Hej då...

...för ett par dagar!
 
Kommer tillbaka på måndag, vi ska åka till pojkvännens landställe och fira påsk där med hans familj. Ska bli roligt, har ju inte träffat alla så blir roligt att göra det. Så ja packningen är klar bara att bära ut det i bilen och köra i typ 4-5 timmar. Tyvärr inget som lockar mig så där supermycket menmen. Med sällskap i bilen och lite godis blir nog det bra.
 
SÅ tänkte önska er alla en GLAD PÅSK!
 
Kram

5 dagars vintertur!

Hejhej!
Vi har ju denna vecka från måndag-fredag varit iväg på vintertur. Vi utgick från Vålådalen och tog oss mot Uvberget ca 7-8 km där vi stannade en natt. En hemsk natt, frös sjukt mycket inte alls roligt. Nya erfarenheter i alla fall att sätta upp tält med skidorna på sig, eller att kissa med skidor på.
 
På tisdagen var det bara att packa ihop och bege sig vidare till Stensdalsstugorna ca 8-9 km. I varierande terräng som typ kalfjäll där de inte fanns snö utan var bara att ta av sig skidorna och gå, eller där de var drygt 2 meter snö och där ledmarkörena nästan var borta man såg bara toppen på dessa och ja under de var det massa snö. Vi kom fram till Stensdalsstugorna vid 18-19 tiden, satte upp tält och fixade i ordning. Kvällen och natten kom, inte lika kallt som första natten.
 
Onsdagen spenderades vid basecamp skidade runt lite och tog det mest lungt otroligt härlig dag och solen sken från en klarblå himmel!
 
Torsdagen skidade min grupp hemmåt pga knas med kök och så vidare så de var bara att ta sig tillbaka till Vålådalen 1,4 mil, som dock gick ganska så fort. Väl hemma blev det en efterlängtad dusch sen senare på kvällen drog vi och åt pizza, riktigt gott var det!
 
Det som är jobbigt att vara ute när det är kallt är att vattenet fryser jätte fort efter man hämtat det, man måste ha skidor på sig typ överallt annars sjunker man ner till låren i snön. Man fryser hela tiden typ och om man fryser ja då är det bara ta sig några varv på skidorna och försöka få upp värmen. Annars då har det faktiskt varit en bra tur, vi har haft toppen väder så det gör ju väldigt mycket, och sedan denna natur vi får röra oss i den är underbar med alla berg och fjäll. SÅ fint, tänkte visa lite bilder också som kommer nedan.
 

Hej

Söndag och det betyder måndag imorgon och vi drar ut på 5dagars vintertur. Blir nog trevligt, dock längtar jag redan till duschen på fredag ;) Allt är nästan nedpackat i min nya väska som jag köpte i lördags, mycket bra köp vet inte hur jag skulle ha fått plats i min andra väska.

Förresten var norrsken här och är lite fortfarande, det är så coolt. Så ja äntligen har jag fått sett det här uppe i Jämtland. Nej nu ska jag ta och sova, frukost klockan 7:45 i morgon.

Puss och godnatt

Freeeeedag!

Hejhej!
Det är fredag igen, tiden går fort. Veckan har i och för sig varit ganska lugn. Vi hade ju sammarbete med NOS klassen onsdag - idag fast ja som vanligt va ju inte så jätte mycket planerat och allt blev typ kaos. Mer om det imorgon.
 
Nu är det helg och jag ska njuta så otroligt mycket, av allt bara att få sova i sängen, duscha och allt. För på måndag drar vi iväg på en 5-dagars tur det betyder sova i tält i 4 nätter. Jag längtar inte så där super mycket, men det blir nog trevligt endå. Om inte annat så blir det spännande.
 
Nyss kollat på två avsnitt av OC tillsammans med älskling, han har dock gått hem nu så ja nu blir det att sova. Imorgon blir det en sväng till Lundhags, apoteket och ja en sväng till Ica.
 
Godnatt, sov så gott!

1 vecka sedan!

Hejhej!
En hel vecka sen har gått sedan jag skrev sist, inte alls bra. Jag har i alla fall börjat min praktik på förskolan dock var jag hemma och var sjuk onsdag och torsdag, men nu är jag tillbaka igen. Så nu sattsar vi 110% nästa vecka som är min sista vecka också. Nästa lördag det vill säga om en vecka så åker jag uppåt mot Jämtland igen!
 
Ska bli kul att träffa alla och speciellt få vara träffa älskling! Vi firade för övrigt 6 månader tillsammans igår ♥ saknar honom så mycket! En vecka kvar!
 
Annars så är det ju lördag idag och jag ska lite senare hem till min syster och spela lite spel och umgås, ska bli roligt, hon är nämligen barnledig denna helg!
 
Ska föröska så det inte blir ev vecka till nästa inlägg nu, Puss

RSS 2.0