Näst sista dagen!

Hej!
Det är imorgon sista maj det vill säga dagen har kommit då vi slutar på Hålland.
Vart, när och hur har det kunnat gå så här fort, var ju nyss jag kom hit med mamma kom in i ett tomt rum där bara möblerna stod efter väggarna. Nu sitter jag där igen det är nästan helt tomt på rummet det är tillbaka på ruta ett igen. Ändå så är det 9 månader sedan och nu åker man snart hem lämnar Jämtland. Underbara fina Jämtland för visst har jag haft det bra här uppe i norr av 9 månader har man kunnat åkt skidor från typ november fram till i början av maj det är sjukt egentligen.
 
Jag tänker att en års resumé kommer upp när jag har kommit hem och kommit i ordning och lite så. Jag har i alla fall haft ett fantastiskt bra år här uppe.
Nu är det bara att återvända till Kopparberg, så får vi se vart jag hamnar i höst, förhoppningsvis i Gävle!
 
Kommer ju stanna här på skolan till lördag morgon, så jag hinner nog skriva något inlägg till innan jag lämnar Jämtland.
 
Puss
 

Hejhej!

Dagarna här på Folkis rullar på som vanligt, det går fort nu mot slutet och nu är det bara 11 dagar kvar sedan slutar vi. 11 dagar det är ju ingenting, de 9 månaderna som vi redan har gått här känns ju som de bara har rusat förbi. SÅ vad kommer då inte 11 dagar göra, vi går snart ner på ensiffrigt. Det blir att ta vara på tiden som är kvar, på onsdag beger vi oss ut på solotur (dock ska jag gå med J) men ändå och ja vi kommer hålla oss runt skolan. Haha men ändå. Tror det blir roligt!
 
Nu är det sängen som gäller, puss och god natt!

18:41

Hej!
Borgarkamp på skolan, i det underbara vädret det gillas och vann gjorde vår borg också (brunkulla/guckuskon). Avslutades med hamburgare sen senare om cirkus 1,5 timme blir det ner till idrottshallen och äta godis och så sen visar de även melodifestivalen ;)

Måste bara påpeka vädret, så sjukt underbart gått i shorts och linne HELA dagen, och nu är snart klockan 19 och jag går fortfarande i det och det är varmt. HÄRLIGT!

Eikesdal - Norge

Hej!

Jag tänkte visa er bilder från Norge resan vi var på, var ju där mellan 3-7 maj. Det var underbart, så underbar natur som finns i Norge. Vi fick se vitsippor (dock inte sådär vitabäddar med bara vitsippor som jag föreställde mig) fick se fin utsikt och hade det allmänt bra. Födelsedagen spenderades ju också där 5 maj, även den blev fantastiskt, paddlade bland annat i Eresfjord där vattnet är så klart så man ser ner till botten, det är nämligen glaciärs vatten från bergen runt om, så tyvärr är vattnet väldigt kallt men ändå sagolikt. Bilderna kommer komma i två omgångar ett inlägg med bilder tagna med systemkameran och ett inlägg med bilder som är tagna med min kompaktkamera.

Vi börjar med bilder från kompaktkameran, där de finns bilder från när jag fyllde år bland annat.

 

 

 
 
 

Norge

Här kommer bilderna från systemkameran.
Det är så underbart fint här så de finns inte, får ni chans att åka hit GÖR det. Paddla omkring i Erefjord där vattnet är kristallklart, vandra upp för bergen runt om och se underbar natur och utsikten ska vi inte prata om ;)
 
 

Tekninsk fel

Hej!
Tänkte vara duktig nu när jag inte hade något annat att göra och ladda upp bilder från Norge turen, men nejnej då ville inte blogg.se sammarbeta med mig. Så jag får väll skjuta upp det några dagar till, men håll ut det kommer bilder!
 
Puss
 
 

Norge - Eikesdalen

(tidsinställt-inlägg)
 
Då åker vi hem till Hålland igen efter att ha tillbringat 5 dagar i Norge, jag tackar Norge för denna gång och hoppas att vi ses snart igen. Då var det 7 timmar hemmåt igen, tror vi stannar på lite ställen efter vägen också så kommer nog bli uppåt 8-9 timmar innan vi är hemma igen!
 
Puss

Norge

(tidsinställt-inlägg)
 
Näst sista dagen i Norge imorgon åker vi hemmåt igen...
 

22 år!

(tidsinställt-inlägg)
 
Idag är det ingen vanlig dag utan det är faktiskt min födelsedag, ja i år firar jag min födelsedag i Norge. Spännande vi får se vad vi hittar på under dagen, jag hoppas i alla fall att vi vaknar till bra väder, då blir det nog samma som igår eller kanske föröska ta oss uppöver och kolla utsikten.
 
Ikväll firar vi med mos och korv (som jag valt) och kladdkaka som vi bakade innan vi åkte hit. Fint ska det vara :)
 
Dock så är denna dag även väldigt jobbig, jag vill så gärna att min älskade pappa ska vara här eller hemma och kunna fira tillsammans med mig. Jag vill ha dig nära, jag vill kunna krama dig. Men pappa bara så du vet jag är i Eikesdalen på min födelsedag kom dit vettja, sätt dig på någon fjälltopp så vet jag att du är där. Eller ja jag vet redan att pappa är där jag är jag vet att han kollar ner på mig från himlen!
 
Grattis till mig själv på 22 års dagen!
 
 

Norge - Eikesdalen

(tidsinställt-inlägg)
 
Första morgonen i Norge, vi vaknar med berg runt om oss och en sjö intill oss (bilder kommer). Vi kliver ur sovsäcken och tar oss ut ur tältet. Dagen kommer spenderas genom att antingen vandra eller paddla kajak. Beror mycket på va det blir för väder. När jag skriver detta (29 april) så visar yr.no att de ska vara fint väder hela tiden vi kommer vara där. Då hoppas vi också att det stämmer när väl dagen kommer
 
jag önskar er en trevlig lördag!

Mot Norge!!!

(tidsinställt-inlägg)
 
Vi är på väg till Norge och till Eikesdalen, resan kommer ta cirka 7 timmar så det vill säga när detta inlägg publiceras har vi typ 6 timmar kvar mot vårt mål. Kommer spendera 5 dagar i Norge det vill säga på tisdag 7 maj åker vi tillbaka mot Hålland.
 
Tycker denna resa ska bli väldigt roligt, många kommer gå på toppturer, men finns även andra alternativ (som jag tycker bättre om) som att paddla kajak, vandra bland vitsippor och bara ha det allmänt bra!
 
Kommer att komma upp några tidsinställda inlägg när jag är i Norge. Sen när jag kommer hem så kommer det komma en massa bilder på all härlig natur och fjäll och berg och allt och såklart vitsipporna..
 
 
 

1 maj!

Hej
ny månad, nya möjligheter
 
Vi går in i den femte månaden på året, det vill säga maj. Jag fyller ju faktiskt år i maj och 4 dagar faktiskt. Min syster fyller också år i, vi ska till norge, mamma kommer upp hit till Jämtland och hälsar på, onsdagsfödjupningen ska redovisas, solotur(!), skolan slutar även denna månad.
Mycket som händer mycket att se fram emot, tror det blir en bra månad!
 
Vi har ju varit lediga idag, så dagen har bestått i att jag gick upp vid 9 tiden vid 10 satte jag mig i bilen och åkte till Undersåker och tog min bild (onsdagsfördjupning) och handlade. Åkte hemmåt sen dess har jag tvättat en massa maskiner, städat, ätit middag med J&M. Just nu lyssnar jag på musik och ja skriver detta och viker kläder!
Jag är ju helt själv här i huset de andra som bor här är ju i Norge och ja snart är det min tur också att åka dig på fredag åker vi! :)
 
Förresten varför bloggar jag inte mera ofta när jag väl kommer igång är det väldigt roligt, sagt det många gånger tidigare jag får skärpa till mig nu. Eftersom jag kommer åka iväg på fredag och komma tillbaka på tisdag veckan efter så har jag hör och häpnad fixat tidsinställda inlägg ett per dag från det jag åker till jag kommer hem! Hur bra är inte det?
 
Dags att fortsätta med tvätten sedan typ sova, upp vid ca 7:15 imorogn frukost kl 7:45 :) Efter frukosten har vi lektioner fram till lunchen. Det är då det blir fullrulle, hämta mina sommardäck i Järpen (bussgods), handla inför Norge, byta däck, baka kladdkaka och fixa köttfärsås (till Norge) sen börja packa också då inför Norge.
 
Puss

RSS 2.0