Kläder och walk in closet

Det är inte jag som har för mycket kläder, utan det är min garderob som är för liten.

Vilken tjej drömmer inte om ett walk in closet? Det gör jag i alla fall, då bör alla mina kläder få plats. Visst jag har ordning i min garderob det är ju bara det att mina låder och hyllor är överfyllda ;)
Kasta kläder? Nej nej, jag kan ju ha det jag har i min garderob. Visst jag resnar veckan efter köper jag nya kläder (okej inte ritkgit så dock men typ) så rensningen var ju lite onödig, eller?

Nej ett walk in closet skulle ju inte sitta helt fel!


Jobb & shopping

Det är vad dagen har bestått av. Jobbade först mellan 8:45.15:15. Efter jobbet var det meningen att vi skulle åka upp till Ludvika för att gå på bland annat Dollarstore och typ Lindex och H&M. När vi slutat jobba säger mamma att vi i stället åker upp till Borlänge och till Kupolen. Sagt och gjort jag åkte hem i förväg (då vi hade varsin bil) och lämnade bilen och lite så strax efter kommer mamma och vi åker upp mot Borlänge. Vi var först in en sväng på Biltema, för att sedan åka vidare till Kupolen där vi sprang igenom varaneda affär typ i alla fall..

Vi var på jakt efter varsin klänning till bröllopet som är i augusti. Jag hittade en på H&M (som ni får se när det närmar sig) Annars hittade jag en väska, större modell på skohuset och sedan hittade jag en till klänning på Vila, som var jätte söt. Så ja det blev min shopping idag..






Därför jag inte har uppdaterat då jag inte varit hemma. Imorgon är det jobb som gäller igen samma tid imorgon.
Ska tydligen bli fint väder även imorgon, är sommaren påväg tillbaka? Vi hoppas det, fore ju underbart.
Puss och godnatt

 


Min klänning i Nelly tävlingen!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Ny header

Hejhej!
Jag har nu lagt in en ny header (som jag skulle gjort för typ en vecka sedan) men som man säger, bättre sent än aldrig.
Det är söndag idag, men det känns som måndag, det är väl för att man var ledig i fredags. För igår kändes det som söndag. Det blev lite rörigt, i alla fall så är det söndag idag, den 26 juni. Det är ingen vanlig dag idag, för det är Pernillas födelsedag. Min underbara kompis fyller 20 år idag, GRATTIS ♥

Annars då, vädret är på topp emellanåt. Ibland är det stårlande sol, klarblå himmel och ca 25 grader ute. Nästa gång man kollar ut är det grått och muket och regnar? Hur kan vädret ändras så fort...
tänkte faktiskt visa er ett par bilder från helgen och midsommarfirandet i Nitten





Tandsmycke

När jag fyllde 20 i maj så fick jag av mamma ett tandsmycke med ditsättning på folktandvården. Jag bodde ju då nere i Gamleby och väntade med att sätta dit det tills jag kom hem igen. Så ja, mamma bokade en tid på tandläkaren jag fick tid dagen efter. Så klockan 13:00 den 14 juni satte jag mig i tandläkarstolen och de klistrade dit ett guldhjärta på min tand.

Jag är väldigt nöjd, så tack mamma för presenten :)


Dagens (midsommar) outfit

För det första, förlåt för JÄTTE mörk bild och att jag inte har lagt utt outfiten tidigare!
Ja detta var då alltså outfiten på midsommar i fredags, dock var det ju till Nitten jag skulle så blev tillslut att dra på sig mjukisbyxorna och tröja över detta. Men under det hade jag iaf fina kläder ^^ Hade inte heller dessa skor utan körde på mina svarta converseskor då det var i skogen vi var..


Tröja - från gina tricot
Tubklänning - från rut. mfl
Kjol - från h&m
(som jag har under och knappt syns)
Skor - från skopunkten


Lördags shoppping

Jag var lite shoppingsugen så klickade hem lite saker från Nelly.com, det blev en slutsumma på 275:-. Nu är det bara vänta på att paketet ligger i vår brevlåda där den borde ligga på typ tisdag/onsdag.

 

Ganska seg dag

Hejhej!
Efter gårdagens midsommarfirande så är jag seg idag. Kom hem vid typ halv 2 från Nitten. Efter att ha ätit midsommar matmecd jordgubbar, glass och grädde till efterrätt. Efter det blev det att sitta i förtältet och prata en massa, senare blev det kortspelande med syster när Ted skulle sova, och ja efter det åkte jag hemmåt mot Ställdalen. Gick och la mig vid typ 02:00-02:30. Så ja idag är man seg gick upp vid typ 13, hehe uppsi.

Så nu har jag nyss lagat mat och ligger nu i soffan och kollar på tv och bloggar samtidigt. Förresten har ett par bilder från gårdagen som kommer upp lite senare. Puss

Foton från igår







FILM - Himlen är oskyldigt blå


Handling:
Det är sommar och året är 1975. Martin går ut andra ring och flyr betongen i stan för ett sommarjobb på Sandhamns exklusiva seglarrestaurang i skärgården. En helt ny värld öppnar sig för Martin. Han blir omhändertagen av restaurangchefen Gösta, en playboy i centrum av den svenska societeten och möter samtidigt den stora kärleken. Men bakom den glamorösa fasaden i skärgårdsidyllen döljer sig en helt annan verklighet. Innan Martin riktigt förstår vad som hänt befi nner han sig mitt i en av de största skandalerna i svensk kriminalhistoria.

Himlen är oskyldigt blå är baserad på den sanna berättelsen om det största narkotikatillslaget i svensk kriminalhistoria när den så kallade Sandhamnsligan sprängdes 1975.

Skådespelare:
Bill Skarsgård - Martin
Peter Dalle - Gösta
Josefin Ljungman - Jenny
Amanda Ooms - Siv
Björn Kjellman - Nils
Adam Pålsson - Micke
Rasmus Troedsson - Ulf
Annika Olsson - Ann-Britt
Peter Engman - Kenta
Gustave Lund - Nalle
Erik Johansson - Jonte
Stig Ekström - Fritz
Elin Klinga - Markette
Leif Andrée - Stig

Bilder från filmen:





Egna tankar och åsikter:

En helt klart sevärd film. Jag har hört mycket om denna film att den inte ska vara bra så har varit lite skeptiskt till att se den. Tänkte dock att jag måste ju ge den ett försök så ja såg den igår kväll. Det ångrar jag inte, så till er nu se den. För den är faktiskt bra.


Förlåt

Inte bloggat på typ 5 dagar, men jag återkommer ikväll. För just nu är det dags att sätta sig i bilen och åka in mot jobbet. Slutar vid 21:30 ikväll. Puss och ha en fortsatt bra dag.

Jordgubbar ♥

Efter att ha ätit lite jordgubbar så åker jag nu in till jobbet för att jobba mellan 15-21:30. Jag hoppas på att dagen går fort så det blir kväll snart. Åker hem efter jobbet och duschar och fixar det sista i rummet för att sedan åka in till Kopparberg igen och hämta Jon vid 22:58 på station!

Åka hem och typ sova på en gång, det blir jobb i morgon mellan 8-14.
på återseende

.PS. förlåt att det inte har blivit någon förändring i bloggen men jag har inte hunnit. Hoppas det blir under veckan i alla fall! .DS.



Tävling

Jag tävlar hos Millah om en valfri bikini från Kimstore.se

var med och tävla du också, tävlingen avslutas 30 juni


Jag känner mig ganska så bra ;)

Hej!
Ja men precis jag känner mig själv väldigt bra, inte gick jag upp klockan 9, haha låg och sov till 10 och gick upp då. Det betyder att jag nu är vaken och ska gå ner och äta frukost, blir nog att kolla på tv också medans jag äter :)

Efter det blir det att ta tag i rummet. Så ja vi hörs lite senare. Puss

15 juni

Hejhej!
Jag är nu hemma igen eller ja det har jag vart i typ 2 timme om inte mera. Dagen har gått fort, och ja det gillas. Imorgon är det torsdag då kommer min älskade pojkvänn hit. Ska hämta honom på station i Kopparberg klockan 22:48. Det betyder att jag hinner hem och duscha och så emellan. Så ja dagen i morgon måste gå upp vid 9(!!) blir då lite frukost för att sedan sätta igång att städa rumet en gång för alla!

Efter att det är städat blir det att fixa min säng det vill säga ta ner madrassen och lägga den på golvet och ta fram en annan madrass och lägga bredvid och bädda.. Ska även föröska hitta på något att äta innan jag åker till jobbet dit jag åker ca 14:40 då jag börjar 15:00 slutar som vanligt vid 21:30 och då blir det som jag skrev ovan att åka hem och duscha för att sedan åka till Kopparberg igen och hämta Jon ♥

Det jag då ska göra nu är att sova så jag orkar upp i TID i morgon, jag säger bara lycka till, Emma. Skriver ett blogg inlägg imorgon när jag vaknar! puss

Det går frammåt

Hejhej!
Det går faktiskt frammåt med städningen får fortsätta i kväll när jag kommer hem eller i morgon innan jobbet. Nu ska jag i alla fall gå ner och kolla efter något att äta innan jag beger mig till jobbet, hörs när jag kommer tillbaka hem igen. Puss och hoppas ni får en fin fortsatt bra dag.

Hejhej

Jag kom ut från duschen för ett tag sedan och nu har jag dragit på mig lite kläder. Så ja nu finns det ina andra ursäkter, nu ska jag ta tag i mitt rum och städa det. Ser just nu ut som ett bombnedslag har slagit ner här och flyttat om allt och kläder har hoppat ut från garderoben. Hur är detta möjligt?

Det är en fråga vi aldrig kommer få ett svar på.. Så ja det är väll bäst att börja nu. Om ca 1 och en halv timme åker jag mot jobbet för att jobba mellan 15-21:30!
Så vi säger så, så länge så skriver jag ett inlägg innan jag åker eller i kväll när jag kommer hem. Puss

Tisdag kväll

God kväll!
Ännu en dag är nu slut. Förlåt för att jag inte skrev något mera när jag kom hem från tandläkaren men fick lite bråttom eller ja men skulle fu fixa något att äta innan jag drog till jobbet. Så uppdaterar er nu i stället. Jag ska se om jag imorogn kan fixaen bild på tandsmycket. Kan i alla fall säga att jag är väldigt nöjd med resultatet.

Nu är det snart dags att sova, får se om min plan med att gå upp i tid fungerar i morgon. Dock är jag tveksam, vore super om jag kom upp vid ca 9-tiden. Vi får se hur det blir det återstår att se..
Puss

Tandläkaren

Hejhej
Nu sätter jag mig i bilen och åker in till tandläkaren kommer väll hem om typ ett tag igen. Uppdaterar mera då. Ett tandsmycke ska sättas fast på tanden (Y)
puss

Mer trädgårds bilder


Planering för vecka 24

Måndag: Ja denna dag är snart slut och har redan skrivit vad jag har gjort..
Tisdag: Gå upp vid ca 9:00 äta frukost och lite så. Hinna ta dagens outfit och lägga upp. Vid 13 ska jag vara vid tandläkaren så blir att åka härifrån runt 12:40. Sätta dit ett tandsmycke. Åka tillbaka hem, för att fixa lite innan jag åker iväg och jobbar. Åker härifrån ca 14:40. Jag börjar jobba 15:00 och jobbar fram till 21:30. Efter det blir det att åka hem ta det lungt och sedan gå och sova.
Onsdag: Försöka gå upp vid 9 tiden, städa mitt rum.. Som jag skulle göra i helgen och som jag även gjorde sedan hände något tror inte jag orkade städa klart, så nu ska jag ta tag i det!! Vid 14:40 åker jag härifrån mot Kopparberg för ett eftermiddags pass mellan 15-21:30, hem sedan och sova.
Torsdag: Denna dag kommer vara underbar, ska gå upp vid 9 tiden. Ta det lungt på morgonen fixa lite mer på rummet ta fram madrass och bädda och lite sådant. Åker iväg och jobbar mellan 15-21:30. Efter jobbet hämtar jag Jon i Kopparberg vid station ♥ för att sedan åka hem, blir typ att sova på en gång.
Fredag: Jobba, vet dock inte mellan vilka tider. Blir dock inte eftermiddag så börjar kankse vid 8-9 någonting sådant? Det återstår att se. På kvällen vet jag inte vad som händer. Kommer säkert vara trött efter att ha jobbat hela veckan. Får se vad vi hittar på, älskling är i alla fall här!
Lördag: På förmiddagen blir det att ta ddet lungt på eftermiddagen styr vi kosan mot Lindesberg där det väntas sommarfest, för familjen Sjögren. Med mat och trevligt sällskap. På kvällen är det Parkfesten får se kanske joinar den eller inte. Det återstår att se, och vad Jon vill :)
Söndag: Jon åker hem :( Är nog också troligtvis kalas för syster idag..

Hemma igen

Halloj!
Jag är hemma efter ett 6-timmars pass på jobbet. Dagen har faktiskt gått hyffsat fort, det gillas.

Har dock inte så mycket att skriva då jag typ bara jobbat idag och varit hemma. Men jag kan berätta vad som händer imorgon klockan 13:00, då sätter jag mig i tandläkarstolen (det är väll första gången man längtar till tandläkaren) och får ett tandsmyck ditsatt. Fick ju det av mamma i födelsedagspresent nu när jag fyllde 20, men eftersom jag då bodde nere i Gamleby så har jag inte satt dit den, så mamma fixade en tid till mig idag när hon var där. Härtligt, och tack!

Så ja imorgon har jag ett tandsmycke på tanden. Troligtvis blir det ett litet hjärta :)
Puss

Dags för jobb

Klockan börjar är nu lite mer än 14:30 och jag ska snart sätta mig i bilen och åka in till Kopparberg där det väntar 6 timmar av arbete. Det innebär att jag slutar ikväll vid 21:30 (då jag har en halvtimmes rast också vid 18:00)

Uppdaterar er senare i kväll när jag kommer hem, puss

Kvällsutflykt

Hejhej!
Vi åt upp maten för att sedan bege oss ut på en liten kvällutflykt, kokade kaffe och tog med oss i en termos och sverige dammsugare. Med oss tog vi också varsitt kastspö. Vi åkte ut mot Born och ställde oss på ett ställe där och började kasta, åke en liten bit till på vägen där vi fikade och fortsatte kasta. P fick upp en liten abborre som han slängde tillbaka, jakten på fisken fortsatte. Och bara sådär från ingenstans fick JAG napp, en abborre fick jag med mig upp på kroken på ca 3 hekto (jag är överlycklig). La den på stranden och fortsatte kasta, lyckades då fastna med draget mellan två stenar en bit ut så fick ta av mig strumor och skor och kliva ut.

Senare fick även P en liten större abborre som även den fick en plats på stranden. Vid ca 22 tiden begav vi oss hemmåt igen. Så ja premiär turen för mig började ju bra!

Bilder från fisketuren:

(sjön, vi först stannade vid)


(abborren som slängdes i igen)


(min abborre som jag fick)


(solnedgång)


(klar blå himmel och månen kikade fram på kvällen)

Vädret vill inte sammarbeta

Hejhej!
Dagens plan var att äta frukost ute på trappan, sedan lägga sig i solen och sola. Det blev helt ändrade planer med den saken. Frukosten åt jag framför tv:en och solningen blev det inte heller något av, då en massa moln skymmer solen idag.

Förresten inte det lättaste att somna igår då det började åska, OGILLA.. Haha var lite rädd, men måste ha somnat efter ett tag för sedan vaknade jag vid ca 04 kollade klockan och somnade om igen. Gick upp lite innan 10-tiden.

Idag måste jag ta tag i mitt rum, det vill säga städa, dammsuga ska även försöka byta sängkläder. Så det är väll bara att sätta igång.


Bild från igår på väg hem från Nitten


Jag har jätte roligt...NOT

Hejhej!
Nej du denna lördagskväll bjöd inte på mycket roligt. Så nu funderar jag på att gå och lägga mit och försöka ta mig upp i tid imorgon. Jag funderar på en frukost ute i solen på trappen? Tycker jag låter som en mycket bra ide, så ja det är bara att hoppas på att vädret är på topp. Resten av dagen imorgon blir det att sola och ta det lungt!

Så ja jag tror jag nog säger godnatt nu. Puss

Dagens outfit


Linne - från joelle (står det på lappen)
Shorts - från gina tricot


Direkt från Nitten

Premiär doppet är taget, det var faktiskt riktigt skönt. Termometern visade faktiskt 21 grader. Nej nu blir det fika här i Nitten, med bland annat rabarberpaj. puss


Arbetsveckan slut

Nu är arbetsveckan slut för denna gång, har jobbat 4 dagar denna vecka (då man var ledig i måndags) har jobbat mellan 8:45-15:15. Det är nu helg och jag ska bara ta det lungt. Imorgon (läs idag) åker jag upp till Nitten en sväng över dagen. Kommer säkert en del bilder under lördags kvällen.

På söndag blir det kalas hos syster som fyllt år för ett tag sedan. Så jag det blir alltså en sväng till Lindesberg.
orkar inte skriva mer, godnatt så hörs vi. puss

Dags att hoppa i säng

Klockan börjar närma sig 00:00 och jag ska nu gå och sova så man orkar upp imorgon ska upp vid ca 7:45.
Jobb mellan 8:45-15:15 efter det tar jag helg. Det ska bli väldigt skönt, så vad händer i helgen fredagen blir det nog bara att ta det lungt (städa lite mer på rummet och packa upp lite saker kanske?)

På lördag åker jag upp till Nitten och stannar där ett tag, om det då inte öser ner regn. Kanske dock åker upp endå, får får helt enkelt se. Planen just nu är i alla fall att åka upp. Söndagen blir det att ta det lungt och ladda för en ny vecka på jobbet. Då jag ska jobba eftermiddag vilket innebär att jag börjar 15:00 och slutar 21:30..

Året på Gamleby Folkhögskola!

Jag hade sådan ångest jag ville inte flytta, jag ville verkligen inte lämna allt hemma för att bo 32 mil bort från mamma och alla andra. Jag ville inte. Körkortet har betytt en stor del, jag tog mitt körkort 11 augusti, 3 dagar efter de satt jag i ena bilen och mamma i andra bilen och åkte neråt mot Gamleby. Stannade till på Himmelstalunds camping i Norrköping över natten innan vi fortsatte neråt på söndag morgon.


(första bilden på min utsikt)

Mellan 16-20 fick man hämta nycklarna på skolan, en nyckelknippa med 5 nycklar på. Jag fick rummet i huset som heter Furan, Furan 17 skulle bli mitt hem ett år framöver. Vi öppnade dörren kliver in i en avlång hall med tre garderober längst väggen, en toalett i slutet av hallen och tre dörrar, som ledde in till tre rum. Jag fick rummet i mitten. Börjar packa in alla saker och börjar lägga in kläder i klädskåpet och allt.


(nyckelknippa)

Jag hatade rent ut sagt detta, jag ville inte vara här. Första veckorna var hemska helt ärligt, första helgen som kom åkte jag hem. Jag ville inte tillbaka. Följde med ut till Nitten och alla sa att jag skulle ge det en chans och att de visste att det skulle bli bra. Jag var negativ och trodde inte själv på det, söndagen åkte jag tillbaka till Gamleby. Det var många tårar som rann under dessa veckor jag hatade detta ställa, rummet och allt… Jag började få kontakt med en kille i klassen och det blev mycket film tittande tillsammans med honom och två av hans kompisar. Även blev det lite sällskapsspel som vi spelade bland annat Yatzy var mycket populärt ett tag. Jag vet inte hur många arga inlägg jag skrev när jag inte ville vara kvar här, jag var både arg på mitt schema som inte gick att få ihop, jag var arg och ledsen på ALLT! Jag såg detta som någon sorts mellanlandning jag kallade det inte hem, för mig var det inget hem.

Med tiden blev trots allt mycket bättre, som jag verkligen inte trodde. Men så blev det, har gjort så otroligt mycket roligt på detta år, så mycket som har hänt. Saker som har förändrat mitt liv. Jag har bland annat hittat två underbara vänner som jag har umgåtts med varje dag i skolan Sofia och Sarah, vi har även hittat på saker på helgerna med bland annat spelkvällar, bowling och en massa andra roliga saker, vi har hälsat på Sarahs får. Det är verkligen två vänner för livet.


(några av våra utflyketer)

De första helgerna som jag var här tillbringade jag mycket tid i bilen för att kolla vart olika vägar ledde, jag kunde sitta och köra i 3 timmar var överallt och ingenstans.. Så skönt att komma iväg och bara ta det lugnt..


(två bilder från en av alla mina resor då jag kollade vart vägarna ledde)


Lite blandade saker som hänt under åter:
- En kemi lektion åkte vi ut till kusten och snorklade och håvade. Med riktiga snorkelsaker, med våtdräkt och allt. Så coolt!
- Vi hade vardagslyx en svenska lektion i slutet av november. Då vi satte oss i övre dagrummet med tänd brasa och hade svenska, jag, Sofia och Sarah. Det kallar jag vardagslyx och studielyx på hög nivå!

- Jag svimmade en lördag på toaletten efter jag hade duschat det resulterade av ett blåslaget knä, och troligtvis slog jag även i käket för hade ont i den flera dagar efter..

- Lars Ohly kom till vår skola, och jag blev för första gången intresserad av politik!
- Alla de gånger vi har spenderat i fotostudion, aldrig trodde jag att jag skulle få vara i en ”riktig” fotostudio. Det är otroligt roligt!


- När vi fick chansen att vara med i en övning på en kärnkraftolycka som hade ägt rum i Oskarshamn, var verkligen en upplevelse. Roligt.
- Stjärnafton när vi fick kolla på Jupiter.

+ allt annat roligt som har hänt under detta år, som jag inte orkar skriva. Det är helt otroligt hur mycket som kan hända och så otroligt roligt jag har haft!


Att träffa kärleken på denna skola trodde jag inte skulle ske, eller det var väll inte direkt dt jag hade trott när jag hade kommit hit. Men det var just det som hände. Jag träffade Jon här på skolan Allt började med att vi pratade på Facebook där Jon frågade om vi skulle ta en promenad, tänkte ”vad hade jag att förlora”. En chans att lära känna någon här på skolan och hade ändå inget att göra den där kvällen, det slutade med att vi bestämde att vi skulle ses vid entrén vid skolan. Ungefär hela vägen var jag tyst eller ja jag svarade på vad han frågade och så. Det slutade också med att vi gick bort oss, haha ^^ Men vi hittade tillbaka, vi kramades och gick sedan skilda vägar jag till mitt rum och han till sitt rum.. Den 24 september blev vi tillsammans, ett datum jag alltid kommer att minnas. Jag blev så lycklig och jag är ännu lyckligare nu och jag blir bara lyckligare och lyckligare med dig vid min sida!
Jon, jag älskar dig.


(ja
g fick rosor av Jon en dag i september, tack)

Det är ju inte bara i skolan det har hänt saker, utan även utanför också. Jag har ju faktiskt börjat på skytte, och vart där minst en gång i veckan även skjutit med riktig pistol. Så otroligt roligt. Jag är stolt över mig själv att jag till och med har vågat mig dit själv utan någon annan. Det är dock slut med det nu, tråkigt. För det var väldigt roligt.

Bland de sista dagarna i Gamleby fick jag en heldag tillsammans med mina underbara vänner. Det började med utflykt tillsammans med klassen till Hängesten, när vi kom tillbaka så åkte jag, Sarah och Sofia ut med kanoterna. Vilka minnen kommer aldrig glömma det. Super roligt. Kvällen spenderades också tillsammans med mina fina vänner då hemma hos O (lärare) vi har pratat typ hela året om att vi ville grilla hemma hos honom och så. Sagt och gjort onsdag bestämde vi oss att komma hem till honom och det var han som frågade om vi ville komma dit. Det var en underbar kväll, hade jätte roligt. TACK

Efter någon månad såg jag det som ett hem, när jag var i Ställdalen och när jag ska åka tillbaka till Gamleby säger jag att jag ska åka hem. Jag älskar detta ställe, jag ångrar inte en sekund att jag stannade här. Det har verkligen varit ett underbart år, som jag älskar. Jag vill tacka alla som gjort detta år till ett av mina bästa år i mitt liv!


(ett stökigt rum, men även mitt hem ♥)


Just nu saknar jag alla underbara människor, miljön, skolan ALLT. Det var med en tår i ögat man packade ut rummet man såg för varje dag att det blev tommare och tommare tillslut så var vi tillbaka till ruta ett då jag kom dit och det var bara var ett tomt rum (eller ja det finns ju möbler) Det var med en tår i ögat man satte sig i en full packad bil och åkte tillbaka till Ställdalen, tackade för detta året på Gamleby Folkhögskola. Det går egentligen inte att beskriva detta år men det har verkligen varit underbart. Jag vill tillbaka, men så är inte fallet till hösten sätter jag min fot på en ny skola…

Alla inlägg som jag har skrivit i Gamleby under tiden som jag gått på Folkan har jag ju sammlat i en kategori. Så för att ta del av mitt år där nere i skicka er in på "Gamleby fhsk 10/11" för att läsa mer om vad jag har gjort. Det jag har tagit upp här är bara en del av alla saker som har hänt och skett.
.PS. detta inlägg kommer också hamna under denna kategori .DS.

Lite blandade bilder på mitt rum (tomt) samt hallen och lite bilder på min utsikt.
som vanligt klicka för att se större verision






Mer krypande...

... i trädgården, lite flera bilder jag tog här om dagen!






Blogg pause.

Goddag (bara för att inte skriva samma jämt) har inte blivit så mycket bloggande idag då jag har jobbat. Som jag skrev i morse innan jag åkte. Sen efter jobbet hämtade mamma mig och vi åkte till Lindesberg och sedan vidare mot Örebro, till Marieberg. Så vi kom hem vid ca 22 tiden då var det bara att duscha och sedan kolla Facebook och prata lite med pojkvännen. Nu ligger jag i sängen och är på väg att sova men kännde att jag var tvungen att blogga. Återkommer i morgon med ett sar olika inlägg jag har på G då jag löner hem vid ca halv 4 och inget planerat vad jag vet än så länge ;) Måste även försöka få klart inlägget om året på Gamleby folkhögskola. Nej nu dags att sova jobba i morgon näst sista dagen denna vecka. Så det betyder att jag måste upp vid senast 7:45 i morgon :) helst lite tidigare. Dock hinner jag göra mig klart på typ 45 minuter men ja upp någongång mellan 7:30 - 7:45... Nu ska jag sova ett X antal timmar innan det är dags att kliva uss igen, så jag säger hej då och det är nu färdig pratat för mig, i alla fall för detta inlägg. Puss och godnatt :)


Jobb

Då drar jag och jobbar nu, sätter mig i bilen och ca 5 minuter och åker in till Kopparberg. Börjar klockan 05:45 och jobbar fram till 15:15. Idag har jag hörlurarna med mig också, så dagen går nog förhoppningsvis lite fortare :)
Nej nu måste jag åka, hörs senare ikväll. Puss och jag önskar alla en trevlig dag!

Upp vid ca 7:30

Det är dags att gå och lägga sig nu, imorgon börjar jag jobba klockan 8:45 det betyder att jag ska gå upp runt 7:30. Ska vara på mammas jobb. Slutar sedan för dagen vid 15:15. Så det blir en kort dag.

Men vänta här nu ska jag inte till skolan imorgon, vad gör jag här i Ställdalen jag vill vara i Gamleby... Justja jag har ju sommarlov. Imorgon kommer det komma upp ett inlägg om mitt år på Gamleby folkhögskola det blir även det sista inlägget (tror jag, om jag inte kommer på nått mer jag ska skriva) i kategorin "Gamleby fhsk" men som sagt det var i morgon det. Nu ska här sovas, puss och godnatt

Krypandes i trädgården

Jag var i går och kröp runt i trädgården och fotograferade blommor och blad. Bilderna får ni ta del av nedan.









Sveriges nationaldag!

Du gamla, du fria
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,

då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,

din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,

för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.



Dagens outfit

Det är sommar och jag är hemma från skolan, det innebär att det under de kommande månaderna kommer komma dagens outfit i alla fall några gånger i veckan, ska försöka varje dag men det kommer det nog inte bli.


Tubtopp
- från gina tricot
Shorts - från cubus
Skor - från skopunkten


Haha

Anna min syster kom hit i fredags när jag hade kommit hem från Gamleby, i lördags spelade kubb i det fina vädret och hann även med att spela lite badminton. På kvällen spelade vi en massa olika sällskapsspel bland annat Barn geni där Anna fick en fråga av mig, samtalet gick såhär mellan oss:

Jag frågar henne: Vilket är Sveriges största däggdjur?
Anna svarar: Elefant.
Jag: Vilket är SVERIGES största däggdjur?
Anna: Det måste vara giraff.

(hon kom dock fram till Sveriges största däggdjur måste vara älgen, som var det rätta svaret)

BIG BROTHER 2011

Årets vinnare av Big Brother 2011 är SIMON DANIELSSON

En helt klar värdig vinnare enligt mig, jag är glad att det blev han som vann. Tack för ett underbart program, jag älskar Big Brother, och har varit fast i det sen dag 1!


Snart dags att sova

Dagen börjar gå mot sitt slut och det är dags att slå igen ögonen och sova..

Hejhej, klockan börjar närma sig 02 denna lördags natt, har haft en super bra dag tillsammans med syster. Vi har spelat kubb, badminton och spelat en massa spel. Trevligt trevligt.

Hon åkte hem för ca 1 timme sedan, så nu sitter jag här fick nyss ett sms av henne att hon hade kommit hem. Det betyder att jag kan nu sova. I morgon tänkte jag lägga mig i gräset och fotografera lite blommor och sådant. Det kommer alltså komma upp lite trädgårdsbilder i morgon (läs idag). Förresten kan jag informera er att bilen är nu tömd och grejerna står just nu i mitt rum huller om buller och även grejer utanför mitt rm även där huller om buller. Får ta tag i allt när jag vaknar. Så jag kan få lite ordning på mitt rum. Jag kan ju inte bo i ett bomb-nedslag, det går inte för sig.


gammal bild från skolan, dagen det var folkhögskolans dag på skolan


upp och ner, ner och upp

Ja det är precis vad jag gör just nu springer ner för trappen och upp för trappen igen. Jag håller nämligen på att lasta ur min bil med alla grejer och så. Det ar ett tag, men ja det är bara att fortsätta sen är det ju bara det att få plats med alla saker här på rummet ^^

Senare idag blir det att äta tacos och sen blir det kubbspelande :)
Puss

Back home

Hejhej!
Jag är tillbaka i mitt andra hem här i Ställdalen, som för tillfället är mitt enda hem. Då jag nu har lämnat Gamleby folkhögskola och internatet. Saknar det redan. Helt ärligt jag vill tillbaka, jag älskar platsen, skolan, vännerna ALLT.

Nu är det tillbaka till lilla Ställdalen, till hösten flyttar jag neråt igen denna gång byter vi östkusten mot västkusten mitt nya hem är på Västkusten det vill säga i Grebbestad. Där jag under 1 år ska gå Allmän linje - frilufsliv. Jag hoppas det blir lika bra som detta år har varit.

Nej nu ska jag forstätta packa upp alla 15665 väskor som jag har med mig hem, sedan umgås mer med min syster som kom hit i går kväll och stannar över dagen, hon är just nu nere och syr gardiner. Så jag passar på att plocka in i min garberob då och städar den lite. In med "nya" kläder och ut med de gamla i alla fall en del om jag inte har behövt dem på typ 1 år så tror jag inte heller att jag behöver ha de nu. Så ja blir även lite rensning. Skriver mera senare i kväll. Puss

Nu är rummet tomt

Nu är i princip allt ute ur rummet, och ligger ute i bilen redo att åka hemmåt mot Ställdalen!
Åker härifrån runt 16:30, så ja det är ju ett par timmar kvar...

Skolan börjar runt halv 11 tiden, så ja nu är det bara att vänta på att klockan ska gå lite snabbare!
Puss

Underbar dag

Haft en toppen dag, förrutom i natt när man vaknade vid typ 04 av att det åskade och spöregnade ute, då trodde jag att hela dagen var förstörd, men ack så fel jag hade. Det har varit en underbar dag med härligt väder, och säkert 16-17 grader nu på kvällen eller ja vid 21 tiden. Det kallar jag verkligen en fin sommarkväll.

Dagen började med utflykt med klassen till hänge sten, riktigt coolt faktiskt. Där var vi väl ungefär en timma det vill säga vi fikade sedan åkte tillbaka igen. Efter det tog vi det lungt, åt lite mat och åkte sedan till Ica och handlade efter det tog vi varsin paddel och kanot och paddlade i drygt två timmar. Paddlade bort till Hammarsbadet dit gick det bra, hem var MYCKET värre då var det motvind och jag menar verkligen motvind. Vi käpmade oss tillbaka till skolan dit vi även kom och kunde gå i land tog det lungt där, gick upp på mitt rum och fixade oss lite för att sedan ta bilen in till Västervik (sofia hämtade ett paket) efter det bar det vidare till Almvik och hem till O. Där vi har spenderat kvällen, med grillning, gräsklippningsåkning, promenad och safari ^^ Jag körde hans bil, jätte bra bil att köra för övrigt. Med automat och allt, Mercedes, lite större variant.

Men nu ska jag sova, imorgon väntas det packninig... Förresten så kommer Jon hit i morgon :)
Puss och god natt

RSS 2.0