Första advent!

 
När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

En månad kvar - 151124

Hejhej!
Idag är det den 24 november, detta innebär att det är endast en månad kvar till Julafton. Eller ja om en månad just nu vid denna tid är nästan julafton slut. Vi sitter nog vid tv:n nu och har plockat fram all julmat igen som vi gör varje år den är liksom så mycket godare på kvällen!
 
Åhh, va jag längtar till Julafton, men om dagarna går så här fort som dem har gjort hittils hinner vi nog knappt blinka innan julen står för vår dörr. Vi hoppas dock på att de blir ett vinterlandskap snart det vill säga jag vill ha snö!
 

Farsdag

Hej!
Idag är det farsdag, tyvärr lämnade min pappa denna jord för 4 år och 10 månader exakt idag faktiskt!
 
Helt sjukt att jag levt utan min pappa i snart 5 år var har tiden tagit vägen. Saknar dock han lika mycket då som nu jag har bara lärt mig att leva med en saknad efter honom. Vilket är otroligt jobbigt, det finns dagar som är bättre och sämre dagar där jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta tills alla tårar tar slut och de finns dagar då jag glädjs över den underbar tid jag fick tillsammans med min pappa.
 
Det finns inte ord på hur mycket jag saknar honom och hur mycket jag önskar att han fanns här nere på jorden, det finns inte ord på hur mycket jag skulle kunna göra för att få krama dig, eller bara få säga hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig!
 
Jag var och tände ett ljus på kyrkorården idag för dig, grattis på farsdag.
jag älskar dig
 1950-03-24 - 2010-01-08
 

Söndag - 151101

Hej, idag välkomnar vi november månad!
Det är söndag idag och efter att ha varit "ledig" det vill säga skrivvecka i nästa 2,5 vecka, känns de lite vemodigt att gå till skolan imorgon och ha lektion mellan 9:00-15:30! Men men jag hoppas dagen går fort sedan är jag ledig tisdag och onsdag för att ha lektion på torsdag igen sedan tar jag helg. Jag har alltså två lektioner denna vecka, skönt med liten mjukstart i alla fall.
 
Spelar just nu fribing på bingolotto.se. Efter det blir det att kolla ikapp Solsidan missade förra söndagens avsnitt samt dagens. Puss

RSS 2.0