170227 - ny vecka

Hej
Nu är det måndag igen, veckorna går för fort kan man tycka...
idag om två veckor börjar praktiken, det ska bli roligt. Men innan des så är de två veckor med läsning och sedan en hemtentamen som ligger fredag-lördag. Hoppas verkligen jag blir klar på fredagen så att man har hela lördag och söndag att bara ta det lungt och ladda inför praktiken, de hade varit guldvärt. Så jag tänker jag sitter hellre lite längre tid på fredagen och kanske hinner bli klar än att sluta vid 15 och sen gå upp tidigt på lördag och fortsätta. Vi får se hur de går.
 
I alla fall denna vecka har vi en så kallad instuderingsvecka, så de blir att läsa en massa. Annars så i helgen ska vi åka till Stockholm för att M syster fyller 30 år så vi ska fira henne, hon skulle ha en tillställning på någon resturang tillsammans med hennes kompis som också fyller 30. Det vi ska fixa imorogn är därför en födelsedagspresent till henne, får se vad vi hittar på.
 
Förresten vem är det som har beställt en massa snö, här i Gävle har de snöat till och från hela dagen var värst på förmiddagen då vräkte det verkligen ner. Jag som trodde våren var på väg, ack så fel jag hade, vi får i stället se när denna snön försvinner och låter våren komma.
Puss
 

170223 - ÄNTLIGEN

Hejhej!
Äntligen säger jag nu, fyra veckor av hårda och jobbiga veckor med lektion i princip varje dag mellan 9-16 (jag vet att man jobbar längre) men när man går i högskola är det inte så vanligt det har i alla fall inte varit det under vår utbildning) det har gått i ett när en uppgift är klar har man börjat med nästa, denna vecka har vi haft fyra redovisningar, en föreläsning och en workshop. Men nuså, nästa vecka är det "ledigt" vi har instuderingsvecka och veckan därpå har vi en heldag sedan fredag-lördag har vi hemtentamen. 
 
En annan sak då de har blivit vitt igen vi har återigen ett vitt vinterlandskap, vad hände? Jag som trodde våren var på ingång? men icke...
 
Imorogn är det fredag och då ska vi åka och handla har tänkt att vi tar alla affärer vilket innebär citygross, rusta, Ica, lidl och willys. haha det är bra med valmöjligheter, eller hur?
Vi får se hur mycket vi får ihop. 
Puss
 

170211 - lördag kväll

Hej
I dag är det lördag, ledig dag. Vi har dock dammsugit och dammat, i morogn ska vi ta tag i vårt badrum och göra en ritktig storstädning. Vi ska försöka göra det lite mysigt, för nu är det inte alls det. Vi ska även tvätta har tvättid klockan 10:30. Sedan blir det nog en del plugg faktiskt för att jag ska hinna med allt som ska göras, men snart är kaosveckorna klara, för vecka 9 har vi en instuderingsvecka så då blir det lite lugnare ska läsa till hemtentan då som är den 10 mars (tror jag det var). Justja vi ska ju till Biltema en sväng också för att inhandla lite saker till badrummet. Det var lite så som det ligger till just nu, skriver nog ett inlägg under morgondagen också. 
 
- bilden togs under veckan när jag var i skolan -
 

Planering inför vecka 6

Hejhej! Vi kör en "planering inför kommande vecka" inför den kommande vecka också.
 
Måndag: Hem-studier så det blir att läsa en massa vet dock inte vad än, måste lägga upp en liten plan för det i morogn bitti hade jag tänkt. Annars så tror jag nog att vi behöer åka och handla lite inför veckan sedan ska vi även ta tag i vårt badrum och göra en riktigt storstädning där inne. 
Tisdag: Plugga hemma på förmiddagen sedan lektion i skolan mellan 13-15. Efter det blir det hem och plugga lite mera.
Onsdag: Grupparbete hela dagen från klockan 9-16. det vill säga helt slut när man kommer hem så man orkar inte göra något annat än att ligga i soffan... Vi ska ha en heldag med studiegruppen och göra två gruppuppgifter där man har blivit tilldelad ett eller flera kapitel sedan ska man sammanställa dessa och hitta på en lek utifrån detta. 
Torsdag: Lektion hela dagen mellan 9-16, finns inte så mycket mera att säga om det!
Fredag: Hem-studier återigen har jag en massa att läsa och även skriva ska försöka göra en av alla miljoner uppgifter vi har så en i alla fall blir klar. 
Lördag: Helt ledig från allt vad plugg heter. Vi har inga planer ännu vad vi ska hitta på men vi hoppar i alla fall på fint väder!
Söndag: Vår produktiva dag, det kan handla om att man har lite plugg att göra, städa lgh, göra matlådor, fixa tvätten eller andra nödvändiga saker. 

RSS 2.0