Nu ska jag berätta!

Hejhej!
Nu ska jag berätta hur det ligger till...

...jo, förra veckan från tisdagen till söndag samma vecka var jag och mamma ute med husvagnen. Första natten var vi i Säffle och resterande nätter i Grebbestad. Men på fredagen där hämtade jag och mamma nyckel till mitt rum då jag under ett år ska bo här för att läsa på folkhögskolan här. Fredag kväll kom P med min bil som jag hade packat innan jag och mamma åkte på tisdagen då mamma körde upp den på måndag kväll. Så packade in allt på mitt rum (på internatet) och åkte tillbaka till campingen så mellan fre-lör så sov jag inte här utan i husvagnen på lördagen packade jag upp lite och var i husvagnen på kvällen och grillade men åkte senare upp till skolan för att sova första natten. På söndagen åkte mamma och P hemmåt, och jag blev kvar här. Där jag fortfarande är ;)

Allt är toppen här, stor skillnad mot första dagarna i Gamleby som även det blev bra till slut, saknar den skolan sjukt mycket faktiskt, och människorna och lärarna. Underbara. Men vi hoppas på att detta år också blir toppen och det tror jag.

Det jag egentligen skulle berätta var om internet så säger det nu i lördags kopplade jag in min dator med nätverkskabel, har ni hört på maken skola utan trådlöst ;) I alla fall fungerade jätte bra fram till söndag kväll typ då det inte alls gick bra, tydligen överbelastat, bra jobbat! så blev utan därför jag inte har skriivt något här och så. Men nu när jag kom in här på mitt rum på kvällen så fungerade det, vi får se hur länge det håller, betalar endå 500:- för det då tycker man att det ska fungera!!

mer om skolan och lite sådant i morgon, nu måste jag sova. Frukost 7:50 imorgon!

Förresten har lagt till en ny kategori nu som heter "Grebbestad fhsk 11/12" där alla inlägg som jag skriver härifrån kommer hamna! Så ja detta blir alltså det första i den kategorin.

En annan sak, bilder från mini-semestern under förra veckan kommer upp i helgen. Då jag inte haft tillgång till internet har det blivit lite fördröjning med det, men som sagt det kommer!

Puss

Jag är off!!

Dock inte mitt fel utan skolans då internet krånglar.. Sjukt drygt man betalar ändå för det och då tycker jag att det ska funka. Så jag återkommer helt enkelt när internet funkar vet ju inte när kanske imorgon kanske om 1 vecka ingen aning. Skolan har i alla fall dragit i gång och jag trivs :) första övernattningen blir från fredag till lördag. I morgon är det lekar mellan klasserna och på kvällen räkfrossa. Återkommer inom kort, blir nog troligtvis ett par sms den närmsta tiden, tyvärr.. Puss


Första natten

Hejhej!
Nu blir det första natten på det nya rummet här i Grebbestad (höll på att skriva Gamleby), får hoppas man sover bra här! Det tror jag nog att jag ska göra!

Grebbestad - Dålig på att blogga

Hejhej!
Det här med bloggningen går inte alls toppen. Imorgon kväll kommer jag vara på mitt nya rum, så ska väll försöka blogga då i fall under de dagar vi har varit ute på semestern. Alla mina grejer står iallafall just nu på mitt rum, och väntar på att packas upp. Ska bli roligt att packa upp allt.

Just nu står allt i en enda kaos, men det fixar sig i morgon.
Puss

Grebbestad - nya skolan

Hej Hej!
Jag och mamma åkte idag från Säffle och vidare mot Grebbestad där vi just nu befinner oss. Som för övrigt är min bostadsort under 1 år framöver. Mycket fint här nere faktiskt. Jag och mamma var och kollade runt vid skolan lite idag när vi hade ställt upp husvagnen och fixat. Ser bra ut tycker jag allt! Så nu vill jag ha nyckeln så man får se vilket rum man får, hoppas ju att får ett "stort" när vi kikade in genom fönstrena så såg vi att vissa hade en liten hall och vissa hade inte. Jag hoppas jag får hall, och vissa hade mindre garderober än andra rum. Så vi hoppas på bra rum! om typ 2 dagar får jag veta..Måste bara säga att på Duse camping som vi sov på första natten träffade vi två väldigt trevliga människor som vi tillbringade kvällen med, men prat och skratt. Fick även en liten guidad tur på campingen inte alltid man får det!


Hej hej! Jag och mamma sitter i bilen med ...

Hej hej! Jag och mamma sitter i bilen med husvagnen bak på och är på väg till Säffle. Solen skiner men det byggs på med mera moln.. Skriver mer senare i kväll. Puss


Då drar vi!

Hejhej! Vidare mot nya äventyr, ny hinder och nya förväntningar, ny stad, nya vänner, ny skola allt nytt! Men först blir det lite husvagns semester innan vi kommer till Grebbestad, skriver mer senare under dagen då vi har internet med oss. PUSS

Sista natten

Hejhej!
I natt sover jag sista natten här hemma, för ett tag framöver då jag nu bostätter mig i Grebbestad under ca 1 år. Jag och mamma tar husvagnen neråt i morgon åker dock inte till Grebbestad då utan vet inte riktigt vart vi ska ^^ men deråt i alla fall mot Grebbestad hållet. På torsdag eller fredag åker vi till Grebbestad då kommer även min bil ner då P åker ner med den. Vi hämtar nycklarna på fredag (kom på att jag har packat ner det pappret där det står när man får hämta de, DRYGT! får skicka ett mejl till de) sen är det bara att packa in alla saker på rummet och få i ordning.

När jag är på plats i skolan och så och har börjat skolan, kommer det komma upp en ny kategori som heter "Grebbestad fhsk" till dess det vill säga nu under veckan kommer inläggen att hamna under kategorin "Mini-semester" (dock kan undantag ske!)

Nu dags att sova lär upp vid ca 8 imorgon för att hinna allt som vi ska innan vi åker.
Puss och godnatt

Från i fredags

När jag kom hem från tandläkaren i fredags passade jag på att ta med kameran ut, då det var dagg i gräset. Så blev ett par bilder som jag tänkte visa er nu (inte haft tid innan) då jag inte har varit hemma under helgen. Så ja bilderna är alltså sen i fredags.På väg hem..

Då var man på väg till Örebro igen. Tråkigt att åka från Sthlm nu blir det nog inte att åka dit på ett tag. Man börjar ju nästan tycka om Sthlm nästan då. Har haft en trevlig helg med kryssning :) bilder kommer ikväll eller i morgon. Puss


Hej hej!

Hej hej! Sitter just nu på Birka båten och tar en drink, äntligen har jag fått en p2! Som är väldigt god! Klockan 2 är det dags för lunch buffe innan det är dags att kliva av båten! Puss


Halvtimme!

En halv timme kvar hoppas det går fort för jag börjar ha tråkigt, eller börjar tråkigt har jag haft tråkigt hela tåg resan. Finns ju inte så jätte mycket att göra.. Puss


Haha!

Stort samtalsämne om Facebook mellan i kvinnor, intressant ;) Vad kan man se och vad kan man inte se?


Hej hej!

Sitter på tåget på väg mot Stockholm. Beräknad ankomst tid kl 15.00, inga förseningar hoppas vi på men det tror jag inte. Nu är vi ju på väg så :) en timme och typ 20 minuter kvar, vad ska man sysselsatta sig med? Mer update senare, puss


Dags att bege sig...

...om ungefär en halv timme kommer mormor hit och hämtar mig innan dess ska jag fixa håret och försöka få i ordning på håret. Och typ äta någonting, så bara att sätta igång, skriver ett sms-inlägg (då jag lämnar datorn hemma) när jag sitter på tåget.

Jag återkommer på söndag kväll, puss

Stress, stress och ännu mera stress

Allt bara snurrar i huvudet just nu om allt som ska göra hinnas med och allt!

Allt som skulle hinnas med idag har hunnits med. Sälja cd-ställen gick super de kom, det betalad, de tog de och de åkte.. Allt gjort på typ 5 minuter. Åkte in till Kopparberg vid halv 4 tiden ställde mig på konsum parkeringen och väntade på mamma, där gick S så pratade lite med henne.

Mamma kom vi åkte till guld-grejset och blev lite rikare! In på ica handla lite saker och vidare till Lådan där jag kom på att min bil då (då vi båda åkte i mammas och min bil stod fortfarande på konsumparkeringen) gick in en sväng på affären som jag nu inte minns namnet på med de säljer diskmaskiner, spisar, kylar mm. Så mamma beställde en diskmaskin. Åkte till konsum parkeringen släppte av mig jag tog min bil och vidare till lådan dit vi aldrig hann första gången.

Hem, packa släpkärran och åka in till Kopparberg igen med en släpkärra full av skräp så ja vi åkte såklart till tippen kom dit 18:15  och 18:40 var vi på väg därifrån, gick himla smidigt. Ett stort + är att de är väldigt trevliga och hjälpsamma där! Det gillar vi! Åkte med släpkärran tillbaka till dess ägare det vill säga S&J de bjöd på fika eller jag och Jonna åkte till Ica och handlade fick köra deras bil, jadå det gick bra. Mycket bra bil att köra :)

Kopplade av släpkärran och lämnade nyckeln åkte till Ställdalen och en sväng förbi K&M där det även där bjöds på fika medans vi kollade på Sommar med Ernst som va på tven. Kom väll hem vid ca 21:00. SÅ fram tills nu har jag sålt ett par grejer som mamma ska ge till sina nya ägare imorgon, sen har jag ju packat (ovanligt va?)

Nu är det dags att sova mamma ska väcka mig när hon åker imorogn det vill säga runt typ 06:00, klockan 8:10 ska jag vara vid tandläkaren och mellan 11:00-11:15 kommer mormor och hämtar mellan tandis och mormor ska jag packa lite och sådant! Mitt liv just nu är väldigt stressigt känner jag. Skönt med lite "semester" i huvudstaden i helgen. Och kryssning mellan fredag-lördag. Det gillas!

Oj vilket låååååångt och bildlöst inlägg detta blev, aja sådant är livet ibland. Idag fick det bli så.
Puss och sov gott

Förlåt

Nej det ska inte bli nya blocket det hära. Det är nämligen så att det har på FB startas en grupp där man kan sälja, köpa och byta saker. Och då det tar 100 år att ladda upp en bild där lägger jag upp det på bloggen och länkar till bloggen.

Så det kommer kanske komma upp ett och annat säljninginlägg här nu. Men kommer självklart att blogga om det jag bloggade om innan också. Det är bara så att denna vecka är det fullt upp så vet inte när jag återkommer. Tidigast på typ måndag.

Imorgon: PACKA och börja lasta bilen. Skriva ut ett papper, fixa till cd-ställen då det kommer en kille och köper de. Ta kort på lite grejer som ska säljas. Måste även ut och mäta studsmattan hur stor den är. In till Kopparberg för att värdera guld de kommer till Tingshuset imorgon, in på oscaria och fixa mammas skor (dock tillsammans med mamma). Åka till tippen med en släpkärra full med skräp. Hem och fortsätta packa + packa till Stockholm!

Fredag: Upp TIDIGT (ska be typ mamma vecka mig när hon åker till jobbet. Klockan 8:10 ska jag vara vid tandläkaren för att sätta dit mitt tandsmycke. Hem igen packa det sista för Stockholm, och packa ut saker jag ska ha till Grebbestad ut till bilen. Mormor kommer och hämtar mig mellan 11:00-11:15 för att hon är så snäll så hon ska skjutsa mig till Örebro där mitt tåg till Stockholm går ifrån, så klockan 12:56 (för att vara exakt) går mitt tåg. Framme i Sthlm klockan 15:00 så blir det att fixa sl-kortet och sedan åka direkt till Slussen och ta sig mot båtarna. Där vi får gå ombord, sedan blir det kryssning på typ 22 timmar eller va det är. Så tillbaka i Sthlm på lördag runt 16-tiden.

Lördag: Som sagt tillbaka i Sthlm vid 16-tiden. Då blir det väll att dra sig hemmåt till Jon för att sedan äta något och ta det lungt.

Söndag: Heldag i Sthlm, vad som händer återstår att se det enda jag vet att mitt tåg går hem klockan 19:00 är i Örebro klockan 21 då mamma är snäll och hämtar mig. Hem och sova!

SÄLJES: Leksaker

LEKSAKER SÄLJES


Docksäng, 50:- SÅLD
Lära-gå-vagn, 175:-
Trehjuling (tippen är trasig, då den ramlar ner), 150:- SÅLD
BRIO-tågbana (det som visas lite svagt ovanpå kartongen finns med), 75:- SÅLD
Lego (det som visas på bilden ingår), 75: SÅLD
Bord och stol, 50:- SÅLD
Papraplyvagn (ihop fällbar), 75:-
Dockvagn, 50:- SÅLD 

 


Plenering för vecka 33

Måndag: Denna dag har redan passerat, det vi gjorde var att bland annat åka och hämta husvagenen i Nitten, tvätta husvagnen och mammas bil. Sedan på kvällen var vi uppe på vinden ett tag och rensade.
Tisdag: Jag ska snart gå upp på vinden och sortera det sista, ta med mig en kartong ner och packa ner saker från mitt rum. Senare kommer J för att kolla på rören och ikväll kommer O och kollar på huset.
Onsdag: PACKA, PACKA, PACKA! Ska ringa till mormor också på förmiddagen. På fm/kvällen kanske jag ska vara med P&E. Packa båda bilarna med skräp som ska till tippen.
Torsdag: Packa det sista bör vara så gott som klar idag! När mamma slutar jobba åker jag in ill Kopparberg först ska vi sälja guld sedan till tippen. Sedan troligtvis vidare till Silverhöjden och såga ved.
Fredag: Måste gå upp vid typ 7, klockan 8:10 ska jag vara vid tandläkaren i Kopparberg för att sätta dit mitt tandsmycke. Hem igen packa min bil med saker som jag ska ha med mig till Grebbestad. Mormor hämtar mig sedan åker vi till Örebro där jag ska ta tåget som går 12:56 är framme i Stockholm klockan 15:00. Då blir det att åka till slussen för att sedan gå på båten då jag och Jon ska på kryssning.
Lördag: Kommer hem från kryssningen vid ca 16:00 tiden, hem sen vet jag inte vad vi ska göra ^^
Söndag: Hel dag i Sthlm vad vi ska hitta på återstår att se, mitt tåg går hem klockan 19:00. Mamma hämtar mig i Örebro vid 21-tiden..

Tävling


Jag är med och tävlar hos denna blogg, här hittar ni en länk direkt till tävlingen.. Där du har chans att vinna ett personligt namnhalsband från Xenobia Design.

Tävlingen avslutas 1 September klockan 20:00


Tävling


Jag tävlar hos Millah om ett silverarmband från Smyckesboxen.se

tävlingen avslutas den 19 augusti


Fototävling!


Jag har alltid velat vara vaken när solen går upp, denna bild är tagen när vi är ute på kräftfiske premiären efter tre timmars sömn i ett vindskydd utan liggunderlag vaknade jag klockan 5 på morgonen, och strax där efter ser jag solen gå upp.  Underbart fint och lite "läskig" känsla när man ser dimman på vattnet och det kommer bara mer och mer dimma ut från skogen. En morgon jag kommer minnas och inte bara för att det var kallt och ruggit utan denna fina soluppgång!

jag är med i en fototävling som anordnas av FOTOGRAFGRUPPEN, tävlingen avslutas 20 augusti!


Kvällen, natten och morgonen!

Dags att berätta va jag har varit ute på för äventyr ;)
Har sms bloggat ett par gånger under gårdagen, både på kvällen, natten och på morgonen. Så ni som följt med vet lite vad jag har gjort. Men lovade i något inlägg att jag skulle visa bilder och självklart ska jag göra det. Det kommer längre ned i detta inlägg.


På väg ut till platsen vi var tilldeladeSolnedgång ute på sjön när vi kollade kräftburarna och åkte runt och tittade runt sjön lite, sedan kom månen fram. Kvällen bjöd på fullmåne.


grillade fläskfilé och jag grillade marshmallow!


Soluppgång vid klockan 5:00 på morgonen efter att ha sovit 3 timmar under vindskyddet


Kräftor


Vid halv 7 ca på morgonen åkte vi ut igen och kollade burarna


Det var kräftpremiären det, mamma och Peter är fortfarande kvar och kommer hem tillbaka i morgon. Jag själv ska faktiskt fortsätta packa lite allt möjligt nu och tänkte även packa till Stockholm (dit jag ska om 6 dagar) men lättare att packa ner allt då då jag måste ha kläder dit så kan lika gärna packa det nu ^^

Klockan börjar närma sig halv 7.

Hej hej vi är ute i båten igen. Fredag morgon, jag åker hem idag senare här på förmiddagen. Sovit ungefär 3 timmar i natt. Om det var kallt? Ja som bara den, varför tog jag inte min nya sovsäck? Aja jag överlevde natten i alla fall. Skriver mer senare. Puss


God morgon från skogen!

Lite halv kallt, dimma över sjön. Annars så är det hyfsat fast klockan bara är cirkus 5 på morgonen gick och la oss vid ca 2 i natt. Så speciellt pigg är man väll kanske inte. Känner att det blir en tidig kväll, i kväll. Puss och på åter seende!


Ute till havs!

Typ i alla fall ;) Sitter ute i båten och kollar kräftburarna och ja visst finns det kräftor i de. Underbart väder stjärnklar himmel och fullmåne. Puss


Hej hej.

Sitter just nu på en stol mitt i skogen 2 meter till strandkanten. Det är kräftfiske som står på schemat. Blir att vara här under hela natten. Just nu ska vi grilla lite så vi där lite mat i magen. Har tagit ett par bilder som ni får se i morgon! Puss och kram


KÖRKORT

Hejhej!
Jag minns hur glad och lycklig jag var för ett år sedan, då jag på andra försöket klarade uppkörningen. Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv som när jag satte mig i bilen och körde iväg och fick åka tillbaka efter ca 30 minuter (man har 45 min körtid) då trodde jag att det var kört att han skulle säga "tyvärr du har inte klarat det" men icke som nicke han sa att jag var godkänd jag sken upp som en sol, I det ögonblicket var jag typ världens lyckligaste.

Så ja som sagt idag har jag haft det rosa kortet i ett år, om jag har haft nytta av det, har nog åkt hela mellan Sverige känns det som har varit överallt och ingenstand, vilken frihet det är. jag älskar det!


Dagens outfit


Linne - från h&m
Jeans - från gina tricot
Halsband - från glitter (tror jag)
Vita Converse skor - från inter sport
(NYA)


Effektiva Emma

Hejhej!
Jag gick upp vid ca halv 10 imorse klädde på mig och satte upp håret i en toffs och drog på lite mascara.Käkade frukost samtidigt som jag satt och zappa runt på tv:en. Upp och borsta tänderna. Bytte kläder igen (dagens outfit kommer senare) satte mig i bilen och åkte till Linde.

Kom till Linde ca 20 minuter senare, kommer inte ihåg va klockan var. Parkerade bilen och gick till arbetsförmedlingen/skatteverket tog en ö lapp där stod det 44 och på siffervisaren stod det 36. Jippi tänkte jag, men under hela tiden som jag satt där bytte de aldrig nummer utan kom ut en och frågade vart man skulle sa att jag skulle ha personbevis. En kille var före mig när han var klar var det min tur, tog bara några minuter sedan var jag ute med två till papper i handen. Gick till Synsam där min moster jobbar och pratade med henne. Efter ett tag gick jag tillbaka till bilen åkte mot Kopparberg in på KOpparhallen och postade breven för att sedan svänga förbi lådan där jag köpte deo och marshmellos (stavning?)

Det var min dag, men än är den inte slut. Ikväll/natt är det kräftfiske som gäller. Kommer upp ett par bilder under morgondagen. Puss

Gamla mobilbilder

Eftersom jag för ett tag sedan skulle lägga upp lite mobilbilder, men jag då inte hittade SD kortet som jag sätter i det lilla minnneskortet som man har i telefonen så blev det inga bilder. Men nu av en slump när jag tog fram min lilla kamera och laddaren så låg det ju där. Så därför tänkte jag visa er lite gamla mobil bilder (kan hända att jag lagt upp någon av dessa tidigare) men några nya finns det också!


En dag i mars när jag satt på tåget till Stockholm, skådade jag denna solnedgången i fönstret


Sarahs får, saknar det. Så söta :)


Bild 1: Utsikt vid Unos torn i Västervik.
Bild 2: Hlften av varje på Åhmans, västerviks special.


Bild 1: En dag när jag väntade på Swebus som skulle ta mig till Stockholm, väldigt fint väder.
Bild 2: I slutet av terminen var det Bal i Västervik som jag var på tillsammans med Sofia, träffade även Sarah och hennes familj där.Bild 1: I vänta på Sofia!
Bild 2: Utsikt från ett ställe där Sarah och hennes familj hade får.
Bild 3: Fåååååår!


Kanot tur i Gamleby viken tillsammans med Sofia och Sarah, på bilden syns campingplatsen i Gamleby.


Bild 1: På Pizza hut med Mamma.
Bild 2: I Ludvika och åt med Mamma.


Bild 1: På tåget från Stockholm till Örebro.
Bild 2: Utsikt från tåget.På väg till Nitten, molnet som sticker upp vid trädtopparna ser ut som en hund som sitter med ryggen.Övre raden
Bild 1: På väg in till P stuga, hej skogsväg!
Bild 2: På väg tillbaka ut från P stuga.

Nedre raden
Bild 1: Grillplatsen i Nitten.
Bild 2:
Utsikt i Nitten


Det var ett antal bilder från mobilen vissa har jag nog som sagt visat men några är nya.
Blev en bildbomb i detta inlägg!

Converse skor

Hej!
Jag köpte för ett par dagar sedan ett par vita Converse skor, då jag har velat haft det väldigt länge nu. Så nu köpte jag ett par, synd bara att det regnar hela tiden ute. Det regnar dock ganska så skapligt här men någon dag här framöver får jag inviga de.

 


(bild från google.se)


JAAAAA!!

Hejhej!
De ringde imorse från Expert (eller det heter inte så nu men ja ja) och sa att min dator hade kommit tillbaka! Riktigt skönt så från och med idag kommer det bli bättre uppdate, då jag har min stora dator sitter ju för tillfället som jag gjorde de senaste två veckorna på min lilla bärbara dator. Så ska bli väldigt skönt att få tillbaka den.

Jag lämnade ju in den då cd/dvd läsaren inte fungerade, så nu hoppas jag att den funkar igen, är lite irriterande att man inte kan ha något i som film eller spel. Men nu så ska det vara löst antar jag!

Mamma ska hämta den efter att hon har slutat jobba så ja får den vid 17 tiden ungefär! Nej nu ska jag skriva ut ett papper som jag redan skrivit ut 2 ggr tidigare så blir tredje gången gillt nu. Skrev fel på den första och den andra kryssade jag i fel ruta. Ska vi se om jag kan göra allt rätt denna gång ;) Efter det ska jag städa på mitt rum och dammsuga (ovanligt? nej inte direkt) Men är ju det att jag alldrig blir klar utan bara halvfärdig och till nästa dag är det lika stökigt igen, så blir aldrig fint. Så nu ska jag ta tag i det en gång för alla.

Puss och ha en fortsatt bra dag.

CDON-shopping

Hej!
Jag fick ett mejl här om dagen där det stod att jag skulle få 100:- i rabatt om jag handalde på cdon, detta fick jag då av Nelly.com då jag prenumererar på deras nyhetsbrev (tydligen är cdon ett dotter bolag till Nelly) och så klart gick jag på det och beställde hem lite saker, som ni finner nedan!

  
3 st DVD för 99:-


Vid köp över 200:- får man köpa en DUBBEL-DVD för 69:-


 
2 st DVD för 99:-


 
DVD+R, tomma dvd skivor för 69:-
Tomma Cd-fodral 19:-/st jag köpte 2 st

Jag bakar kakor!

Japp japp, idag bakar jag kakor så här på förmiddagen. Eller ja nu är det ju nästan eftermiddag.. Det som bakas är Chocolate chips cookies, vi hoppas att de blir bra.

När jag har bakat klart ska jag borsta tänderna och så och lägga in mina kläder i min garderob sedan ta kort på lite saker som ska läggas in på blocket ikväll.

Återkommer senare underdagen, Puss

Youtube 18

Tänk om man kunde göra detta!
duktig killegodnatt

Klockan är nu ca 04:40 och det är dags att sova. Efter en dag med bröllop och på kvällen var jag även chaufför lite kors och tvärs (efter festen, då jag hade sagt att jag inte skulle dricka så jag kunde ju skjutsa folket dit de skulle!) Gick suuuper, men nu så lockar sängen väldigt mycket just nu, så jag säger godnatt!

På bröllop!

Hej hej, jag befinner mig just nu på bröllop mellan claes och susanna. Ett jätte fint bröllop! Och ännu är kvällen ung, puss


En och en annan lek!

Hej hej!
Ligger just nu i sängen kom för ca 1 timme hem från K&M där vi var sammlade ett antal som ska på bröllopet imorgon! Det var trevligt grillade korv och drack saft. Det blev också en och en annan lek. Det börjart bli dags att sova men innan dess ska jag tömma alla 3 minneskort på bilder. Så att de är tomma tills imorgon då dagen med stort D är här!

Så ja vi lär gå upp vid runt 8 tiden så vi hinner göra oss klara. Får se om jag hinner skriva något inlägg innan vi åker iväg, ska föröska göra det annars blir det kanske ett inlägg när vi kommer hem (beroende på villken tid det blir)  men ett litet inlägg ska jag nog hinna med! Puss och kram

Lågt!

Jag ligger lågt med bloggandet! Jag har lite blogg torka, och sen är det toppen väder ute så man är ute hela dagen. Men jag återkommer snart. Kanske i morgon eller nästa dag. Men troligtvis i morgon sedan kommer det ett inlägg. Förresten bröllopet börjar närma sig med stormsteg. Dags att sova nu, i morgon har vi en massa saker på listan som ska göras. Puss och god natt :)


Jag har inte glömt.

Nej som sagt jag har inte glömt att jag skulle blogga, men vi åkte till Kopparberg när jag Jon hem från jobbet. Slutade runt halv 5. Vi åkte Im till Kopparberg för att äta på Zaras det cket en falafel tallrik för min del och mamma tog en kebabrulle. Var även in på sven larsson och beställd ett batteri. De skulle skicka ett från borlänge. Gött! Annars så var vi in en sväng hos S&J och sedan också en sväng till K&M där det även bjöds på fika. Så kom hem vid halv 10 tiden och då kollade jag på ett sar avsnitt av Full House. Nu är det dags att blunda. God natt :)


god morgon, godmorgon

Hejhej!
Jag klev ur sängen vid ca 9, sen dess har jag hunnit äta frukost och gjort i ordning mackor till jobbet. Tagit på mig kläder, och tagit fram en tröja till jobbet. Nu ska jag bara borsta tänderna sedan är jag redo att åka ska tanka i Ställdalen också sedan vidare mot kyrkan efter det jobb vid 11 och frammåt. Vet inte riktigt när jag kommer hem, men inte senare än 18 i alla fall. Så det återstår att se när jag bloggar, men ikväll blir det i alla fall.

Dags att borsta tänderna och gå ut mot bilen, hoppas ni får en bra dag. Puss

Sova

Det var sova jag skulle göra, så nu säger jag godnatt!


Dryyygt

Jag hade skrivit ett långt inlägg om dagen, men så försvann det! Det kallar jag min vanliga tur. Så nu får det bli ett kort inlägg, då det snart är dags för sängen!

jag blev väckt av telefonen som ringde klockan 9, J som ringde och undrade om jag kunde jobba. Så jag jobbar imorgon mellan 11 och ett par timmar framåt, sisodär framåt 16-17 tiden.

Efter det kollade jag på ett par avsnitt av Full house för att sedan gå ner och äta frukost. Gjorde mig i ordning och åkte sedan till Nitten jag åkte in till stugan men ingen där (jag trodde de sov men de var ute i skogen och plockade svamp) så jag åkte istället till Nitten där vi har husvagnen drygt kanske 1 km från stugan så åkte dit där var M, K, S och R. Så det blev fika och sedan ett dopp i det blå, även kallat sjön. Där det var drygt 24 grader varmt där vattnet gick till midjan ungefär på oss och inne vid land var det ungefär 25,5 grader. Efter det åkte jag in till stugan igen där mamma och P hade kommit tillbaka. Men P var inte långvarande han åkte strax efter jag hade kommit han skulle till jobbet en sväng så det blev bara jag och mamam så vi gick in och ringde till Su för hon hade ringt och sökt mig, det är angående imorgon de skulle till kyrkan så jag ska också dit ska möta de vid halv 11 tiden. Kolla lite ljus och lite sådant inför lördagen!

Efter det så satte vi oss på altanen, tog varsin kall korv och satt och pratade men efter ett tag började jag frysa så jag hade fuyktiga badkläder så åkte hemmåt runt 15:45 och var hemma strax efter 16-tiden. Då blev det att värma mat och kolla lite på tv samtidigt som jag skrev ut lite papper. Efter det gick jag upp på vinden och slängde lite saker, flyttade och så. Sedan tog jag det lite lungt innan jag började städa rummet lite och packa hann jag också med att göra.

Nu är det dags för sängen, ska upp vid ca 9:00 imorgon! Haha oj då det blev ett ganska så långt inlägg i alla fall jag som bara skulle skriva ett par meningar. Det var också tänkt att jag skulle visa er lite mobil bilder jag har tagit under dagen men hittar inte grejen så jag får över de till datorn.. Kankse ni får se de någon dag här framöver om jag nu hittar det som jag måste ha. Puss och godnatt!

Dag 12 - En låt du vill ha på din begravning

Dag 12
En låt som jag vill ha på min begravning, denna under här tycker jag är väldigt fin. men sedan tycker jag även bridge over trouble water och tears in heaven. Det finns många även på denna kategori.Dag 1 - Din favorit låt - just nu
Dag 2 - Din hatlåt
Dag 3 - En låt som gör dig glad
Dag 4 - En låt som gör dig ledsen
Dag 5 - En låt som du kan hela texten till
Dag 6 - En låt som du just börjat lyssna på
Dag 7 - En låt som ingen tror att du skulle älska
Dag 8 - En låt som du brukade älska med nu hatar
Dag 9 - En låt som du ofta hör på radio
Dag 10 - En låt du lyssnar på när du är ledsen
Dag 11 - En låt du vill ha på ditt bröllop
Dag 12 - En låt du vill ha på din begravning
Dag 13 - En låt som får dig att skratta
Dag 14 - En låt som du skulle vilja kunna spela på instrument

Fråga och svar

Fråga: Vem gifter sig? :)

Svar: Jag fick en ovanstående fråga i dag av en anonym, som jag tänkte svara på. Jag skrev ju på planeringen för denna vecka att jag ska på bröllop på lördag. De som gifter sig är kompisar till familjen deras ena dotter som gifter sig. Jag har kännt de sedan jag föddes, så ja nära vänner till familjen. Angående fotografering så frågade de om jag ville fotografera lite i kyrkan och efteråt på festen. Självklart ställer jag upp! Så ja det är så det ser ut..


Planering för vecka 31

Måndag: Det har varit underbart väder ute idag, med drygt 30 grader varmt i solen! Så därför har jag tillbringat dagen utomhus i solstolen! Så ja nu är jag röd och vi hoppas på att det blir brunt imorgon ;)
Tisdag: Troligen upp till Nitten en sväng om det är fint väder, blir att bada.
Onsdag: Tror det ska bli fint väder idag också så det blir att tillbringa dagen i solstolen ;) Alltså bara ta det lungt.
Torsdag: Vet inte vad som händer. Innan jobbet ska jag till kyrkan med S&C för att kolla lite ljus och annat inför lördag. Seda börjar jag jobba klockan 11 och kör ett par timmar frammåt.
Fredag: Dagen för bröllopet, vi får gäster som ska vara toastmaster på bröllopet som ska sova hos oss.
Lördag: Bröllop, ska bli jätte roligt. Jag ska även fotografera.
Söndag: Ta det lungt och hoppas på fint väder :)

UNDERBART

Vädret är på topp, +30 i solen. Kan det bli bättre? har tillbringat större delen av dagen i solstolen, dit jag ska gå snart igen. Innan det kanske komer moln, fast just nu är det klar blå himmel! Jag älskar sådana här dagar, har faktiskt varit fint väder ett par dagar här. Det gillas, är sommaren på väg? För juli har mest bjudit på regninga och fuktiga dagar. Men som sagt vi är nu inne i augusti..

Uppdaterar mera ikväll, ut och njut i solen nu. Puss

RSS 2.0