181130 - sista november

Hej!
Idag är det sista november vilket innebär att vi går in i december månad imorgon, hur otroligt är inte detta. Det är enbart en månad kvar på 2018, vart har detta år tagit vägen? Jag har snart jobbat ett år på förskolan. Det är helt otroligt.
 
Jag har i alla fall jobbat idag, började 6:15 och slutade 13, vilket var väldigt skönt. Så jag har också fått mycket gjort här hemma. 
 
jag är redo för nedräkningen till julafton, imorogn för jag öppna första. I helgen förresten blir det att julpynta så det kommer säkert någon bild från det, det är ju faktiskt första advent på söndag, hur sjukt?
Ja, ja tror jag ska sova om ett tag kanske ska börja kolla på någon film på Netflix.
 
Nedräkningen till Julafton kan börja, jag är redo!
 

181129 - Torsdag

Hej!
Idag var det inte en vanlig jobbdag, jag har typ varit i barngrupp ca 1 h idag...
 
Förklaring till detta kommer nu. Jo jag har faktiskt varit iväg på medarbetarintroduktion för nyanställda inom Gävle kommun. Detta höll på mellan 8:15: ca 13:00. Vi höll till i Stadshuset i en sal som heter Spegelsalen, otroligt fint faktiskt!
(bild från google.se)
 
Sen gick jag till sjukhuset från stan där jag parkerat så var på förskolan igen strax innan 14. Då klockan två hade jag planering i 1,5 timme vilket gjorde att jag kom tillaka i barngrupp vid halv 4 sedan slutade jag halv 5. Skön dag faktiskt.
 
Lite bilder från dagen:
 
 
 

181128 - lill-lördag

Hej!
Förlåt men igår tisdag kom jag hem från jobbet och hade sådan huvudvärk så jag mådde illa, så gick och la mig vaknade vid 21:30 åt lite mat och gick och lade mig igen.
 
Idag har jag såklart varit på jobbet mellan 7:30-16:00. Sen hem åt mat, sen nu har jag kollat på bonde söker fru, som precis nu tog slut. Istället ska jag nu ta fram kläder för att sedan sova. Imorgon blir en lite annorlunda dag, men mer om den i morgon.
 

181126 - Måndag

Hej!
Idag är det måndag, måndagar är inge roliga vi har alltid arbetstid till 18:30, då vi har möte mellan 16:30-18:30. Dagen har ändå gått relativt fort, vilket är skönt. Detta resulterar ju i att kvällen när man kommer hem inte görs så många knop, utan det blir typ att få i sig lite mat, kanske duscha sen sova. Ligger just nu i sängen och ska gå och ta en smörgås sedan ska jag lägga mig i sängen igen och sova.
 
Jag börjar vid 9:00 i morogn och sedan stänger jag. Skönt att börja senare men trist att stänga. Men jag det blir ju lite sovmorgon i alla fall, så åker väl hemifrån runt 8:30. Då går jag upp kankse vid 7:45 förhoppningsvis.
 
min vy just nu!
 
Ha det bra så hörs vi här igen imorogn, kram
 

181125 - Söndag

Hej!
Snart drar en ny vecka igång, har typ bara sena dagar förrutom fredag då jag slutar 13. Jag räknar ner redan nu. 
Idag då har vi mest tagit det lugnt vi har haft tvättid mellan 10:30-14:00 så nu var det gjort också. Efter tvättningen så tog vi oss faktiskt en promenad, riktigt skönt. 
 
Men nu så ska jag bara ta det lugnt sen snart försöka lägga mig i sängen innan jag ska sova. Imorgon börjar jag 7:30.
 
 

181124 - Challenge accepted

Hej!
Blogga en månad från och med idag till Julafton, där varje inlägg ska handla om min dag samt en bild från dagen. Vad tror ni kommer jag klara detta?
 
Detta kan bli intressant, men jag vill så gärna jag vill så gärna ha inlägg som jag kan gå tillbaka till. Mina senaste inlägg har väll handlat om just detta att jag ska gå tillbaka till bloggandet men håller det aldrig. Men någon gång ska väl vara den första, sluta aldrig tro på dig själv!
 
Första inlägget är gjort, vi ses imorgon. Då också med en bild till inlägget. Under denna månad kommer det säkert komma ett och annat inlägg också men som sagt minst ett inlägg, here i come!!!
 
Kram 

RSS 2.0