Älskade pappa ♥

Idag skulle min fina pappa ha fyllt 64 år
så idag har jag och älskling firat med varsin muffins och tänt ljus på kyrkogården
 
Jag saknar dig så fruktansvärt mycket och älskar dig nu och för alltid
du finns alltid i mitt hjärta och du finns med mig varje sekund.
Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och jag tänker varje dag på hur de skulle vara om du var här tillsammans med mig. Du är saknar min underbara pappa. ♥
 

Onsdag

Hej
Idag har vi varit utan varmvatten och värmen från 7-16. Dock var det ju ingen fara ;)
 
Annars så har dagen rullat på, bara tagit det lungt. Utanför har det snöat i princip hela dagen så nu är det ett vinterandskap utanför oss igen. Men imorgon ska de bli regn och hela nästa vecka ska de bli strålande sol och ca 8-9 plus grader. Då hoppas jag att våren kommer tillbaka!
 
Imorgon klockan 10:00 så kommer vår hemtenta läggas upp, fram tills nu har vi gjort gruppdisskusionsuppgifter så imorgon får vi hemtenta ska vara inlämnad tills 28 januari!
 
Puss

18 november - tisdag

Hej!
Det har blivit slutet av mars nu också, veckorna går fort. Men i alla fall livet rullar på med studier dock så är denna kurs som jag läser just nu snart slut och då börjar jag en ny. Det är även snart dags för mig att göra högskoleprovet och inte nog med det så är det dags att söka till höstterminen. Mycket att göra!
 
I helgen åker jag och Mattias till Kopparberg/Silverhöjden och spenderar helgen där, ska bli riktigt roligt. Längtar så mycket. SÅ vi får se vad vi hittar på, tror vi ska ut till Nitten och grilla lite korv kanske om vädret tillåter.
 
Här i Gävle har det ju kommit snö igen, så nu är det vitt utanför vårt fönster igen. Dock så försvinner det nog snart, fast än så ligger det på marken. Var in och kollade på ljusnarsbergs hemsida där de har en webbkamera och var in och kollade i Kopparberg men ingen snö där så det är ju skönt!
 
Så de var lite uppdate, nu är det snart dags för sängen.
Puss

Pizzabullar

Hej!
Nu under kvällen så har jag bakat pizzabullar med skinka och ost i. De kommer bland annat att avnjutas under morgondagens lunch. Supergott!
 
 

6 mars

Hej!
Idag har jag och älskling varit och spelat biljard på Rack´n´roll. Var riktigt roligt, tog varsin coca-cola och varma chips. Sen kikade vi lite i affärerna på 9:an (som är en galleria här i Gävle)
 
Efter det åkte vi hem och tog det lungt och snart blir det sängen. Redan fredag imorgon dagarna och veckorna går så fort. Men ihelgen händer det roliga saker jag och älskling ska åka ner till Uppsala för att träffa två kompisar som vi lärde känna på Hållands folkhögskola. Ska bli riktigt roligt ett tag sen vi träffades de var hit för  några månader sedan. Så nu är det vi som ska ner till dem :)
 
Puss
 
bild från idag
 
 
 
 
 
 
 

Blodprov

Hej!
I dag var jag till HC, för de första varför heter det hälsocentral här gjorde det uppe i Åre också men i Kopparberg och där omkring heter det hälsocentral. Värt att tänka på. I alla fall så tog jag blodprov i armvecket. Är så otroligt rädd för nålar och allt va det innebär, svimmar så lätt. DOck inte idag, eller ja inte efteråt när jag hade kommit hem och fick slänga mig ner på golvet ;) Menmen innan det när de tog det oc vägen hem så kom ju inte på en gång. Så de var skönt, 5-6 flaskor tog de. Jag är nöjd!
Och bara för att tycka synd om mig lite mera så har jag såklart en bild hur min arm såg ut efter ett några timmar ;)
Plåstret man fick var en mardröm satt som sten!
 
 
 

1 mars

Hej!
Är mars en vår månad eller är det april som räknas som officiella vårmånaden?
 
Jag och min fina pojkvän firar i alla fall 1,5 år idag som jag skrev igår. Annars ska vi snart kolla på film och äta lite chokladmousse. Men innan dess ska jag försöka lägga över allt från den gamla externa hårdisken till den nya.
Förresten bloggen har fått nytt utseende igen, nu tror jag dock att jag är nöjd. För tillfället i alla fall, blev lite vårkänsla på den tänkte det är ju snart som sagt vår.
 
Puss
 
 

RSS 2.0