160523 - måndagkväll

Hej!
För det första jag höll på att skriva den 21 i rubriken, dagvild! Det är alltså måndagen den 23 maj och jag börjar sommarjobba om lite mer än en månad faktiskt, fast mer om det en annan dag. Nu till dagen gick upp vid cirka 7 tiden (som vi kommer göra hela denna vecka) de ska nämligen komma några och fixa något med elementen i alla lägenheter här och denna vecka ska de vara i detta hus. Mellan 7:30-16 kan de komma så man vet ju inte och jag har ingen lust att öppna i pyjamas. Det är ju dock en fördel i och med att man kommer upp i tid och kan sätta i gång med pluggandet i bra tid. På tal om plugg som för oss in på skolan är att jag har egentligen lektion imorgon mellan 9-12 men kommer inte gå på den (den är inte obligatorisk) och lägger hellre de timmarna på att läsa, läsa, läsa. 

Annars så rullar dagarna på och jag har kommit jättelångt på mitt pussel snart klar visar en bild på hur det såg ut igår. Sen är det dags för sängen, godnatt!


160521 - Lördagsunderhållning

Hej hej!
Idag var vi till 4soud för Mattias skulle köpa strängar till sin gitarr efter besöket där passade vi på att åka till Erikshjälpen där jag köpte ett 1000-bitars pussel. Så detta sitter jag och gör nu mycket rogivande och man blir så glad när man hittar en bit som passar, haha. Nej dags att leta fler bitar. Puss
Här om dagen

Hejhej!
Här om dagen åkte jag ju in tidigare till skolan för att plugga lite innan lektion. Hade det trevligt i min ensamhet och lite plugg fick jag också gjort! Tänkte visa en bild från min vy.
 

Hejhej - 160517

Hej!
Idag är det tisdag och jag har haft en eftermiddags lektion mellan 13-16 var dock redan i skolan vid halv 11 och pluggade lite. Föreläsningen var dock sådär...Nu är det dock ingen föreläsning förrens om en vecka så nu blir det hemstudier ett tag vilket innebär LÄSA, LÄSA och LÄSA lite mera. Imorgon ska jag följa med Mattias till arkiv Gävle för att plugga han för en B-uppsats utifrån matriklar och liknande så ska hjälpa han lite. Blir en sväng förbi Ria (som ligger i samma hus) och om jag har tur även Erikshjälpen men Ria blir det i alla fall sedan lunchar vi på stan innan vi åker hemmåt och pluggar. 
 
Det är svårt att ha något intressant att skriva om märker jag, haha! Måste även uppdatera om födelsedagspresenterna jag fick när jag fyllde år. Håll ut, det kommer.
Puss

RSS 2.0