23.38 - hemma hos K&M

Hej sitter här i vardagsrummet hemma hos K&M dricker en cider, mycket gott :) Vi ska väll senare om någon timme så ska vi dra oss hemmåt men det blir att gå hem. Men men är ju trevligt med en promenad.. Har ju iallafall tagit lite bilder som jag ska visa er, när jag kommer hem eller ja det beror på viken tid vi kommer hem så kanske blir att jag visar bilderna! Men jag hoppas iallafall så hoppas jag att ni har haft en bra valborg och att den fortsätter lika bra :) puss


21.38 - maj bras

Hej! jaha nu är vi på majbrasa i Ställdalen, precis nu vårt den en väldigt misslyckad raket. Men skriver mera senare .. Puss


18.07 - på altanen

Hejsan sitter nere hos K&M på deras altan dricker en cider sitter och kollar när K gillar. Det ser riktigt gott ut :) sen blir det att gå och kolla på maj brasan...


30 april

Hej
nu bär det av ner till K&M, för att fira valborg. Vid 20-tiden går vi mot aromatic där det är majbrasa!
Men måste rusa nu, det kommer iallafall bilder från kvällen, när vi kommer hem eller imorgon.

Ha en jätte bra valborg alla, och ta det lungt!
Puss

12.48 - på tåget

Hej jag sitter på tåget på väg hem och vi är snart i Ställdalen så blir det en liten promenad hem. Skriver mera då :) puss


07.19 - på väg till Linde

Hej! Jag är nu på väg till skolan, sista dagen denna vecka riktigt skönt och ännu bättre att jag faktisk slutar 11.20 och Cker alltså med 12.17 tåget hem och är hemma strax efter 1, det är typ 3.5 timmar tidigare än vad jag brukar Jonna hem så en fredag. Hinner också äta i matsalen där det är pannkaka får se om jag där någon med mig ^^ Idag är det förresten Valborg + att min kusin fyller år idag :) Vi ska iallafalll ner till K och M, där vi ska grilla om vädret tillåter annars så blir tacos tror jag båda är gott så får se vad det blir... Annars på ska vi även gå upp på makabra och kika lite (jag var med mig kamera, så det kommer bilder) puss skriver mer sen :)


Haha

kom på en sak, när vi var på wokhouse så skulle jag gå på toaletten, för det första så gick det knappt att låsa, men fick iallafall i låset till slut, men ja när jag skulle låsa upp igen, tror ni jag fick upp dörren? NEJ, så fick ju lite panik där inne, och knäppte med låset fram och tillbaka men fick inte upp dörren, tänkte att det hade gått i baklås.. men efter lite försök så fick jag faktiskt upp den, som tur va ^^


haha men jösses va rädd jag blev ;)

19.17 - på väg hem

Hej! Vi är nu på väg hem från Linde nu för andra gången idag ^^ vi var im en stäng på lidel också. Förresten så maten på wok house var väll inte så jätte god och att vi fick vänta hur länge som helst på maten. Förresten så tog jag bara förrätt och efterträtt. Mamma och mormor åt bara huvudrätten eller vad man ska säga. Men så är vi på väg hem :) och vi är hemma runt 20 tiden... Så när jag kommer hem så ska jag kolla min mejl och sen ska jag kolla om allt har kommit fram som jag har skickat idag, sen ska jag även tvätta löshåret. För jag ska lämna tillbaka det imorgon :) Men jag skriver ett livet inlägg när jag kommer hem :) puss :)


17.28 - på restaurang

Jag, mamma och mormor sitter just nu på wok house och väntar på att maten ska komma.. Sen blir det att åka hem till Ställdalen. Puss


15.47 - på väg till Linde...igen

Hejsan kom nyss med tåget från Linde och nu är jag på väg tillbaka dit, haha. Varför det då? Jo vi ska ju nämligen hämta våra pass hos polisen sen lite andra ärenden. Men vi slutade runt 2 idag och då skulle jag ha suttit i skolan till 4 och väntat på mamma och mormor men orkade inte det så åkte med tåget för att få lite tidsfördriv :) men nu är vi iallafall på väg tillbaka till Linde. Men jag skriver mera lite senare :) Puss


07.18 - på bussen

Hej! jag sitter just nu på bussen och är på väg till skolan. Tänkte att jag skulle testa att mobil blogga, då det inte finns så mycket annat att göra ^^, men vi åkte precis im i kopparberg så ja det är ju ca en timme kvar tills vi är framme i Linde. Men kan lv berätta om min morgon jag klev faktiskt upp vid 6.15 så alltså hann jag ju sätta i löshåret. Det var det där med frukosten, det gick ju mindre bra... Inte är det någon god mat i skolan heller, få se det kanske blir 37.an ;) Nu ska jag sova lite här på bussen :) för som sagt 1 timme kvar tills jag ska gå av :) men jag skriver mera senare. Puss och hoppas ni får en bra dag :)


1 vecka kvar!


Jag fyller år om en vecka!

På min önskelista står det:
- Stativ till systemkameran (ett från siba, dock vet jag inte om det funkar till systemkameror kostar iallafall 299:- och heter Hama Stativ Star 62)
- Twilight-böckerna (4 st, inbundna)
- Twilight filmerna (twilight & new moon)
- Mini wolummaster
- Pengar
- Sims 3, Destination världen
- Presentkort på Cdon
- Presentkort på Gina Tricot
- Wii-spel, New super Mario bros
- IKEA, servis med tallrikar, (färg: vit)
- IKEA, laptop stöd (149: -)
- Trisslotter ^^


fyller på med mera när jag kommer på...


21:47

Halloj!
jag är just nu glad, för att nu kan man blogga genom att skicka ett sms. Är inte det bra så säg? Så nu är det inte alltså bara mms utan även sms. Så imorgon blir det uppdate hela dagen, så vi gör en liten "prova på dag" får vi se om allt kommer fram som det ska och att allt funkar! Så imorgon kan ni vara beredda på massa inlägg.
Jag kommer även komma hem sent imorgon då mamma och mormor kommer till Linde vid 16 sen ska vi hämta passen, äta, lite affärer och lite sånt. Så får se när jag kommer hem, men som sagt uppdate blir det ändå, dock lite tråkiga inlägg då det inte går att lägga in bilder (om jag inte kommer underfund med hur man gör)

Men iallafall, skola imorgon alltså!
ha en bra torsdag, puss

Shopping

Jag fick med mig lite saker när jag senast var i Örebro och handlade. Vilket ni kan se nedan:


ett par tygskor från h&m, 99:-


en väska från åhlens, 99:-

+ strumpbyxor


28 april

Åh denna dag blev inte alls som planerad, men den har vart riktigt bra!

För det första den började inte så bra då jag klen upp några minuter i 7, så alltså inget löshår idag, utan bara en tofs i håret fick det bli då jag inte hann så mycket mera.. Skolan iallafall, hade natur&frilufsliv vi var upp till Brotorpskolan och fixade lite då vi ska ha en dag där med 4:orna nästa onsdag. Efter det åt vi i matsalen, och efter det köpte vi studentfest biljett, jag och P va dem första som köpte, häärligt! Så på måndag taggar vi!

Efter lunchen så hade vi psykosocialt arbete, slutade runt 13:50 sådå blev det en trip till Örebro tillsammans med Pernilla, där det inhandlades, en liten väska, skor, och sen en annan sak också! Så vart en sväng dit då, men åkte hem med 17:00 tåget! Så var hemma i ställdalen vid 18:06 och M som också var med tåget skjussade hem mig! Just nu sitter jag här men ska snart, gå in och ducha sen typ sova?


Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
T-shirt - från gina tricot
Jeans leggings - från cubus

och kolla mitt långa hår!


27 april.

Hej
ja som ni såg imorse så klev jag upp i tid, det vill säga klockan 6:00 klev jag upp från sängen! Inte dåligt Emma, inte dåligt! (guldstjärna till mig ^^) varför klev jag då upp så tidigt idag? Jo för jag har fått låna E löshår, så imorse satte jag i det, därför gick jag upp tidigt. Så är väll tänkt att det ska bli samma sak imorgon och då ska jag även försöka klämma in lite frukost där på morgonen!

Men vad har annars hänt idag, jo skolan precis hela dagen. Började imorse med Qi gong i F7 i cirkus 1 timme, efter det pedagogiskt ledarskap, nu har alla redovisat sina värderingsövningar.. Eller ja innan vi hade den lektionen så var det ett tag kvar tills vi skulle börja, haha så då var vi ute på taket, vi klättrade ut genom fönstret haha ^^ Lite busig får man vara, men kan ju säga att det var ritkgit skönt där ute med solen i ansiktet och utsikt över sjön. Var riktigt fint. Slutade den lektionen och hade lunch åt i matsalen där det var Wraps, sedan till F7 igen för att ha Socialtbehandlingsarbete, helt okej. Eller ja hon gick efter ett tag och vi gjorde någon uppgift! Sista lektionen var religion, jobbade med en uppgift!

Åkte sedan med 16-bussen hem så var hemma vid 17 så ja nu är klockan 19:30 så ja det är snart dags att gå och lägga sig! Åh va jag älskar att komma hem sent, men imorgon blir det 15:00 tåget hem! :D
PUSS

Yeah!

Gissa vem som klev upp klockan 6:00 idag?
jo jag, helt otroligt jag klev upp i tid, nu är klockan bara 20 i och ska bara borsta tönderna och ta på mig en tjocktröja så är jag klar!! Så jag behöver inte ens springa till bussen. Men har en lång dag i skolan med lektionerna:

  • Mentorstid
  • Hälsopedagogik
  • Pedagogiskt ledarskap
  • Socialt behandlingsarbete
  • Religion

Och nu kom jag på att vi på Hälsopedagogiken ska ha Qui gong (stavning?) det blir nog bra det ^^ Men nej nu ska jag fortsätta att göra iordning mig, sedan GÅ till bussen! Vi hörs när jag kommer hem och jag kommer hem runt 17:10 så jag uppdaterar nog bloggen runt 18-tiden! Det återstår och se! 
Ha en bra dag, Puss


Dagens outfit


Halsband - fått i julklapp
Armband - från guldfynd, rosabandet
Tunika - från gina tricot
Tröja - från gina tricot
Leggings - från gina tricot


26 april

Hello!

Måndag den 26 april idag, och vad har jag gjort idag då?
Jo hade sovmorgon imorse så jag åkte med 11-tåget till Lindesberg gick sedan upp till skolan till kafterian sedan till bibblan tillsammans med Emelie&Pernilla för att göra en uppgift till rättskunskapen. Sen hade vi en lektion rättskunskap från 13:15 - ca 15:00 ringde till mamma och frågade om jag fick åka hem med 15:30 bussen, så det fick jag så jag och P gick till station sedan bussen hem då mamma hämtade mig i kopparberg vid station sedan åkte vi hem jag lagade maten, mamma ringde.

Åt mat, sedan åkte mamma tillbaka till kopparberg där hon fortfarande är då hon skulle klippa sig.. Men nu ska jag kolla på topmodel! Skriver mera senare! Puss :)


Planering inför vecka 17

Måndag: Som vanligt har jag bara en lektion, så jag åker som vanligt in med 11-tåget, och som vanligt har jag en lektion som börjar 13:15, så alltså allt är helt som det brukar vara på en måndag! Vet dock inte när jag kommer hem om jag åker med 3-tåget eller om jag åker med 16-bussen. Det återstår och se. När jag kommer hem iallafall så ska jag testa löshår ^^ vem vet kanske att det kommer någon bild?
Tisdag: Lång dag i skolan, jag har lektioner hela dagen. Så jag slutar 16:00 så för första gången på jätte länge så blir det nog att jag åker med 16-bussen hem ^^ Men men, ännu kan allt hända..
Onsdag: Skolan, har natur&frilufs liv och efter det psykosocialt arbete. Slutar efter det alltså så slutar jag 14:30 och åker med 15:03 tåget hem, mamma hämtar mig vid station i Kopparberg. Bara en vecka kvar idag tills jag fyller år!
Torsdag: har tre lektioner (eller kankse bara två?) undrar om man får jobba hemma på historian? Eller jag kom på att det spelar inge roll för lär iallafall vänta på mamma och mormor, för våra pass har nog hunnit komma tills idag! Alltså så blir det nog att jag åker bil hem idag, och vet inte alls när jag kommer hem!
Fredag: Åhh va skönt med fredag, jag har svenska, religion historia och hälsopedda. Undrar om vi skulle få en uppgift på hälsopeddan och sen frågar man om man får jobba hemma på historian så slutar jag runt halv 12! och skulle då kunna åka med 12:17 tåget hem, men ja vi får se hur det blir med den saken, man ska inte ta ut något i förskott.. På kvällen blir det iallafall majbrasa i ställdalen, och efter det så blir det att gå hem till K&M..
Lördag: Ta det lungt, Ska be mamma att sy min paljettväst!
Söndag: Ta det lungt!

Önskeoutfit



Jag vill ha sommar&sol!


Söndag

Måste bara säga att vi har hunnit med mycket saker idag!!

Dagen började med att jag städade mitt rum, dammsög, torkade golv och skakade mina mattor. Efter det gick vi ut för att byta däck på Volvon, så nu har jag bytt däck helt själv (nästan) och bra gick det, sedan när det var klart åkte vi till macken för att kolla luften, så nu har jag kollat luften för första gången också ^^ kan ju faktiskt vara bra att kunna.. Efter det så övningskörde vi lite grann, uppe på hästhagen (heter det så?) och sedan hem för att fika.

Snart kommer Mormor, så då ska vi fika igen. Så innan hon kommer så ska jag försöka städa klart mitt rum! Förresten så har jag beställt löshår nu, 400:- för 50 cm det är billigt!! Så nu vill jag ha det snart, men ska få testa en kompislöshår hon skulle ta med det till skolan i morgon! Så det blir nog bra ska ni se..

Kan också tillägga att det endast är 10 dagar kvar tills jag fyller år!!
Men nej städa rummet var det jag skulle göra, skriver mra senare.

Förresten måste visa lite bilder från igår:
 
 
 
 


Lördag

Skriver mera om dagen imorgon, för orkar inte skriva just nu! ^^
så jag återkommer imorgon..

Lite bilder från idag

Tänkte visa lite bildern jag var ute och tog, när jag var hemma så tidigt idag!






Om du har ett äpple vill du dela det med mig?



jag fick med mig ett riktigt gott äpple hem från grannen!
där jag lämnade paketen

och där fick ni en bild på mig också


Dagens outfit


Adidas tröja - från diva
Linne - från gina tricot
Jeans leggings - från gina tricot

+ röda naglar även idag


Fredag

Hej! kort dag i skolan. Jag åkte hem med 12-tåget så var hemma lite efter 13..

Idag var det dags för alla i sverige att skriva nationellt prov i svenska B, eller ja alla som har det då, och ja hela skolans 3:or skrev det idag, vi var utplacerade i alla datasalar som finns på hela skolan + aulan där man fick skriva för hand! Jag satt i C6, och när vi fick pappret med uppgifterna och hade läst dem, så tänkte jag "shit hur sjutton ska detta gå, vet inte vad jag ska skriva?" men sen kom jag underfund med att jag skulle välja uppgiften om arrangerat äktenskap, och då kom nästa problen hur ska jag börja allt? men ja, det slutade med att jag fick ihop 2 sidor och lite till! Är nöjd med det, så nu hoppas jag bara att jag har gjort rätt och så, så det står rätt till med allt ^^ och sedan är det bara att hoppas att jag får en G!

Annars har dagen vart lugn, när jag kom hem från tåget så står det två paket på trappen ganska stora.. Vad kan det vara och vad har vi besällt, men när jag kommer närmare är det inte till oss, utan våra grannar som har huset innanför vårat, vi bor nämligen på samma gata och nummer bara att vi bor på A och dem bor på B. Så jag det var bara att traska över med paketen och blev kvar där och pratade en stund! Sedan hem mamma kom hem hon lagade mat sen åt vi och snart ska jag kolla på tv! Annars vet jag inte riktgit vad som händer..

Åhh det är nästan så jag längtar till måndag, då jag ska få prova E´s löshår, funderar på att köpa nu när det är studenten och sånt. Skulle vara kul att ha, så kan ju testa hennes först för att se om jag passar i det och lite så! Hittade ett ganksa billigt genom en blogg, så blir att beställa det på typ måndag, det är äkta löshår och är 50 cm långt och går att styla, färga och sånt! Med clips, så man kan sätta i den när man vill..
Puss

Dagens outfit

Sämst bild!!

Tröja - från lindex
Linne - från gina tricot
Jeans leggings - från gina tricot

+ vita tygskor och röda naglar!


Torsdag

Hinner och orkar inte skriva om dagen idag!
så blir lite kort

- Redovisning imorse på socialtbehandlingsarbete jag och J var för sen 6 andra var emot. Så vi var ju lite i underläge, så S hoppade in (läraren alltså), och jag sa till henne att jag kommer inte säga någonting, men jag satt och nickade lite, till våra argument som S&J sa, sen sa jag ja ibland ;) Haha
- Pedagogiskt ledarskap, var två grupper som redovisade men vart bara en då den andra gruppen inte var där!
- Historia, gick igenom frågorna så vi fick svaren, men fattade och hängde intemed mycket. Fick tillbaka arbeten sedan började vi jobba om krig, jag har koreakriget!

- Väntade på mamma och mormor!
- Dem kom och hämtade mig i skolan, vi åkte till Polisen för att fixa pass. Haha var lite kul när jag skulle ta mitt kort vart det något konsigt typ ringar runt om. Dem hade aldrig sett det förrut :P Dem sa att de kanske var en ängel jag var, hihi ganska sött ^^
- Käkade pizza på milano, ritkigt goda pizzor faktiskt!
- Hämtade mina två kusiner på fritids, då vi skulle hem till Å + familj. och ena kusinen är Å barn, och andra kusin ^^ Haha invecklat men men skit samma!
- Fikade vid Å + familj.
- Åkte hem till L&D min syster och henner pojke. Och fikade och pratade lite!
- Sedan hem och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig! För i morgon taggar vi NP i 5 timmar!! (man får gå tidigare men vi har 5 timmar på oss!)

Så jag ska säga godnatt nu, kommer bara in med ett till inlägg om dagens outfit!

Onsdag

Onsdag, och det innebär att halva skolveckan redan har gått!
STUDENTEN 2010 närmar sig med stormsteg!!

Min dag började med att åka buss, och jösses va trött jag var i morse. Men inte kan man sova på bussen, för att massa folk ska prata, men satt och blundade lite iallafall! Kom till skolan, och gick till G1 där vi skulle ha lektion hade natur&frilufsliv, och ja det gick väll bra.. Hade bland annat redovisning, jag var med P och vi hade försurning ^^, Efter det så plastade vi in våra djur och blommor, "info skyltar" eller vad man ska kalla det!
Jag och P var duktiga och gjorde tipsrunde-papper, sånna dära man fyller i 1, X, 2. Sedan bestämmde vi vad vi skulle ha för frågo med! (vi ska alltså hålla en dag för årskurs 4, där det är lite tipspromend och sånt!)

Efter den lektionen som vi faktiskt fick sluta tidigare från så gick vi till 37:an och käkade, gott var det! Och sedan tillbaka till skolan, gick upp i F4 och satte oss vid datorerna sedan var det dags för dagens sista lektion, som var psykosocialt arbete. Pratade lite, M hade liten föreläsning, sen hade vi ett besök mellan 14-14:30. Jusstja vi fick även veta hur vi låg i kursen, och jag är ritkgit glad och stolt!!
Jag ligger faktiskt på VG-MVG :D så nu ska jag verkligen kämpa som sjutton.

Men nej nu ska jag sova, imorogn består dagen av. Redovisning, eller ja debatt aktigt nått sånt? Värderingsövningar mera redovisningar, men inte jag, då jag och N gjorde i tisdags så vi är klara! Sen sista letkionen är historia, men ska gå tidigare då jag ska till polisen med mamma, för att fixa pass..
Puss och godnatt :)

Dagens outfit


Tunika - från cubus
Jeans leggings - från cubus
+ röda naglar


Tisdag

Hej!
Denna dag blev ju inte som jag trodde..eller lite men ja!

Dagen började som vanligt med att åka buss till skolan, gick upp till F5 med J, läraren kom och släppte in oss. Sen startade vi med mentorstid fick lite information om blandannat karnevalen. Efter det var det hälsopedda, där vi pratade lite och fick lite fika, eller förtärning som det så fint heter ^^ Efter det vandrade vi ner på stan för att vi skulle kolla på en utställning i bibloioteket! Efter det så gick vi tillbaka till skolan för att börja pedagogiskt ledarskap började tidigare så vi kunde sluta tidigare! Det var tre grupper idag som redovisade, och jag var en av dem jag och N. Så först gjorde ett par, sedan gjorde vi sedan var det ett par efter oss.. Ja och vad ska man säga om det vi skulle ju hålla två stycker värderingsövningar för klassen! Vi hade skolan som tema. Och jag tyckte faktiskt att det gick bra! :D Skönt att ha det gjort vi skulle egentligen ha gjort det på torsdag, men jag & N bytte dag! :D

Efter det så var det lunch sen skulle vi ha haft socialt behandlingsarbete, där vi skulle ha redovisat! Men det blev inte så för vi skulle tydligen gå och lyssna på någon munk, som vi och lärarna sa att det var frivilligt, men tydligen så var det obligatoriskt. Så blev att vara där mellan 12:30- ca 13:50. Efter det gick vi till H för att få en uppgift sen ruch ner till tåget som vi precis hann med! :D Han väntade till och med lite så vi skulle hinna med, snällt av honom! :D Sen gick jag hem från station! Och nu sitter jag här och ska nu gå ner och göra creps med nötter, något vi fick smaka på Ica, häromdan! :D

Förresten MUGF var på besök i skolan stod utanför matsalen, haha..
Vi gick förbi sedan börjae han prata, sen frågade han va vi hette så vi sa väll våra namn och han kom ut i samma ordning sen. Sen gick vi in och käkade. haha sen när han ser att vi är på väg ut igen så haffar han oss, och ba jaha pernilla, emma och emelie. Sen blev det disskusion om MUF han ville att vi skulle bli med och att vi skulle komma på träffen på torsdag. och massa! Sen gick vi men kom på att vi skulle ju tillbaka till aulan då föreläsningen var där.  Så vi gick tillbaka satte oss längst upp och dem stog längre ner, tror ni inte två av dem kommer upp igen ^^ haha och pratar med oss. haha lite skoj faktiskt ^^


en bild från idag, plockade en tussilago på väg hem från tåget!


Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Shorts - från gina tricot
Tygskor - från skohuset
+ röda naglar till!

haha måste bara förklara revan på knäet,
när jag gick till tåget skulle jag dra upp dem,
haha och hade för långa naglar så råkade ta sönder dem ^^


Måndag

Hej!
Hinner ju knappt skriva något i bloggen nu för tiden, för mycket att göra.. Läxor, redovisningar och sånt, sitter precis just nu och skriver en uppgift, eller ja renskriver. Den är tills imorgon på pedagogiskt ledarskap, vi ska hålla värderingsövningar i klassen. Jag hatar det! sen på eftermiddagen är det också redovisning, då är det typ disskusion, åhh hatar det sist vi hade det så var det på samhällskunskapen och då sa jag inte någonting. Så vad tror ni imorgon då, jo jag kommer sitta helt tyst!

Tänk om man var lite modigare då skulle det vara bra!

Men nej fortsätta med det jag gör sedan blir det sängen för att sova, ska bara lägga ut dagens outfit innan jag ska sova. Ha det bra och ha en bra tisdag imorgon, och önska mig lycka till. På mina redovisningar som äger rum imorgon!!
Puss

Planering inför vecka 16

Måndag: Skola som vanligt, har sovmorgon så jag åker med 11-tåget, och är i linde runt halv 12-tiden! Min lektion börjar 13:15, men jag tror att det blir att jobba fram tills dess med en uppgift som vi har på den lektionen! Sen måste jag fråga vad jag fick på mitt prov som vi gjorde för typ 3-4 veckor sedan.. Slutar 16:00 men brukar få sluta tidigare, så får väll se när jag kommer hem!
Tisdag: Skola hela dagen, kommer hata denna dagen. Då jag har två redovisningar, en i pedagogiskt ledarskap där jag och en till ska göra värderingsövningar med klassen två stycken :(, Sen på eftermiddagen så är det typ disskusion där jag är mot längre straff/dödsstraff, tror jag det var om jag inte minns fel, så vem kommer sitta helt tyst? Jo jag! Slutar sista lektionen får vi förhoppningsvis tillbaka religions provet om Hinduismen som vi gjorde i fredags (16 april) får hoppas jag får G!
Onsdag: Redovisning idag också tror jag, i Natur och frilufsliv. har även psykosocialtarbete idag, slutar 14:30, så jag åker med 15:00 tåget hem!
Torsdag: Socialt behandlingsarbete på morgonen, pedagogiskt ledarskap efter, där ska vi fortsätta redovisa värderingsövningarna, sista har vi historia.. Jag slutar även idag 14:30, så blir att jag åker med 15:00 tåget hem!. Mamma hämtar mig i Kopparberg.
Fredag: Äntligen fredag, nästan iallafall! Eller jo klart det är skänt med fredag, men denna dag komer inte bli rolig! Det är nämligen dags för det första NP i Svenska B, vi börjar med skrivningen där vi ska sitta och skriva i 5 timmar, eller ja om man blir färdig tidigare får man så klart gå men man har 5 timmar på sig. Och ska föröska sitta hela, för vill verkligen få ett bra betyg i Svenska B, då jag faktiskt fick MVG i svenska A, menmen vi får se hur det går, så alltså från 8:40-13:40 ska jag sitta i C6 vid en dator och skriva, riktigt skönt att vi får sitta vid datorer!
Lördag: Ta det lungt!
Söndag: Ta det lungt!

hade lite tråkigt




pappa


Önskeoutfit

Ett tag sen jag la upp en önskeoutfit!

 

en enkel men riktigt snygg outfit, så här vill jag gå i sommar + ett par brunbrända ben...

10-04-17

Hallo, på er denna lördags eftermiddag!
Vad händer hos er?

jag sitter och laddar upp bilder på bdb, från Luleå. Haha ja bara en vecka i eftertid men det finns ju ett ordspråk som lyder "bättre sent än aldrig" och det är ju sant.

Men ja som sagt Lördag idag, och vad händer? Nja inte så mycket faktiskt.. Tar det lite lungt, och vet inte vad jag ska skriva heller så jag tror nog jag slutar här, återkommer senare med ett litet inlägg! PUSS

Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Linne - från lindex
Jeans leggings - från cubus


haha kolla mina fingrar, vad gör jag? ser lite konstigt ut!


Fullt upp!

Hejsan, denna vecka har verkligen inte vart roligt!
Har haft så mycket läxor därför jag itne har uppdaterat på typ hela veckan, men kan ju berätta lite om min vecka nu, när jag faktiskt har tid!

Tisdag: Skolan, lektioner på morgonen som vanligt. Åkte hem på lunchen med 12-tåget när jag kom hem blev det att plugga, och forstatte med det typ hela kvällen! Gjorde faktiskt klart både processrapporten och en uppgift vi hade i psykosocialtarbete.
Onsdag: Sovmorgon så åkte med 11-tåget till skolan, lämnade in processrapporten till våran handledare, åt på 37:an sedan hade jag en lektion och lämnade in en till uppgift. Slutade vid halv 3 så åkte med 3 tåget till Kopparberg där mamma hämtade mig! Pluggade när jag kom hem!
Torsdag: Gick igenom en uppgift som typ ingen fattade, gjorde den. hade pedagogiskt ledarskap då jag är med N vi ska göra värderingsövningar i klassen så vi blev klara med det! Sedan sista lektionen hade vi historia slutade vid halv 3 så åkte med 3-tåget hem. Hemma blev det att plugga, göra klart en uppgift +träna på religionsprovet
Fredag (idag): Svenska i morse, fick bland annat veta vart vi ska vara nästa fredag, jag ska vara i C6. Sedan prov i religion, jag hoppas verkligen att det gick bra! Lunch sedan historia och sista hälsopedagogik där vi hade redovisning slutade 14:50 så blev att gå väääldigt fort ner till station för att hinna med 3-tåget och det hann vi med också fick ju til och med stå och vänta i ett par minuter!

Det var min vecka det, kan säga att den har bestått mycket av plugg.. Har gjort klart 3 uppgifter + haft ett prov!
Men nu ska jag gå ner och hjälpa mamma med maten, det blir tacos! PUSS

Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Linne (under) - från gina tricot
Linne (över) - från gina tricot (NYTT)
Leggings - från gina tricot


Shopping från Lule!

Hej
jag tänkte visa er vad jag köpte i Luleå, när vi var där i helgen! Vi gick ju nämligen på stan på lördag förmiddag, då det skulle köpas presenter till S&C så jag passade även på att shoppa!


Sjal från åhlens, 149:-


Linne från gina tricot, 129:-


Adidas tröja från diva, 699:- men var rea på den så den kostade 399:-


Paljett väst från kappahl, hade kostat 299:- hade blivit nedsatt till 49,50:- men hängde nu på ett ställ där det var kläder för 20:- Så jag slog till dock är det L och XL på dem, men mamma ska sy in dem. Så jag kan ha den.
(kan ju tilläggas att det fanns två så jag köpte båda!)


+ att jag köpte ett par leggings, som jag inte har någon bild på!

Luleå - Flyget till Sthlm (dag 4)

Hej!
Idag, den 12 april så var mini semestern slut! Så alltså så åkte vi med flyget hem idag. Imorse klev vi upp vid 7-tiden duschade och sådär, vid 8 gick vi ner till frukosten för att äta där för sista gången (iallafall för denna gång) och gott var det idag, men jösses va jag kommer sakna det imorogn ^^ Efter frukosten blev det att gå upp på rummet igen för att packa ner det sista och borsta tänderna. Ner i receptionen vid 9-tiden, även S&C kom runt 9-tiden då vi inte får plats i en bil. Så de skjussade oss till flygplatsen, hjälpte oss och chekade in och lite så. Sedan åkte dem hemmåt och vi fick lite senare kliva på planet. Jaha, och tror ni vi satt vi ett fönster? Haha nej det gjorde vi inte, menmen det gick ju bra ändå. Fick lite bilder ändå!

  

Luleå - Luleå gammelstad (dag 3)

Hejsan!
Idag så åkte vi in till Luleå gammelstad och kollade lite grann! Han ta en hel del foton som jag tänkte dela med mig av, vi han även fika på ett litet fik! Men liten bildbomb så får bilderna tala för sig själv...

  
  
kanske lite trång mellan vissa hus?

   
  
 




Efter att vi hade vart där så åkte vi till hotellet, de bytte lite kläder på barnen. Sen åkte vi till en utsiks plats (även kallad slalombacke) var faktiskt några där som åkte men iallafall vi stod där och kollade och jag fotade så kan ju visa er bilder därifrån också!

  



På kvällen blev det att gå till en restaurang och äta lite mat, så bara för det så bjuder jag på bilder från promenaden dit, som tog ca 30 minuter.

 


Det va vad vi sysslade med igår, en riktigt trevlig dag!
Puss



Dagens outfit

Hann inte lägga in dagens outfit igår (11 april) så jag lägger upp dem idag istället (12 april)
Här kommer de två outfits från igår!

Outfit i gamlastan

Tröja - från gina tricot
Linne - från gina tricot
Jeans leggings från cubus

och ja jag hade strumpor men de var blöta när jag kom hem.



Outfit på restaurangen

Sjal - från åhlens (NY)
Tunika - från cubus
Leggings - från gina tricot


Luleå - På väg hem (dag 4)

Hola
Nu har vi landat på Arlanda flygresan gick bara bra! Dock synd att vi inte satt vid ett fönster, men vart lite bilder ändå! Visar senare idag..

Men ja just nu sitter vi iallafall i bilen på väg hem till Ställdalen, eller vi ska stanna och äta i Västerås. Får se vad det blir, vet ju inte riktigt vad som finns men det blir nog bra.
Skulle kuna tänka mig att vi kommer hem vid 16-tiden, kanske lite senare.
Måste också visa er vad jag har köpt handlat för typ 900:- haha, men visar senare PUSS



Luleå - Måndag morgon (dag 4)

Hej!
Precis kommit upp från frukosten, lika gott idag! Så nu bär det snart iväg till flygplatsen! Samling i receptionen vid 9:00 sedan åker vi till flygplatsen. Planet går 10:15.. Så blir inga mera inlägg nu förrens jag sitter i bilen på väg hem till Ställdalen, så alltså mer uppdate då! Puss och Kram :)

Luleå - Hinner inte (dag 3)

Hejsan!
Jag hinner inte lägga in bilder från dagen idag, tyvärr. Jag måste sova så man orkar upp vid 7 imorgon! För vid 10:15 går flyget hem.. Så vi är väll hemma i Ställdalen runt 15-16 tiden! Men sova nu, så blir kanske inte någon uppdate något mera förrens vi sitter i bilen på väg hem till Ställdalen, om jag kanske inte hinner slänga in ett litet inlägg innan vi åker ifrån hotellet! Vi får se helt enkelt.
Puss

Luleå - 17:39 (dag 3)

Hej
Vi kom hem från ute dagen för ett tag sen så nu sitter jag här själv, de andra är och bastar.. Men vi ska snart fara till stan här i Lule. Där det finns ett bord bokat på en restaurang. Så jag visar er bilder från dagen när vi kommer hem senare ikväll. Men som sagt skriver mera när jag kommer hem!

Puss, och ha en trevlig kväll!

Luleå - Väntar (dag 3)

Hej!
Sitter här på hotellrummet, kom precis upp från att ha ätit frukost nere på restuarangen, mums var det! En dag kvar nu, måste komma ihåg att ja oboy då, haha ^^

Men iallafall, ska fixa iordning oss nu, träffas i lobbyn lite före 11-tiden! Så ja ska platta håret sedan byta kläder, och borsta tänderna. Idag blir det iallafall ute dag vi ska till gamla Luleå, gamla stan! Sedan blir det att äta på restaurang ikväll, de har bokat bord vid halv 7 om jag inte har fel!
Men nej, om 25 minuter ska vi befinna oss i lobbyn! Hörs när jag kommer hem, hoppas å¨en trevlig dag.
Förresten har med mig systemkameran idag s¨blir bilder med den idag.
Puss

Luleå - Hotellet + hotellrummet

Tänkte visa er lite av hotellet och sedan såklart vårt hotellrum!

Lite av hotellet + utanför








Hotellrummet






 


Dagens outfit x2 (dag 2)

Det blir två dagens outfit idag (lördag) då jag hade en outfit på stan sedan åkte vi ju hem och bytte om till kalaset!


T-shirt - från gina tricot
Jeans leggings - från cubus



Sjal - från h&m
Tunika - från gina tricot
Leggings - från åhlens (NYA)


Luleå - Anlänt på hotellet (dag 2)

Hejsan!
Vi klev typ precis innanför dörren här på hotellrummet, har ju vart på stan idag köpte en hel del.. Bilder kommer såklart. Efter det så var vi hem till hotellet och bytte om sedan vid halv 4, som jag skrev i ett tidigare inlägg så åkte vi mot Porsön, hem till S&C där det bjöds på förrätt, huvudrätt och efterrätt. Vi satt där och pratade ett bra tag, och klev innanför dörren precis. Så nu ska vi snart sova, fast först blir det dagens outfit x2 och sen ska jag visa hotallrummet!

Puss

Luleå - hotellet (dag 2)

Hej!
Vi har vart på stan på förmiddagen, men snart ska vi ner till receptionen samling där cirka 15:25 så det är snart dags att gå ner, ska hem till C&S för att fira C som fyller år. Sedan tror jag det skulle bli mat också. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem men jag skriver ett inlägg,när vi kommer tillbaka till hotellet. Jag ska även skriva klart inlägget om aktiviteten sen att jag ska visa er vårt hotellrum..
Nej nu bär det iväg, PUSS

Luleå - Minigolf (dag 1)

Hej!
Igår (fredag) så åkte vi även iväg och gjorde en aktivitet, vi visste inte vad vi skulle göra. Tror nog många trodde att vi skulle spela bowling men så var inte fallet utan vi spelade minigolf, förresten sa jag att det är runt 3 dm snö här? Haha, så det var ju tur att vi spelade inne ;) Men tänkte visa er lite bilder från minigolfen!

  

och på kvällen tog de på lite discokulor och sånt, var också som ni ser på bilderna nedan. Ljusslingor i alla banerna, ganska coolt faktiskt!
 
 


Luleå - Maten igår! (dag1)

Tänkte visa er maten vi åt igår vi åt 3 gånger igår + fika x2
Började ju med Mc-Donalds på Arlanda, efter det fika på flyget.. Sen när vi kom till Luleå så tog S&C med oss till Dagobert där det serveras mackor tog en Mex-macka, men alldeles för stark. Men brödet var gott ^^

Senare på kvällen efter att vi hade spelat minigolf (mer om det i ett senare inlägg) så åt vi på restaurang, jag tog lövbiff med pommes, var ganska gott. Var ju inte otäckt så ja det var gott!









Efter maten så gick vi hem till hotellet igen,




Promenad till bilen efter maten, för att kunna åka hem till hotellet

På kvällen när vi kom till hotellet så blev det en runda i baren (haha) jag drack en cider.


Gick och la oss runt 00:00, tiden!


Luleå - Flygresan (dag1)

* Varning för långt inlägg *

Vi började ju imorse med att gå upp vid ca 5 imorse sedan bar det iväg till Arlanda (skrev ju några inlägg i bilen!) när vi kom till långtidsparkeringen så parkerade vi bilarna och sedan tog vi så dära flyg taxi eller vad det heter till Arlanda Airport där vi checkade in väskorna

 

efter incheckning av bagage så gick vi till Mc-Donalds för att äta något lätt, men vi var tvugna att vänta i ca 10 minuter då de serverade frukost fram till 10:00 och vi var där 9:50 men gick ju ganska fort, sedan beställde vi lite mat


Efter maten väntade vi ca 20 minuter tills vi fick gå på planet som senast var incheckning 11:05, planet lyfte 11:25, så blev lite väntande på planet så passade på att ta lite bilder...



vi rullade iväg bort mot startbanan (eller va heter det?) och herregud vilken fart de fick upp där. Sedan lyfte vi.



nu får ni stå ut med med lite flygvinge bilder, dock får det bara bli en (så länge) i detta inlägg men var berädda att ni kommer då se massa av dem i fortsättninge ;)

 


Blev även lite fika på planet, ungefär det man hann med då det bara tog ca 1 timme upp. Så jag nästan precis så man hann svälja innan man gick ner för landning!

Klev av planet och in på Kallax Airport där S&C mötte upp oss, vart sedan att vi väntade på väskorna, och tänka sig alla fick sina väskor! Efter det så åkte vi till stan pakerade gick en liten sväng och tog oss en smörgås på Dagobert!

Men mer om det imorgon! Nu har jag iallafall berättat lite om morgonen, vad vi har gjort och sådär så nu har jag berättat fram till ca 12. Men jag fortsätter imorgon (då på ett nytt inlägg, så inläggen inte blir så långa) Då ska jag visa aktiviteten vi gjorde, lite mat bilder och självklart hotellet! Men det imorgon nu ska jag sova!
Imorgon blir det hotell frukost, jag längtar ska bli himmla gott! :D
Puss

Dagens outfit (dag 1)


Sjal - från h&m
Tunika - från cubus
Jeans leggings - från cubus
Skor - från oskaria


Luleå - Snart framme (dag 1)

Hej
Vi börjar närma oss Arlanda men jösses va dimmigt det är ute, kan ju hoppas på att det klarnar upp lite när man ska flyga. Så man får lite bra bilder, menmen kommer iallafall ta bilder även om det är igen mulet. Det blir lite tråkiga inlägg utan bilder, men ikväll när vi anlänt till hotellet och så, då kommer det ju bilder på både hotell och lite andra bilder! Men jaja, stänga ner nu och packa ihop allt. Så man är färdig när vi anländer.

Snart sitter vi på flyget, 27 km kvar till Arlanda!
PUSS

Luleå - På väg (dag 1)

Hej, just nu sitter vi i i bilen på väg till Arlanda. Vi åkte från Ställdalen vid halv 7 och gick upp runt 5 tiden. Blev lite stressigt då jag inte hade packat allt hade ju handbagaget inte packat, men vi hann! Så ja nu är vi iallafall på väg, och vi har åkt runt 1 timme, tar ungefär 2,5-3 timmar så alltså så har vi ca 1,5 timmar kvar. Men det ska nog gå fort ska ni se..

Annars då, planet går 11:25 och tar ju ungefär 1 h och 20 minuter så alltså så är vi i Luleå runt 12:40.
Men nej nu ska jag stänga av, mer uppdate lite senare, Puss

6 h kvar..

Hej
ja precis om lite mindre än 6 timmar (det vill säga 05:00) ska vi gå upp imorgon! Så kanske time att gå och lägga sig? Men packat allt nu, eller ja handbagaget är inte packat. Men är ju typ bara kamerorna jag ite har packat då de ligger på laddning, men det går ju fort imorgon! Annars är allt typ nerpackat!

Men jag ger er lite uppdate i bilen imorgon! Så vi hörs då om jag inte hinner uppdatera er innan vi åker hemmifrån, beror på. Lovar inget men i bilen blir det iallafall uppdate!

tre månader sen ♥

Det har nu gått tre månader sen du försvann från oss. ♥
Älskade pappa jag saknar dig bara mer och mer för varje dag som går, men pappa jag vet att du alltid är med mig vart jag än går och vart jag än står. Du finns i mina tankar hela tiden!
Jag hoppas att du har det bra där du är, men jag vill att du ska vara här med oss för jag vill kunna krama dig, jag vill kunna prata med dig jag vill att allt ska vara som förrut!

♥ JAG ÄLSKAR DIG PAPPA ♥
24 mars 1950 - 8 januari 2010


Luleå 2010

Hej
en ny kategori kommer nu komma upp i bloggen, "Luleå 2010" då jag och några andra imorgon tar flyget upp till Luleå och stannar till måndag (kommer hem på måndag) så tänkte jag att alla inlägg som jag skriver där uppifrån och resan dit/hem ska jag samla i en kategori. För ja vi kommer ha med oss internet + dator så klart! Och kamera har jag ju också med mig, så det blir uppdate med både bilder och text hela helgen!

Så jag hoppas Du följer med på denna resa. Som sagt vi åker imorgon halv 7 från Ställdalen. Det kommer komma lite uppdate i bilen på väg mot arlanda

Men nu måste faktiskt jag packa!
Puss


Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Jeans - från gina tricot


2 bilder..

..från min nya kamera!




Morgon dagen

Hej!
Jag har fullt upp imorgon, så pressat schema!

8:30 - gå upp
10:30 - mormor kommer och hämtar mig (tack så jätte mycket för att du hämtar mig!)
11:00 - tid hos tandläkaren, vet inte hur länge det tar.

men vi säger ca 1 timme..

12:00 - mormor kanske stannar en stud blir då att bjuda på lite fika, om hon vill ha.
13:30 - försöka packa lite grann
14:00 - expreminera med kameran, ut och fota, in och fota!
14:45 - börja med maten runt om kring här
15:30 - mamma kommer hem ungefär, då ska vi äta.
16:15 ---> - fortsätta packa, blogga (bla starta en ny kategori)
21:00-21:40 - ungefär kolla på bella&tyra show

Sedan ska jag försöka sova innan 23-tiden men det ska nog gå bra.


Planering är bra nästan jämt, tror ni jag håller planeringen? det återstår och så, men denna är faktisk bara provisorisk och lika så tiderna. Kommer nog hinna ändra sig, det som egentligen är viktigt är sakerna jag ska göra och de stora sakerna man kan rikta in sig på är ju MORMOR/TANDLÄKAREN, LAGA MATPACKA och BLOGGA så det ska nog gå bra ska ni se! Men som sagt ni får lite uppdate då&då under dagen. puss

7 april 2010

Hejsan!
Jobbat idag då, så jag gick upp vid 05:20 imorse göra iordning sig sedan åka till jobbet. Vi började vid 6, och lyssnade självklart på¨morgonpasset i p3.. Aja jobb fram till 15:15, efter det till ica för att handla lite och sedan vidare till Expert där jag köpte en systemkamera!! Jag är lycklig, så nu får den följa med till Luleå, men kommer ta med vanliga kameran också.


så här ser den ut, kommer en liten recension av den vid ett senare tillfälle!


Förlåt...

...Men inte hunnit eller orkat uppdaterat bloggen idag.

Min dag började med att jag klev upp vid 05:20 imorse. Började jobba 06:00, och jobabde fram till ca 15:15. Var till banken sedan in på Expert och tittade på systemkameror så vi var hemma runt 18:15 tiden! Sen blev det ju att laga mat och lite så, sen också kolla på tv och när jag kom hem så kollade jag på kameror och jämförde dem lite, så inte hunnit med bloggen. Men jag ju informera att jag har nog bestämmt mig för en systemkamera nu och beställer nog den imorgon så får den nästa vecka!!! :D Mer om det imorgon, för nu måste jag sova.

Ska jobba imorgon också, måste bara tacka morgonpasset i p3 som är bäst på morgonen..
Så imorgon blir det att lyssna på det igen, nästan lite så att man längtar ^^
Riktigt trevligt program, med bra musik också! :D

Puss, godnatt.

godnatt

Nej men jag ska krypa ner i sängen, för imorgon blir det att gå upp redan 05:20. För klockan 06:00 börjar jag att jobba! Men alltid härligt med lite pengar det säger man inte nej till. Så ska jobba imorgon och på onsdag! Så sova nu, förresten efter jobbet imorgon blir det att åka till expert och kolla på en systemkamera!! :D

ha en bra dag imorgon, Puss


Planering för vecka 14

Måndag: Annandag påsk. Mitt påsklov börjar idag! Så det blir att ta det lungt och ta dagen som den kommer!
Tisdag: Upp tidigt då jag ska jobba på mamma's jobb idag. Vi slutar runt 15 tiden och efter det blir det att åka till Expert för att kolla på en kamera!
Onsdag: Jobba idag också! Sen efter jobbet vet jag inte vad som händer. Kanske plugga lite? Fast det är lov, men jag får se..
Torsdag: Packa, packa och packa lite mera! Inför Luleå då vi åker dit på fredag, ska även starta en ny kategori på bloggen men mer om det när det närmar sig!
Fredag: Luleå hela dagen. Vet inte riktigt vad som händer.
Lördag: Luleå hela dagen. Får se vad vi hittar på!
Söndag: Luleå hela dagen idag också!

Vårtecken i rabatten









Lite vårbilder och vårtecken från rabatten!
ge mig sommar&sol nu


En månad!

Om exakt en månad idag så fyller jag 19 år!
så alltså den 5 maj fyller jag år

undrar vad man ska önska sig? något förslag?


Dagens lista - Måndag

Dagens låt: Massa olika från spotify!
Dagens dusch: Ikväll innnan jag ska sova.
Dagens frisyr: Uppsatt.
Dagens smink: Ingenting.
Dagens kläder: Mjukiskläder.
Dagens händelse: Övningsköra?
Dagens planer: Ta det lungt, och sedan kanske övningsköra.
Dagens vill ha: Torsdag för då är jag ledig igen ^^ Då jag imorgon och onsdag ska jag jobba.
Dagens saknad: Pappa ♥
Dagens tråkigaste: Att jag har ont i nacken idag också.
Dagens måste: Gå ch lägga mig i tid ikväll då jag ska upp vid 5-tiden imorgon!
Dagens dricka: Juice i morse och sen blir det mjölk till maten.
Dagens köp: Ingenting.
Dagens mat: Vi ska äta lax, potatis och kall sås.
Dagens mående: Det är bra, bara att jag har ont i nacken..


Lördag & Söndag

Inte blivit så bra uppdate de senaste två dagarna (igår&idag) Så tänkte berätta lite vad jag har sysslat med..

Lördag:
Idag var det ju Påskafton så det var knytkalas nere hos K&M där vi blev 14 stycken blev att äta god påskmat och sedan lite senare blev det även lite fika med kladdkaka och grädde. och faktiskt bailys (tror jag) haha, fick faktiskt ett eget glas, och nja det var ju inte det godaste jag har smakat men ganska gott var det ^^ Men drack nån cider senare på kvällen det var gott! :D Och ja som vanligt runt 01 så blev det lite natt vickning med kalla köttbullar och prinskorvar! :D MUMS, och vid halv 3 på natten så kom vi hem och gick och la sig. Och som jag sa så hade vi natt gäster här. men en riktigt trevlig dag, med god mat och trevligt sällskap! :D

Söndag:
Vaknade runt 10 - halv 11. Gick upp och åt frukost. Borstade tänderna, bytte om och lite sånt. Efter det blev det att vi alla (jag, mamma, mormor, anna och ted) gick ut och satte oss i solen och njöt av de fina vädret. Och efter lite kaffe, så åkte vi ner igen till K&M för att äta lite rester ^^, Eller ja det var ju inte så mycket mat kvar, och inte till barnen så M ställde sig och gjorde en jätte god fläsk pannkaka med äppelmos. Den var riktigt god! Så blev lunch på altanen, var ritkigt skönt att sitta där, och visst smakar maten mycket bättre utomhus? Så blev att sitta där några timmar blev även kaffe och fika efter maten. Med resten av kladdkakan.
Sedan bar det av hemmåt, där anna&ted packade ihop sina grejer och åkte hem till sig. Och jag och mamma satte oss på varsin våning hon vid tven och jag vid datorn. Haha men för en stund så åt vi lite knäpp-korv då vi vart lite små hungriga. Nu sitter jag och skriver detta. Men ska kolla runt lite på olika bloggar och kanske komma på nått skoj att skriva i bloggen!

På återssende! Puss

(går) Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Klänning - från gina tricot
Sjal - från h&m

+ röda naglar


02:35

Jag, eller vi (jag, mamma, mormor, anna & ted) kom nyss hem från K&M, de sover över här inatt, ja alltså mormor, anna och ted. Så inatt har vi nattgäster här! har iallafall vart en trevlig dag/kväll/natt. Så nu är det sängen som gäller. Men imorgon på förmiddagen/eftermiddagen så blir det att åka ner igen för att äta lite rester ^^ Vi tog lite kalla köttbullar/prinskorvar innan vi gick hem för lite nattvickning (heter det så?) Mycket gott var det iallafall!

Men nu ska jag sova, förresten kan informera att jag har haft ont i nacken hela dagen.. Riktigt jobbigt, och har det fortfarande. Kan ju knappt röra mig, så hoppas verkligen att det går över under natten!

Hoppas ni har haft en trevlig kväll, och en bra påsk!
Puss, och godnatt!

Bakat






Nu har jag bakat två kladdkakor, nu väntar de bara på att bli upp ätna! jag hoppas bara att dem är bra nu inte för torra och inte för kladdiga utan perfekta. Återkommer imorgon om hur de var! :D

Lördag

Hejsan!
jag duschade nyss och nu ska jag snart gå ner och baka två kladdkakor som vi ska ha med oss ner till knytkalaset. Men kommer ju inte gå så bra, för har riktigt ont i nacken. Menmen bara göra det bästa av situationen, kommer iallafall bilder på kladdkakorna senare ska försöka hinna med att ta kort på dem! Ska ju nämligen göra en grej på dem men ja det får ni se sen på bilderna va det är :)

GLAD PÅSK

Jag vill önska er alla en glad påsk! För blir nog inte så mycket uppdatering idag, då vi vid 16-tiden ska ner till K&M där det är knytis. Så blir runt 15 stycken, kommer bli trevligt. Så blir nog lite mera uppdate imorgon, men får se nått inlägg kanske jag hinner med! :D

Vad ska ni hitta på idag då? Berätta gärna :)

idag har det gått tolv veckor, och pappa jag saknar dig otroligt mycket :'(
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


På väg mot körkortet

Hejsan!

Idag just nu inviger jag en ny kategori som heter "På väg mot körkortet" och jag rätt uppenbart va det kommer handa om, min väg mot körkortet. Här kommer ni kunna läsa allt om min väg dit med med och motgånger. ALLT, så jag hoppas ni följer med mig på min resa kan ju säga att innan Augusti (typ) så har jag förhoppningsvis ett körkort i plånboken!

Jag och mamma var ju upp till Ludvika i Onsdags och bokade intensivkurs så vecka 25 & 26 så kommer jag befinna mig mer eller mindra uppe i Ludvika då jag ska ta intensivkursen på Mattias trafikskola.


             
                                              bilden är tagen av mig
 
Men redan den 10:onde maj så ska jag upp dit då jag ska gå på risk 1:an så det börjar 07:30. Men det blir bra det ska ni se. Vart ju obligatoriskt från och med 1 april 2009. Handlar om droger, alkohol och sånt. Så det är en föreläsning. 

                                      Så följ min väg till körkortet..
                                       


Kan ju informera er att jag gjorde mitt första webbtest med dessa faser som man ska klara, så idag gjorde jag mitt första försök och fick 48/70 ^^ Haha inte jätte bra, tror det är 63 (om jag inte minns fel) som är godkänt. Så ja, men som sagt var ju första gången som jag gjorde det.


Pust..

..vad jobbigt det är att städa, damma och dammsuga! Men nu är jag faktiskt klar.
Så nu ska jag gå ner och sätta på lite kaffe, så jag och mamma kan fika lite, efter det kanske det blir en sväng ut och övningsköra, om vi inte skjuter upp det tills på Måndag, får se. För klockan är ju ändå snart 15 för vi har städat typ hela dagen! Duktigt av oss, så blir nog uppskutet! Men nej ner och sätta på kaffe, vi hörs senare. Puss



Ungefär så här har det sett ut, haha eller?


Dagens outfit


Tröja - från gina tricot
Linne (tubtopp) - från gina tricot
Kjol - från gina tricot


Första april

Första april idag, och det innebär ju dagen man inte kan lite på vad någon säger, haha ^^
då det idag är "april, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill" så ja har ni blivit lurade idag, eller har ni lyckats lura någon?

Vi lurade faktiskt våran lärare i morse, då vi sa att vi skulle iväg vid 9:00 för att ha värderingsövningar med sjuksköterskorna. Haha och att det skulle hålla på i 1 ½ timme, och ja hon gick på det, för vi kom överrens om att vi skulle gå ut från klassrummet (innan vi avslöjade) så vi går ut läraren tar sina grejer släcker ner klassrummet och är precis på väg och ska låsa klassrummet och då "APRIL APRIL" haha, kul var det och att hon faktiskt gick på det ^^

Men ja har ni blivit lurade/lurat någon? :)

Påsklov!!!! :D

Yeah, äntligen påsklov nu har jag 11 dagar ledigt.. det kan ju jag säga är riktigt härligt!

Men skolan idag har flytit på två lektioner, sista hade vi inte då läraren fick gå hem för att hon vart sjuk. Så arbetet som jag skulle lämna in om Hitler kunde jag ju inte lämna in, så just nu ligger det i skåpet och väntar på att lovet ska vara slut, haha men det får de vänta på!!
Så jag åkte hem med 14:12 tåget, gick hem eller mamma kom och hämta mig och grannen ^^ Efter halva vägen sen vart det att åka hem sedan åka upp till Ludvika igen, dollarstore, willys sedan till Syster&Ted där det bjöds på fika och efter det hem och göra lite mat som vi sedan åt (haha ja va ska man annars göra kasta den?) kollade på tv vid 20, och alldeles nyss så kollade jag på bella&tyra show. Mycket underhållande ^^
hoppas ni har haft en bra dag? :)

Puss

RSS 2.0