Sista februari

Hej!
Imorgon går vi in i mars månad och jag och älskling firar faktiskt 1,5 år imorgon. Tänk att de var ca 1,5 år sedan vi möttes där i hallen på Hållands folkhögskola, då jag hälsade gick upp för trappan och hade helt glömt bort namnet... Det gick ju bra i alla fall ;)
 
Annars idag så har vi fixat i ordning lägenheten och städat den. Så nu är den kanon fin :D
 

24 februari

Hej
Jag tänkte visa er lite bilder från veckorna som har gått. Tänkte att det har varit mycket text inlägg så nu blir det ett bildinlägg. Så ja lite bilder från de senaste veckorna!
 
De hade satsat på rosenblad på blomsteraffären här i Sätra, på alla hjärtans dag!
 
Snön började försvinna och våren var äntligen på väg. 
 
Vår känslor till max solen, fåglarna kvittrade...
 
Tills dagen efter bilden ovan då det såg ut såhär, hej då våren välkommen tillbaka vintern.
 
Fast i detta nu, så har faktiskt snön försvunnit igen och det har varit ca +10 grader ute idag.
Välkommen våren jag hoppas du är här för att stanna nu!
 
Puss

Uppdatering pågår

Bloggen kommer se lite konstig ut de närmsta dagarna. Jag håller på och fixar med ny design och header. SÅ bloggen kommer få en liten omvandling!

Med överseende, snart blir den som ny :)

19 februari

Hej!
Snart börjar denna månad också lida mot sitt slut och snart är det bara 10 månader kvar på detta år ;)
Går så otroligt fort, dagarna bara springer fram.
 
Var ett tag sen jag skrev, så jag tänkte uppdatera er lite. Jag har avslutat kurserna på Högskolan Dalarna. Just nu går jag en 15 hp kurs på Högskolan här i Gävle, dock en distans så är fortfarande hemma och pluggar. Den kursen jag läser nu heter Folkhälspsykologi, faktist ganska intressant. Vi får instuderingsfrågor som man ska diskutera i ett forum men några andra kurskamrater jag är med tre andra tjejer. Går riktigt bra att svara och diskutera så det är kul. Kursen avsutas kursen med en tenta. 
 
Efter den kursen blir det en annan 15 hp kurs som då också är distans och då går jag tillbaka till Högskolan Dalarna. Kommer dock inte ihåg va den heter.
 
Kan också informera att det snöar ute, jag som trodde att vintern var över. Dock så tror jag ju inte det kommer några mängder och om några dagar ska det blir 8+ igen ;)
 
Nu har jag uppdaterat er om läget lite, så skriver ett inägg kanske imorgon igen :)
Puss

Hej

Det var ju detta med att blogga. Gick bra ett tag när jag hade blogg.se som startsida, men med en omformaterad dator för ett tag sedan och helt glömt bort att ändra startsida. Så har jag glömt bort det så bara ta tag i det igen :)

Imorgon är det 14 februari vilket betyder alla hjärtans dag :) Kommer självklart spendera dagen tillsammans med min pojkvän ♥

men som sagt dags att ta tag i bloggandet! nu är det dock dags för sängen, godnatt!

RSS 2.0