Fredag!

Hejhej!
Det känns inte som fredag då man jobbar både helger och vardagar. Men, men det är i alla fall fredag idag, har jobbat mellan 9-17 och imorgon och imorgon och söndag blir det också jobb. Dock korta dagar så de är skönt så inte hela dagen förstörs, så imorgon efter jobbet så åker jag och älskling ut till Nitten och hälsar på!
 
De ska ju bli fint väder också, kanske blir det första doppet för sommaren? Tvivlar faktiskt på det, men man vet ju aldrig.
 
Annars rullar dagarna på man fick ju antagningsbesked till högskola/universitet idag, jag har kommit in på reserv så ja vi får se hur det blir med det, det återstår att se. Vi hoppas på det bästa!
 
Puss

Header och lite uppdatering!

Hej!
Nu har bloggen fått sig ett litet lyft. Ska vi se om jag kan börja blogga också ;)
 
Jag har ju jobbat idag mellan 9-13. Skönt med ett litet kortis pass, och i morgon är jag ledig. Så då blir det födelsedagskalas hos moster som fyllde år igår!
Så ja morgon dagen blir bara lugn. På måndag är det dags för jobb igen. Men på tisdag då kommer världens bästa pojkvän och hälsar på! :D Ska bli underbart. Så vi får se vad vi hittar på, vi ska i alla fall åka upp till Nitten så han får se hur de ser ut där på sommaren!
 
I brist på bilder bjuder jag på en bild från mitt rum i Hålland saknar det faktiskt lite...
 
 
Puss

Här var de tomt ;)

Dålig jag är på detta med att blogga, skärpning!

Jag har ju glömt att berätta att jag har ju fått jobb på Ica så nu har jag jobb fram till vecka 32 sen också lördag vecka 33. Otroligt skönt är det! Så jag sitter i kassan på dagarna nuförtiden!

Imorgon ska jag verkligen försöka uppdatera header på bloggen har en som är färdig och så bara inte lagt in den. Jobbar 9-13 imorgon så då har jag ju hela dagen på mig att lägga in den och jag är ledig på söndag!

Puss

RSS 2.0