Onsdag

Tror klockan är jätte mycket och fixar mig inför att sova, borstar tänderna och allt och lägger mig sängen och kollar på klockan och inser att det bara är typ 21:45. Jag som trodde den var mycket mera, men icke. Aja det är väl bara försöka sova och vara glad att man får sova länge ;)

förresten överlevde bivack-turen, dock är min rygg inte lika glad. Fast ja den blir nog bättre om någon dag får vi hoppas för nästa måndag till tisdag är det dags för en tur igen!

godnatt!

Life is good!

Hej några härliga timmar backen idag tillsammans med älskling och Johanna. Vi testade på björnen idag som var superbra, kommer vara får man åker många olika backar och typ 90 % kanske man kan säga är blåa. Perfekt!

Annars idag så har man packat inför morgondagens tur där vi ska bege oss mot Trillevallen där vi ska bygga bivack. Samt sova i dessa från måndag till tisdag. Ska faktiskt bli skoj och testa på, ska inte bli så kallt heller utan ligga på mellan -6 och -7 grader ungefär så det blir alldeles lagomt.

så nu är det dags att sova, klockan är 22:20 och jag ligger redan i sängen. Duktigt av mig, puss och godnatt!

Lång dag

Är så trött så skulle bara vilja lägga mig och sova typ NU!
 
Vi var inne på förmiddagen eller mellan 8:40-10:30 sen gick vi ut dock bara till andra sidan vägen skönt att de inte var så långt där delade vi in oss i två grupper ena gruppen med O där vi gick igenom lite olika vägval och grävde och kolalde snön. Andra gruppen var med N och gömde och letade efter transceiver kul faktiskt. Dock har temperaturen legat på typ -18 grader så ja de var ju mindre skönt, så gick till idrottshallen och åt lunchen där som vi hade med oss...
Sen var de samlig i klassrummet vid halv 4 så blev massa prat där bland annat om tur nästa vecka då vi ska sova i bivack sedan var det lunch. Mellan klockan 18- ca 19:45 har jag och några andra varit i bibblan och jobbat matte. SÅ ja en låååååååång dag har det varit och jag är helt slut.
 
Imorgon ska vi få testa på högskoleprovet, så ja det blir en heldag inne vid skolbänken och en massa tänkande!

GRATTIS

♥ Min älskade Mormor fyller 70 år idag ♥
Eftersom jag inte är hemma och kan fira henne, så vill jag skriva detta inlägget här på bloggen (för jag vet att hon läser) jag hoppas att du får en jättebra födelsedag och jag vet att ni kommer ha kalas för dig imorgon (lördag).
 
Kramar från mig
 

Kallt

Med nästan -25°C ute går jag nu och lägger mig och hoppas inte det är lika kallt i morgon. Skulle vilja ha typ -8°C. Dock tror jag inte det men önska kan man ju ;)

Imorgon är det dags för matte igen och det blir ännu bättre då vi bokade till morgon dagens matte :) godnatt!

Nya skidor

 
Hejhej!
Var ju in till Åre idag och bytte mina skidor som jag köpte i September i samband med Höstmarknaden, dessa har jag inte varit helt nöjd med. Så jag skickade iväg ett mejl till butiken jag köpt de ifrån och kunde gå med på att jag fick byta mot ett par andra i samma prisklass. Otroligt snällt då de egentligen inte gick då de inte var öppetköp på skidorna jag hade köpt.
 
Så dessa skidor har jag nu
 
Sen köpte jag även ett par pjäxor av en kompis här på skolan, då mina fötter typ bryts när jag ska ta mig mig de jag har, så nu är detta en storlek större och det går superbra att ta på sig dessa. Så nu är det en nöjd Emma som kan ge sig ut i backen och det gör vi i helgen!

God natt

Imorgon är det onsdag, det innebär onsdagsprojekt. Fast i morgon innebär det en sväng till Edsåsdalen och redan vidare mot Åre för jag ska få byta mina skidor. Lycklig! Ni lär få se en bild på nya skidorna imorgon, annars kommande dagarna. Ska dock försöka i morgon :)

Nej nu är det dags att sova så att man orkar upp till frukosten i morgon, god natt


Bjuder på en bild från i söndag när vi var till rödkullen och åkte, strålande sol från en klarblå himmel. Underbart!
Tisdag - studiebesök

Hejhej!
Tänkte berätta om när vi var på studiebesök på Njarka i tisdags. Njarka (Njarka Sameläger ligger på en udde i Häggsjön i Åre kommun. Renar strövar fritt bland kåtorna och i den glesa skogen.) Vi bakade bröd i kåtan och åt matsäck. Lekte lite lekar man kan ha mycket roligt med rep och stubbar ;)
 
Lite bilder från Njarka

 
Både vägen dit och vägen hem blev de mycket sladdande på vägen i B bil, sjukt kul dock slutade det med diket ;) Dock gick allt bra då vi inte åkte fort och bara gled ner, så ja det slutade med att hela klassen fick en form av sammarbetsövning i och med att få upp bilen. Det gick åt en hel FOF-klass och två bilar för att dra upp bilen!
 

en klasskompis gjorde även en film som ni kan se här under

Hej!

Första skoldagen avklarad, har mest suttit och lyssnat.
 
Imorgon ska vi iväg på studiebesök på Njarka (läs mer HÄR) så vi ska vara där hela dagen åker härifrån vid 9-tiden och är tillbaka till middagen som är vid halv 5. Jag tror det kan bli intressant tänkte ta med mig kameran också och kanske ta lite bilder beroende på hur vädret ser ut i morgon annars får det bli bilder med mobilen ;)
 
Ute just nu snöar det en hel del faktiskt, dock är det typ plusgrader så ja det blir inte så mycket av det. Men det får gärna fortsätta endå så kanske denna halka försvinner, sjukt halt utanför när man går mellan BK och skolan.
 
Nej dags att ta fram lite kläder tills imorgon sedan sova. Det är ju frukost imorgon, härligt! :D
 
 

Tillbaka i vardagen!

Hej
Ja det är dags att sova, skolan börjar i morgon och vi återgår till vardagen efter julledigt. Dock blir det skönt att få lite rutiner igen. Fast också hade jag inte tackat nej till lite ner ledighet ;)

Aja, vi börjar vid 10 imorgon med info fika sen får vi se vad dagen erbjuder. Då det är plusgrader och typ regn tvivlar jag på att det blir någon skidåkning. Men vi får väl se!

Nu ska jag ställa klockan redan sova, puss och godnatt :)

Jämtland

Hej hej!
Då var man tillbaka i norr det vill säga i Jämtland. Tråkigt nog så regnade det när vi kom hit mindre roligt och är fortfarande plus grader :( Hoppas det ändras snarast. Annars faktiskt skönt och vara tillbaka igen, har saknat Jämtland :) Det bästa är ju att man är ledig i morgon också så ännu är inte lovet slut.

Nu är det dags att sova, skriver mera i morgon. Puss

Nyårs maten

Jag och älskling lagade 3-rätters dagen till ära vilket bestod av:
Förrätt:

Huvudrätt:

Efterrätt:

Riktigt gott var det och nu är man super mätt :)


GOTT NYTT ÅR

Första inlägget på det nya året, detta år ska jag börja blogga bättre. För jag vet att jag kommer ångra när jag inte kan gå tillbaka och läsa om vad jag har gjort. Så ja det får bli som ett litet nyårslöfte. Som sagt nu lägger vi 2012 bakom oss och blickar framåt på 2013, nu ska man bara lära sig skriva 2013 istället för 2012 alltid samma problem innan man kommer in i det!
 
Vi välkomnar nu 2013 och hoppas att det blir ett riktigt bra år!

RSS 2.0