folket och ta massa kort.

Sedan in på Hotellet gled runt lite :P Lite mingel sedan var det dags för mat vid 19-tiden satte oss vid bordet började äta förrätten, sedan kom huvudrätten och tillsist kom efterrätten in.
Efter det så blev det att gå runt lite, senare var det även ett live band där som spelade och det dansades!
Var en trevlig kväll, och alla var otroligt fina!
nu taggar vi för fredag för då är det vi som tar studenten

Planering för vecka 23

Måndag: Idag skulle det vara klassens dag och vi skulle vara hemma hos en i klassen där vi skulle grilla och sånt, men tyvärr så svek vädret oss så vi sket i det, så ja jag har vart hemma idag!
Tisdag: Klockan 9:00 ska vi vara i F7 för att förbereda karnevalen. Får så när man slutar kanske hinner åka med 12 tåget? Annars så blir det 14-tåget hem istället.
Onsdag: Fotboll- eller brännbollsturnering + att det är talang jakt. Får se när dagen slutar..
Torsdag: 1:or och 2:or slutar idag. Förbereda för karnevalen som börjar klockan 13:00 sedan efter det så blir det att klä flaket så får se när man kommer hem!
Fredag: Dagen börjar med att jag ska gå upp vid typ 03:00-03:30 på morgonen jag kommer vara så sjukt trött!! Sedan blir det att åka med 05:00 bussen till Lindesberg, för att vara där vid 06:00 då är det dags för champagnefrukost sen efter det fotografering, träff med mentor, lättlunch i idrottshallen. Sen klockan 12:00 är det dags för utspring! 12:30 gemensam marsch mot hotellet för att rektorn ska hålla tal, sedan åka flaket och efter det hem och äta mat och sånt. På kvällen blir det troligtvis hotellet!
Lördag: Ta det lungt, sedan senare så blir det att åka till Linde för kalas 50 års fest, får se när man kommer hem..
Söndag: Njuta av en hel dag ledigt med absolut ingenting inplanerat!!


Övningsköra

Hej!
När jag och mamma skjussade hem min syster igår, så hade vi volvon. Så när vi åkte hemifrån Ludvika så var det jag som körde enda hem till Ställdalen, kan ju också säga att jag åkte i min första rondell då ^^
Men det gick iallafall bra att köra! bara lite läskigt när man möter lastbilar. Menmen annars gick det väll ganska så bra!

Kanske blir åker ut idag och övningskör, får se :)
Puss

BALEN 2010

Hej! Jag lovade att visa bilder men har vart borta i princip hela dagen så inte hunnit men kan lägga in en bild på mig, så ska jag lägga upp flera bilder imorgon + att jag då kan berätta lite mera om kvällen :)


03.02 - hemma!

Hejsan! balen var helt okej, kom hem vid halv 2 tror jag det var men som sagt berättar mer senare när jag har sovit kommer även lite bilder då! Men klocka är nu 3.00 och jag ska sova. Mer uppdate senare i dag! Förresten jag hoppas ni har haft en bra lördag, :) Puss


Vad är en bal på slottet?

DAGS FÖR BALEN NU!!

röda mattan rullas ut 17:00, maten serveras 19:00

skriver mera imorgon och visar då också bilder!

Dagens outfit


Jeans jacka - från bik bok
Linne - från gina tricot
Shorts - från wear it


Stressigt som tusan!

Hej!
Skolan idag åkte dit för att fika typ.. Hade sista svenska lektionen med J, han bjöd på glass, och det var riktigt gott! Sedan slutade vi den lektionen runt kanske kvart över 9 - halv 10. Så vi satte oss ute i solen ett tag, tills nästa letkion skulle börja som vi hade flyttat upp så den började klockan 10:00 egentligen skulle den ha börjat vid typ 12 tiden? SÅ det var skönt, den lektionen vi hade var då Historia vi fick tillbaka provet, och som jag sa det gick katastrofalt dåligt på det fast ja jag fick ju faktiskt 6p haha men ja det blev IG. Menmen, jag har iallafall G i kursen, och det är jag JÄTTE nöjd med!! Efter det fick vi sluta, eller ja gjorde en utvärdering först sedan fick vi sluta och då gick jag och P ner på stan köpte kulglass på 37:an sedan sedan väntade vi på 12:17 tåget så vi kunde åka hem!

Jag kom hem vid typ 13:15, och gick då ut och solade. Eller ja skalade också potatis + att jag gjorde en rabarber paj. Men annars så solade jag också.. Sedan har vi vart in till Kopparberg, och jag övningskörde och det gick ju ganska bra (mer om det i ett senare inlägg) sen åkte vi hem för att fika på rabarberpajen sedan tända vi grillen för att grilla lite mat! Maten blev kanoners, sedan sydde mamma klart min klänning + att vi har satt på pärlor och just nu sitter jag med färg i håret som ska sköljas ur om typ 10 minuter ungefär! Hoppas verkligen att det är samma färg som löshåret!!!
Vi håller tummarna.


Imorgon är det BALEN som gäller så blir fix hela dagen, vid 16 tiden åker vi hemmifrån för att bege oss ner till Lindesberg och därifrån åker jag en annan bil till balen! Kommer bli awesome, i think! :D Bilder kommer :)

07.34 - skolan nästa!

Hejsan vart tror ni att jag sitter? Om ni gissar på bussen tror ni helt rätt för det är där jag sitter och på väg till skolan är jag! Idag blir det fika på första lektionen :) sedan kanske det blir glass på stan? Sedan har jag historia får bland annat veta hur det gick på provet + att jag ska lämna in min bok. Sen efter det så slutar vi så ja jag åker med 2 tåget hem om vi inte börjar tidigare och man hinner med 12 tåget det skulle ju vara riktigt skönt :) men antagligen blir det 2 tåget hem :) så jag skriver mera när jag kommer hem eller senare under dagen när jag är i skolan. Vi får se annars hörs vi när jag är hemma.. Jag önskar er en riktigt bra fredag och hoppas ni har fint väder :) Puss


22.39 - dejta kudden!

Hola amigos, där fick vi in lite spanska också! (Y) tiden bara springer iväg när man kommer hem från skolan. Ändå har man inget att göra, inga läxor eller prov ändå tänker jag "justja jag måste göra den där uppgiften" tills man kommer på att man inte har något att göra. När vi ändå pratas om skolan läxor och prov kan jag lv berätta att i morgon får vi tillbaka proven på historia kommer stå IG med stora bokstäver på det.. En annan sak med skolan kan jag berätta vi lämnade ju in våra nycklar, kan ju säga att det var lite vemodigt.. Men måste sova nu för klockan rusar i väg. Puss och jag skriver på bussen i morgon :) får vi se om jag har nått vettigt att säga då. Det återstår och se. Önskar alla en god natt och jag hoppas att vi ses i morgon. Puss


Nedräkning!

Hejsan, varför inte ta en liten nedräkning på några datum som kommer här i JUNI måndag!

5 juni
Balen på Nora Stadshotell, det börjar 17:00 och håller på till runt 01:00 tiden! Vi (jag, N, M & E) åker från Lindesberg klockan 17:00.

6 juni
Sveriges Nationaldag! Vi ska åka till Lindesberg för att fira min syster Lena som fyllde år 2 juni. Sen även förbi Mejk en sväng!

7 juni
Klassens dag hemma hos J, kommer bli skoj! Hoppas bara att det är fint väder!!

8 juni
BF-dag eller programmets dag där dem tyckte att vi skulle kolla på film hela programmet alltså 1, 2 och 3:or. Men inge roligt att göra det om det är strålande sol ute. Så vi (3:or) tycke vi skule göra nått annat iallafall om det var fint väder! Eller så skulle vi 3:or få planera Karnevalen hela dagen, vi hoppas på det sistnämda!

9 juni
Fotboll- och brännbolls turnering, och sedan talangjakt på eftermiddagen. Karneval förberedelser!

10 juni
1: or och 2:or slutar idag. Klockan 13:00 är det dags för Karneval och när Karnevalen är slut så ska vi fixa flaket, och efter det slutar vi!

11 juni
DAGEN MED STORT D ÄR HÄR!!! Idag tar jag STUDENTEN... Blir full fart hela dagen! Återkommer med mera info!

12 juni
Till Linde på födelsedags firande!

13 juni
Ta det lungt..

14 juni
Jag börjar jobba hos mammas jobb.

3 Juni!

Hejsan!
vädret är på topp ute, älskar´t. Till och med fått lite färg när man suttit ute på rasterna!

Men iallafall så har det vart ännu en ganska onödig dag, dagen bärjade med att vi var till vaktmästarna och lämnade in våra nycklar :(, jag saknar redan min nyckel ^^ Efter det till lektionen Socialtbehandlings arbete för att lyssna på en kille som var där och pratade i morse på sen luchrast, åt i matsalen sedan satte vi oss på bänkarna och njöt av solen. Efter det in till C-huset där vi skulle ha lektion på den lektionen pratade vi om studenten, karneval, klassens dag och allt sånt dära!

Åkte hem med  tåget som för en gång skulle inte var försenat! kom hem vid 15 tiden la mig ute i solen en sväng sedan åt vi lite mat. Nu sitter jag här men lite senare blir det att åka ut med bilen och övningsköra. Berättar mer om det senare. Puss

07.20 - på väg till lindberg. Hej just n...

07.20 - på väg till lindberg. Hej just nu sitter jag på bussen på väg till skolan.. Men jag slutar iallafall ganska tidigt ska åka med 2 tåget hem. Sen hoppas vi även att tåget är i tid för jag vill komma hem tidigt så kanske man hinner sola lite :) det håller vi tummarna för :) nej fortsätta att åka buss än så länge är vi bara i bångbro så nästan en hel timme kvar. Puss


Onsdag

Min syster fyller faktiskt år, så ett stort GRATTIS till henne, blir att fira henne på söndag

Hej, lill lördag idag.
Och det firade vi med att inviga grillen för säsongen här hemma, jag och mamma, och det vara jag som stog för maten, det blev grillkorv, potatissallad, sallad och korvbröd! Medans mamma var duktig och klippte gräset.. Maten satt vi och åt ute på trappen, riktigt mysigt! :D

Vad har jag annars gjort idag? Jo jag hade sovmorgon i morse så jag åkte med 11-tåget. Kom till Linde där stog Pernilla och väntade sedan gick vi till skolan, upp till F5 där vi skulle vara och satte oss ute på taket! Haha, lite busig får man vara kan ju säga att det var sjukt skönt där! Sen hade vi lektion fick veta betyg i psykosocialt arbete, är ritktigt NÖJD.. Efter det var det föreläsning i Aulan dit Benny Haag hade kommit, kan ju säga att jag tyckte att det var riktigt bra. Handlade om alkohol och sånt! Den höll på i en timme, men hade faktiskt velat lyssna längre var riktigt bra. Men iallafall det slutade 14:45 så då gick vi ner till station för att åka med 15:03 tåget hem. Mamma hämtade mig i Kopparberg sedan åkte vi till Lådan och handlade sedan hem..

För er som inte vet vem Benny Haag är så kan jag säga att han föddes den 8 maj 1961 han är Författare/Regissör/Producent/Skådespelare/Marknadsförare och Föreläsare man kan bland annat se honom i filmerna Kenny Starfighter, Allt flyter och Den utvalde och några andra filmer.. 2010 så startade han även ett parti som fick namnet "Spritpartiet" För att läsa mera om honom kolla in hans egna hemsida --->HÄR<---

Förresten måste ju säga nått om detta underbara väder vi har, JAG ÄLSKAR det! Sommaren är på väg!

Lite pics från idag:


.PS. Min syster fyller faktiskt år, så ett stort GRATTIS till henne, blir att fira henne på söndag .DS.

 


11.01 - på tåget!

Hej. Alla mina sms inlägg Äs det jämnt rubriken på tåget kanske inte alla men de flesta :) men men jag sitter i alla fall på tåget på väg till skolan där jag har en lektion + en föreläsning i aulan Benny Haag kommer och pratar. Men det slutar vid 14.45 så hinner nog med 3 tåget för det tar inte 18 minuter ner till station. Så det ska nog gå bra :) nu ska jag sluta skriva skriver mera senare :) puss


JUNI

Ny månad idag, välkommen JUNI!
Denna månad kommer bjuda på mycket skoj, som bland annat bal, student, intensivkurs, jobb och massa annat! så jag tror denna månad kommer bli riktigt bra.. Eller ja vi hoppas på det iallafall.. Vi hoppas även på att denna månad bjuder på många varma dagar! För nu börjar sommaren!

Nej vi välkomnar juni, med nya med och motgångar!
PUSS

Dagens outfit


Jeans jacka - från bik bok
Linne - från gina tricot
Jeans - från gina tricot
Skor - från skopunkten


Tråkigt när detta sker

För det första måste jag säga att jag gillar alla som läser min blogg, jag tackar tusen gånger om för alla söta kommentarer, verkligen jätte snällt blir så himmla glad av det ni skriver!! Så fortsätt med det! :)

Men när det kommer till sånt hära, säger jag faktiskt stopp och belägg:


Du vet förresten du vet att IP nummret blir att stå, så jag kan spåra dig?
Måste även säga att omoget och töntigt att du inte vågar stå för vem du är utan skriver en anonym komentar men jag säger det igen du är INTE anonym jag har ip-nummret!

Men jag ska inte göra nått stort av detta tycker bara att det är himmla töntigt att ens kommentera, att hacka ner på en annan människa, varför? Som du för det andra inte ens känner? (antar jag) Är det för att bi starkare i sig själv, snälla det hjälper inte! Det är bara töntigt! Våga stå för den du är istället.
Inte bara det utan att du var tvungen att gå nästan ett helt år tillbaka i mitt arkiv för att skriva denna kommentar? Varför inte första inlägget du kom till? Haha, eller erkänn du var tvungen och läsa lite sen bara för att slänga in en taskig kommentar?

Det är skrattretande och kan ju säga jag bryr mig inte om din kommentar men var tvungen att skriva av mig lite om vad jag tycker om sådant här! Väx upp, snälla rara!

Planering för vecka 22

Måndag: Har redan vart, men kan ju berätta lite. Skola först trodde vi skulle få fika på rättskunskapen som förövrigt var min enda lektion för dagen, men ja det hade han ju glömt bort :/ så blev inge fika.. Det vi hade sett fram emot hela dagen!! Men vi (jag, p & e) tog 14:10 bussen och åkte in till Örebro en sväng för lite shopping och käka på Mc-donalds. Åkte hem med 17:47 tåget så var i Ställdalen vid 19-tiden. Hem och fixa klart det sista arebetet för dessa tre år!
Tisdag: Idag, skola ganska så vanliga lektioner hade min sista redovisning i Lindeskolan på hälsopeddan. Vi fick även veta lite betyg idag. Jag är ritkgit nöjd, ni ska få veta mina betyg när jag tagit studenten. Men måste bara säga att min lärare vi har i ett ämne tyckte att jag hade utvecklats jätte mycket på pedagogiskt ledarskap, vet ni egentligen hur kul det är att höra? Har alltid vart blyg men nu vågar jag faktiskt mera, och jag har bävat för denna kurs sen jag vissta att vi skulle ha den. Har vart mycket ledarövningar (ja kursen heter ju pedagogiskt ledarskap) och sedan sa hon att jag fick ett extra + på värderingsövningarna som vi redovisade för klassen två&två. Jag är överlycklig! Åkte med en smockfull buss hem, sms-bloggade från den ^^
Onsdag: Sovmorgon, så jag tar 11-tåget in till skolan! Lektion till kvart i 2 för då börjar det en föreläsning i Aulan, Benny Haag kommer till skolan det avslutar vårt tema på Lindeskolan (ett tema varje år, och det finns 3 st, så på den tiden man går där kommer man uppleva alla 3) Men iallafall detta år så var det LEVA - Lindeskolans Elever Väljer Alternativ. Så han kommer och föreläser. Så slutar runt 14:45, så blir antagligen 3-tåget om man hinner hem. Min syster fyller år idag också!
Torsdag: Lektioner på morgonen men slutar ca 12:45. Men ja jag åker med 14-tåget hem!
Fredag: Svenska på morgonen då ska vi fika. Sedan har vi historia på eftermiddagen då blir det att fika kankse lämna in böcker och lite sånt! Slutar ca 13:45 så ja det blir 14 tåget hem igen!
Lördag: Dagen med stort D (en av dem) i dag är det Lindeskolans Studentbal 2010 på Nora Stadshotell! Det kommer bli riktigt roligt! Och ska försöka ta lite bilder, som kommer ut här!
Söndag: Ta det lungt, sedan åka till Lindesberg för att gratta min syster som fyllde i onsdags. Annars tagga för sista veckan i skolan!!!!!!!

Shopping i Örebro

Hej
Jag tänkte nu visa er vad jag köpte i Örebro i söndags när jag och mamma var till Marieberg!



Skor från Skopunkten, 149:-
(fick dem gratis då vi köpte tre par skor och då får man de billigaste på köpet)


Skor från skopunkten, 199:-


Hårfärg från Willys
(kommer inte ihåg va den kostade)



Leggings från Gina tricot, 99:-


Linne från Gina tricot, 99:-


Swarovskistenar x2 och textillin från Panduro, 156,50:- (allt)
(egentligen 207,50:- men hade ett presentkort med 51:-)



Diadem, hår decoration och spännen från Glitter, 208:- (allt)
(ska ha det till balen)



Bh från Lindex, 149:-


Väska från Gina tricot, 149:-
(ska ha den till balen)



Jeans jacka från Bik bok, 499:-
(köpte för en del av födelsedagspengarna jag fick när jag fyllde)


16.06 - på bussen!

Hej sitter på bussen på väg hem hatar verkligen att åka buss :( hur mycket folk som helst är det men men jag får i alla fall sitta. Men typ 6-7 personer som står.. Sen är vi försenad också. Inget är bra, ska bli skönt och komma hem och bara ta det lungt inga läxor! Men nu ska jag fortsätta att trängas ^^ skriver mer när jag kommer hem! Puss


RSS 2.0