Tisdag

Hej!
Tänkt va mycket jag hann idag. Ringa två samtal imorse, åka till andra lägenheten och hämta en sak som jag ska sälja. Blev en sväng upp till Grängesberg och handla och till Silverhöjden och vattna blommor och kolla brevlådan. Tillbaka hem så var hemma till ca 13 tiden. Vid 14 va jag ut och mötte en tjej och lämnade en sak som hon hade köpt av mig.

Tillbaka in och tog tag i städningen avbröt en timme och var inne hos mormor som bjöd på mat. Tillbaka igen och fortsätta städa och plocka. Avslutade med banan i ugn med choklad och ett glas vin ;)

Puss

3 timmar!

Hej hallå
Om lite mindre än 3 timmar ska jag vara hemma igen. Innan dess ska jag hinna åka till andra lägenheten och kolla postlådan och hämta lite grejer från källaren. Åka till Grängesberg och handla (eller behöver jag handla idag?) sen till Silverhöjden och vattna blommor och kolla postlådan!

Det är bara att åka då, men först blåsa håret!
Vi hörs senare.

Morgondagens planering

Hej!
Idag har jag sålt lite saker, varit ute med mormor och moster och plockat svamp. Mormor bjöd även på god mat och jordgubbar som vi åt efter skogsturen. Kantareller fick vi med oss hem också, så de är rensade och klara nu.

Imorgon blir det mycket att göra.
Först upp i tid så jag hinner ringa, sen ska jag till Silverhöjden och vattna blommor/kolla postlådan sen till affären i Grängesberg och handla (vägrar åka till Ica här) sen förbi andra lägenheten och kolla posten och hämta lite saker. Vara tillbaka här hemma vid 14:00 då jag ska sälja en sak till en tjej! Vid ca 16 tiden ska jag in till mormor då hon bjuder på mat. Kvällen måste jag spendera med att plocka undan saker här och vika tvätten som jag tvättade här om dagen!
Det vill säga fullt upp.

Puss och godnatt

Shopping från Sport Shopen

Hej!
Jag tänkte visa er vad jag handlade när vi var till Grebbestad över dagen.

Fleece onepiece fast min är grå/rosa
299:- (ordinarie pris 600:-)

 
(utan och med blixt)

Skor i converse modell äntligen ett par i låg modell. 
150:- (ordinarie pris 299:-)

Någonstans i Sverige - 23 till 27 augusti, minisemester

Ja som sagt lovade er bilder från veckan då jag, mamma och mormor var ute på husvagns semester.
Först måste bara säga JA det blev en husvagns semester iår det är så mysigt ligga på campingar kolla på folk upptäcka nya platser och ja bara ha det allmänt bra helt enkelt!

   

Vi var till Falköping och köpte ost och sedan upp till Mösseberg och gick på djurparken där som är gratis.
Vi var där för något år sedan också!

 
Stannade på en Ica affär för att handla där hade de JÄTTE stora chokladbollar. Efter det blev det lite shopping eller ja mer att kolla i affärerna i ett köpcentrum som heter Commerce som ligger i Skövde.

 
Nästa dag åkte vi vidare mot en ny camping och på vägen hittade vi ett mysigt sommarkafé som två killar hade vi tog varsin toast som vart typ de godaste jag någonsin har smakat.

  
Här är nere vid vattnet på Laxsjöns camping

  
Vi åkte till Grebbestad ♥ över dagen och åt på Hertigen och handlade på Sport Shopen, vad jag handlade ska ni få se, tar det i ett annat inlägg!

  
På kvällen spelade vi minigolf på campingens minigolfbana som tyvärr var under all kritik inte alls några bra banor menmen det var roligt i alla fall.

Så det var bilder från veckan tog även bilder med systemkameran när vi var till Grebbestad så de kommer jag lägga upp i ett eget inlägg samt också de jag sa några rader ovan att jag ska lägga in vad jag köpte i Grebbestad på Sport Shopen också!Bilder

heh hej
Lovar er att ikväll ellet senare i eftermiddag så kommer det bilder från vecka som vi var ute på husvagn ssemester Så kolla in senare för att kolla in alla bilder och lite text också såklart!

I bilen

Sitter i bilen med mamma och mormor. Husvagnen hänger på bak på dragkroken. Vi ska ut på lite husvagnssemester ett par dagar, vi åker mot Skövde! Vädret är ju inget att hurra för men de har lovat bättre som tur är. Uppdaterar meranär vi är framme bilder kommer också när detblivit några sådana.
puss

Tillbaka

Nu är det dags att ta tag i det hära med bloggningen en gång för alla!

Vad har hänt sen sist?
- Har haft Jon på besök här i Kopparberg i ca 18 dagar.
- Jag har blivit lite mera hightec då jag skaffat mig en smartphone en Samsung SII än så länge är jag väldit nöjd!
- Hunnit med ett besök på akuten, det visade sig att jag hade urinvägsinfektion.


Annars har jag och Jon besökt lite olika ställen, varit hemma och tagit det lungt och lite så!
kan bjuda er på lite bilder från min mobil har ju en mobil som tar bra bilder nu ;)


...

Återkommer snart om typ en vecka!
Har en massa inlägg på lager som kommer

Tiden står stilla...

Det känns så i alla fall när man bara sitter på en stol väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan slänga in en ny och medans den är inne åker jag till andra lägenheten (jag är i den gamla just nu) och får något i magen och hämtar datorn :) så att jag kan sysselsätta mig med någonting så länge tvätten är i tvättmaskinen och torktummlaren. Nej jag ska fortsätta att bara sitta på denna stol och hoppas tvätten snart är klar :) puss


RSS 2.0