22 november

Hej!
Vi lever i ett fortfarande i ett grönt landskap utanför fönsterna men hallå vart är snön? Det är snart 1 december och jag har inte ens sett första snön som brukar komma. När blir marken vit när blir landskapet till ett vinterland?
Det lär tyvärr dröja ett tag till!
 
Annars då sambon åkte till Stockholm över helgen och min mamma kommer hit i morgon och stannar tills söndag! Mycket roligt, så vi får se vad vi hittar på. Jag har i alla fall bestämt att vi ska äta tacos till middag.
Så ja ikväll blir det att ta det lugnt upp vid ca 9 tiden imorgon så kommer mamma runt 12 tiden :D
 
Puss
 

Farsdag, 10 november

Idag är det farsdag och jag har varit till minneslunden och tänt ett ljus för min älskade och saknade pappa <35 november 2013

Hej!
Det har hunnit blivit den 5 november, inte långt kvar på detta år. Har varit ett bra år har först haft ett underbart år i Åre med dess fjäll och natur sen en underbar sommar med jättebra jobb trivs att sitta i kassan på Ica. Sen nu jag och Mattias har flyttat ihop för ca 2 månader sedan helt underbart. Jag älskar livet!
 
Om något helt annat, är så sugen på att beställa en klänning från Nelly de har sänkt priset på 1000 varor och alla kostar 100:- Känner att jag är värd det, har ju faktiskt i fredags avslutat min första kurs på högskolan :) Hmm vi får se hur det blir :)
 
Puss

RSS 2.0