Hejhej

Dumt av mig att jag inte har bloggat, i alla fall jag har kommit hem till Kopparberg (eller ja de gjorde jag för typ en vecka sedan) och jag stannar i två veckor till. Nu på måndag börjar min praktik som jag ska ha i två veckor, sa ju vara på dagis här i Kopparberg, ska bli riktigt kul faktiskt. Sen jag kom hem har vi mest tagit det lungt, igå var jag, mamma och Peter till stugan och sov över tills idag. Åkt skoter och lite så, super fint väder hade vi igår och hyffsat bra idag. Mycket roligt. Imorgon blir det en heldag i Örebro. Först ljusparty hos moster, ska bli kul att träffa alla. Sen blir det att åka till Marieberg och det för att sedan åka hemmåt.
 
Ja, på söndag blir det nog att ta det lungt, försöka skriva ihop ett litet personligt brev så att man innan februari (har jag tänkt mig) kunna skicka ut lite förösk på napp till sommarjobb!
 
Puss

Valentines day

Hej hej idag är det ju den där dagen på året man ska uppvakta sin pojkvän/flickvän, vänner och familjen eller varför inte sitt husdjur. Idag är det den dagen då det är hjärtan överallt (vi fick hjärtformade plättar till lunch, var bara tvungen att berätta det) alla är sådär lite extra glada eller vad man ska säga. En väldigt mysigt dag!

Jag har tyvärr inte spenderat denna dag med världens bästa pojkvän, men jag kommer få träffa honom i morgon :) Super glad för det <3

Nu är det dags att sova om jag ska komma upp till frukosten i morgon sedan ha matte i ett par timmar för att sedan avsluta dessa 6 veckor med matte genom att fika lite extra mycket imorgon efter lunch (vi nämligen haft fika varje fredag, som olika personer har bakat) väldigt mysigt!

säger godnatt med en söt liten bildMår inge bra

Har i princip legat i sängen sedan jag gick och ja mig i går och ja jag ligger fortfarande där. Tänkte sova och hoppas på att jag känner mig bättre i morgon. För i så fall ska jag åka till Undersåker och ta min bild till mitt onsdags projekt sedan försöka jobba lite matte och även kanske packa lite i alla fall ta ut mina skidor till bilen.

godnatt

Helt slut...

Idag har vi suttit i klassrummet från 8.40 till 16.15. Pratat om massa blandade saker mest om turen vi ska göra vecka 12. Tror den kan bli bra :)

Nu är jag så trött så ska ta och sova, skönt att få sova ett många timmar :) sen också komma upp till frukosten. Vi åker ju till Östersund i morgon så avgång härifrån 8:30 tillbaka någongång på eftermiddagen. Blir att ta det lugnt då och lediga på onsdag :)

puss och godnatt!

Planering inför vecka 7

Detta var ett tag sedan, bara sisodär ett år sen! Dags att ta tag i detta igen.
 
Måndag: Skola, börjar vid 8:40 och slutar någongång på eftermiddagen. Troligtvis kommer det en person vid namn Alf hit och pratar om typ rådjur (tror jag det var) annars vet jag inte vad dagen bjuder på.
Tisdag: Östersund med klassen, bland annat till vinterstaden, vinterparken eller något sådant heter det. Så blir heldag där!
Onsdag: Lediga! Får se vad jag hittar på, blir nog troligtvis att packa och lite så.
Torsdag: Matte, mellan ca 8:40-14:00 något sådant. Packa!
Fredag: Sista matte lektionen, blir att jobba matte och fika! Packa det sista och ställa in det mesta i bilen så att jag bara kan åka på lördag.
Lördag: Lämnar Jämtland runt 9:30-10:00 för att sitta i en bil i 8 timmar och åka ner till Kopparberg igen och spendera 3 veckor på hemmaplan. Ska bli underbart. Känns som man nyss kom tillbaka till Jämtland efter jullovet men nu är det dags att åka hem igen. Ska bli kul och träffa alla!
Söndag: Inget planerat ännu vad jag vet!

Hoppsan!

 
Fick ett mail där de stog att Nelly sänker priset på 100 klänningar fram till måndag och de kommer att kosta 100:- styck. De vet hur man lockar köpare sagt och gjort jag beställde mig en fin klänning som egentligen skulle ha kostat 349:-
 
Det vill säga att jag sparade ju faktiskt 249:- på det köpte, kände att jag var värd det. Ett avbrott till alla dessa friluftskläder/prylar. Sen ryktas det om en vårfest här och då vill man ju ha en fin klänning sedan skolavslutning i maj. Taaadaaa då har jag en klänning redan fixad! Bra av mig. Sen är ju alltid paket roligt att få.
Klänningen jag beställde ser ut som den på bilden nedan!
 

Klättermusen!

Jag är supernöjd, igår köpte jag mig en Klättermusen jacka för 1000:- dvs väldigt billigt. Dessa kostar vanligtvis ca 2700:- Den jag köpte ser oanvänd ut, så ja vilket klipp. Jag köpte den på mountain recycle inne i Åre!

Sammanfattning av 2012, oktober – december

Del 4 av 4 på min sammanfattning av detta år!
 

Oktober

Månaden började med att vi sov 5 styckna i ett 3-mannatält vid svartstrand. Blev otroligt varm!

Man gick ofta runt med träningsvärk och det blev en del i vardagen, hade varit konsitgt om man vaknade upp utan träningsvärk.

Hösten började passera och träden släppte sina löv.
 

13 oktober kom de första snöflingorna, dock inget som la sig på marken men i alla fall det snöade!


Vi var på fårrusning genom Undersåker och trampade i en massa bajs!

En dag i slutet av oktober var vi på tur och sov i militärtält på morgonen när vi vaknade blåste det 16m/s jag vaknade av att jag fick en pinne i huvudet och utanför blåste det och snöade..

Åkte hem till Kopparberg för att tillbringa mitt höstlov på hemmaplan, väderväxling lämnade Jämtland där de var snö och kom hem till strålande sol och bar mark.

 

November

Var på min första halloween fest som de hade ordnat i skolan och ja vart ska jag börja. För de första de var min första och min allra sista halloween fest jag gick på. Så sjukt läskigt var ju rädd för allt, ninjor som smyger sig upp bakom ryggen eller varför inte bara en kartong med en människa i. Eller spökvandringen ska vi inte prata var så rädd så jag grät.

Vi var till Vålådalen och deltog i Fjällräven seminariumet. Gratis godis och frukt är aldrig fel, sedan fick vi ju fika också! Dock vart man väldigt trött på en massa diagram och kartan på Sverige, Finland och Norge som visades på var och varannan powerpoint sida.

Jag och älskling var ju på bio i Östersund och kollade på sista delen i Twilight-serien. Super mysigt!

Blev ett litet vinterland i Jämtland då snön äntligen la sig på marken och förvandlade ett grönt Jämtland till ett vitt Jämtland.

 

December

Vi fick uppleva det magiska datumet 12/12-12 klockan 12:12.

Var ute på en liten dagstur med turskidorna, där vi kom upp till superfin utsikt!

Blev dåligt med uppdate i december månad så ja detta var allt som var intressant.


Dåligt med inlägg

Hej hej! Dåligt med inlägg på senaste dagarna kan ju inte skylla på att det har varit mycket att göra. Kan nog inte skylla på något, men tänkte skriva ett imorgon redan kommer sista delen av min sammanfattning av år 2012 som jag lovade skulle komma i början av januari ;) så ja den kommer i morgon bland annat.

nu är det dags för sängen klockan börjar närma sig 01 så ja nu får man gå och lägga sig :)

RSS 2.0