Gott nytt år!

Jag och min fina pojkvän firar nyår här hemma i lägenheten, vi har nyss ätit trerätters middag!
Nu väntar vi på att få skåla in det nya året.
 
GOTT NYTT ÅR!!!
 

Tillbaka till Gävle

Hej!
Åker tillbaka till Gävle imorgon (läs idag då klockan är över 00:00) tänkte att jag skulle visa julklapparna jag har fått också, men tar det när jag kommer till Gävle :) Så kan jag ta bilder på sakerna :)
Nu är klockan strax över halv 2 och det är dags att sova! god natt

24 december!

Idag vill jag önska alla en riktigt god jul, ta hand om varandra och ha en lugn och mysig dag tillsammans med släkt och vänner!

<3

Tredje advent

Idag har det redan hunnit bli 3:dje advent, jag vet inte vad som händer dagarna springer fram och om 9 dagar så är det Julafton. Så himla mysigt!
 
Imorgon har jag min sista lektion innan jag tar jullov nån vecka! Eller ja mellan tisdag - fredag ska jag läsa litteratur men ändå jag tar jullov låter bättre sen får jag bara läsa när jag är ledig... Sen på torsdag morgon så åker jag mot Kopparberg för att spendera lite mer en än vecka där. Ska bli kul, saknar alla där hemma :D
När tredje ljuset brinner,
vi juleklappar syr
och alla bakar kakor
och har ett fasligt styr.
 
 
 
 
 

13 december

Hej!
Idag är det fredagen den 13 det vill säga att det är Lucia idag och oturs dag. Har ni haft någon otur?
Det är alltså idag 11 dagar till julafton, härligt när tiden går fort när man längtar efter något.
 
Handlade de sista julklapparna idag också, så nu var jag klar med det. Nu ska jag bara slå in alla men det tycker jag är kul så det är ingen fara. Har inget mera att skriva idag, så ja jag ska faktiskt gå och lägga mig nu :)
 
Puss

12 december

Hej 12 december det innebär också att det är 12 dagar kvar till Julafton. Om 7 dagar åker jag till Kopparberg för att fira jul med min fina familj, samt hälsa på lite släkt och så. Ska bli riktigt roligt. På tal om min släkt så måste jag säga Hej genom bloggen till min fina mormor som läser min blogg, fast jag inte har skrivit på jättelänge, men nu så är jag tillbaka igen många kramar till dig mormor!

Annars så har jag och älskling idag varit och handlat julklappar det gäller att vara ute i tid, ganska lugnt i affärerna idag! Skönt det, så man slipper denna julstress :)

Nu är det dags att gå och lägga sig, kramar!


Andra advent

När andra ljuset brinner
är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julens bär
 
Idag är vi halvvägs när det gäller advent det andra ljuset brinner. Nu börjar julkänslorna komma, det har ju äntligen kommit snö så det har blivit vitt. Julklappar har jag börjat inhandlas, som snart ska prydas under granen.
Åker till Kopparberg om ca 10 dagar för att fira julen tillsammans med min fina familj. Jag längtar till dagarna innan jul då julstämningen smyger sig på allt som ska förberedas inför denna efterlängtade dag. Att vakna upp på juldagsmorgon se ljusstakarna i fönstret och en julgran som glittrar paketen under granen som sak öppnas senare. Åh vad jag älskar denna dag!
 
Hur mycket jag än älskar julen så är det nu alltid en person som fattas och som inte finns med denna dagen, det är min älskade pappa som tyvärr ej finns med oss här nere på jorden. Jag vet att han på juldagsmorgon kommer finnas med i alla fall som han gör alla andra dagar. Så pappa vi kommer fira jul tillsammans som vi alltid har gjort, du kommer bara vara på en annan plats där jag inte kan prata med dig. Men du vet att jag älskar dig och att jag saknar dig fruktansvärt mycket min fina underbara pappa! <3
 
Puss
 

5 december

Hej!
Idag välkomnar jag snön till vårt land. Ja ni läste rätt idag kom första snön som faktisk ligger på backen det är inte mycket MEN det är vitt på marken och på träden. Samt att barnen var här utanför och rullade snöbollar!
Är det nu det officiellt är vinter? Jag hoppas så klart att det kommer mera och att det ligger kvar till Julafton...
 
Utanför fönstret tidigare idag!
 
 

Sådär, jag är tillbaka!

Hej!
Efter mycket om och men med att byta lösenord och ändå inte komma in, har nu bytt 4 gånger men nu så fungerar allt som det ska. Ska försöka börja blogga lite mera! När jag väl skriver så är det ju roligt.
Sen om det även kommer lite bilder så blir det ju mycket trevligare!
 
VI hörs, Puss

Snö?

Hej!
Får vi en vit jul i år eller kommer den vara grön? Hmm, funderar på om jag har varit med om en grön jul under mina 22 år. Kan inte minnas det i alla fall. Så ja jag hoppas verkligen att snön kommer och lägger sig som ett täcke över det gröna. Lämna sommaren och hösten, ge plats till vintern när som helst när du är redo! Helst innan 24 december skulle ju vara trevligt.
 
Julkänslor det brukar jag ha, men inte nu. Adventsljusstakarna står i fönsterna redan och då börjar julkänslorna komma, men inte i år när man står vid fönstret så lyser ljuset från adventsljusstakarna upp men utanför är det grönt och ingen snö... Det är trist! Nedräkningen i den obligatoriska chokladkalendern är inte heller lika rolig känns som man räknar ner fel månad. Att man kan gå ut i nästan bara en tjocktröja när man borde ha på sig stor vinterjacka, vantar mössa ja allt sådant där man vill ta på sig när snön yr utanför, är också borta.
 
Nej du vinter nu är du så otroligt välkommen!
 
Så jag hoppas jag snart får vakna upp till ett vinterlandskap utanför mitt fönster.
 
 
 
 

RSS 2.0