200922 - Negativt

Hej!
Ännu en dag hemma men fick svaret på COVID-19 testet jag gjorde i måndags och det visade negativt. Det var ju skönt nu blir det jobb på torsdag! Det är alltså "bara" en förkylning jag har fått.
 
Skulle bara kila in lite snabbt och uppdatera. Nu ska jag och mannen i mitt liv gå upp och titta lite på tv, tror vi skulle börja kika på Decenniets mästerkock. 
Puss
 
 
 

Covid-19

Hej!
Världen är upp och ner, vilket konstig år det varit och är och kommer vara framöver. Jag var och testade mig för viruset idag vi får se vad de säger om det är positivt eller negativt. Får nog svar på torsdag kan jag gissa tills dess är jag hemma. Har dock en jäkla hosta så tänkte vara hemma måndag (idag) och i morgon till att börja med. Sedan jobba på onsdag, vi får se hur det blir med det. Jag håller tummarna för det i alla fall. Kanske blir att jag åker och jobbar torsdag i stället. Vi får se hur jag mår i morgon. 
 
Annars då vi går mot hösten det börjar vara mörkare på mornarna samt på eftermiddagarna. Träden börjar skifta i de vackra höstfärgerna så länge löven är på träden är det lungt. Det är värre när träden blir kala och allt blir bara grått och trist. När träden speciellt lönnen har sina fina skiftande höstfärger är det mysigt. 
 
Dags att sova nu, vi hörs en annan dag :)
Puss

200911 - September månad

Hej!
Vart ska jag börja... vi har flyttat till hus, jag har börjat jobba igen, M är föräldraledig, N fyller snart 1 år.
 
Vi tar det i ordning.
1. Vi har som sagt flyttat till hus. Vi trivs så himla bra och vi älskar att bo här. Det är sådan frihetskänsla att bo i hus att kunna ha sitt eget. 
2. Jag har börjat jobba igen, har hunnit jobba lite mer än en månad. Har dock senaste veckan varit hemma pga förkylning (jäkla coronaskit) jag har inte corona men i och med att man inte får ha några förkylningssymtom så måste jag vara hemma. På måndag kör vi igen!
3. Mattias har nu tagit över föräldraledigheten. 
4. Noah lilla älskling när blev du så stor nästa månad fyller du 1(!!!) år. 
 
 
Det var allt för denna gång, vi får se när vi "ses" igen. Förhoppningsvis snart, men man vet aldrig!
 

RSS 2.0