Kopparbergsmarken

Hej hej
Jag är hemma i Kopparberg på marken, dock slut nu men har hållt på under hela helgen så nu är man lagom mör i kroppen efter att ha gått runt. Åker tillbaka till Gävle i morgon efter jag skjussat syrran till Falun. Puss

Torsdag, 24 september

Hej
Idag är det endast tre månader kvar till Julafton, lite längtar man faktiskt det är så mysigt med jul. Kan dock hoppas att det är lite mera snö än de var förra året. Inte bara på jul utan att vi får en riktig vinter. Så man får lite julkänslor. Men först vill jag ha en fin höst, man börjar se nu att träden börjar ändra färg, dock har Gävle idag bjudit på riktigt höstväder med regn och rusk. Vi hoppas på bättre väder imorgon.
 
På tal om imorgon så har jag först 6 timmars dramalektion sedan åker jag mot Kopparberg, så det är dags för den årliga Kopparbergsmarken. Därför hoppas jag på fint väder i helgen såg ut som de kunde bli det i alla fall inge regn. Det är bara hålla tummarna att det blir så. 
 
Nej nu ska jag gå och fortsätta packa så jag är klar med det så jag slipper göra det imorgon. Puss
 

Ny säng

Som jag har berättat tidigare så har vi köpt en ny säng och nu kommer före och efter bilder. Vi blev väldigt nöjda med det nya inköpet. Vi köpte nämligen sängramen begagnad när vi flyttade hit och nu ville vi gärna köpa en ny fräsch i en färg som passar vår andra inredning! Bilder kan ni se nedan, Puss
 
FÖRE
 
EFTER
 

Musik lektion

Hej!
Idag har vi vi haft musik hela dagen lång, musiklektion = huvudvärk haha! Vi kaosar sönder med alla instrument idag hade vi små stationer
- ena med trummor,
- en med metallföremål (skålar, bjällror, koklocka mm)
- en med träföremål (tonboxar, claves, kastanjetter mm)
- en med leksaksföremål som piper och gör olika ljud (hundleksaker, kattleksaker och lite så)
 
Haha blev ett himla oljud om jag ska vara ärligt men var lite roligt sen skulle vi illustrera olika årstider, samt sätta ihop ett musikstycke som vi skulle illustrera de andra att spela det vill säga vi skulle vara diregenter. 
 
Här ovan ser ni en liten bild på lite av vårt musikrum. Imorogn är det dags för musik igen en heldag sedan på torsdag är jag "ledig" det vill säga har ingen letkion men måste ändå plugga på en massa saker!
 
Puss
 

Hejhej

Då var det måndag igen, helgen gick väldigt fort. Vi köpte i allafall en ny säng i lördags tog ca 6 timmar att montera ner den nya, köpa en ny samt montera ihop den nya. Men nu är den på plats ska se om jag kan ta en bild imorogn när jag kommer hem från skolan. Är för mörkt att ta en bild nu. Annars så skulle vi ha haft drama i skolan idag en heldag dock dök inte läraren upp hon hade glömt att vi hade lektion så vi satt ca 1 timme och väntade utanför klassrummet sen fick vi en liten uppgift att göra. Så var hemma igen redan innan 12, var skönt då hann jag läsa lite också.
 
Imorgon är det dags för musiklektion likaså på onsdag. Det vill säga två heldagar nu i skolan, hoppas dem går fort. I helgen åker jag till Kopparberg och spenderar lite tid där är borta från fredag-måndag. De är ju den årliga Kopparbergsmarken. Så blir att springa runt där. Ska bli riktigt kul!
Nu är det dock dags för sängen. Puss

Äntligen fredag!

Hejhej
Äntligen fredag och helg!!!! Skönt med lite ledig, dock blir det en del plugg i helgen också men vi sak även göra lite roliga saker, som att köpa en ny säng imorgon. Men först på dagen blir det som sagt att plugga, sen framåt eftermiddagen tar vi pause och åker mot Ikea. Det som är bra att bo så nära ett köpcentrum är att man kan slå slag i saker på en gång det krävs inte så mycket planering. Där jag egentligen kommer ifrån ligger närmsta köpcentrum ca 1 timme ifrån vilket kräver mera planering i sina resor. Men i alla fall som jag skrev ska försöka ta före och efter bilder, men nu ska jag bara njuta av fredagkväll och inte tänka på plugget mer för idag. Puss

Slut som människa!

Hej
Dessa estetiska ämnen tar hårt på en när man har de hela dagarna. Har hunnit med två dagar musik och idag hade vi första drama lektionen och efter lektionen satt vi med en grupparbete så kom hem vid halv 6 idag :/ jag kan bara säga att jag orkar typ inte göra någonting när jag kommer hem längtar typ tills jag får sova.

Men snart helg, dock lär de pluggas en hel del då också men ska också hinna med lite roliga saker som att köpa en ny säng (ska försöka ta före och efterbilder så jag kan visa) annars så ska jag ta det lungt varvat med plugg.
Puss pch godnatt ♡

Måndag 14 september

Hej hallå!
Idag var det redovisning av kulturbesöket som jag skrev igår. Man gör det så mycket större än vad det egentligen är, så med andra ord så gick det bra! Imorgon har vi vår första musik lektion vet inte vad jag ska tycka om det, känns som jag är lite tondöv. Haha med det ska nog ordna upp sig! Så imorogn och onsdag har vi musik sedan på torsdag och fredag har vi drama.
 
Sen i helgen ska vi nog köpa en ny säng, en hög malm, vi har nu en låg malm men den börjar trilla ihop vi köpte den begagnad och vi har haft den i typ 1,5 år. Men nu dags för en dusch sedan är det sängen som kallar! Puss

Söndags ångest!

Hej
Åhh jag vill inte att det ska bli måndag, måndag innebär skola HELA veckan måndag-fredag alla dagar 9-15:30. Vet inte hur de ska gå, tror jag blev bortskämd förra terminen då vi hade max 2-3 lektioner i veckan och då endast förmiddag eller eftermiddag vilket blir 3 timmar. Haha ja, ja vi får se hur det går. Tror ju dock det kommer gå bra men känns jobbigt, vi har ju lite praktiska lektioner så då förhoppningsvis kommer dagen gå lite fortare. I morgon har vi redovisning på kulturbesökuppgiften vi har arbetat med i ca 2 veckor. Jag och en kompis var till Järnvägsmuseet och intervjuvade en person där, så jag imorgon som sagt dags för redovisning. Det blir nog bra det!
 
Veckan efter denna har jag också en monster vecka, är dock ledig torsdag annars kör jag 9-15:30 varje dag! Fredagen där den 25 åker jag till Kopparberg och spenderar helgen där då det är Kopparbergsmarken, sen åker jag tillbaka till Gävle på måndag den 28 och då har vi skrivarvecka det vill säga vi har inga lektioner utan då kan man vara hemma och skriva och läsa inför uppgifter. Aja nu dags för sängen, puss och godnatt!
 
 
Bjuder på en gammal bild på högskolans biblioteksbyggnad
 

Favoritlåten just nu!

Hej!
Det var länge sen jag la in ett youtube klipp, därför tänkte jag bjuda på ett nu. På en superbra låt som spelas varm i mina högtalare.
Lyssna och njut, Puss ♥
 
 

10 september

Hej!
Idag bjuder Gävle på en riktigt fin sen sommardag men blå himmel. Vilket är härligt längtar inte till höstdagarna så man får se till att njuta lite extra sådan här dagar,
Puss
 
 

Hej hej

Idag är det tisdag och jag har varit i skolan tillsammans med en klasskompis och vi har gjort klart en gruppuppgift där vi skulle göra ett kulturbesök. Den ska redovisas på måndag så fram tills dess blir det annat plugg, ska läsa en del i en bok inför ett kommande litteraturseminarium som vi kommer ha nästa vecka. Kommer vara i skolan varje dag nästa vecka måndag-fredag 9:00 till 15:30. Jag som är van från tidigare kurser att antingen ha förmiddags eller eftrmiddags lektion. Det kan bli spännande!
 
Igår var jag förresten och besiktade bilen, vilket gick bra. Nu får den gå ett år tills innan de är dags för en koll igen! Nu är det dags att dyka ner i kurslitteraturen så bjuder på en bild från igår när jag stod och väntade på att de skulle bli min tur.
Puss
 
 

RSS 2.0