Gott nytt år!

Ikväll skålar vi in 2012 och lämnar 2011 bakom oss!
Gott nytt år och ta det försiktigt ikväll, och om ni skjuter raketer ta det extra försiktigt. Det är så lätt att det händer olyckor när alkohol är inblandat!
Puss och vi ses nästa år.

Jag återkommer

Hejhej, ligger långt efter! ;) Så jag återkommer när jag känner att jag har tid och lust. Då kommer ni får en del inlägg som skulle ha kommit som jag sagt som Sanna Nielsen konserten, och mina julklappar och lite så.

Hoppas ni har haft en underbar julafton och jag önskar er alla en riktigt gott nytt år.
Puss

I sängen! Kom precis hem efter att jag och...

I sängen! Kom precis hem efter att jag och mamma hämtade syster på stopet där hon varit så skjutsade henne från Grängesberg till Ludvika sen åkte jag och mamma tillbaka hem till Silverhöjden. Så nu ligger i sängen och ska sova hade jag tänkt. I morgon åker jag tillbaka till lägenheten, förhoppningsvis ska jag skriva lite inlägg då bland annat visa vad jag fått i julklapp. Puss och godnatt!


God Jul

Tänkte bara passa på att önska er en riktigt GOD JUL nu när klockan precis slog 00:00 och det är alltså 24 december nu! Det är dags att sova ett par timmar, för att sedan gå upp vid 8-tiden och fixa i ordning det sista innan de kommer folk hit. Ska bli så mysigt, har dock ingen julkänsla om jag ska vara helt ärlig.

Pappa jag vill speciellt önska en riktigt god jul till dig, och jag hoppas du har det bra där du är just nu och du ska veta att vi saknar dig otroligt mycket. Jag älskar dig ♥
Jag tror att du, morfar och anders firar jul tillsammans uppe i himlen.

Puss och god jul!

Dan före dopparedan

Imorogn är det Julafton, har knappt ingen julkänsla allt. Men imorogn är det endå Julafton, blir kanske lite mer julkänsla när det kommer folk hit, när det ligger julklappar under julgranen och julmaten är uppdukad!

Puss

Klä julgranen

Pappa, vart är du vi ska ju klä julgranen tillsammans som vi alltid gör. Jag saknar dig, vill ha dig här.
jag vet att du är med mig och klär granen bara det att du inte finns här nere på jorden.
Du är min ängla pappa nu, och jag får klä granen själv, älskar dig pappa!


Hej Imorgon ska jag försöka hinna med lite...

Hej Imorgon ska jag försöka hinna med lite bättre uppdate. Vi får se om jag lyckas. Hörs i morgon, puss och god natt!


Nedräkning till Julafton


4 dagar kvar!

Tänk att det bara är 4 dagar kvar till julafton? Det är helt sjukt va tiden går fort. Dock var det inte det jag skulle säga utan att jag jag är hemma i Kopparberg och resan hem gick bra :) förresten jag har köpt en ny bil! Bild kommer :) nu är det dags att sova imorgon blir det att fixa lite saker och sedan åka med mamma till kupolen, hörde något om att Ted och Anna skulle med. Det får vi se i morgon om de blir med eller inte. Puss och god natt. Nu måste jag sova!


Nedräkning till Julafton


Imorgon

Hejhej!
Imorgon åker jag hem till Kopparberg, efter att ha varit här på internatet under helgen + måndag, då Jon var här och hälsade på. Så imorgon (tisdag) åker jag hemmåt. Fira jul och allt det dära, åker tillbaka till Grebbestad 8 januari. Eftersom att vi börjar skolan 9 januari.

Det börjar bli dags att sova, en del saker jag ska hinna med innan jag åker hemmåt i morgon, har tänkt att åka härifrån mellan 10:30-11:00. Tror ni jag lyckas? Har iaf packat typ allt, och som vanligt har jag alldeles för MYCKET grejer med mig hem, varför???? Men det är faktiskt en påse som det bara är julklappar i. Hmm och jag kanske inte behöver ha med alla skor hem? Räcker kanske med 2-3 par, får se över det imorgon tror jag.

Dags att sova, godnatt. Får se om jag hinner skriva något inlägg imorgon innan jag åker. Ska i alla fall gå upp runt 8 tiden har jag tänkt mig. Puss och kram

Nedräkning till Julafton


Fjärde advent

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran
Och alla barnen räknar var dag till doppare dán.


Nedräkning till Julafton


Shopping på Nordby

Hejhej
Det var länge sedan som jag lade upp något som jag har handlat, därför tänkte jag visa er denna klänningen som jag inhandlade på Gina tricot på Nordby köpcentrum. Jag tänkte ha den på julafton och/eller nyår.


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


Planering för vecka 50

Måndag: Kort dag i skolan, sedan bara tagit det lungt och ska snart läsa lite kemi. Vid 18:30 ska jag och J till kyrkan för att kolla på Lucia.
Tisdag: Klockan 8:00 samling i matsalen för lucia dock finns det inget lucia tåg så får se vad som händer. Annars resten av dagen vanliga lektioner, har omprov på kemin, sistalektionen jag har är matte. Slutar 14:40.
Onsdag: Vanlig dag, engelska på morgonen sedan håltimme mellan 10-13. Slutar dagen klockan 15:50.
Torsdag: Förberedelser för tipspromenad... Julbord på kvällen i skolan, klockan 18:00 börjar det!
Fredag: Sista dagen i skolan, samling i gym-salen kl 10:00 sen håller väll det på där cirkus 1,5 timme något sådant. Efter det slutar vi, då blir det att tvätta. Sedan vänta på att klockan ska bli typ halv 12 på kvällen så jag kan åka och hämta Jon i Tanum.
Lördag: Jon är här, vet inte vad vi ska hitta på.
Söndag: Jon är här, får se vad vi hittar på.

Nedräkning till Julafton


Inte roligt

Ser ju jätte roligt ut. Regn, regn och ännu mera regn. När kommer snön till Grebbestad?


Tredje advent

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr
Och bakar kakor och har ett stort bestyr


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


Blixtar och dunder magiska under...

Här på kvällen har det åskat och blixtrat samtidigt som det typ har snö-regnat. Konstigt väder i Grebbestad just nu. Aja dags att sova nu. Har dock sovmorgon i morgon, börjar ju inte förens vid ca kvart i 10 så jag behöver ju inte gå upp förens vid halv 9 ungefär. God natt


Bowling

Imorgon taggar vi bowling, vi åker till Dals-ed och bowlar. Riktigt härligt om ni fårgar mig, och inte nog med det vi har sovmorgon också. Så börjar 9:45. Så det betyder att jag kan gå upp typ vid kvart i 9. Ännu bättre.

På kvällen ska vi (jag&J) på Sanna Nielsen, ska bli riktigt roligt och trevligt. Härligt med lite julmusik och julstämning. Här på kvällen idag har det ju faktiskt kommit lite vitt på backen dock typ snöblandat regn, men endå vitt på backen!

Nu dags att sova typ, godnatt. Puss

Nedräkning till Julafton


:D

Beställde en julklapp här om dagen och fick den idag, och när jag öppnar paketet så ligger det två choklad tomtar där i tillsammans med det jag hade beställt. Gissa om jag vart glad? Mer sådant när man beställer saker, jag blev i alla fall jätte glad så tack så mycket!


God kväll

Förresten, blogg har ändrat lite utseende där man skriver inläggen. Bättre sämre? Nja jag vet faktiskt inte.

Back to my day, i have English in the morning with a redovisning about a text i have read in our English book. The story is about a boy, his mother and grandmother. The boy don´t like peas, but one day they are in a restaurant and the boy get peas. Grandmother says if he eat all the peas he can get five dollars. The boy eat all peas. And after that the moter served peas at home and he don´t want to eat them. Moter says if you can eat peas for money you can eat them for love.

After that i have håltimme to the lunch i eat in the matsal with some friend and after that i go down to the "bunker" and planed thursday and friday. When we was finished i have biologi and their we have ha test.

On the eavning me and J has baked muffins with chockolade taste, they was really good. När klockan var ca 19 gick vi till gympasalen där vikollade på en teater, väldigt bra. Samt ett bra avslut på en dag. Nu är det dags för mig att sova. Blev ett litet svengelskt inlägg detta, och ha överseende med dålig gramatik eller eventuella stavfel på den engelska texten ^^

Godnatt

Första avklarad bara provet kvar

Första lektionen avklarad, hade engelska redovisning. Det gick bra, tycker jag, jag är stolt!

Nu blir det att sätta sig och plugga biologi i typ 2 timmar tills det är dags för lite lunch. För att sedan gå ner i bunkern för planering om vad som händer och sker torsdag och fredag.
Men som sagt dags att dyka ner i biologiboken, prov klockan 13:40!

Återkommer ikväll eller ja efter lektionen, för antar att vi får gå när vi är klara. Om jag då inte behöver hela lektionen, det återstår att se. Återkommer i alla fall efter skolan.
Puss och ha en fortsatt bra dag.

Nedräkning till Julafton


Förlåt

Att jag inte har skrivit om hajken som vi var ute på förra vecka. Just nu är det mycket i skolan, prov imorgon. Så jag återkommer!

Bara så ni vet hur det ligger till, men jag återkommer inom kort. Som typ imorgon kväll.
back to pluggningen, puss

Nedräkning till Julafton


Kopparberg

I Kopparberg ligger det lite snö på backen, och här är det vart på backen. När kommer snön till Västkusten? Eller det kan vänta med att komma till den typ 21 december, för då är jag hemma!

från webbkameran på tingshuset


Nedräkning till Julafton


:(

Orkade inte skriva om hajken idag, så gör det imorgon när jag har slutat skolan!
nu ska jag fortsätta kolla på beck och sedan sova, godnatt!

Nedräkning till Julafton


Planering inför vecka 49

Måndag: Skola som vanligt mellan 8:30-12:30. När J har slutat ska vi åka till Hedmyrs en sväng och handla, senare på kvällen ska vi ha lucia möte och efter det blir det att plugga eftersom att vi har prov på onsdag.
Tisdag: Skola mellan 8:30-14-40. På kvällen blir det att plugga.
Onsdag: Skola mellan 8:30-15:50 dock har jag ju håltimme mellan ca 9:50-13:10. Får se vad somhänder på kvällen.
Torsdag: Friluftsliv, blir lite förberedelser inför vinteraktiviteter.
Fredag: Friluftsliv, har inte en aning om vad som händer. På kvällen vet jag i alla fall att jag och J ska gå på Sanna Nielsen som kommer till Grebbestads kyrka för lite julmusik och hennes egna låtar (bilder kommer). Ska blir riktigt roligt!
Lördag: Ta det lungt, jag och J ska äta pizza på hertigen bland annat.
Söndag: Slapp söndag, tagga inför sista veckan i skolan innan jullovet!

Andra advent

När andra ljuset brinner är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär


God natt!

Dags att sova i sin egen säng i natt. Dock var inte sängarna i stugan så dåliga heller men ens egna säng är ändå bäst. Jag tänkte berätta om Hajken i morgon. För har inte orkat idag. Tänkte också att jag skulle fixa lite bilder på kartan så ni kan se hur vi har gått och lite så, ska i alla fall se vad jag kan fixa till. Men skriver iaf imorgon om den. Nu sova! God natt, puss


Nedräkning till Julafton


Fredag kväll!

I går gick vi ut på Hajk gick drygt en mil kom fram till en stuga med kamin och tolv bäddar. Lyx med sängar och madrass :) Idag gick halv gänget hem men kvar är vi 3 elever och en lärare. Gått en mil idag ganska skönt faktiskt bara dags tur. Imorgon beger vi oss hem. Först gå typ 5 km. Sen hem och duscha :) puss


Nedräkning till Julafton


Nedräkning till Julafton


RSS 2.0