29/2-20

Hej! Idag är en speciell dag jag och min älskade gifter oss. Idag är dagen vi säger JA till varandra. Världens finaste han som jag vill spendera resten av mitt liv tillsammans med, det är han! 
 
Noah dagen till ära var också himla stilig, älskade lilla prinsen. Mamma och Pappa älskar dig.
 

4 månader idag

Hej!
Lilla bebis blir 4 månader idag, tänk va du växer älskade du.
 
 

Hans ögon ♥

Hej!
Hans ögon kan man ju dö för, fina underbara Noah. Du är så fin och jag er framemot att se dig växa upp. Vi älskar dig otroligt mycket vår lille prins. 
 
 

200212 - Jag är så trött

Hej
Är det småbarnslivet som gör en påmind, men ska ju inte klaga han sover otroligt bra på nätterna. Somnar vid ca 22.30 ger mat vid 22, dvs just nu sover han på mitt bröst i ca 20 min innan jag lägger honom i sängen. Ibland vaknar han vid 00-01 då kan man ibland lägga en hand på honom eller ta upp honom och gå runt i ca 5 minuter för att sedan lägga ner honom igen  sedan vaknar han allt mellan 03-06 oftast vid 04 då tar jag upp honom och lägger honom i vår säng där vi ammar och sover vidare! Det är just på förmiddagen typ mellan 9-13 jag är så trött, vet inte om det är en period bara...
 
Annars idag har vi haft en bra dag, plockat lite här hemma och fixat vilket vi fortsätter med imorgon måste jag bara göra lite bättre, haha. För vi får besök strax innan 14 imorgon av en kompis till mig, ska bli jätteroligt och mysigt :)
 
Nej nu ska jag sitta här men bebis på bröstet en stund till sedan ska vi sova! 
 

Noah, älskade Noah

Hej!
Tänk att bebis snart är 4 månad, vår lilla bebis. Vi var på BVC igår där de bland annat vägde och mätte. Nu väger han 5655g och är 63 cm lång. När han föddes vägde han 3092g och var 50 cm. Tiden går fort men jag njuter varje sekund för lite mer än en vecka kom han på att man kan rulla från rygg till mage vilket är hel festligt enligt Noah själv och gör gärna det många gånger. Han är så duktig :)
 
älskade barn
 
Vill så gärna blogga mer kontinuerligt men glömmer bort, det är ju så himla kul att gå tillbaka senare. Kanske ska sätta ett alarm att blogga det ska jag nog faktiskt göra då kommer jag ihåg det bättre. Skulle det vara så att jag inte har något att skriva den dagen så gör det ju inget då påminner alarmet bara bästa dag igen! Det får bli så vi hörs förhoppningsvis i morgon igen då.

RSS 2.0