Planering för vecka 42

2010-10-18 @ 22:12:43
Måndag: Skola, mellan 8:50-14:00. Var uppe och åt frukost på morgonen, sedan två timmar matte B och sedan två timmar media. Slutade ju 14:00 gick hem satte mig vid datorn, gick till J och satt där och läste sedan kvällsmat och sedan till rummet för att läsa och sånt.
Tisdag: Lång dag idag, 8:50-16:15 dock har jag håltimme mellan 11:15-12:15, jag har i alla fall 2 timmar kemi på morgonen efter lunch har jag media i en timme sedan de två sista lektionerna så har jag svenska B. Efter skolan får vi se vad som händer.
Onsdag: Har bokat med läraren i matte så vid 8:50 ska jag träffa henne för lite frågor jag har då jag har prov på fredag. Annars har jag ingen lektion förren mellan 13:00- ca 16:15. På kvällen blir det att plugga och kolla igenom lite på matten.
Torsdag: Sovmorgon men går som vanligt upp och äter frukost så blir en lungn morgon börjar klockan 10:10 med svenska i två timmar, sedan lunch och efter det VO och sedan block de två sista timmarna. Slutar klockan 16:15. Åhh torsdagar är den tråkigaste dagen! På kvällen blir det lite pluggande.
Fredag: Sovmorgon, eller det har jag inte men ja. Jag börjar min första lektion klockan 10:10 då jag har kemi två timmar sedan lunch och efter lunchen så har jag 2 timmar Matte B, då jag bland annat har prov. Slutar den lektionen klockan 15:05 efter skolan blir det att göra i ordning sig för att åka in till Västervik där det blir tjejkväll tillsammans med So&Sa hemma hos So, vi ska sjunga Lips och ha det allmänt trevligt, ska bli riktigt roligt!
Lördag: Bara ta det lungt, slappa hela dagen? Som det ser ut just nu i alla fall.
Söndag: Söndagar = disneydags på morgonen klockan 9. Mer en så vet jag faktiskt inte vad som händer, så det visar sig!

Kommentarer på detta inlägg

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0