Vecka 40

Hej hallå!
Idag går vi in i 40 vilket innebär att det är 7(!!!) dagar kvar till beräknad dag för bebis. Känns som det var igår vi fick + på stickan. Snart är han här, denna graviditet har gått fort jag trodde den skulle kännas längre. Vilket är positivt men nu har vi kommit in i någon bubbla där vi bara väntar och väntar och väntar på att det ska sätta igång. Det är ju det som är man vet inte när det sker, det handlar om när bebis är redo ♥
 
 

Outfit

Dagarna går sakta framåt idag är det 16 dagar kvar till BF. Hur sjukt?
 
 

Fösta outfiten

Här är den första outfite som vi köpte till bebis, tiden har gått så fort känns som det var igår vi köpte dessa små kläder och snart har han dem på sig!
 
 

Bebis outfit

 
Ser ut som att det är jättestora kläder, men dessa är i storlek 56. 
 

Outfit

Hej!
Alltså bebis kläder måste ju vara det gulligaste som finns? Här kommer i alla fall dagens outfit.
 

Ny kategori - "Bebis"

Hej!
Nu börar det bli dags för bebis att snart kika ut, vi är ju beräknade den 4 oktober vilket är drygt en månad kvar. Helt otroligt! Oj vad vi längtar och oj vad spännande allt ska bli. Jag tänkte i alla fall att jag skulle starta en ny kategori här och hoppas på att blogglusten kommer tillbaka för detta är ju något jag verkligen vill kunna läsa senare. Tänkte att för att starta upp tänkte jag varje dag publicera ett inlägg med en bebis-outfit. Sen får vi se hur länge det blir beror ju på hur länge bebis är kvar i magen. Tycker i alla fall att det kan vara en rolig idé (sen när han är född kan jag ju ta en bild när han har samma outfit). 
 
Det är väl bara köra igång på en gång:
 

RSS 2.0