170531 - onsdag

Hej!
En massa plugg har hunnits med idag och imorgon händer ungefär samma sak eller ja exakt samma sak. Annars så har jag inte hunnit med så mycket mer. Har dock spelat lite Sims 4 nu under kvällen och ska snart fortsätta med det efter att jag har spelat klart fribingot på Bingolottos hemsida. 
 
Jag hoppas jag under morgondagen kan uppdatera er lite mera. På återseende, puss

170530 - det var länge sedan

Hej!
Det var ett tag sedan, men detta beror på att jag har lämnat in min dator på lagning och har nu lånat sambons. Detta betyder ju att jag har inte mina lösenord sparade och jag kom inte ihåg min inloggning på blogg.se så därför har jag varit borta. Nu vet ni varför. Jag har nu kommit på mitt användarnamn så nu är det fixat men min egna dator är fortfarande på lagning. 
 
I alla fall jag tänker att jag imorogn uppdaterar er om läget lite och gör lite inlägg. För jag kommer vara hemma hela dagen i morgon och skriva på min tenta och man måste såklart ta någon pause då och då! Vi ses i morgon.
 
Puss

170505 - Grattis på födelsedagen

Hej!
Idag är det min dag idag är dagen då jag fyller 26 år. Grattis till mig själv, jag spenderar dagen på förskolan fram till klockan 15 för att sedan åka hem och vänta på att mamma ska komma hit och stanna här över helgen, det kommer bli super mysigt.
Puss

170501 - välkommen världens bästa månad

Hejhej!
Vi har nu klivit in i Maj månad, enligt mig bästa månaden. Varför? Jo jag fyller ju år den 5 maj. Det är dock bra på andra sätt också träden börjar slå ut och den gråa världen börjar förändras och vi ser mer än en färg ute. Helt underbart.
 
Annars då så har det ju varit långhelg fredag-måndag, vilket betyder att det blir en kort vecka denna vecka också. Då de blir tisdag-fredag dock ser min morgondag inte så roligt ut ska vara på förskolan mellan 8-16:30 jag hoppas dagen går hyffsat fort. Det brukar de göra, annars så har jag tiderna 8-16, 7:30-14 och sedan fredag 9-15. På fredag händer de roliga saker för det första jag fyller 26 år och för det andra mamma kommer hit och är här över helgen. Ska bli väldigt roligt!
 
Idag då har vi åkt runt lite och handlat bland annat på blomsteraffären och Ikea. Jag köpte lite blommor till balkongen blev så fint (se bild nedan). Annars så har vi också tvättat sen har bilen varit inne på in-och utvändig tvätt så nu är den superfin!
 
FÖRE <---                  ---> EFTER 
 
Lite andra bilder från vår promenad som vi tog hem/ och tillbaka från där vi lämnade och hämtade bilen samt en söt liten nyckelpiga som var med mig och planterade blommor samt en solnedgång...
 
 
Puss och ha en bra tisdag i morgon så ses vi snart igen!

RSS 2.0