Lördag

2010-10-02 @ 18:57:34

Lördag idag, jag sitter i J´s rum då han är ute och kör folk till V-vik, men han borde komma tillbaka snart! Spelade nyss ett spel Max Payne 2 var faktiskt skoj, men blev irriterad när de inte ville göra som jag ville, så ja jag gav upp ganska så fort..

Men iallafall lördag idag, och jag och J var in till V-vik i morse J bjöd mig på frukost/lunch på ett fik, mums var det. Så det tackar vi för ♥.. Sedan åkte vi hem bytte om eller ja tog på mig andra skor sen begav vi oss ner till hamnen fast ja det är att ta i att kalla det hamn men jag tror nog att det är det så vi säger där så ställde vi oss på bryggan och kastade lite, men ingen fiskelycka hade vi med oss inte hekker någon tur med vädret eller vädret ska jag egentligen inte klaga på för det var soligt och det värmde men deet blåste ju så gick inte så bra att kasta, så vi gav upp efter några kast och åkte till affär´n där det handlades lite eller J handlade, med oss tillbaka till internatet så fick vi sällskap i bilen av B&J..
Där vi var ett tag innan vi åkte ut ännu en gång men denna gång till affär´n efter att vi vart in i skolan, och hämtat ett recept (kändes dock lite skumt att ha nyckel till skolan, menmen) åkte och handlade sedan hem och J bjöd på mat och två andra var också med, riktigt gott var det också!

Blir ett litet längre inlägg nu bara för att jag har tråkigt, haha.. Men man skulle kanske spela lite harpan, medans man väntar? Aja det visar sig vad man hittar på, jag hoppas iallafall att Ni har haft en bra lördag, för det har jag haft!
Puss


Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0