Tända ljus - 151030

Hej!
Idag är dagen då vi tänder ljus för de vi älskar och som vi saknar. Som lämnade denna jord för tidigt. Som rycktes ifrån oss och som man skulle göra vad som helst för att få tillbaka. Bara för att kunna säga det där man vill säga och kunna krama personen och berätta hur mycket personen betyder för dig!
 
Idag tänder jag ett ljus för min älskade pappa, morfar och Anders! ♥
Ni är otroligt saknade, jag hoppas ni ser oss från himlen och ler mot oss.
 
Jag glömmer er aldrig, ni kommer alltid finnas
i mitt hjärta där ni har en speciell plats.
 

Hej - 151027

Hej där ute i stugorna!
Idag har bilen fått på sig vinterskorna. Tog cirka en kvart för han att byta däcken, förra året höll jag och älsking på sisodär 5-6 timmar och då hade vi bytt 1(!!!) däck. Detta på grund av att hjulen lossnade inte fast vi körde med uppskruvade bultar. Vi var något frustrerade, så vill bara tillägga att det var inte vi som var dåliga utan bilen som inte var sammarbetsvillig! Därför resulterade de i att vi någon dag körde runt med ett sommar däck och tre vinterdäck varav ett däck med en bult mindre!! För att sedan lämna in den på samma ställe som vi var till idag där han fick byta resterande däck.
 
Vilket äventyr men som sagt detta år tog vi den skra vägen och lämnade in den på en gång. Vilket är betydligt smidigare och enklare! Därför tackar vi Sätra bilvård för ett snabbt jobb som kostade 150:- så värt pengarna så ni anar inte!
Puss
 
 

2 månader kvar!

Hejhej!
Om två månader är det julafton, helt sjukt va tiden går fort frammåt. Snart är det då även ett nytt år då är det dags för 2016 (när man typ nyss har lärt sig att skriva 2015, haha). Jag hoppas årets julafton ger oss lite mer julkänsla och mera snö, förra året vaknade vi till ett grönt landskap på julafton eller var ytterst lite snö på marken men tror om jag inte minns helt fel att det regnade bort på dagen. Vilket resulterade i ett grönt landskap. Så i år hoppas vi som sagt på en vit jul! Puss

Mackmyra bruk - 151217

Hej!
Idag har jag och Mattias varit till Mackmyra bruk och tagit oss en höstpromenad runt där, otroligt fint. Sedan gör ju inte hösten de sämre, blir så fina färger i träden. Älskar hösten! Jag hade självklart kameran med mig vilket resulterade i ett antal höstbilder som jag tänkte visa för er.
 
 
Jag hoppas ni också har haft en bra lördag och att ni för en fortsatt trevlig lördagskväll, puss
 

Hej - 151015

För det första vilken träningsverk jag har efter att ha haft rörelse i två dagar i sträck! Helt sjukt...
 
Från och med måndag börjar 2 skrivarveckor så då är det en del skrivuppgifter som ska göras. Samt ett seminarium i grupp som vi redan på måndag ska fixa. Sen ska jag försöka komma på en lek som inte redan finns till rörelseredovisninge. Man får ta delar från andra lekar och sätta ihop till en ny lek så vi får se vad jag hittar på!
 
Idag har jag tvättat och sedan har vi mest tagit det lungt. Imorgon är det fredag IGEN vart tar veckorna vägen? På lördag ska jag och älskling först åka ut till Mackmyra och ta lite höstbilder och promenera runt sedan på kvällen ska vi nog åka till O´learys och äta sen blir det nog något avsnitt av Blacklist som vi har börjat titta på. 
 
Bjuder på lite höstbilder från de senaste dagarna, tagna med mobilkameran.
 
 
 
 
 

Dagens lista - tisdag

Hej!
Kollade runt lite på bloggen och kategorier och hittade då dagens lista som jag använde flitigt tidigare. Tänkte att jag slänger upp en idag också.
 
Dagens låt: Hmm, faktiskt ingen speciell.
Dagens dusch: Om ungefär en kvart ska jag gå inte och ta mig en dusch.
Dagens frisyr: Uppsatt, i och med dagens rörelselektion.
Dagens smink: Mascara.
Dagens kläder: Träningskläder, på grund av dagens lektion.
Dagens händelse: Att hoppa dubbelhopprep, minnen ♥
Dagens planer: Dagen är snart slut, men resten av timmarna som är kvar på dagen ska jag koka makaroner till matlådor samt duscha.
Dagens vill ha: Lite energi, haha sjukt trött efter dagens lektion.
Dagens saknad: Pappa, ♥
Dagens tråkigaste: Inget.
Dagens måste: Inget.
Dagens dricka: Vatten.
Dagens köp: Inget.
Dagens mat: Kebabsallad!
Dagens mående: Bara dock ont i min rygg!

Ny vecka, nya ämnen

Hejhej!
Imorgon är det måndag igen, vilket innebär en ny skolvecka. Men eftersom jag är klar med drama och musik delen börjar jag istället med bild och rörelse. Kommande vecka kommer jag ha bild på måndag samt rörelse tisdag och onsdag. Efter onsdag är jag "ledig" torsdag och fredag + två veckor efter det. Med "ledig" menar jag alltså skrivvecka. Nya uppgifter.
 
Men först ska jag njuta av de sista timmarna denna söndag innan jag börjar tänka på nästa vecka! Puss

Onsdag

Då bockar vi av musikdelen på att göra listan! Det vill säga hade min sista musiklektion idag, vi hade redovisningar vilket gick hyffsat bra! Nu resten av veckan har vi drama både torsdag och fredag sedan är vi klara med den delen också. Så nästa vecka börjar vi med bild och rörelse!

Har sådan jobbig huvudvärk... som inte vill släppa! Har haft de efter varje musik och drama pass. Inte alls roligt så nu får klockan gärna gå lite fortare så jag kan gå och sova! 
Bjuder på en höstbild som är tagen vid skolan. Puss

Dagens inköp!

Hejhej!
Jag tänkte visa er dagens/gårdagens inköp från Valbo köpcentrum. Köpte det som ni ser nedan på bilderna samt även en tröja och en mascara från H&M men hittade inga bilder på dem.
 
3 par trosor för 149:- från Gina tricot
 
Tröja 129:- och leggings 99:- från Gina tricot
 
    
Höst/Vinter jacka, erbjudande pris 157:- (ord pris 400:-) från Lager 157
 
 
Färgpennor 199:- och målarbok 89:- från Panduro

Hejhej

Hejsan!
Jag och Mattias var till Valbo köpcentrum idag, så köpte en tjöja men den var för stor så ska åka in imorgon och byta den. Då blir det nog lite mer shopping också! Visar inköpen i morgon eller på söndag! Puss

Plugg, plugg...

...och lite mer plugg det är vad mina dagar består av nu. Vi har skrivarvecka och har två inlämningsuppgifter som ska vara klara den 11 oktober. Har dock lektioner i princip hela nästa vecka så vill få så mycket gjort nu som det går och är möjligt. Så ja jag ville bara säga ett litet hej nu ska jag återgå till pluggdjungeln med böckerna nedan. Puss
 
 

RSS 2.0