Planering inför vecka 5

Jag tänkte dra igång med planering inför kommande vecka som ett inlägg som jag kommer lägga upp varje söndag. För nu under kommande veckor kommer det bjudas på en hel del saker varje dag...
 
Måndag: Skola mellan 9- ca 16 har en föreläsning på förmiddagen sen eftermiddagen ska vi göra ett grupparbete. Efter skolan blir det att svänga förbi Ica och handla lite mat sedan hem och laga mat och sedan träna lite. Sen skulle jag också behöva klämma in lite plugg på kvällen, vi får se hur det blir med det. 
Tisdag: Skola mellan 9-12. Efter skolan blir det att plugga lite antingen är jag kvar i skolan eller så åker jag hem. Sen förhoppsningsvid kan det bli en liten promenad. På eftermiddagen mellan 19-22 så får vi mat leverans från mathem.
Onsdag: Skola mellan 9-16. Sedan på eftermiddag blir det ett träningspass hemma, få i sig lite mat och kanske lite plugg på det. 
Torsdag: Skolan mellan 9-16. När jag kommer hem blir det plugg även denna dag.
Fredag: Troligtvis ska jag till skolan och ha grupparbete men vet inte vilka tiden men blir väll 9-15 tiden ungefär. 
Lördag: LEDIG från plugg. Idag är det mysdag med älsklingen, vi har inte planerat något ännu så vi får se vad vi hittar på.
Söndag: ta det lungt och ladda upp inför en ny vecka, blir väll troligtvis lite plugg också!

170124 - Ny kurs

Hej hallå!
Nu är det dags att gå in på temin 6/7 på förskollärarprogrammet imorogn börjar en 30 hp kurs det vill säga den håller på enda fram till sommaren och de ingår även 10 veckor VFU. Men först ett par riktigt jobbiga veckor med en massa läsning, en hel del litteraturseminarium och muntliga redovisningar som toppas av en hemtenta precis innan VFU:n drar igång. Justja sa jag att hemtentan ligger från fredag kl 8:00 till lördag(?) kl 20:00. 
 
Vi börjar i alla fall klockan 11:00 imorogn bara det en väldigt konstig tid, haha. men sedan har vi en föreläsning på eftermiddagen så jag slutar klockan 16. Sedan har jag även lektion på torsdag mellan klockan 9-12. På fredag blir det att plugga hemma, som sagt det är en hel del att läsa. 
 
Nu tänkte jag faktiskt gå och titta på lite tv, vet dock inte om det finns så mycket att titta på och om så är fallet så hittar jag på något annat. Puss

170119 - ÄNTLIGEN!!

Hej!
Jag säger bara äntligen är den inskickad och äntligen är den redovisad (igår). Det är så skönt nu har jag fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag lediga. Min nästa temin startar nämligen på onsdag klockan 11:00. Underbart, inget att plugga på hela 5 dagar. Dock blir det väl kanske på måndag och tisdag att förbereda inför nästa kurs, men det är en helt annan sak, det kan ju nästan vara roligt!
Men nu är det dags för sängen, puss

170116 - plugg, plugg, plugg

Hej
Mina senaste dagarna har bestått av plugg från morgon till kväll, men snart så blir det några dagar ledigt innan nästa termin tar fart vilket är mitt sista år på förskollärarprogrammet. men morgon dagen består också av plugg sen onsdag är det redovisning i skolan. Därför är jag lite frånvarande under dessa dagarna men återkommer nog på onsdag/torsdag förhoppningsvis när de lugnat ner sig lite. Puss
 
 

Älskade Pappa

Idag är det 7 år sedan du försvann från livet här nere på jorden nu sitter du istället och ser världen från ovan och du följer mig vart än jag går! Det är 7 år sedan jag var med om den absolut värsta dagen i hela mitt liv, dagen som vände upp och ner på livet på ett fåtal sekunder ♥
 
Du är så otroligt saknad här och jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig. Om det bara vore för en stund, jag vill säga till dig hur mycket jag älskar dig, vilken fantastisk pappa du är och bara få krama dig och känna din värme. Pappa jag önskar jag kunde berätta allt som jag har hänt, allt som jag har gjort och allt allt allt som hänt de senaste 7 åren. Jag vill att du ska vara en del av det jag tror dock du är det men bara det att du ser allt från ovan och kan inte säga något om de sakerna utan jag kan bara tänka mig. Du är och kommer föralltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Du är min fina ängla-pappa som vakar över mig natt som dag. jag älskar dig något obeskrivligt mycket!
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
 

Julklappar 2016

Hej!
Jag tänkte visa mina julklappar som jag fick, jag är väldigt nöjd över allting och jag är så tacksam att jag har en sådan fin familj att fira jul tillsammans med. kommer lägga in både egen tagna bilder och ""google" bilder då vissa saker inte gör sig bra på bildern jag har tagit. 
 
 Klockarmband från Daniel Wellington
 Halsduk från gina tricot
 2 filtar från IKEA
 Grytor, 3 pack från IKEA
 
 Supermysiga byxor med får
 Mascara
 Liten After Eight
 Thermo leggings från Rusta
 Presentkort från IKEA
 Presentbox med deo och duschgel
 Stor After Eight
 Hamburgegrill 
 Fjärrströmbrytare, 3 pack från Biltema
 2 st "fårfällar" från Rusta
 Badbomber
 Giving people gåva
 
 
Återigen jag är så otroligt nöjd och glad över alla min julklappar! Så fina grejer och saker som jag verkligen har önskat mig!
 
 
 

170104 - snön är tillbaka

Hej

Ja som titeln lyder snön är tillbaka vi har äntligen lite vinter. Känns ändå skönt när de knastrar under fötterna i stället för slasket och plasket som har varit lite för länge nu. Nu är det bara att hoppas att snön stannar ett tag och skiner upp lite i vintermörkret. Annars då det är plugg som står på schemat dag ut och dag in. Men även det har väll ett slut och när de har det så är det bara att börja med något nytt.

Idag har vi varit och handlat mat samt varit till IKEA där de blev lite saker inhandlat. Blev bland annat en bokhylla till arbetsrummet. Imorgon är det upp klockan 07:00 för att få in lite dygnsrytm för just nu är den inte bra helt enkelt. 
Puss 


170101 - första dagen

Hej 

Då var det första december och dagen började med att vi vaknade klockan 13, haha men vi gick inte och lade oss förrens vid 03:30 inatt. Idag har vi bara slappat har känns mig sjuk så hoppas det är borta imorgon.

På tal om imorgon så finns de lite saker att göra bland annat måste vi till HSB och få parkeringstillstånd grej, sen skulle vi behöva handla och sedan plugga! Det finns att göra helt klart. Hoppas bara att man kommer upp i bra tid imorgon ska sätta klockan på ca 9. Men vi hade ett fantastiskt nyår igår jag och sambon vi åt god trerätters och bara tog de lungt. Bilder från jul/nyår får jag ta någon dag till veckan.

Nu dags att sova nu hur de ska gå när jag klev upp vid 13 idag! Puss


RSS 2.0