Sista januari

Hejsan!
Det slog mig nyss att det ju faktiskt är den 31 januari och det innebär att en månad på det nya året har redan gått. helt sjukt va fort det har gått? I morgon börjar februari!

Men för att sammanfatta januari 2010, kan jag ju bara säga det är den värsta och jobbigaste månaden jag har vart med om, usch det är hemskt och jag kan inte förstå det, och allt är verkligen bara jobbigt.
Ingen ork och absolut inte med skolan/apu. Menmen det är sånt som man måste, helst skulle jag villja sätta mig i ett hörn och bara gråta. Men jag vet ju att det blir inte bättre men det känns som det.

Pappa jag saknar dig och älskar dig ♥

Planering inför vecka 5

Måndag: Skolan har en lektion mellan 13:15-16:00. och jag har bestlut ångest om jag ska åka in med vanliga bussen alltså gå upp kl 6:00 och vara i skolan ca 5 timmar innan jag börjar eller ta ett tåget som går 11:00 och komma in till linde vid ca 11:40 och alltså vara i skolan bara ungefär 1 timme innan jag börjar? Får nog bli det sistnämnda, för orkar inte sitta i skolan, dock orkar jag inte gå till station heller menmen hellre det och få sova längre än att sitta på en hård bänk flera timmar! Kommer hem 17:10, med buss!
Tisdag: APU 8:00-15:30.
Onsdag: Ledig hela dagen, ska till banken med Mamma.
Torsdag: APU 8:00-15:30, efter apu´n blir tandläkaren har tid 16:05.
Fredag: APU 8:00-15:30.
Lördag: Ta det lungt, blir nog en sväng till Ludvika med en kompis också.
Söndag: Ta det lungt, och ladda för en ny vecka.

Övningsköra

Hejsan!


Håll er inne nu, för nu ska jag göra vägarna osäkra. Haha nej då, det går ju faktiskt bra när jag kör. Så vi hoppas det gör det denna gång också, blir att svänga förbi K&M en sväng också för att fika. Trevligt trevligt (Y). menmen först köra!
Puss

Lördag!

Hejsan, har inget vettigt och skriva.
men känns idag som det är söndag, men det är ju faktiskt bara lördag på så sätt får jag en hel dag extra ledigt ^^ känns det som iallafall. Men vad ska man göra? tänkte spela lite sims3 var ju ett tag sedan nu sedan ska jag plocka upp på mitt rum lite grann och lägga in kläder i min garderob.
Men först ner en sväng och kolla vad mamma gör. Jag skriver mera senare idag.
Puss


good night!

Nu ska jag dejta kudden, eller först blir det och läsa lite i första boken i twilight serien, är snart färdig med den. Och den är riktigt bra!!

Imorgon kommer jag nog inte uppdatera så bra, pga att det är begravning för min pappa imorgon! :'(
Jag älskar dig pappa så otroligt mycket, och jag vet att begravningen imorgon kommer vara otroligt fin,
du kommer alltid finnas i mitt hjärta ♥♥
och många tårar kommer rinna nedför mina kinder imorgon.. :'(


28 januari 2010

Hejsan!
Jag har inte en aning om vad jag ska skriva, så kommer bli ett kort inlägg.
Kan ju fråga er vad ni tycker om nya utseendet, där kommentarerna och allt finns? Själv tycker jag det såg ritkgit snyggt ut, kommer dock vara svårt att komma på hur man gör, då man fortfarande är van med det gamla men det ska vi snart ändra på ^^
men jag återkommer lite senare om mera uppdate.
Puss

Tummen upp, tummen ner


Att det imorgon är dags för APU igen, det betyder inga bussar/tåg imorgon. Det är guld värd, utan jag kan till dagis där jag ska vara och jag kan hem när jag slutar. Ska bli riktigt kul och förresten tror vi ska vara ute på förmiddagen, så det blir nog bra :)Att jag saknar pappa alldeles för mycket :'(
Jag älskar dig ♥

Tisdag + Onsdag!

Hejsan, nu ska jag skriva om tisdagen som då var igår hann inte uppdatera så mycket igår tyvärr och idag har det också blivit lite dåligt men nuså kommer dessa två dagar upp här!


TISDAG:
Första dagen på praktiken så hade klockan på ca 7:00, och gick upp klädde på mig och sådära och vid kvart i 8 gick jag mot dagis, då jag började klockan 8:00. Fick ett varmt välkomnande nör jag klev in sedan började dagen, dock var det jätte lite barn, men var skönt då det var första dagen. hehe och barnen kände igen mig ^^ så roligt. Men hade en jätte trevlig och rolig dag. Slutade runt halv 4 tiden och gick då hem men kom inte så lång för mamma kom precis från jobbet så honplockade upp mig, sedan åkte vi till bilservicen här i Ställdalen då det hade lostnat nått på bilen men dem skulle fixa hem det och sedan sätta fast det. Och där mötte vi även K som var på väg hem från jobbet, så vi sa att vi skulle kika förbi en sväng lite senare. Men när vi iallafall kom hem gjorde vi lite mat, sedan ringer det en som jobbar på Pappas jobb och säger att veden är klar så jag och mamma åker ner och hämtar den svänger förbi K&M sedan åker Mamma och K upp till oss och lastar av veden jag blir kvar hemma hon den tillsammans med M, sp vi bakar en kladdkaka! Medans dem är och lastar av veden, sen kommer dem tillbaka men åker lika fort igen då dem på samma gång åker ner med släpkärran men sedan vid 20 tiden kommer dem tillbaka igen, och vi kan fika och äta kladdkakan samtidigt som vi tittade på Bygglov, och efter det åkte jag och mamma hem.


ONSDAG:
Komplicerad dag men det blir så när skolan har så himmla dålig kommunikation och informationen inte går ända fram och alla säger olika. Menmen, sen blev iallafall så att vi åka skridskor och att vi skulle få se filmen någon annan dag, så vi hoppas väll på det, och att alla nu är med på det och har rätt information? Det återstår och se ;)
Kul att åka skridskor iallafall och efter det blev det pizza jag, P och E delade på en. Mycket gott, och precis lagomt. Sedan vart det lite prat om vidareutbildningar och massa sånt, sedan åkte jag hem med 14:13 tåget (Y) riktigt skönt att komma hem tidigt, + att jag kom ända till ställdalen och fick mig en liten promenad också. Hemma blev det att göra mat och lite så, och nu sitter jag här.
Och tänkte uppdatera bloggen lite :)

Puss

Jag har fått en Award!

Jag har fått en award av http://janineaxen.blogg.se/, tack så jätte mycket! :DMed denna awarden följer lite måsten.¨
- Lägg in den på din blogg.
- Länka den till den du fått den av.
- Berätta sju saker om dig själv.
- Välj sju bloggar att skicka den till.
- Länka till dessa bloggare.
- Lägg en kommentar i deras blogg om att de fått en award.


1. Jag tar studenten om ca 4 månader och jag har inte en aning om vad jag ska göra efter jag har slutat skolan.
2. Innan augusti 2010 ska jag ha mitt körkort!
3. Jag har bott på samma ställe och i samma hus sen jag föddes, och har alltså aldrig flyttat.
4. Jag älskar min blogg.
5. Jag är beronde av serien vänner och kollade för någon månad sedan igenom alla avsnitten från första och i ordning till sista avsnittet, på mindre än en månad!
6. Jag älskar min APU plats.
7. Jag är trött.Jag ger min award till:
http://victoriawahlstroms.blogg.se/
http://becoolsodapop.blogg.se/
http://ellinorak.blogg.se/
http://izzah.blogg.se/
http://tvillingblogg.blogg.se/
http://myzaans.blogg.se/
http://madeleineamelia.blogg.se/

Stressigt!

Hej
klockan är för mycket för att jag ska hinna berätta om min dag, så det får bli imorgon!
för nu måste jag sova imorgon är det skolan som gäller, och inte en aning när jag kommer hem.. Det återstår och se, men ska försöka uppdatera direkt jag kommer hem :)
Puss

Tummen upp, tummen ner


Att APU:n börjar imorgon det innebär att det bara nu och 4 veckor framöver kommer bli skola 2 dagar i veckan (måndag och onsdag) och sen APU (tisdag, torsdag och fredag) riktigt skönt ska det bli att kunna gå dit man ska och kunna gå hem direkt efter att man har slutat och inte behöva vänta på någon buss, utan bara en kvarts promenad, och promenader är ju alltid bra (Y) Nej det kommer bli riktigt bra och jag hoppas verkligen det blir roligt!Att det tydligen ska bli kallare typ 25 minus grader och att det ska komma massa snö på onsdag. Åh jag vill inte, varför ska det vara så kallt jag tycker ca 5 minus grader räcker gått och väl! Menmen, man kan ju hoppas att dem har fel, men det har dem väll säkert inte :/

Första dagen på en ny vecka..

Hejsan, måndag idag. Och vem gick upp försent idag? Jo det är hon som sitter och skriver detta och som lyssnar till namnet Emma. Åh blir så arg varför går jag inte upp när klockan ringer? Ska det vara så svårt? tydligen iallfall när man heter Emma. Idag gick jag upp typ 6:45 ska egetnligen gå upp vid 6:00 (men vet inte hur länge sen det var som jag gjorde det) och ska egentligen gå till bussen runt 7-tiden senast 7:05 för att man inte ska behöva springa till bussen klockan 7 på morgonen, för det är inte roligt! nej men jag emma jag går såklart alltid försent och klockan hinner oftast bli ca 8 minuter över 7 och då blir det att man får springa.
Min buss ska enligt busstidtabellen gå 7:14 men den är alltid försenad till ca 7:17, och ibland är det tur som denna morgon då jag kliver utanför dörren klockan 7:11, då kan jag ju säga att jag hade lite panik och fick då springa hela vägen till bussen! (kan ju säga att jag är glad att jag inte har så lång kanske har 600-700 meter?) men att springa det på morgonen är inte roligt. Så nu måste jag försöka gå upp i tid, tror ni jag håller det? Nej för det tror jag inte, men man kan ju hoppas. Menmen från och med denna vecka behöver jag bara åka buss 2 gånger i veckan, resten av dagarna är jag här i ställdalen och kan gå dit jag ska vara, då jag har APU och ska vara på Åstugan, jag börjar i morgon. Mellan klockan 8:00-15:30.

Men bara för att klaga lite mera kan jag skriva min skoldag också, klev ju upp imorse tog bussen till skolan (ja jag hann med den, helt otroligt) kom till skolan, gick upp till F7 där vi skulle ha lektion vi skulle ha projektarbete där vi skulle prata om halvtidsomdömme, så jag, P och E gick tillsammans med B in till köket dem har i lärarrummet och satte oss där och pratade tydligen ligger vi i tidsschemat och hon tycker det ser bra ut och att vi har helt klart G men hon se potential till högre betyg, säger ju bara TUMMEN UPP på det! Haha vi trodde vi typ hade IG :P
Menmen, slutade runt 10 och nästa lektion började inte förrens 13:15, det låter väll roligt så vad gör man? jo spelar UNO i kafeterian och sen går på stan lite + lite mat i matsalen på det, så har man gjort någontign i ca 3 timmar!

Och vid 13:15 började våran andra lektion Rättskunskap, säger bara herregud va tråkigt det är, och inte fattar man någonting, och vi ska ha läxförhör/prov nästa måndag? Hejja, haha kommer ju inte gå så bra nej. Slutade den lektionen vid 15 tiden så jag och P skulle åka med 15:30 bussen, får skjuss av E till titt-in där P köper en tröja sedan mot station men bussen skulle inte gå förrens om en kvart så vi går mot Expert för att kolla mobiler då P kommer på att honglömt sitt smink i skåpet så vilka går i raks takt tillbaka hela vägen till skolan? Jo vi, haha men sista biten fick hon springa medans jag gick sakta efter, sen tillbaka ner mot station och kan ju säga att vi han med den bussen också och vi har nu kommit fram till att det tar typ 9 minuter och man går ritkgit fort fram och tillbaka till staion som i vanliga fall om man går normalt kanske tar runt 15 minuter, det är bra gjort! Haha klev av vid Mormor där mamma var snäll och väntade på mig, sedan åker vi hemmåt och lagar lite mat och så, och nu sitter jag här och ska snart sova eller ska läsa en stund..

Haha sorry för ett rörigt inlägg!
men ibland blir det bara så, nu innan jag ska lägga mig och sova ska jag försöka få upp dagens outfit + tummen upp/tummen ner..
Puss

1000:onde inlägget!

Helt otroligt!!
detta inlägg som jag just nu skriver blir mitt 1000:onde inlägg tänk att jag har skrivit 1000 inlägg.
Ganska coolt faktiskt. Jag är stolt att jag faktiskt har vart duktig och faktiskt uppdaterat i princip varje dag sedan jag startade denna blogg, många tusen till ska det bli, hoppas jag. För det är riktigt kul och blogga tycker jag, det är bra att man kan skriva av sig både när det händer roliga saker men att även de tråkiga sakerna får en plats.

Jag vill säga att jag tackar er som läser min blogg och till er som lämnar söta kommentarer varje dag!
Tack så hemskt mycket! ♥
PUSSAR & KRAMAR

Planering för vecka 4

Måndag: Skola, obligatoriskt projektarbete på morgonen vi ska få halvtids omdömmen, kanske tar max 1 timme? Så alltså är den lektionen slut runt 10 tiden. Sen är det lunch/håltimme för har ingen lektion förrens 13:15 så blir ju "bara" ca 3 timmar att hitta på någonting på, åhh skolans planering är usel!! Aja så har jag den lektionen mellan 13:15-16:00 men får se vi brukar få sluta tidigare. Hemma blir det att ta det lungt.
Tisdag: APU:n börjar, jag får sovmorgon och det är nice! Jag börjar klockan 8:00 och ska vara där till 15:30, helt okej tider, de bästa faktiskt. Så ska bli jätte kul att få komma tillbaka till dagis igen, till en plats där jag trivs som fisken i vattnet! :D
Onsdag: Skola, blir antagligen film i Aulan eller så blir det skridskor? Jag är himmla sugen på att åka skridskor för det är riktigt kul, och jätte länge sen jag gjorde det, menmen jag får se vart vi hamnar, jag röstar på skridskor iallafall. Orkar inte sitta i Aulan och kolla på film så himmla drygt men får se hur det blir. Efter det blir det? jadu det vet jag inte för jag vet själv inte vad vi ska göra, tror det skulle komma någon och prata men har faktiskt inte den blekaste aning så det visar sig. Jag hoppas vi slutar så jag kan åka med 15:03 tåget hem iallafall, mamma hämtar mig vid station i Kopparberg.
Torsdag: APU igen, antagligen samma tider alltså 8:00 till 15:30.
Fredag: Egentligen APU idag men måste vara ledig, för idag är det begravning för min älskade pappa, jag älskar dig så himmla mycket går inte att förklara! ♥♥♥
Lördag: Bara ta det lungt, inga planer.
Söndag: Ta det lungt och ladda för en ny vecka i skolan och en ny vecka på dagis :)

Sista dagen på helgen..

Hej
söndag idag och det innebär skola imorgon.
men först berätta om dagen, plockade ihop julganen och sånt + att vi var upp med alla julsaker på vinden. Vid 13 tiden åkte jag och mamma till Ludvika där vi var in på Elgiganten och Dollarstore. Efter det var vi hem till A&T där syster bjöd på mat, det var riktigt gott. Det bjöds på lax, ris, broccoli och sen en kall sås. Det var sjukt gott ska jag säga, så det får jag och mamma göra någon gång hemma :)
Efter det så åkte vi hem, satte mig vid datorn och där sitter jag fortfarande men om en halvtimme så ska jag kola på I en annan del av Köping, sen efter det ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite kanske?
eller så blir det att sätta sig vid datorn igen.

nej men jag ska lägga upp veckans planering, den blir lite annorlunda denna vecka då APU:n börjar ^^
Puss

Tummen upp, tummen ner


Att praktiken börjar på tisdag, jag ska vara i Ställdalen (ovanligt?) kommer bli så himmla kul så tisdagar, torsdagar och fredagar kommer jag befinna mig på dagis. Kommer "jobba" mellan 8-15:30 iallafall som jag vet nu, men det kanske hinner ändra sig det visar sig. Ska bli jätte kul iallafall!Att vi imorgon kommer få typ 3 timmar hål, pga att vi har en lektion på morgonen sedan en lektion på eftermiddagen :/ Menmen vi får hitta på något skoj som vi kan göra, om det nu går att hitta på något i Linde? aja det visar sig.

Ludvika!

Hejsan.
min syster som bor i Ludvika ska idag bjuda mig och mamma på mat, så det blir nu att sätta sig i bilen och åka upp dit, vid 3 skulle det bli mat, men jag och mamma ska även in på elgiganten och sedan dollarstore en sväng. Så blir kankse lite shopping (om det blir det så visar jag när jag kommer hem!) men nu måste vi åka, ha det bra skiriver senare ikväll! Puss och ha en bra söndag! :)


Mitt rum!

KLICKA FÖR ATT SE BILDERNA I STÖRRE FORMAT
idag tog jag tag i och städade mitt rum, blev även lite om möblering i rummet
har även både dammat och dammsugit.


 
FÖRE           -         EFTER

 
FÖRE           -         EFTER

 
FÖRE           -         EFTER

 
FÖRE           -         EFTER


Shopping


(ingen bra bild)


Jag köpte iallafall ett par skor på oscaria i kpbg i går, dem kan jag ju gå i utan att få ont dem hade kostat 450:- men det var nu rea så dem kostade bara 250:-


20:36

Förlåt för mina tråkiga rubriker ^^


Hejsan, lördag idag vad har jag gjort?
Jo jag och mamma har plockat bort advensljusstakarna. Mamma har bytt gardninerna i köket medans jag var ute och bar ved, skottade snö, tände ett ljus, sopade av snön på mammas bil och fyllde på fågelmat! Känner mig riktigt duktig.

Sedan var vi till Kopparberg en sväng och handlade, jag körde. haha lite missar eller vad man ska säga missade typ infarten haha bromsade för lite hahahah så tvärsvängde ojoj, egentligen visste jag nog inte vad jag gjorde eller var ju faktiskt duktig och kollade om det kommer några bilar och svänger. Sen när vi kom hem igen körde jag in en snödriva, haha? Menmen det gick ju bra så.. Körde inte in så jag fastnade utan åkte för långt fram, så blev lite tillplattad snö. haha kan visa bild imorgon hur det blev med snön haha ^^

Annars har vi bara tagit det lungt, gjorde hemmalagad pizza till mat mycket gott. Och just nu så ska jag städa mitt rum + byta sängkläder. Före/efter bilder kommer för har iallafall inget att göra ^^
Puss

Fredag äntligen!

Hejsan, och det blev fredag denna vecka också!
men tycker faktiskt denna vecka har gått ovanligt fort, men det är skönt för behövde verkligen ha helg och ledigt.

Vad har man gjort i skolan då, jo första lektionen hade vi svenska vi behövde inte vara där (var deran klar med det vi gjorde och hade skickat det till honom) men var där ändå, så kunde ju lika gärna gå på lektionen också, så la mig på tre bänkar och läste ur en bok som jag fick av läraren. Men riktigt skönt och ligga på bänkarna faktiskt, haha men fick ont i ryggen menmen ^^ Runt halv 10 kom Nilla, då frågade jag om jag fick sluta så då gick vi till kafererian och spelade UNO, sen var det dags för Religion jag och Nilla frågade vad vi skulle göra och vi skulle fortsätta med inlämningsuppgiften men den var vi också klara med och hade skickat så vi fick göra vad vi ville, så jag och N satte oss i kafeterian igen och spelade UNO, ritkgit kul var det. Lunch äta i kulinaren, sista dagen idag vi fick äta där, eller ja vi får väll äta där men då lär vi betala. Vart UNO spelande efter lunchen också, sedan historia disskuterade filmen och lite så sedan gjorde vi nu&då (tror det heter så) olika frågor man ska svara på, jag älskar det. haha när hon tog fram det och sa att vi skulle göra det sken jag upp som en sol och läraren, (för de andra ville typ inte) jo för Emma har tjatat nu i tre veckor, hahah ^^ (kankse inte så det var, men frågade för några gånger sen, den veckan vi började tror jag, haha) Men kul var det att hon sa så.. Men iallafall jag och Pernilla brukar jömt tävla och jag har faktiskt fått ett eller flera rätt en henne eller så har det blivit lika men tror ni inte idag att hon vann :(, Haha men nästa gång ni, då ska jag vinna. Det är något som är säker!!! :D

Hälsopedda (hälsopedagogik) efter repeterade lite och så, sen fick vi sluta halv 3, jag var överlyckling för då hann jag med 15-tåget. Så klev av i kopparberg, eller ja det går ju bara dit så och mamma hämtade mig vi åkte och handlade sedan in på oscaria där jag hittade ett par skor, (bild kommer imorgon!) sen på vägen hem så var vi ner till K&M och fikade lite! Sedan hem och lagade mat, och efter det blev det att kolla på Let´s dance! och nu sitter jag här och skriver detta samtidigt som jag borstar tänderna, för jag tänkte faktiskt att jag skulle lägga mig i sängen och läsa första boken i twilight serien! :D
Men mera uppdate imorgon!
Puss

21 januari 2010

Hejsan
tänkte lite snabbt nu innan jag ska lägga mig i sängen och sova berätta om min dag!

Började imorse åkte som vanligt till skolan och första lektionen hade vi socialtbehandlingsarbete+ att andra gruppen var med vi fortsatte kolla på en film vi började med förra veckan, ritkgit br afaktiskt efter det vart vi indelade i grupper som vi sedan skulle disskutera tre frågor, dock förstog vi inte frågorna och lärarna var borta tydligen fikade dem? haha bra det, eller dem sa att dem gjorde det iallafall ^^ haha och det är ju bra när vi knappt förstog frågorna menmen det löste sig..

Efter det vart det lunch, eller först lite uno-spelande i kafeterian sedan vidare mot kulinaren där det bjöds på plommonspäckad fläskkaremed, potatis och sås. Och nja var väll inte så jätte gott..  efter det blev det mer uno spelande sedan hade vi pedagogiskt ledarskap pratade lite om APU:n och fick ut papprena sedan lekte vi en lek. Man skulle vara två och två men blev ojämna par så vart ensam så fick leka med M, man skulle ligga på golvet (vi låg på bänkarna) sen skulle den som inte låg ner förklara och så för den som låg ner hur man skulle göra för att ställa sig upp, som tex "lyft ryggen så du sitter i 90 grader" eller "sätt i foten helt i golvet" :D haha men det gick ju bra det också! :DSvårare en man tror att det ska vara fatkiskt och den som ligger ner måste göra precis som den andra säger.. Faktiskt så hade jag rikigt kul på den lektionen!
Efter den mera uno spelande i kafeterian sedan historia där vi kollade på en film som  hette "djävulen kom till häst" eller något såntm bra film men riktigt hemsk, blir att disskutera den imorogn!
Slutade runt halv 3 så det blev att åka med 15:03 tåget hem mormor hämtade mig vid stationen sen bjöd hon mig och mamma på mat och kan ju bara säga en sak det var rikigt gott ska jag säga er!! :D

Men nej nu måste jag verkligen sova, skola imorgon lång dag blir det också, så jag kommer hem vid 17-tiden så blir inte så bra uppdate imorgon, och ska inte lova er något morgon inlägg för jag vet hur det blir med dem ^^,

PUSS

20:55

Hejsan, torsdag (haha tänkte skriva tisdag) men nej nej, imorogn är det fredag, och äntligen är det helg igen!
Det gillar vi starkt!

Men nej nu såg jag att klockan var över 21, så nu blir det att kolla på made in sweden, med idol trion.
Men kommer uppdate senare, alltså vid ca 22.. Ska försöka skriva om min dag då ^^
Puss

Twilight!!

Hej, jag har ju glömt att berätta att jag har fått låna twilight böckerna av min moster!
ritkigt snällt, har länge velat läsa dem (tänkte önska mig dem i julklapp, men glämde bort det) men nu har jag iallafall fått låna dem, och har börjat läst den första. och den är riktigt bra!
Så nu hoppas jag resterande är bra också!

   


Hej

Jag är redan hemma och klockan är bara ca 13:30, och jag som inte trodde att jag skulle komma hem förrens vid ca 15:30 så det var ju riktigt skönt. Så hade bara en lektion idag mellan 8:40- ca 11 då vi hade natur och frilufsliv. Faktiskt riktigt skoj, idag åkte vi skidor och gjort nyponsoppa/blåbärssoppa på stormkök. Eller först vart det en promenad i pjäxorna + bära skridor och stavar tills vi var framme där vi skulle vara, drygt var det att gå, för var så långt haha ^^ Men men det gick ju och fram kom vi ju :) Annars riktigt rolig dag faktiskt, nu ångrar jag inte att jag tog natur och frilufsliv! :D Nästa vecka blir det skridskor, JAG LÄNGTAR! :D

Men nej om jag skulle gå ut och bära lite ved, sedan in igen. Men har så ont i mina ben haha, så funderar på om jag bara ska köra upp en kärra det får räcka! :P
Skriver mer senare. Puss


Dagens outfit

Gina tricot nörd? ohja och i like it!

Halsband - från glitter
Tunika - från gina tricot
Tröja - från gina tricot
Leggings - från gina tricot


Tisdag

Hejsan!
Imorse vaknade jag med huvudvärk + en försovning så jag bestämde mig för att stanna hemma!
Så har bara vart hemma idag, eller var ute och hämtade posten, hämtade ved, fyllde på fågelfrön till fåglarna och tände ett nytt ljus på trappen.
Sen vid kvart i 4 kom mamma och hämtade mig sedan åkte vi till mormor där det bjöds på god mat, tack så mycket. Sedan vidare till Lindesberg och hem till P, där det var ljusparty. Och även där bjöds det på goda saker som kladdkaka med polkagrisar i och till hade man smält aftereight och grädde sen fanns det nybakade smörgåsar (som vi också fick med oss några hem)

Men men imorgon är det onsdag det innebär att på schemat står det skola jag har två lektioner natur&frilufs liv B och sen Psykosocialtarbete så jag slutar runt halv 3, så det blir att åka med 3 tåget hem och mamma hämtar mig i Kopparberg sedan åker vi hem. Härligt! och hemma måste jag börja med mitt historia arbete, ska även skicka ett mejl till min lärare.

Men nej slänger snart in dagens outfit först ska jag bara gå ner och ta en nybakad smörgås (Y), sen snart blir det även sängen!
Puss

Planering för vecka 3

Måndag: Idag har jag egentligen en lektion mellan 13:15-16:00 men jag åkte in med vanliga bussen och var alltså i skolan ca 8:15 och alltså där 5 timmar innan jag började min första lektion. Men jag hann faktiskt göra klart 2 uppgifter som jag annar hade behövt tagit hem. Så nu är dem skickade och klara, nu hoppas man bara att man har gjort rätt. Åkte hem med 16 bussen så i ställdalen var jag ca 17:15 sen vart det och äta och sedan ner till Mormor och fira henne eftersom att hon fyller år idag, så det blev fika och så.
Tisdag: Vanlig dag, skolan mellan 8:40-14:50 (egentligen 16:00) men vi behöver inte gå på religionen så slutar 14:50, och efter det så går jag hem till min moster för att vid 18 är det ljusparty där, så mamma kommer också dit.
Onsdag: Skola, ute och åka skidor på morgonen, på natur och frilufsliv. Sen psykosocialtarbete sen efter den lektionen så slutar jag, så blir 15 tåget hem! Och hemma blir det att PLUGGA!
Torsdag: Skola, slutar så jag åker med 3 tåget. Mormor bjuder på mat idag, det ska bli riktigt gott! PLUGGA på kvällen!!
Fredag: Skola mellan 8:40-15:30 (har jag för mig) så blir antigen 15:30 bussen eller 16-bussen hem. Det återstår och se.
Lördag: Ta det lungnt.
Söndag: Ta det lungt och ladda för en ny vecka i skolan, sedan börjar praktiken nästa vecka också, det taggar vi för! :D

Dagens outfit

Sämsta bilden, men det får duga!

Tjöja - från gina tricot
Linne - från gina tricot (NYTT)
Jeans - från gina tricot

raggsocker är ett måste ^^


Shopping

Hejsan, tänkte visa er vad jag köpte igår på Gina Tricot när jag och mamma var upp en sväng till Borlänge till Kupolen!


Ett linne från GT, 129:- fick följa med mig hem!
tyckte det var sött


godnatt.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen läsa en liten stund eller om man skulle sova på en gång, och ta med boken på bussen imorgon? Får nog bli så istället för annars kommer jag vara jätte trött imorgon bitti. Och vem vet kankse jag hinner blogga innan jag åker till skolan, men lovar inget. haha för vet ju nästan hur det kommer bli kommer inte hinna ^^ Men man vet ju aldrig, så vi får se :)
Puss, och godnatt. Och ha en jätte bra dag imorogn.
(förresten planering för kommande vecka som jag i vanliga fall brukar skriva på söndag-kväll blir framflyttat tills imorgon)

Söndag

Hejsan!
det får bli en kort uppdate om dagen. Mamma och jag klev upp vid 9-tiden då vi skulle på högmässan klockan 11. Då de skulle läsa upp pappas namn och tända ett ljus <3

Efter högmässan följde vi med mormor, M, Å, J och J upp till kyrkogården och minneslunde och tände ljus, sen hem igen. Då kom mamma på att vi skulle kanske åka till Borlänge en sväng så vi hem och kissade (haha) sen åkte vi upp till Kupolen och handlade lite, jag hittade ett linne på gina tricot (bild kommer lite senare) köpte det på mitt presentkort, så betalade inte själv ^^

Sen kom vi hem vid halv 7 tror jag klockan var, sen dess har jag suttit här. Men snart ska jag kolla lite på tv, och vid 21 ska jag och mamma kolla på Wallander, sedan blir det sängen för min del.
Skola imorgon har en lektion mellan 13:15-16:00 men ska åka in på morgonen alltså så ska jag kliva upp kl 6 och kommer alltså komma till skolan vid kvart över 8, så är ju bara i skolan 5 timmar innan jag börjar det är bra gjort, men då ska det pluggas både, svenska, religion och projektarbete! Så den tiden behövs kan jag ju säga!

Nu blir det att plocka ihop på mitt rum och lite så, sedan ta fram kläder tills imorgon. Man skulle kanske sattsa på nya linnet? Kommer iallafall från och med imorgon börja med dagens outfit igen, har inte blivit det på jätte länge, men imorgon kommer det upp igen!
Puss

♥PAPPA♥

Hejsan!
Nu ska jag ta mig i kragen och faktiskt berätta vad som har hänt i mitt liv. Någonting som har förändrat hela mig!
för nu känner jag att jag måste få skriva av mig, och inte ha allt inom mig. Ibland är det skönt att lätta på hjärtat.


Jo allt började den 8 januari jag var i skolan som vanligt hade ne ganska värdelös dag, varför började vi på en fredag?, men jag åkte hem med 15:30 bussen och ska ringa hem till Pappa som då var hemma, men ingen svara. Så ringer till mammas mobil (hon var nämligen till Ludvika tillsammans med K) ingen svarar så ringer tillslut till pappas mobil, Där mamma svarar, hon hade nämligen tagit den när hon och M åkte till Ludvika.
Så säger att jag åker hem tidigare och det går bra, då är dem i Hörken. När jag kommer till Löa så ringer jag till mamma igen för att säga att jag är i Löa, tar ungefär lika långtid från Löa i buss som från Ställdalen till Kopparberg med bil så brukar bli lagomt om man ringer där. Mamma ringer tillbaka till mig efter ett tag och säger att M ska hämta mig, tankarna börjar gå runt varför skulle hon hämta, när mamma&pappa ändå var hemma? men jag tänkte att hon kanske ändå skulle in till kopparberg och kunde hämta mig samtidigt, för att sedan skjussa hem mig för vi bor ju båda i Ställdalen!

(och medans jag sitter på bussen (och alltså har fått vetat detta i efter hand men skriver det iallafall) så kommer mamma hem, M släpper bara av henne och åker sedan hem till sig. Mamma knackar på dörren men ingen öppnar hon ringer både på mobilen och hemtelefonen inget svar hon går några varv runt huset för att kolla om hon ser något men ser inget. Hon ringer ner till M som antagligen hade kommit hem men inget svar men efter en stund ringer hon upp och mamma säger att hon inte kommer in och frågar om hon har verktyg så M sätter sig i bilen igen, hämtar K som precis hade slutat jobba och åker hem till oss, dem går och kollar i fönstrena igen för att kolla om dem ser något, det slutar med att dem får knacka sönder en ruta med ett fäljkors för att ta sig in i huset, och hittar pappa liggandes på golvet i tvättstugan, 112 kontaktas och ambulans kommer hem men dem kan tyvärr inget göra:(...)


Jag kommer till Kopparberg kliver av vid station där det står några bilar, kikar lite efter K&M bil (kollar reg-nr, men hittar ingen jag känner igen) så står där och ser pappas bil komma, jaha tänker jag pappa hämtade mig iallafall. När bilen kommer närmare och svänger in, ser jag K sitta bakom ratten, då börjar jag fundera vad har hänt? Varför har han pappas bil, var är pappa, vad hände med M bil och vart är mamma? tankarna snurrar.


Jag sätter mig i bilen och K säger att det har hänt en sak, -pappa har fått en hjärtattack (dem trodde det var det) tårarna rinner, frågar vart mamma är och han säger att han är hemma och om vi ska åka hem, jag svarar ja.
Jag gråter hela vägen hem och tankarna börjar sätta igång om vad som egentligen har hänt. K skulle svänga förbi en sväng hemma hos dem för att hämta någon mobil (tror jag det var) jag sitter kvar i bilen, och bara gråter, tänker att vad är det som händer? Det dröjer ett tag, sedan kommer K ut öppnar dörren och säger att jag ska följa med in. Väl inne får jag besked om att min pappa inte har överlevt, min älskade pappa är borta, min pappa som jag älskar och som inte hade nå ont utan var frisk, men som helt plötsligt utan förvarning var borta :'(, den känslan går inte att beskriva. (men i mitt hjärta kommer han alltid att finnas)..


Får typ panik och bara grinar, och ropar pappa.. Jag vill verkligen inte vara med om något sånt hära. Det här var det värsta som kunde hända, vem kan föreställa sig? nej sånt här går inte att föreställa sig, det är inget man tänker på..
Går in och sätter mig och K frågar om jag vill åka hem och se pappa, det vill jag. jag vill säga hej då till min pappa, så vi åker hem till oss, där står ambulansen, möter mamma i hallen jag gråter, och gråter. Får se pappa ligga på golvet, du såg så fridfull ut, jag är iallafall glad att du inte behövde lida någonting. Går in och sätter mig i köket, grinar ännu mera även inne i köket står det två ambulanspersonal, efter ett tag kommer både doktor och sedan kommer bårbilen och hämtar min pappa, min älskade pappa ♥, men innan det får vi säga hej då, jag ger dig en sista kram och säger hej då.


Idag har det gått en vecka och en dag sedan den värsta dagen i mitt liv, men jag kan inte förstå att du är borta!
det går inte att förstå, jag bara väntar på att du ska komma hem till mig och mamma, att du ska sitta där nere i soffan och kolla på tv, jag vill kunna säga hej och att du svarar, jag vill krama dig!


Pappa jag kommer alltid att älska dig, och jag hoppas du har det bra där du är nu.
Och jag vet att du är med oss varje sekund som går du kollar ner på oss från himmlen.
Men jag saknar dig något så otroligt mycket så det finns inte ord för det, och jag tänker på dig varje dag ♥
24 mars 1950 - 8 januari 2010Pappa, jag älskar och saknar dig otroligt mycket :'(


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


rubrik brist ^^

Hejsan, kan inte komma på bra rubriker just nu. Blir bara typ Lördag, Söndag, Tisdag och det är ju inte speciellt roligt..

Men iallafall Lärdag idag, och idag kommer två av mina mostrar hit och en av dem har böcker med till mig, twilight! Nice, äntligen får man läsa dem. Sen kommer även K&M hit en sväng. Det blir trevligt, sen skulle jag och mamma behöva plocka bort adventsljusstakarna om vi inte fixar det imorgon.
annars får vi se vad dagen bjuder på. Jag skriver mera senare :)
Puss

Bilder från igår

Hejsan, igår efter skolan var jag och mamma ute en sväng och passade då på att ta lite bilder. Som jag tänkte visa er, alltså nu lite bilder från den 14 januari!

Blev bara tre bilder, som jag visar för typ inga andra var värda att visa.
Så otroligt dåligt ljus ute, menmen några bilder blev det ju iallafall :)
Puss


Fredag

♥ en vecka sen idag, jag saknar dig så otroligt mycket :'( ♥


Hejsan
Fredagen den 15 januari idag, och det har nu gått 4% av det nya året, alltså bara 96% av året kvar
(nej har inte räknat ut det, haha för dem sa nämligen det på radion) Vad har man annars gjort idag, jo skolan hade först svenska fortsatte att skiva författarporträttet som vi håller på med jag skriver om Selma Lagerlöf, efter det så hade vi religion där vi också gör en uppgift där skriver jag om för/emot argument om dödsstraff. Sedan skulle vi ha haft historia efter lunchen men den fick vi jobba hemma på och sista lektionen hälsopedagogik så hade vi en uppgift där vi ska intervjuva 4 personer om hälsa. Så alltså så slutade vi efter religionen och då var klockan 11:20, så jag tänkte åka med 12:17 tåget men blev kvar med Pernilla och pluggade, vi var ritkgit duktiga! Sen tog vi en baugette på 37:an och åkte sedan med 13:20 bussen hem!
Men nu ska jag gå ner till Mamma som sitter där nere och kollapå let´s dance tillsammans med henne!
Puss, skriver nog mera ikväll.


Tillbaka igen...

Hej, jag är tillbaka igen efter en blogg pause på ca 6 dagar. Men har känt att jag har behövt det efter det som har hänt. Men det ska jag berätta mer om i helgen, måste skriva av mig lite känner jag, kan inte bära på allt själv. och sen är det ju faktiskt lite därför jag skaffade mig en blogg, just för att ha någonstans att skriva av mig, lätta mina tankar och även att ha dem kvar för att gå tillbaka och kolla.

jag ska nu iallafall försöka blogga som vanligt, och nu är det ju helg snart också. Så kommer komma lite uppdate då. Kommer även komma lite bilder, bland annat från idag (ute och fotade lite, träden är ritkgit fina just nu) Sen även lite andra kort. Så jag hoppas ni kommer in och kikar! :)

Måste bara visa va jag var duktig idag:

lyckades hälla ut alla tandpetar på golvet, när jag höll på och ställde ordning i skafferiet :/


Men nu blir det snart sängen, för att sova. Skola imorgon, slutar 13:45, men ska föröska så vi får jobba hemma på Historian och i så fall slutar vi klockan 11:20! Det är nice, för då blir det 12-tåget hem. Och det är väldigt bra!
Puss

BLOGG PAUSE

BLOGGPAUSE, får se när jag kommer tillbaka!

Hemma!

Hejsan, nu är jag hemma igen elle ja jag har vart det ett tag nu, typ 1,5 timmar :P Men inte hunnit uppdaterat. Men ska snart sova igen, skolan imorgon och det är vi taggade för! (eller inte) skönt med helg sen iallafall, men blir att äta på bella´s eller på 37:an imorgon. det blir gott, länge sen nu! :D

Men orkar ej skriva mera, för nu blir det snart sägen. Upp klockan 06:00 imorgon! :/
och kommer väll hem runt 17:00 tiden imorgon..
Puss

Snart till storstan, eller ja Örebro iaf!

Hejsan!
sitter här och funderar på om man ska göra iordning sig, tåget går om ca 1 timme. Och jag hoppas verkligen inte att det är några förseningar, för det orkar jag inte.. Sen blir det att sitta på ett tåg i 1 timme typ sen är man framme i storstan (eller ja större än där jag bor iallafall, ska ju till Örebro!) Men jag tänker vara smart och göra tågresan roligare genom att ta med min bok som vi ska läsa i skolan, ganksa så smart av mig! Så hinner läsa typ 2 timmar i den idag, så det är bra. Och den är ju riktigt bra också, så det blir kanoners! (Y)

Men nej göra iordning mig, sen skjussar mamma mig till tåget, kommer hem runt 19-tiden! Puss

godnatt


bilden kommer från google, tyckte den var söt


Onsdag!

Hejsan, man blir verkligen helt lost på dagarna när man är hemma och har lov!
man bryr sig inte riktigt om vad det är för dag för man är ju ändå ledig. Men denna ledighet och detta lov börjar gå mot sitt slut, imorgon är min sista lediga dag och den kommer tillbringas i Örebro. Kommer hem på kvällen någon gång, så blir ingen bra uppdate imorgon!

Skolan då på fredag, vi börjar på en fredag som jag sagt tidigare lektionerna vi har är svenska, religion, historia och sist en ny kurs som börjar som heter hälsopedagogik! Vi börjar dagen efter lovet stenhårt med massa kärnämnen och sånt, varför? Vi kan ju hoppas att vi tar det lite chill iallafall, på svenskan gör vi nog det, brukar inte vara så ansträngande där ;)  Historian blir det nog att jobba då vi har ett inlämningsarbete som ska vara klart nu vecka 3 (tror jag?) och jag har inte äns börjat bra Emma! Blir att börja i helgen med det, det måste jag göra! Annars religionen vet jag inte vad vi ska göra, skulle ju inte förvåna mig om vi börjar med något nytt. och Sista lektionen hälsopedagogik, går vi nog kanske bara igenom betygskriterier vad kursen handlar om och lite så. Det är vad jag tror, men man vet aldrig! Det återstår och se!

Men nej nu kolla lite bloggar och lite sånt, sen ska jag ta och inta sängen, om någon timme! Vi hörs skriver nog innan jag åker imorogn då jag inte ska åka förrens vid 13-tiden! Puss

Shopping

Hej!
Jag var ju i Örebro här om dagen tillsammans med Mamma och Pernilla. Det blev inte så mycket inhandlat bara hårfärg och en tröja, men kan ju iallafall visa mina inköp:

 Hårfärg från H&M, stort behov av att färga mitt hår.

 Tröja från Gina tricot, ord pris 199:- jag fick den för 99:- och handlade den med presentkort så den vart ju gratis. Konstig bild, för gick inte och ta på den, men nu får väll antagligen se den i någon dagens outfit framöver..

FILM - Marley & jagHandling:
Nygifta John och Jennifer Grogan skaffar sig en hund, Marley. Men Marley har inga planer på att snällt foga sig som husdjur och paret Grogan får kämpa med en hund som gör lite som han själv vill, men som till slut kanske kan lära dem något om livet.

Skådespelare:
Owen Wilson - John Grogan
Jennifer Aniston - Jennifer "Jenny" Grogan
Eric Dane - Sebastian Tunney
Kathleen Turner - Ms. Kornblut
Alan Arkin - Arnie Klein
m.fl.

Bilder från filmen:


 Egna tankar och åsikter:
Gillade denna film väldigt mycket den var gullig, och visade verkligen kärlek, ett plus är att Jennifer Aniston spelar en av huvudrollerna för tycker att hon är vädligt duktig. Men jag rekomenderar verkligen denna film.


Tummen upp, tummen ner


Att jag tog tag i att städa rummet som jag har tänkt på nu 2-3 dagar + att jag har städat min garderob, där kläderna bara var inslängda typ. Så tummen upp på det!Att skolan börjar på fredag (8 januari), men varför på en fredag? Himla jobbigt, menmen får se det positivit att det blir en kort vecka.. Men ändå det som var tummen ner var att skolan börjar, tillbaka till rutiner och allt.

Städa rummet!

Hejsan, nu ska jag städa mitt rum, det behövs!
så skriver lite senare^^

Lite förändring

Hejsan, ny header, nya färger och lite så. Vad tycks, vart inte ritkigt nöjd men nu får det vara så här ett tag framöver!

Annars idag då, vad har man gjort? Verkligen ingenting, förrutom att att jag och pappa har lagat mat, blev yankantarna, riktigt gott! :D Jo sen har vi ju skruvat i hop nya foräljer vi köpte på ikea igår, och tagit bort dem andra..
Och inte blev det så mycket bloggning idag heller, skärpning. Men jag lovar imorgon kommer det inlägg har ju också lovat att visa vad jag köpte i Örebro så det blir imorgon, sedan lite andra inlägg kommer det också. Ska vi sattsa på 7-10 inlägg imorgon? Det tycker jag, och det kör vi på! Ska även hinna med att städa rummet är det tänkt, plugga skulle ju också vara bra om jag han, men aja det får jag se. Städa blir det iallafall, plugga kan jag ju göra i helgen :) Så får det bli, nu ska jag kolla ansiktsboken (mer känd som facebook) lite sedan lägga mig i sängen och läsa Kirre (en bok vi håller på och läser i skolan, ritkigt bra faktiskt, recension på den senare kanske? ska även försöka imorogn recensera två filmer jag har kollat på.)

Men på återseende imorgon! PUSS

Nya tag!

Hejsan, nu ska jag försöka ta tag i det här bloggandet, frånvarande eller ja inte så många inlägg iallafall de senaste dagarna, men igår var jag ju i örebro tillsammans med mamma och pernilla hela dagen.. Vart bara inhandlat en tröja (som jag köpte för ett presentkort) och sen hårfärg, det var det ända. Eller vi bytte även min tröja till en mindre storlek, en hoodtrjöja från gina tricot. Förresten ska även försöka fixa in en ny design och header, ska föröka ta tag i det nu faktiskt. så får se om det blir bra eller inte ^^

Puss, vi hörs om en stund :)

Hej

Återkommer imorgon, för uppdate!
just nu har jag ingen blogglust

Planering inför vecka 1

Måndag: Det blir shopping i Örebro tillsammans med, mamma, Pernilla och kanske syster! Det kommer bli trevligt, och bara hoppas på att man hittar något skoj! (bilder kommer om jag köper någor) Så blir alltså en heldag i Örebro vi åker hemmifrån runt 12 tiden.
Tisdag: Vet inte vad som händer, skulle behöva kolla över plugget. Men får se om jag orkar!
Onsdag: Bara ta det lungt!
Torsdag: Hmm, får se vad som händer annars ladda inför en skoldag.
Fredag: Vi börjar skolan idag, ja på en fredag helt sjukt.. förstår det inte riktigt ganska ovärt om jag får säga det själv, menmen finns ju ändå lite positivt i det då det bara kommer vara en dag sen är man ledig i två dagar igen.
Lördag: Jag hoppas jag har hunnit fått mitt sims3, i så fall blir det att nörda det! JAG LÄNGTAR.
Söndag: Ta det lungt ladda för en ny skovecka :(

Söndag!

Hejsan!
söndag idag, och på fredagnästa vecka börjar skolan, inte redan jag vill inte! Menmen, bir en dag i skolan sen är man ledig igen, det är skönt. men inget skolprat nu. ^^

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg, sitter och lyssnar på musik och kikar på lite bloggar!
Förresten imorgon blir det ÖREBRO, det står shopping på schemat jag hoppas verkligen att jag hittar något roligt. Man kan ju hoppas i alla fall, jag har ju faktiskt 350:- på gina tricot, något borde man ju kunna hitta? och sen ska jag köpa hårfärg, måste färga håret. Vill ha ljusbrunt men ja jag vet att det kommer bli typ svart, men ska försöka ta en ljusare färg så får det bli som det blir, ljusbrunt borde ju bli bra? eller mörk guldblond eller nått sånt! Aja får se vad jag hittar :) Någon gång måste man ju göra en lite förändrig, så det får bli idag, nytt år också. Haha nu va det hade med det att göra? haha skit samma, färg ska inhandlas i alla fall, så blir färgning innan fredag då skolan börjar! Puss

Orkar inte skriva!

Hejsan orkar inte skriva inte på blogghumör och förresten har jag inget att skriva!
men kan ju säga att dagen ha spenderas med att kolla på två filmer, Marley&jag och Love in manhattan båda riktigt bra!


Nu sova, tror jag?
puss

Bilder från nyår

Hejsan, ja jag är lite seg. Men nu tänkte jag visa er bilderna från nyår!


så här såg våran dukning ut


förrätt


huvudrätt


efterrätt


kaka till kaffet, glace au four


MASSA RAKETERoch så här kan det gå om raketen tappar sin pinne, då exploderar den under granen :O


Sammanfattning av 2009, del 4/4

HÄR KOMMER FJÄRDE DELEN AV FYRAOktober
Annat/fritid/om mig:
Hösten kommer närmare och närmare oss, och det blir allt mörkare om dagarna och därmed också kallare.


(höst bild)


Vecka 44 var det höstlov och hela veckan så var jag på min mammas jobb och jobbade, och pengar vart det så det var det värt.


Skolan:
Vecka 44 var det höstlov men ja som jag skrev ovan så jobbade jag så vart ju inte så mycket ledigt!

Apu:n fortsatte i skolan, och jag hade det jätte roligt. Men den slutade dock 24 oktober (tror jag det var) och då var det bara att va i skolan hela veckor innan hade vi bara haft skola 2 dagar måndag och onsdag och haft apu tisdag, torsdag och fredag!

Skolfoto i skolan och vi skulle vart gravida, den sämsta iden tyvärr haha! Men vart gravid för en dag, och även på dagens outfit-kortet ^^


(outfit på skolfotot)


21 oktober så vad vi på en teater i Örebro tillsammans med hela BF och OP-programmet och självklart då lärare, den var riktigt bra tyckte jag den hette i alla fall Cyrano de Bergerac. Helt klart värt att se, och sen var det roligt att göra något annat än att bara sitta i skolbänken.


Bloggen:
Jag startade en ny kategori på bloggen som heter ”Idol 2009” där jag efter varje fredags final summerade kvällens program.

Jag vart ännu en gång nominerad i en veckans blogg tävling, men vann dock inte denna gång heller men var roligt att få vara med.

Jag fick min fotobok som jag hade beställt och som jag fick gratis då jag hade skrivit om företaget på min blogg, men jag fick den tillslut var ändå 3 veckors leveranstid på den.


(en sida ur min fotobok)


Jag hade min andra frågetävling i bloggen, var kul och lite nya frågor kom även in. Är roligt att så många faktiskt tar sig tid att ställa en eller två frågor till en!


Ondaste händelse:
Kommer inte på någon rolig händelse från denna månad tyvärr. Så vi ändrar namnet till ondaste händelse, haha.
Det var på dagis det var ett barn som stod på ett staket sen höll jag i hans händer sen lutar han sig bakåt och jag som stod då en bit ifrån staketet dukar knäna rakt i staketet för blir ju att åka framåt då han åker bakåt. haha ont gjorde det :/


(mina knän blev och se ut såhär)


Olika bilder från månaden:
   
  
  November
Annat/fritid/om mig:

I november fick jag veta att jag skulle få pengar från Västmanlands fonden och kommer att få sammanlagt 7000:- kan ju säga att det var väl behövligt! :D

Jag köpte mig en ny dator från expert, och är väldigt nöjd med den. Och roligt att få byta upp sig lite, men vart ju samma märke en Asus men denna är bättre! Haha ja det är ju dumt och köpa en dåligare haha ^^


(my new computer)


Skolan:
Det var mycket i skolan att göra, prov, inlämningar, fördjupningsarbeten verkligen allt på samma gång, har nog nästan aldrig haft så himla mycket att göra på ca 3 veckor, så det var riktigt kämpigt men tog mig faktiskt igenom dessa veckor och faktiskt inte ett ända IG på nått prov eller nått sådant inte ens historia provet jag inte hade tränat på och vi får dem och jag kan inte ens fösta frågan, kände mig ju inte lite körd då, men skrev massa konstigt och försökte verkligen, och fick tillbaka det dagen efter och det visade sig att jag hade klarat det, himla stolt jag var över mig själv då!

Vi hade BEL-fest där det delades ut priser till elever som synligt gjort skolan på ett positivt sätt och massa, efter blev det mingel, haha.

Jag, Emelie och Pernilla var till Örebro en lördag för att gå på öppet hus på tingsrätten, då det handlade om vårt projektarbete, var intressant men lite segt i början, och vi vart intervjuade av NA.


(här var vi, örebro tingsrätt)


Bloggen:
Hände inget speciellt på bloggen detta år, inte ens ny design :P


Rolig händelse x2:
Det måste ha vart när vi fick tillbaka historia proven. Hon delar ut dem och lägger dem självklart upp och ner, var så himla nervös eller egentligen inte för jag visste så väl att det på provet skulle stå IG, var verkligen 110% säker på det, men jag lyfter försiktigt på pappret och kikar vad det står och vad tror ni det står G, jag klarade provet, jag behövde inte göra om det för på provet stod det ett G!

Måste nog vara när jag var i Örebro och fikade med en kompis så satt han i telia-reklamen, pappan vet ni? Precis bredvid oss, haha måste i alla fall ha vart han för det var riktigt likt!


Olika bilder från månaden:
 
  
  December
Annat/fritid/om mig:
I början av december trodde jag inte att det skulle komma någon snö, det var ”varmt ute” och inte minusgrader.


(ingen snö ute)


Jag, mamma och Lena var ner till Lindesberg och till lindeskolans aula för att kolla på Lucia (var två stycken med som jag känner S&P) så det var roligt att se även andra som uppträdde och sådant.


(bild från lucian)


Julafton 24 december (haha ja det brukar ju vara så, haha) den tillbringades här hemma tillsammans med familjen och släkten vi hade det väldigt trevligt och hade det väldigt roligt. Åt mat, kollade på kalle anka och öppnade julklappar och bara umgicks. Måste även tillägga att jag är riktigt nöjd över mina julklappar (och en julklapp har jag ännu inte fått, nämligen sims3)

Veckan efter så var det dags för nyårsfirande detta år var det vi som hade det, och det kom folk hit det var jag, mamma, pappa, K, M och GB som var här det blev tre rätters middag med förrätt och efterrätt.


(en bild från nyår)


Skolan:
2 december hade vi studiedag i skolan, så det var riktigt skönt.

3 december hade vi GYO dagen då 9:orna kommer och besöker oss och kollar på två program, och vi ska då presentera dem, jag var med i den sociala (tror det var så) och där pratade vi om kurserna socialtbehandlingsarbete och människor i behov av stöd, jag har bara ena kursen och det är socialtbehandlingsarbete, men vilken tror ni jag fick prata om, haha den andra ^^ Men det gick bra, över min förväntning så jag är nöjd, eller jag är inte nöjd jag är riktigt nöjd! :D

Jag hade utvecklingssamtal, och det gick jätte bra och jag är väldigt nöjd över vad ja har presterat dessa 2,5 åren som jag har gått på Lindeskolan.

Det blev dags för sista veckan i skolan, och sista dagen innan jullovet var det juldans, tal i aulan och sedan träff med mentor. Sen var det jullov, äntligen!


Bloggen:
Jag var med i en fototävling men mitt bidrag blev tyvärr inte utvalt, men fick några fina kommentarer på fotot som jag var med och tävlade med (man skulle ju även lägga upp det i bloggen)


(bilden jag tävlade med)


Jag var med i en annan tävling hos Yazmina där man kunde vinna ett bilar-läppsyl, men vann tyvärr inte.


Rolig händelse:
Kommer inte på någon, tyvärr.
eller att det har vart väldigt roligt att läsa igenom alla inlägg som jag har skrivit 2009 bara för att få denna sammanfattning, ingen rolig händelse men ja iallafall.


Olika bilder från månaden:
  
  
 


Nyårs outfit

Lite tråkig outfit, och suddig bild menmen!


Halsband - julklapp -08
Klänning - från gina tricot
Tröja - från gina tricot
Tofflor - julklapp -09, men de är från ikea


04:38

Hejsan det har nu gått ca 4 och en halv timme på det nya året, förstår inte äns att det är ett nytt år. Känns väll ungefär eller ja det känns som det gjorde igår. ^^
Men jag hoppas ni alla har haft en trevlig nyårsafton, det har iallafall jag haft. Jag ska nu lägga mig och sova, för mina ögon faller snart ihop. Och tänkte även säa att det kommer bilder och sånt imorgon. eller ja idag då, efter att jag har sovit så det kommer upp frammåt kvällen även sista delen i min sammanfattning av 2009.
Så missa inte det.

Puss och gott nytt år :)

2010

NYTT ÅR, 2010!

här är det champagne och nu blir det raketer! :D

RSS 2.0