MORS DAG


31 maj

Hejsan
nu ska jag passa på att berätta om gårdagen (lördag) har inte gjort det tidigare pga det sjukt fina vädret idag, helt underbart. Jag äslakr det har liksom vart ca 25 grader i skuggan och över 30 i solen. Och fint ska det bli imorgon också fast inte lika, men kommer iaf vara unt 25 grader och det är helt okej. Så har inte velat sitta inne vid datorn, utan har vart ute i princip hela dagen i solen, men nu frammåt kvällen så kan man sitta som tex nu ^^
så nu när jag inte har nått annat att göra så kan jag berätta om gårdagen:

Vid ca halv 6 kom K&M och hämtade oss i skodan, haha måste ha sett kul ut. vi åkte mot kopparberg och till duboys, där vi väntade in alla, sedan upp till J&S där det redan var lite folk så vi skålade fick välkomms drick och så. Sedan dukades förrätten fram, och efter den kom huvudrätten som var kyckling i nån typ sås sen fick man pasta/ris till, Det var JÄTTE gott. sen vart det och softa prata med lite folk och så. sedan vart det lite paketöppning bla den vi var med på som då var en cyckel, lås och cyckelhjälm. Men sedan kommer det in nån vi inte kände det visade sig att den hade bokat en som skulle trolla så han trollade för oss, skoj vare :D och efter att han var klar vart det med paketöppning sen dags för tårta och då stog typ alla och åt var så sjukt mycket knott. så alla stog typ under altanen. sen frågade jonna om jag skulle med och åka moppe med hon, tobbe och tommy, klart jag hängde med så lånade hjälm av jonna sen drog vi iväg blandannat till utsikstornet, som jag inte vågade gå upp i.

vi åkte vidare tommy fick hämta pengar hos jonna då vi höll på att få motorstopp.
haha men det fixade sig, sen åkte vi i gupp i bångbro, sjukt kul vare. sen runt i byn lite, och sen hem igen.
Där det vart och sätta sig under taket igen (nu hade dem fått upp bord och stolar där) så det var några som satt där fick lite cider (hade fått av M tidigare underkvällen också en som smakae jordgubbar, den var god) sen smaka även bailys av mamma ^^
sen vart det så kallt ute så vi gick in och satte oss, sen vid ca 02:00 så skjussa H, hem mig, P och GB till ställdalen och mamma och pappa var kvar, men dem kom hem vid 03:00 tiden och hade fått skjuss av S, och såklart var dem sist kvar på festen tillsammans med K&M som åkte hem samtidigt.
Så det var den kvällen/natten, hade riktigt kul iallafall hela dagen!

Men nu till idag:
vi gick upp vid 11 tiden iaf jag och mamma, och pappa kom upp vid typ halv 1 tiden.
åt frukost, kollade på robinson finalen, tyckte kanske inte det var den bästa som vann men är inte besviken hon var faktiskt ganska bra gedda allt när det verkligen behövdes, men av Ellinor och Jarmo som kom till finalen så tyckte jag nog att Jarmo förtjänade titeln som robinson 2009 mer än Ellinor, men helst av allt hade jag velat sett Anna vinna. Det hade vart bra! men jag är glad att det inte var Nina iaf som vann, hon förtjänade absolut inte det, tycker inte hon har vart snäll och kört ett schysst spel höll med det Angela sa om henne.
Sen ut och steka i solen, fikade lite och tagit det lungt. Åt sallad till mat då det var för varm för att laga mat men det var gott, sen till kvällen började vi resna ogräs haha, så nu är det fint (dok är verkligen inte allt borta men vi tar lite i taget) sen har vi spelat kubb, skoj var det :D

Nej nu börjar detta inlägg bli väldigt lång med mycket text så måste slänga in lite bilder:

30 maj:
  

31 maj:
  
   
  
   
  
  
  

Ska säga godnatt nu, men måste bara säga att det är fatkiskt sista maj idag, imorgon är det en ny månad, herregud va tiden går fort, känns som det var nån dag sen det var 1 maj och jag fyllde år, men det är snart en hel månad sen, det är sjukt!
 

02:10

Hej
nyss kommit hem från 40 års fest, trevligt har jag haft det med massa människor. och det har bjudits på jätte god mat, och vid 01:00 tiden vart det kokkorv med bröd, gött vare!

har vart ute och åkt moppe också tillsammans med J, T och T skoj.
eller körde gjorde jag itne utan jag satt bakom jonna.
åkte i gupp bakom tages typ, haha riktigt kul. sen körde runt lite i kopparberg/bångbro. Bla upp till utsikts tornet :)
Härlig dag har det vart, men nu ska jag nog snart sova.
imorgon är det morsdag :)
Puss

snart så..

..kommer dem och hämtar oss, närmare bestämt om ca 15 minuter.
då ska vi åka till duboys (stavning?) där vi ska sammlas alla som vart med och köpt presenten.
sen vidare till kalaset/festen.. får se när man kommer hem igen, det visar sig.
Nej nu ska jag fixa det sista sen drar vi, ha en bra kväll.
PUSS

30 maj

Hej
stårlande sol ute, och klar blå himmel, 25 grader i skuggan, över 30 i solen.
kan det bli bättre, knappast nu blire ut och sola.
hörs ikväll kanske, ska på kalas vid 6 och vet inte när jag kommer hem, så skriver nog inte förrens imorgon
ut och njut av solen nu i detta härliga sommarväder <3

städa kanske?

funderar på det, man kanske skulle behöva städa imorgon innan man går ut och solar..
eller vad säger ni?








29 maj

Hejhej
typ två dagar sen man skrev sist nu, kom hem sent igår så hann inte skriva nått
så berättar om gårdagen hade skapande och idrott i skolan, så slutade 13:15 och vid 13:30 skulle jag ha utvecklingssamtal mamma var med, och bra gick det. Jag är riktigt nöjd!
Sedan drog vi till örebor och handlade lite och så, vi kom hem vid typ 21-tiden och då var jag tvungen på en gång att börja med att plugga och göra klart två uppgifter men nu är dem klara och inlämnade :)

Dagen idag då:
I morse hade vi uppstart på projektarbetet, det gick fint.
bara det att det vart brandlarm mitt i allt, så vi gick försiktigt ut, haha inte något tempo här ;)
stina: ja vi går väll ut den vanliga vägen.
vi: vart ska vi då?

men sen när vi kommer ut så möter vi eva som också hade vart i F-huset och säger att vi ska till parkeringen,
hon hade kollat på kartan innan hon gick ut ;)
sen när vi var ute säger Stina "man kanske skulle ha tagit med sig klasslistan" ;)
och magda kommer efter en liten stund och säger "jag som precis skulle sätta mig och fika"
sen ville vi inte jobba över då vi inte visste när vi skulle komma tillbaka så hela klassen satte sig på en mur eller va det är och så hade vi lektion där, dok hann vi bara ca 5 minuter innat högsta-hönset (lindeskolans chef) kom och sa att det gick bra att gå in. Och orsaken till hela brandalarmet var en brödrost!
menmen så vi gick in och fortsatte med lektionen, sen efter den gick vi till dirty seven (37:an) sedan till körskolan och kolla när dem gjorde varsitt test. tillbaka till skolan och till  kommunikationen då vi hade redovisning och lite prat, sen dags för skapande verksamhet, då vi målade klart det sista på den vita väggen, äntligen är det klart!
och vi fick typ chokladkaka :D
vi möter stina typ i dörren då vi skulle fråga henne nått..
stina: ni får ta chokladkaka om ni vill, ni är så några.
jag&pernilla: hehe okej.
vi går ut till hallen igen..
stina: skulle ni inte ha något chokladkaka?
vi: jo men vi tar snart
stina: okej

sedan börjar vi måla lite, sen säger pernilla:
P: emma ska vi inte ta lite chokladkaka nu
E: jo det tycker jag.

så vi går in till köket och niclas hänger med så tar vi varsin bit, men då vart vi ju törstiga, så jag och penrilla smyger in i köket och kollar om det finns nått att dricka och vi hittar saft så vi går och letar på stina och frågar om vi får ta lite saft..
stina: ja det får ni
så vi blandar saft och tar med oss ut till hallen där vi målade, gott var det :)

Sen när vi var klara så gick vi ner till station och åkte med 15:35 bussen hem, gick av vid gärdet och där var mormor och väntade då hon skulle hem till oss så fick skjss av henne snällt :) När vi var hemma här så väntade det fika ute i trädgården. sedan vart det att tända grillen och grilla benfrifläskkotlett och äta hemmagjord potatissallad till, gott var det!
medans grillan skulle bli klar spelade jag och pappa kubb :)

Menmen oj vad mycket jag skrev tänkte visa en bild på väggen som vi har målat eller ja, visade ju förrut en brun vägg med gröna pcickar detta är väggen mittemot:

Mario-tema ^^
erkänn vist äre snyggt..

nu ska jag sova eller nej innan det måste jag visa en till bild:


kan man nått annat än älska vädret nu?
kommer vara fint i 4 dagar framöver dom lite molningt på tisdagen.
hoppas dem håler vad dem lovar!

Måste visa lite bilder från dagen också, när jag ändå håller på och visar bilder:
  
  


men nu börjar sommaren komma igång, vi går ju faktiskt snart in i Juni månad och sommarlovet börjar närma sig med STORMSTEG, och glad är jag för det, gissa om jag längar.
Mest av allt till att åka ut på semester i vårt avlånga land, älskar det.
och vart ju inte och längta mindre idag när vi hade tänt grillen, åh flashback där det vart och lukta som det gör på campingar <3 så himmla härligt. jag längtar ihjäl mig, ge mig sommar och sommarlov nu!
Puss

27 maj

Hejhej
nån dag sen det kom en riktigt update både igår och i förrgår kom det bara "dagens outfit"
men nu så, idag då har jag spenderat typ hela dagen på Vallen i Linde då vi arrangerade vallen dagen för björkhagaskolan F-3. då jag och några andra hade löpning som huvudaktivitet men utifrån den skulle vi komma på tre aktiviterer så vi hade:
- Hinderbana
- Stafett
- 60 meter



jag, emelie och erika hade stafett så vi har haft 12 olika grupper som har komit till oss och varje gång har man fått förklara och så, men har gått riktigt bra, och var faktiskt ganska kul, synd bara att det har typ blåst STORM hela dagen inte så roligt att stå på en fotbollsplan där det är så öppet så har ju typ blåst bort ;)
slutade iallafall vid typ kvart i 1 så jag och pernilla gick till busshållsplatsen vid lasarettet och väntade, den var försenad också drygt det. menmen tillslut kom den :D
så var i kopparberg vid 14:20 mamma hämtade mig vid station så åkte vi till Ica, tankade, blomsterhandeln, svenlarsson och sist lådan
sen hem och åt mat vid 18-tiden åkte vi ner till K&M och fikade
sen hem och nu sitter jag här och kollar på rent hus, fast är reklam nu så ska nog gå ner och ta nått att äta
menmen jag klarar mig tur att vi bara går 3 timmar, sen vid halv 2 så ska jag ha utvecklingssamtal mamma kommer nog också så jag åker med henne hem sen :)
nej nu äta någonting, sen fortsätta kolla på tv.
Imorgon är det torsdag och jag har sovmorgon,
så börjar vid 10-tiden med skapande verksamhet sen lunch och sist idrott, men kommer vara rätt ensam imorgon :P

Dagens outfit

Sämst bild men den får tyvärr fuga nu ^^


Tjöja - från lindex
Tub-topp - från gina tricot
Jeans - från gina tricot

Dagens outfit

En outfit som jag hade i skolan bytte till shorts när jag kom hem,
för att det var så varmt..

T-shirt - från loveli (märket) men vet inte vilken affär
Linne - från gina tricot
Jeans - från gina tricot

16:10

Halloj
sitter vid köksbordet och skriver detta, för ett tag sen satt jag på trappen och gjorde lite kommunikation + solade samtidigt, hjälptee även mamma att rensa lite ogräs som vi snart ska gå ut och fortsätta med först ska vi äta litte tomat sallad, haha vart sugen på det ett bra tag nu ;) Ska ta mig lite sallad och sätta mig på trappn nu tillsammans med mamma sen rensa mera ogräs, lägger in dagens outfit lite senare. kram

NU: sova

Hejhej, ett litet godnatt-inlägg
skulle ha legat i sängen för typ 10 minuter sen, åhh att jag aldrig kan hålla mig till tider jag sagt.
men nu ska jag snart gå och lägga mig ska städa klart garderoben tar max 5 minuter för är snart klar + att jag ska ta fram kläder tills imorgon + sätta mobilen på laddning och jag ska ställa klockorna..
så bäst att jag börjar nu, ska ligga i sängen innan 22:30, NU HAR JAG BRÅTTOM
Skriver mera imorogn när jag kommer hem om jag inte hinner innan jag drar till bussen.
Puss

Hejhej

Snart är söndagen också slut, jag vill inte ha skola igen, och det tråkiga med denna vecka är att vi är inte ledig en ända dag! kommer alltså gå hela 5 dagar.. Sorligt men sant, menmen eller inte riktigt för på onsdag har vi inga lektioner men vi ska ha vallendan för årskurs F-3.. Det kommer inte bli så roligt tror jag, menmen.
Annars idag har mamma och jag vart in och handlat + fått en glasstårta gratis, då man fick nån kupong i veckan :)
och jag köpte en magnum glass haha.
sen åt vi och efter maten gick jag och mamma ut på en fotorunda eller ja vi skulle plocka liljekonvaljer, och det vart det också. så nu håller jag på och lägger in dem bilderna på datorn, men dem vart klara nu. Så ska lägga upp några här + bilderna från igår:

Bilder från igår:
   

och kolla vad jag har sytt i helgen..
 
 <---- FÖRE&EFTER ---->


Bilder från idag:
  
  
 
  


24 maj

Hejsan
nu har jag vaknat som ovanligt länge idag, och jag som tänkte gå upp vid 8, haha. det gick ju inte så bra men nej nu har jag inte tid att sitta här mkt att göra idag, mamma och pappa kommer hem idag också inte sett dem sen i torsdags.
Men först ska jag gå ner och äta fruksost (och inte skära mig i fingret) men funderar på om jag ska ta lasagnette, sugen på det nu, inte sån bra frukost men spelar roll mätt blir man ju iaf och + att jag slipper röra knivar ;)
Ha det bra skriver mera senare :) då kommer det komma lite bilder från gårdagen...

00:37

Hej mina bloggläsare (haha var tvungen)
nu har jag gjort lite kommunikation så nu ska jag sova men har mycket kvar att göra kommer inte på några bra svar eller vet liksom inte hur jag ska formulera dem, menmen funderar på det under natten och kommer med super svar imorgon. Kommer iallafall (måste) fortsätta imorgon, andra saker som ska göras imorgon:

  • Dammsuga övervåningen
  • Installera TEO trafikskola
  • Byta påslakan
  • Städa klart mitt rum
  • Fixa roserna som har hängt på tork
  • Rensa + städa garderoben
  • baka chokladbollar (negerbollar) 

Känns som jag måste gå upp runt 8-tiden imorgon så bäst att jag går och lägger mig NU

fast först två bilder från dagen, som ni ser så är dem omgjorda, men det ser coolt ut tycker jag :D





jag hoppas ni har haft en lika bra lördag som mig, dok lite små missöden (eller va det heter)
som att jag skar mig på kniven i morse när jag skulle skära smörgåsen
eller
när jag skulle dammsuga datorn och tangenten åker med in i dammsugaren så jag får öppna dem,
men tur nog hittade jag den
vi hörs när jag har vaknat igen.
Puss


23 maj

Hejhej
sämst på att uppdatera men vill inte så mkt vid datorn ju..
och idag har det gått bra, jag har gjort annat, som städat mitt rum, sytt vart ute, lagat mat och kollat på tv. Så helt okej dag och senare ikväll ska jag göra lite kommunikation, måste göra iaf halva idag, så det blir nog att sitta uppe inatt ^^
Men nu kollar jag på robinsson 2009 och samtidigt lägger in bilder ni ska få se en bild senare..
Nu är reklamen slut och jag ska fortsätta kolla.
Puss :D

23 maj

Hejsan
nu har jag velat skriva att det är lördag typ i 2 dagar, för det har kännts som det, men idag då är det faktisk lördag
menmen, jag tänkte gå ut i det fina vädret men nu kolla jag precis ut och såg att solen nästan ahde försvunnit, det är typiskt. Men blir nog att gå ut ändå tror jag, kanske hittar nått intressant att fota. ska bara göra mig iordning som att blåsa mitt hår. Men kommer nog lite bilder senare. Puss

Ny header

Nu är bloggen som ny igen, har ändrat lite små saker och några stora saker som en ny header
vad tycker ni, vart det bättre eller sämre?



Den gammla headern + färger.


Den nya headern + färger.

Dagens lista - Fredag

Dagens låt: Ingen spec.
Dagens dusch: Snart.
Dagens frisyr: Toffs.
Dagens smink: Inget.
Dagens kläder: Just nu pyjamas, men sen blir det nog mjukiskläder.
Dagens händelse: Jag är hemma själv.
Dagens planer: Massa, ska städa, plugga, laga mat och lite annat.
Dagens vill ha: Sommarlov.
Dagens saknad: ...
Dagens tråkigaste: Att det är ensamt hemma själv.
Dagens måste: Plugga.
Dagens dricka: Juice till frukost sen dricka till maten.
Dagens köp: Inget.
Dagens mat: Ska äta nån thai gryta.
Dagens mående: Det är bra.

00:05

Hejsan

ja precis som jag sa jag är hemma nu, skulle egentligen kommit hem imorgon (läs: idag, klockan är över 12) men fick åka hem idag (läs: igår klockan är över 12) 

så tillbringat typ ett dygn uppe i nitten, mer blev det inte denna gång. får se när jag följer med nästa gång, menmen kan ju berätta om den onsdagen och torsdagen.
Vi åkte upp vid typ 17 tiden i onsdags, och när vi kom upp var det faktiskt ganska hyffsat väder, så skönt det packade in allt. Satte oss i solen vid vägen (där solen var) men den försvann och det vart kallt så blev att tända grillen och sitta där, och även jag högg lite ved, och jag menar lite.. tog med oss varsin stol och satte oss runt elden (btw, jag var ved-på-läggaren-för-kvällen), senare när det blivit grillglöd då grillade vi, sedan blev det att sitta och prata, tillslut runt 12-tiden blev det lite regn så alla gick hem och la sig....

Och idag då så har det regnat 99% av hela dagen i Nitten, så blev att spela 31 med pappa två gånger sedan Yatzy med mamma och pappa, tränade också på vägmärkena.. Sen blev det långbord i k&m förtält.. där jag, mamma, pappa, k, m, Mormor, O, GB, G och J åt fläskfile och potatisgratäng gott var det, sen efter det blev det att smälta maten sen fika lite. Sen efter det så åkte jag hem med mamma, och nu sitter jag här och tänkte nu visa lite bilder från Nitten.

  
  
  
  
  
  
  
 

På väg hem:
  

Puss och kram nu ska jag sova, sjukt trött är jag.
komme rmer update imorgon så klart, och då också dagens lista och dagens kändis..

Hej

Jag är hemma från nitten, fick åka hem en dag tidigare ^^
men skiriver mera ikväll + att det kommer bilder då...

Hej då..



Nu ska jag stänga av datorn gå ner och lägga in sakerna i bilen sen så åker vi, mot nitten
ikväll blire grillning, hamburgare..
kommer hem på fredag, bilder hoppas vi kommer då om jag tar några.

Dagens lista - Onsdag

Dagens låt: Taylor Swift
Dagens dusch: Snart
Dagens frisyr: Utsläppt med diadem
Dagens smink: Inget
Dagens kläder: Mjukisbyxor + WESC tröja
Dagens händelse: Vi ska till nitten
Dagens planer: Skola, nitten
Dagens vill ha: Sommarlov
Dagens saknad: ...
Dagens tråkigaste: Att det inte finns internet uppe i Nitten
Dagens måste: Packa ^^
Dagens dricka: Äppel juice till maten i skolan, saft till fikat hemma sen till maten hemma mjölk och ikväll dricka.
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Fisk i skolan, rårakor hemma sen ikväll blire att grilla hamburgare.
Dagens mående: Det är bara bra.

20 maj

Hejsan
jag är redan hemma och har vart det sen typ 1 tiden.
varför? jo hade ju samhällskunskap på morgonen typ 40 minuter med några redovisningar och så sen pratade vi massa sen slutade vi, då var det dags för lunch emelie gick till bussen, och jag och pernila gick till matsalen och åt sen ner ända till Å-huset för att prata med jonas om vi fick kolla på filmen hemma istället, och det fick vi sen gick vi till -hust för att säga till magda att vi jobbade hemma på kommunikationen, och det gick bra sen tillbaka till A-huset där vi satt en stund och gjorde lite kommunikation men vid halv 12 orkade vi inte göra mer så vi gick ner till körskolan och pernilla gjorde ett test, sen till tåget så åkte med 12:14 tåget hem.
skönt att komma hem tidigare + att jag han updatera innan jag åker igen ^^
men nu ska jag försöka packa sen äta sen drar vi, tror vi skulle åka runt 17-tiden
menmen vi hörs på fredag (om jag inte hinner med ett snabbt inlägg till)
Puss

Sovmorgon imorgon

Hallå
sista inlägget för dagen och för några dagar framöver (tror inte jag hinner skriva imorgon innan jag åker) iallafall tills på fredag eftermiddag då kommer jag hem igen, men ska försöka slänga in ett kort inlägg imorgon innan jag åker..
Men först imorgon är det skola som gäller, som jag skrev tidigare har jag 3 lektioner börjar dagen kl 10:00 och slutar ca 14:00.. så bara 4 timmar i skolan, inte farligt sen är vi lediga torsdag, fredag, lördag & söndag det är riktigt nice. sånt gillar vi. Och jag har inte gått en hel vecka sen vi kom tillbaka från praktiken har vart ledig minst en dag i veckan. men nästa vecka, då det är vecka 22 går jag nog faktiskt en hel, hur ska jag orka ^^, haha nerrå det går nog bra. får se frammåt är ju faktiskt sommarlov snart!!!

Men nej nu ska jag lägga  mig i sängen och skriva packlista för imorgon så jag inte glömmer någonting
kameran + mobilen är iaf på laddning nu (Y)
så kommer antagligen lite kort på fredag kan vi ju hoppas..
Nu ska jag sova, puss och ha en bra ons+tors om jag inte updaterar, kom på just nu att jag hinner nog med ett inlägg på morgonen innan jag får skjuss till tåget :)

19 maj

Hej
va tror ni, tror ni jag kom upp vid 6 imorse?
haha nej knappast klev upp typ halv 7, men imorgon har jag sovmorgon så åker med 8:58 tåget.
det blir bättre, och sen har jag 3 lektioner imorgon.
samhällskunskap: bara sitta och lyssna på dem sista redovisningarna
kommunikation: arbeta enskilt med uppgifterna vi har fått.
svenska: fortsätta kolla på filmen vi började kolla på idag, tror den heter cast away om jag itne minns fel. måste iallafall åka med 14:12 tåget hem.

Skolan idag då:
På förskola skola fritidshem hade vi besök sedan pratade vi om förskolans dag satte oss i grupper och skrev upp 5 bra saker och 3 dåliga saker om dagen, sen vid 11 skulle vi sammlas i F5 och få information om vallendagen som är nästa vecka, sen var det lunch vi käkade på 37:an gissa om det var gott, kyckling baugett is the shit sen en sväng in på tittin och kolla och sen tillbaka till skolan för redovisning som vi inte var taggade på.. menmen vi gjorde den och det gick väll ganska bra, menmen.. sen dags för svenska började kolla på en film som heter cast away med tom hanks i huvudrollen (haha om jag minns rätt annars ljuger jag)
efter det hade vi idrott skulle vara uppe på vallen och planera det gick bra (Y)
sen tog jag och pernilla 15:35 bussen hem, och mamma kom och hämtade mig vid station.. snällt av henne.

Men
nu skulle jag behöva plugga men jag orkar inte, och inte efter en tisdag.
jag hatar tisdagar, dem är så himmla dryga.
får ta med det till nitten imorogn och plugga lite där..

jusstja åker till nitten imorgon så kankse inte skriver nått imorogn men jag kommer hem på fredag igen. skriver då. men det blir nog nått till inlägg innan jag ska sova idag :)
Puss

SNÄLLA

Hejsan
nu tänker jag lova mig själv att jag ska gå upp när klockan ringer första gången!
JAG MÅSTE, JAG MÅSTE, JAG MÅSTE
och inte ligga kvar i sängen till typ kvart i 7 så jag får springa till bussen.
imorgon ska jag gå upp i tid, förstår inte vad som hänt med mig förrut kunde jag gå upp vid 6 när klockan ringde tilloch med ibland kvart i 6 men nu är jag så sjukt trött så jag vet inte vad, får nog börja gå och lägga mig klockan 8 på kvällen.
så nu ska jag gå och sova och hoppas att jag kan hålla detta nu, vad tror ni..
Svar kommer imorgon, btw redovisning imorgon också önska mig lycka till
Puss

Youtube 5



knäckebrödsdansen talang 2009
HAHAHA, detta är humor

Önske outfit



Tråkigt väder idag, så därför vart önske outfiten byxor och t-shirt ^^
btw, skit snygg t-shirt!!

18 maj

Hej
skit tråkigt väder ute bara regnar hela tiden
menmen haft en lektion idag, barnkunskap, och det var inte heller roligt ^^, men ens ak som var bra är att jag ligger på VG i den kursen! haha trodde jag aldrig men jag är glad, iallafall satte mig i A huset och väntade på S så vi kunde gå till tåget, och förresten medans jag väntade städade jag mitt skåp lite grann ^^,
vi stog med tåget i kopparberg i ca 15 minuter lite drygt, menmen hem kom vi tillslut mamma hämtade mig vid station och Isabell åkte med hem då vi bor grannar..
Nu ska jag träna lite på redovisnigen, och fortsätta koll på klipp på youtube.
Skrier mera sen senare. Puss

Planering inför vecka 21

Måndag: Skola mellan 8:40-11:00 då jag har Barnkunskap, sen åker jag med 12:14 tåget hem.
Tisdag: Lång dag i skolan, börjar 8:40 med mentorstid, sen Förskola skola fritidshem, sedan har vi lunch och sen daxs för samhällskunskap då vi ska ha redovisningar, JAG VILL INTE sen efter den lektionen är det svenska och sista har vi idrott, så vi slutar 15:45 åker med 16:00 bussen hem och är hemma vid 17:00 tiden :(
Onsdag: Sovmorgon börjar klockan 10:00 med samhällskunskap redovisningarna fortsätter, sen lunch och efter den har vi kommunikation och sist svenska, slutar runt 2 så åker med (måste hinna med) 2-tåget, sen när jag kommer hem blir det att packa och äta sen dra upp till nitten..
Torsdag: LEDIGA. Nitten hela helgen, ska försöka ta massa bilder :D
Fredag: LEDIGA. Mamma och pappa skjussar hem mig från Nitten sedan åker dem dit igen, och jag blir hemma själv från idag.
Lördag: Hemma själv. Vet inte vad som händer, men måste försöka plugga och göra kommunikationen sen bara ta det lungt :)
Söndag: Mamma och pappa kommer hem från Nitten.


Jag bjuder på tre bilder från Nitten (gammla bilder)
  


Hej

Kort dag i morgon går till 11, så jag åker med 12:14 tåget hem, MÅSTE kopiera papper imorgon också.
Så blir att träna på det sen när jag kommer hem, samhällskunskaps redovisning på tisdag/onsdag (båda dagarna då vi inte hinner alla på en timme) KOmme rinte gå bra, tyvärr. Är om partier, jag hatar allt som har med partier, omröstningar, val och sånt.. iallafall vi och med vi menar jag pernilla, jag och emelie har skrivit om Miljöpartiet,
Så blir att redovisa det, skönt med kort vecka iallafall går bara mån, tis, ons.. Jussja ska efter detta inlägg och innan jag ska sova göra ett inlägg "planering inför kommande vecka" det va ett bra tag sen jag gjorde det...
Menmen, en lektion imorogn kommer hem 12:45 mamma hämtar mig vid station sen blire att plugga + städa.
Puss


Bloggtorka

förlåt för bloggtorka, men har inte en aning om vad jag ska skriva :(

Idag har det iaf vart rättså bra väder, solen har lyst då och då, så passade på att vara ute och ta lite kort i trädgården.
idag då, gick upp vid 10 tiden åt frukost och kollade lite på tv, sen vid 2-tiden började jag göra lite mat makaroner och korv, blev inte så jätte gott, var öven ut och plockade rabarber..
och vid 4 tiden kom mamma och pappa hem, och då hade jag nästan precis tagit ut pajen från ugnen så vi satte oss på trappen och fikade med nybakad paj


efter fikat så var jag ut igen och fotade lite, haha
i love my camera!
menmen sen lagade mamma lite mat, och jag åt igen, och denna gång blev det TADAAA snabbmos och korv ^^
och nu sitter jag här och försöker skriva ett vettigt inlägg
men ska snart gå ner och kolla på best of wipeout
Men nej nu kommer det lite bilder från dagen.
   
 
 
 
  
 

Sådär ja lite bilder, åhh vilken sommar känsla man får <3

Måndags shopping

Hej!
Jag har helt och hållet glömt bort att visa va jag handlade i måndags när jag var med mamma och mormor i Örebro, så nu kommer det:


Shorts från gina tricot, 149:-


Tunika från gina tricot, 149:-


Allt från ikea, tillsammans kostade det 38:-

 
Fått av mamma


2 st handdukar från ikea, 2:-/st = 4:-


Idol boken från ica maxi, 49:-


Diadem från H&M, 19.90:-


Ballerinaskor från coop forum, 149:-

17 maj

Norges national dag idag ^^
och det passade ju bra att norge vann ESC igår (idag) för det vart ju klart ungefär kvart över 12.
Så grattis till dem, och låten var ju inte dålig heller, den var faktiskt bra, och han är ju hur charmig och söt som hälst!
Menmen nog pratat om det

Söndag idag, vad händer?
jo tänkte baka en rabarberpaj, gott :D
och ska nu snart när jag skrivit detta gå och ringa till mamma och pappa och fråga om dem ska ära i nitten eller ej, det visar sig, tror inte dem ska det. Så dem kanske kommer hem snart då?, aja inte vet jag det får jag reda på när jag ringer..
Annars hade jag tänkte att plugga lite kommunikation, sen bara ta det lungt.
Men nu ska jag gå och ringa till M&P..
Puss

23:28

Halloj
penrilla var här i ca 4 timmar vi hade riktigt trevligt och roligt.
Sjöng singstar, satt vid datorn och pratade massa <3
och nu sitter jag här igen. lyssnar på ESC i bakgrunden, jag tippar faktiskt på att norge vinner allt!
men nej nu ska jag fortsätta kolla internet och bla läsa lite bloggar :D
Pussar

16 maj

GRATTIS SYSTER 25 ÅR IDAG <3

Hejsan, sitter och väntar på att maten ska bli klar, korv och pommes ^^
och snart kommer pernilla också, och håller mig sällskap, det blir roligt!
Menmen tillbaka till maten som är snart klar skriver mera ikväll..
Puss

Dagens outfit


Tröjja - från gina tricot
Tunika - från gina tricot
Leggings - från gina tricot
Skor - från coop forum
Väska - från wedins
Halsband - från glitter (tror jag)

15 maj

Hejsan!
nu ska jag berätta lite om gårdagen + dagen sen kommer det massamassa bilder ^^

Torsdag: Vi har ju vanligtvis sovmorgon på torsdagar men inte igår då vi skulle fira förskolans dag, genom att åka ut till två olika förskolor och ha lite aktiviterer för dem, jag var till pilkrog med andra elever, allt gick väll rättså bra, förutom att vi inte höll tiderna så vi slutade ca 45 minuter innan vi skulle sluta haha. menmen då har vi lärt oss någonting iallafall :)
Kul var det, tycker jag. Åkte med 12 tåget hem klev av i kopparberg tillsammans med pernilla sen hem till henne en stund sedan hämtade mamma mig vid henne.
Sen hem och byta om och upp till Ludvika, till anna som fyller 25 år på Lördag.
sen åkte vi runt i skogen också, kul vare. Mycket skratt har det blivit idag!

Fredag: Idaag då hade vi kompledigt från FSF, så vi började inte fören vid 12:45, men åkte in med 10:58 tåget. Då jag och pernilla fixade en läxa. Sen hade vi kommunikation och sen skapande verksamhet och vad gjorde vi på den? Jo vi målade, ovanligt va ^^
Åkte med 16-bussen hem och när jag kom hem var jag sjölv då mamma och pappa åkte upp till nitten vid 12 tiden. så jag lagade lite mat, och nu sitter jag här.
Ikväll vet jag inte vad som händer eller jo blir nog att kolla på tv :)

Nu kommer det bilder från veckan:

13 maj
  
  
 

14 maj
 
  
 
  
  
  
  
  
  
  

Sådär ja det var lite bilder, eller ja väldigt mycket bilder ^^

två outfits

Nu kommer det 2 outfits som jag glömt att lägga in som är från denna vecka, så det kommer 2 stycken nu.
Haha och till kommentar till bilderna vaddå gina trico nörd? haha allt kommer där ifrån ;)



Tröja/tunika - från gina tricot
Leggings - från gina tricot



T-shirt - från gina tricot
Shorts (som knappt syns) - från gina tricot
 
Leggings -
 från gina tricot

14 maj

Hej
nu har jag snart i 3 dagar lovat lite bilder, men aldrig hunnit lägga in dem, så ihelgen MÅSTE jag försöka ta tag i det.
tog nya bilder idag också som jag inte hinner lägga in.
Men tänkte nu innan jag ska sova lägga upp lite outfits från veckan.
så kommer det bättre update i helgen jag lovar.

förresten förskolans dag idag ju, och jag har vart till pilkrog där vi haft lite aktiviterer för barnen, det var faktiskt skoj :)
men kommer nog lite mer update om det i helgen ^^
puss

22:29

Halloj
bilderna kommer inte som lovat, datorn vart klar senare än jag trodde så får nog bli imorgon
nu ska jag sova, så jag är laddad för Förskolan´s dag som är imorgon
jag kommer befinna mig i Pilkrog och hålla aktiviterer för barn mellan 1-5 år, eller ja självklart är jag inte själv utan 11 andra ska också med + en lärare.
Det kommer gå bra, jag ingår i sång/musik gruppen tillsammans med tre andra.
Skriver när jag kommer hem åker med 13:20 hem, går av vid tingshuset och följer med pernilla till oskaria och kollar på ett par skor hon ska köpa sen kommer mamma och hämtar mig, sen blire upp till grängesberg för att fira syster som fyller 25 år på lördag, men hon är inte hemma så vi firar henne imorgon, jag hoppas på varm smörgås tårta :D
Puss, nu måste jag sova annars kommer jag vara död imorgon!

13 maj

Hallå
sorry för dplig update, men just nu sitter jag och skriver på mamma/pappas dator då vi håller på och formaterar om min datorn, för den är så otroligt seg, men ikväll förhoppningsvis kommer det ett inlägg från min dator, + 2 outfits som jag inte har hunnit lägga ut, och lite andra bilder. Så kika in ikväll.
Nu ska jag vänta på mamma som är och handlar och medans det så ska jag kika lite på internet, ha det bra!

11 maj

Hej
- Studiedag idag (SKÖNT)
- Vid 11 tiden, Örebro tillsammans med mamma och mormor
- Ikea, marieberg, ica, biltema, coop
- Handlade massa
(bilder kommer)
- Kom hem för ca 1 timme sen
- Skola imorgon
- Upp klockan 6:00
- Lång dag imorgon
- Kommer hem vid 17:00
- Sova nu


Haha, orkar ej skriva utförligt, men imorogn börjar nog bloggen komma igång på riktigt igen har vart lite frånvarande, har noll inspiration, men snart så.
Puss

10 maj

Hej
klockan är ca 23:55 och jag sover inte, och nej det gör jag helt rätt i, är nämligen ledig imorgon vi har studiedag :D
så jag och mamma ska åka till örebro, får vi se om vi hittar någonting :D Hoppas på det.
Men ska iaf kolla in ikea´s hemsida och se om det finns nå skoj, sen ska jag sova. Puss
förlåt för riktigt tråkiga inlägg men har ingen blogg lust, men det kommer.

Paket igår igen

Igår "firade" vi min födelsedag igen bara 4:de gången på mindre än en vecka, och varför jag satte det inom paranteser så var det för att vi fikade inte, och den var paketet jag skulle ha fått i torsdags (har jag för mig det var) som pernilla kom med idag, och gissa vad det var? :D:D:D


EN VÅGTÅNG!!



Dagens outfit

Tråkigt väder = extremt tråkig outfit


Sjal - från H&M
Tröja - från gina tricot
Linne - från gina tricot
Jeans - från only

8 maj

Hej
Nu är jag ritkigt sur, har förstök att lägga upp bilder på mina födelsedagspresenter nu 3 gånger i inlägget nedan, men dem försvinner när jag nästan är klar så nu sikiter jag i det (iaf idag) får försöka någon annan dag, och är sur på datorn för den är riktigt seg vet inte vad som har hänt med den :O
får ta och kolla upp det dära, idag och imorgon.
Så nu blir det ett tråkigt inlägg och ska försöka lägga in dagens outfit får vi se om det går.
Puss

7 maj

Torsdag idag, och jag är ledig från skolan
då bf-lärarna är i borlänge och våran första lektion är med stina som då är bf-lärare så vi fick en uppgift på den man ska göra ett barnkalas (pernilla och jag ska göra det tillsammans) sen efter det har vi lunch rast och sedan idrott och allstå skulle vi vara ha haft 1 lektion idag mellan ca 12-1 och tror inte så många skulle ha kommit så vi fick en uppgift på den också (som jag ska göra på måndag)
så idag har jag bara tagit det lungt, jag har hjälpt mamma att städa kylskåpet ^^
sen städat lite i garderoben harjag gjort, fast det hålle rjag på med fortfarande och sedan har jag pluggat lite körkortsteori :D
så en lungn dag har det varit, men imorgon är det dags för skola igen, då vi går från 8:40-15:45 då vi har FSF, kommunikation och på den lektionen ska vi äta tårta och sista har vi skapande verksamhet. så det blir nog att åka med 15:35 bussen hem eller med 16:00 bussen, det visar sig :)
sen har man ledigt 3 hela dagar, så vi är lediga på måndagen också :D
menmen slut pratat om skolan och det nu ska jag visa vad jag fick i födelsedagspresent:

Från Anna och Ted:
 
 

Från Lena och Dick:


Från Mormor:
 

FLER BILDER KOMMER!!!

(går)dagens outfit

Detta är onsdagens outfit, men glömde helt bort att lägga in den igår så den får komma idag

Tröja - från gina tricot
Linne - från gina tricot
Jeans - från vero moda

6 maj

Halloj!
dena dag har inte vart speciellt ansträngande, började 11:55 så åkte med 10:57 tåget in till Lindesberg och vid station stog pernilla och väntade på mig, sen gick vi upp till skolan, väntade på emelie och gick ner till M21 där vi skulle göra nån fråge grej (enket? stavning) och nör vi var klara med den så gick vi till F5 och hade vanlig lektion kommunikation vi läste en artikel och disskuterade den i helklass. senslutade vi men jag och P stannade kvar (då hon skulle till körskolan och jag väntade på tåget) så vi gjorde lite svenska sen vid 5 i 2 ick vi mot station jag ställde mig vid viktoria och p gick till körskolan. sen kom tåget och vart hämtad vid station i ställddalen av pappa. Vi åt mat, sen vid 6 tiden kom pernilla och mormor då pernilla skulle gratta mig, men hon hade glömt paketet hemma (som är från: henne, åsa och maria) fick en penna som det står emma på som tröst present haha, men får den "riktiga presenten" på lördag :D
Annars så kommer alla presenter jag har fått komma upp på bloggen imorgon, så håll utsikt :D
och jag är ledig imorgon det är nice, synd bara att vi inte är lediga på fredagen också, men nej då går man till 4 och kommer hem vid 5, men vi får tårta på kommunikationen då vi (klassen) vann bästa närvaro :D
men nog pratat nu ska jag rensa bland bilderna på datorn, sen lägga in lite nya bilder från kameran. PUSS

18 ÅR IDAG


NU ÄR JAG 18 ÅR
grattis till mig?

5 maj

Hejhej
första inlägget som 18 åring. däni! :D
men ja det känns precis som igår, om jag ska vara helt ärlig.
har fått presenter idag också, men dem visas imorogn då jag fått alla får av mostrarna imorgon som dem har lagt ihop, undrar va det kan vara :D det får vi se imorogn.
Har iallafall vart en underbar dag, synd bara att man gick till 4 i skolan, menmen det gick det med.
Tack till alla som vart med under min dag och som har firade den i söndags och imorgon :D
Nu ska jag sova, vi börjar 11:55 imorgon, och slutar ca kvart i 2 åker iallafall med 14 tåget hem, och hemma blire att plugga teori (körkort)

och som jag sa så kommer bilder på vad jag har fått imorgon :D
Puss

måste sova

Men kom på en sak, det är faktiskt sista dagen som 17 åring och sista dagen som "liten"
imorgon är jag 18 år och stor tjej
det är något stort med att fylla 18, vad det är får jag vänta att sen, nu får jag iallafall:
skriva på papper själv
rösta
gå på krogen
ta körkort
och massa massa annat

IMORGON!!


IMORGON SMÄLLER DET!

Det här att göra två saker samtidigt

Hejsan
nu sitter jag här igen och tänkte vara smart att både surfa på internet och göra läxan som MÅSTE lämnas in imorgon, men det dära med att göra två saker samtidigt går inte så bra, eller? det beror på hur man ser det det med att surfa runt på internet det går super och med läxan går mindre bra, eller det beror på hur man ser det den ligger bredvid mig och jag har faktiskt klickat upp ett woed dokument, så helt dåligt var det ju inte. men nej nu ska jag ta tag i läxan, får vi se om jag lyckas med att faktiskt både plugga och kolla internet, vad tror ni kommer man lyckas? :P
Puss

4 maj

Hej
sitter och målar naglarna så nu skriver jag med vänster hand och med höger trycker jag på mellanslag, haha.
jar kommit på att jag kan inte måla naglarna utan att stöta emot någonting, helt hopplös..
men nu får det duga det blev inte så bra, menmen. va bara tvungen att testa.
förresten försov mig imorse, lyckat? nej haha. menmen imorgon är det skola som gäller igen, och då hoppas vi att mina väckarklockor funkar. annars blir det inte bra, jag fyller ju faktiskt år imorgon också :D:D så grattis till mig.
frå vi se vad jag får av mamma och pappa imorgon, det blir spännande.
men nej ska lägga på ett sista topplack på naglarna sen ska jag itne röra någonting på ett tag, kommer jag lyckas eller inte haha ^^
Puss (kolla inlägget under detta så kommer bilderna upp där från 2 maj)

mitt huvud sprängs!

Hejsan, jag har så ont i mitt huvud, men får väll skylla mig själv när jag sitter framför datorn?
men ska snart gå ner och kolla på tv (som om det skulle vara bättre?) nej precis.
Imorgon är det måndag och skola igen, är väll inte så kul, men har iallafall kort dag, så det är skönt och när jag kommer hem så ska jag göra samhällskunskapsläxan "långtbortistan" måste lämna in den på tisdag, så det ska jag fixa imorgon.
förresten hade ju kalas här idag, det var jag, mamma, pappa, anna, ted, lena och mormor (det kommer bilder på det jag fick en annan dag, typ på tisdag år jag får presenter av mamma och pappa)
ich dem dära bilderna jag lovade från igår har jag inte orkat lägga in men dem kommer jag lovar, och då kommer dem nog på detta inlägg som jag skriver nu.
Men nej nu ska jag visa mamma en bild jag har tagit sen så ska jag gå ner och kolla på tv, Puss

Bilderna från 2:a maj kommer nu:
  
  
   
  
  
 


3 maj

Hejsan
om ca 1 och en halv timme kommer det folk hit och grattar mig då blir det fika och tårta!kommer nog lägga in bilder på va jag fick sen senare ikväll om jag hinner, men ska försöka, menmen, nu ska jag fixa håret och dra på mig andra kläder kan ju inte gåi mjukiskläder: haha skriver mera senare :)
Puss

23:57

Hejhej
samma sak idag jag orkar inte lägga ut bilderna nu från dagen, så det får bli imorgon.
imorgon är det även kalas här, så det blir att baka en sockerkaka på morgonen/förmiddagen, men det ska vi nog hinna med. Klockan 15:00 kommer folket iaf. så det blir presenter både imorgon och på tisdag :D
Men nej nu ska jag sova, sorry för den dåliga uppdateringen idag men har ju vart så fint väder idag, men bilder kommer imorgon.
Puss

2 maj

Hejsan
sitter ute på trappen i en stol och skriver detta.
vädret är på topp solen skiner och himmlen är blå, det är bara synd att det kommer kalla vindar ibland.
men det gör inte så mkt.
jag väntar på mamma och pappa som nog snart komme rhem från nitten, kan ju hoppas att mamma har tagit lite kort som jag kan sno så kan jag visa er. sen kommer det även senare idag, bilder från idag. haha
förresten känns som det är söndag ocoh att det är skola imorgon men så är det inte det är bara lördag och vi har en hel dag till ledigt också. och imorogn blire kalas :D
bakade brända havreflarn, vissa av dem vart lite brända menmen
tänkte baka sockerkaka imorgon och sen muffins lite senare idag, sen får det räcka.
hungrig är jag också ska snart kolla om det finns nått i frysen jag kan äta, för antar att vi nte äter förrens senare ikväll.
så måste nog ta nått nu, ska även smaka på en snoddas som ajg gjorde igår, för den som bakar måste ju smaka på det den gör, elle rhur? ;)
men nej nu ska jag ta mig nått att äta och fortsätta sitta ute i solen och sola och njuta av det varma vädret!
PUSS

Dagens lista - Lördag

Dagens låt: Ingen speciell
Dagens dusch: Igår
Dagens frisyr: Toffs/knut
Dagens smink: Från igår, som inte vill gå bort :(
Dagens kläder: Puma shorts och ett rött linne
Dagens händelse: -
Dagens planer: Baka, sola, städa och ta det lungt
Dagens vill ha: Söndag och tisdag
Dagens saknad: Min familj och släkt
Dagens tråkigaste: Att jag måste vara inne och baka när det är så fint väder ute
Dagens måste: Baka och städa
Dagens dricka: Juice till frukost sen till maten blir det coca-cola
Dagens köp: Inget
Dagens mat: Yankantarna <3 (min önskerätt)
Dagens mående: Det är bara bra :)

22:18

Halloj
åt nyss lite kvällsmat, haha och gissa vad det blev xD
makaroner och korv
men ska jag vara helt ärlig kändes hemskt att äta det, så jag nyss kollade på humorgalan - för varenda unge.
där miljontals barn svälter jorden runt sen sitter jag här och äter massa, och gjorde till och med för mycket både makaronen och korv, så jag kasade det, ett barn i afrika skulle kunna döda för den maten :(
men egentligen man kan ju inte sluta äta bara för att dem inte har någon mat (och nu menar jag inte att det inte är synd om dem) för det är det verkligen, ett barn ska inte behandlas så, ett barn ska vara barn, och inte behöva jobba för en liten lön eller ja det spelar ingen roll om det är mycket eller lite lön, ett barn ska vara barn, kunna gå i skolan, inte bli slagen, få mat varje dag. Och sånt som är en självklarhet för oss, men som absolut inte är det för andra barn.
Men nej nu ska jag gå upp, och sitta lite vid datorn (som jag gör nu också) men ska gå upp på mitt rum.
imorgon är det en ny dag och en dag närmare (kalaset på söndag) och tills tisdag då jag blir 18 år!
men det kommer nog faktiskt ett till eller nått mera inlägg lite senare, ska försöka recencera Hannah montana - the movie
PUSSAR

1 maj

hejhej
helt ny månad nu, inne på maj månad
och jag fyller 18 år om 4 dagar
inget kan bli bättre nu, allt är på topp
dagen har jag spenderat här hemma, haha ja. jag och anna åt frukost ute på trappen imorsen, jag fixade hennes hår, sen åkte hon iväg till örebro fast hon han inte så långt då jag ringde henne och sa att hon hade glömt tandborste, så det var bara att vända (men hon hade inte kommit ut ur ställdalen så) det var ju lungt, sen gjorde hon ett nytt försök och det gick bättre det. Sen när hon hade åkt, så bakade jag snoddas, och sen har jag lagat mat, och ska snart gå ner och baka något mera, då det blir kalas här på söndag :D kommer självklart upp bilder på vad jag får för nått :)
men lite bilder från dagen:
  


Nej nu ska jag gå ner och baka, sen vid 20:00 ska jag komma på tv, då är det humorgalan - för varenda unge.
men det blir nog tv+baka på samma gång ^^
Puss

Bilder från gårdagen

Hej
vädret är på topp (och här sitter jag framför datorn) men det är för att jag håller på att bakar, men ska snart gå ut och ta lite kort och så. ska ducha först bara. Menmen tänkte bjuda på lite kort från igår.

 
  


så det var lite bilder nu ska jag fortsätta göra det jag skulle göra, ducha, baka och sen gå ut
puss skriver mera senare

RSS 2.0