Då drar vi!

Nu lämnar jag Kopparberg ännu en gång, för att bege mig mot en ny stad och nya äventyr.
Nu blir jag Jämtlandstös för ca ett år. Puss

Det är segt på uppdateringen här

Måste försöka ta tag i det här när skolan börjar.
Så hur ligger allt till? Jo imorgon åker jag och mamma ca 50 mil uppåt i landet mot Undersåker där jag ska bo under ett år. Ja det är dags igen, ny stad, ny skola, nya lärare, nya kompisar och allt nytt. Kommer bli kul, ser fram emot det. Det bästa av allt att jag nästan har packat allt jag ska ha med mig, bra där Emma!

Förresten när jag slutade i Gamleby så skrev jag ju om mitt år på Gamleby och ja det kommer ett inlägg om året i Grebbestad också (bara att jag är lite seg) sen blir det ju också att starta en ny kategori som kommer heta Hållands fhsk 12/13.


Körkort!!!

Jag har haft mitt körkort i 2 år idag, det betyder att prövotiden är slut. Tänk va lycklig jag var för två år sedan när man fick beskedet, du har klarat körkortet!
Underbar känsla att ha ett körkort, kunna åka vart som helst närsom hels..
Det är så värt att kömpa för de med alla körlektioner, webbtester, frågot uppkörning och uppskrivning. För tillslut så har du ett rosa kort i plånboken.

Grebbestad - Underbara plats

Vi tog ju en dagstur till underbara och saknade Grebbestad när vi var ute på husvagns semester så det blev några bilder därifrån som jag tänkte visa er!


båthamn

massa båtar i hamnen


underbara Grebbestad med Stöberget i bakgrunden


ligger en massa fina båtar vid bryggan


min underbara skola som jag gick på


RSS 2.0