170415 - Påskafton

Hej!
Idag är det påskafton och vi har haft ett litet påskbord här hemma, var super mysigt och super gott.Annars så har vi mest tagit det lungt vädret har levt rövare ibland när man tittar ut skiner solen och det är vår i luften och sekunden senare så är det världens snöstor ute som om de skulle vara februari månad. Så just nu ligger det ett litet tunt snötäcke utanför fönstret.
 
 
Det är ju lördag idag och eftersom vi är lediga på måndag så är det ju hela två dagar kvar av ledighet, så otroligt skönt. Jag ska njuta till fullo för det är så otroligt skönt att vara ledig. Nu ska jag fortsätta titta på talang 2017. återkommer imorgon med ett inlägg då också. Puss

170414 - Långfredagen

Hej idag är det långfredagen vilket innebär att jag har varit ledig idag, så otroligt skönt. Vi tog lite sovmorgon i morse sen har vi varit och handlat lite inför helgen och vid ca 15 tiden kom vi på att vi skulle möblera om vardagsrummet haha sagt och gjort så vi städade hela lägenheten också. Så nu är det påskfint här, otroligt skönt!
 
Annars så hade vi besök idag eller ja de kom inte så mycket längre är till porten, haha två små ankor som var på vårpromenad. Såg dem när jag kollade ut genom fönstret. 
 
Men nu ska jag föröska rensa min dator lite för den är så otroligt seg, så vi får se om jag får någon ordning på den. Puss
 

170413 - påsk

Hejhej!
Det är fullt upp på praktiken känns som jag mer eller mindre går upp, går till praktiken, är där hela dagen, går hem, äter och sedan sover och sedan upprepas detta. Menmen, dagarna rullar i alla fall på.
 
Vi har i alla fall klivit in i april och idag är det skärtorsdagen vilket innebär att det är påsk denna helg vilket i sin tur betyder långledigt, då man är ledig fredag, lördag, söndag och måndag. Så otroligt skön, jag ska njuta till max!
Vi ska faktiskt är ett litet påskbord på lördag det blir mysigt få se om jag kan ta någon bild. Annars ska vi nog mest bara ta det lungt och kanske hoppas på lite fint vårväder.
Ska försöka skriva ett inlägg i morogn också. Puss

RSS 2.0