Regnbåge


Denna regnbåge kunde man se på kvällshimmlen idag


Glass på balkongen

Det är precis vad jag har ätit idag, men inte på vår balkong utan på mormors balkong. Hon bjöd nämligen på glass, mycket trevligt. Var mycket gott och sommar feeling fick man för när det blåste lite kom en doft av blommor som hon har på balkongen. Tack för glassen mormor :)

Annars så idag har vi även varit till affären och till andra lägenheten, jag var nu under kvällen en sväng till Ställdalen och tillbaka för att hämta en sak hos K&M. Annars så har jag duschat för ett tag sen och sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan gå och lägga mig.

Imorgon väntas en fullsmockad dag, klockan 13 ska jag vara i Linde för att åka med Pernilla och Emelie till Örebro efter att vi kommit därifrån så ska jag åka till min syster för att få mina naglar fixade eller om vi väljer att ta bort de vi får se om e går att rädda. Jag gjode ju gele-naglar för drygt 3-4 veckor sedan och nu börjar det inte bli allt för fina ;)

Fortsätta vänta... Puss


Dagens lista - Onsdag

Dagens låt: Boyz II Men - End of the road.
Dagens dusch: För ungefär en timme sedan.
Dagens frisyr: Uppsatt, orkade inte göra något annat.
Dagens smink: Mascara.
Dagens kläder: Jeans och vit pippitröja.
Dagens händelse: Att jag fick min cd-spelare såld!
Dagens planer: Dagen är nästan slut.
Dagens vill ha: Fredag!
Dagens saknad: Det är många jag saknar, som tex alla från Grebbestad!
Dagens tråkigaste: Att solen bara kikade fram en kort stund, det är nästan juli nu ska det vara varmt!
Dagens måste: Inga måsten.
Dagens dricka: Saft, mjölk, vatten dock inte allt blandat.
Dagens köp: Inget.
Dagens mat: Pannbiff och lök med potatis och på kvällen pannbiff och spagetti.
Dagens mående: Det är bara bra med mig faktiskt!

Det går bra nu!!!

Yeah, pengarna rullar in :)

Sålde nyss min cd-spelare och om typ 45 så ska jag sälja ett kortspel (kommer inte ihåg va de heter) Så ja det går bra nu! Det gillar vi.

Jag åt för ett tag sedan lite mat och avslutade med lite jordgubbar, mumsfilibabba. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik och tar det lungt ska snart göra ett lite ryck här på rummet, lite tavlor och lite sådant utspritt över hela sängen!

Puss

Ett litet kvällsinlägg!

God kväll, eller natt kanske. Klockan har passerat 01 och jag ligger i sängen och skriver detta lilla inlägg. Tänkte bara mest säga att jag lever och att vi börjar få väldigt fint här i nya lägenheten. Sakerna börjar hitta sin plats :) Nu är det i alla fall dags att säga god natt, men först ska jag hitta min laddare så att jag kan lägga mobilen på laddning :) puss och kram


Midsommar

Ännu en Midsommar har firats uppe i Nitten, med trevligt sällskap och god mat!
Det började i fredags gjorde i ordning på morgonen och vid ca halv 12 satte jag mig i bilen och åkte till Nitten- Vid kanske 3 tiden blev de mini-långbord tillsammans med Mamma, P, A, L, T, C, K & M. Mycket trevligt, så ja mat pchtil efterrätt jordgubbar och glass. Sen satt vi oss i solen och följde solen så satt på en rad, så när solen försvann tog man sin stol och satte sig i solen igen. Sedan blev det att sätta oss på "soldäcket" som egentligen är vårt golv till husvagnen, men eftersom vi inte har något förtält så passade det perfekt att ställa stolarna på just.

Efter det blev det jag och L gick in i vår husvagn och spelade kort i några timmar innan vi gick och la oss. Medans alla andra var ute i party-tältet och massa andra förtält och drack. Jag hade i alla fall en trevlig midsommar.

Idag blev det att få både frukost och sedan middag också. Åkte hem strax innan 18 precis då tipspromenaden skulle dra igång, en tradition som startades för ett par år sedan. Mycket trevligt, gick den förra året!


NU är det dags att dra sig till sänge, för att sova. Imorgon är en annan dag :)

Packa, bära, bygga, packa upp...

...det är vad helgen har bestått av. Vi har flyttat till en annan lägenhet, jätte fin är den. Så flyttade det mesta i helgen lite småsaker som är kvar i andra lägenheten. Igår var jag, mamma och mormor till Örebro för att handla saker på Ikea och var även in en sväng på Marieberg. Där köpte jag en klänning som ser ut som på bilden nedan. Så ja nu väntar vi bara på det fina vädret!



Idag är det måndag och jag och mamma har byggt inredning i våra nya garderober (som mamma köpte igår på Ikea) så nu är det bara dörrar som fattas. När mamma åkte till jobbet tog jag det lite lungt innan jag åkte och handla och sedan en sväng till andra lägenheten för att hämta mina kläder (så jag kunde lägga in det i garderoberna) + att jag hämtade lite andra saker också. Så ja min kväll har jag spenderat tillsammans med mina kläder och vikt och fixat...


Imorgon är en annan dag och jag och mamma har tvättid mellan 07-13 (nej jag tänker inte gå upp kl 07 för att lägga in första maskinen) tar nog den kanske runt 08-09 tiden. Efter det eller ja runt halv 2-2 åker jag upp till Ludvika för ska följa med Anna och Ted till Borlänge, trevligt värre!

Väntar, väntar och väntar lite till

Jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, tänkte då hålla henne sällskap när hon äter något så jag också kan äta!

Imorgon är det en ny dag, vi får se vad som händer.
Puss

Ändrade planer!
Väntade ju på att mamma skulle komma hem men hon ringer och frågar om jag ska med och hämta nycklarna till lägenheten, sådär klockan 00:00 helt fullt normalt, eller? Sagt och gjort tog en fönsterlampa i handen och gick ut mamma plockade upp mig åkte till Ställdalen, fixade med nycklarna. Åkte tillbaka till Kopparberg och såklart till lägenheten för att kolla. Så med endast en fönsterlampa gick vi runt och kollade. Så nu har vi flyttat in eller ja i alla fall en sak nu är det bara resten kvar...

Men det får bli helgens projekt, med start imorgon (läs; idag då klockan är över 12) nu är det i alla fall dags att lägga huvudet på kudden och sova.


14 juni

Hejhej!
I morse vid klockan ca 10 så åkte jag mot Lindesberg för att träffa bästa vännen Pernilla ♥.
På väg dit stoppade civilpolisen mig. Han vinkade in mig på en busshållplats. vevade ner fönstret och hälsade. Han frågade om jag ägde bilen sen sa han att det är ett fel på denna bil (mina tankar gick runt, NEJ vad är det nu då?) och hans svar efter jag hade sagt jaha vadå för fel? Du har en lampa trasig vänster fram. Tack för upplisningen hörrududu tänkte jag då! Han sa åt mig att åka in i G-hyttan på Statiol och köpa en ny. Det gjorde jag nästan svängde in där men att byta lampa var ju en hel vetenskap, så la ner det... Mamma får hjälpa mig. Fick snällt åk vidare mot Linde. Umgicks med henne fram till 15 tiden vi han gå och handla på ica, prata en massa och gå och äte en pizza, innan hon vid 15 skulle åka och jobba och jag åkte hemmåt.

Väl hemma åt jag lite mat, och tog mig en cykeltur ut till sundsrakan så idag blev det en cykeltur på ca 9,5 kilometer + ca 30 minuter tillsammans med Wii-fit.
Annars så har jag tagit det lungt tänkte ta lite vattenmelon och äta, vore väldigt gott. Hoppas bara det finns något kvar, det återstår att se när jag öppnar kylskåpet!

Vi hörs imorgon (eller senare idag) justja vi får nycklarna till lägenheten imorgon.
Puss

Skåne - 23 maj till 1 juni

Bättre sent än aldrig, finns det ett ordspråk som heter. Det passar väldigt bra in på detta blogg-inlägg som jag tänkte göra nu. Var ju nere i Skåne och en del bilder togs det då, så tänkte visa er lite bilder därifrån nu...

Tropikariet i Helsingborg
  
  

Vi var över en sväng till Danmark och åt glass och kollade i lite affärer (haha mest butikerna som sålde, öl, vin, sprit och andra drycker med alkohol i. Som det fanns gott om där nere), detta är en bild från båten när vi är påväg tillbaka till Helsingborg.



Vi besökte hembyggdsparken i Ängelholm där de fanns djur och lite andra saker, väldigt mysigt!
  
  
(andra raden, andra bilden. Världens sötaste kaninunge som jag ville ta med mig hem. Dålig bild dock men var för att de hoppade omkring hela tiden och vara inte stilla långa sekunden)


Hälsade på J pappa och E där vi blev bjudna på mat, sedan tog vi en sväng ner till stranden och kollade på solnedgången, superfint!

  



En dag var vi till Kullaberg och kikade på fyren och på en grotta. Samt njöt av den vackra utsikten och kollade på fåglarna som dök i vattnet och hämtade mat..
           

Vi var till ett ställe som fått namnet Nimis är byggd av drivved och består av glest ihopspikade plankor och grenar som bildar gångar, rum och torn. (för mer information om Nimis klicka HÄR då, så kommer ni till Wikipedias hemsida.)
  
 


Cykeltur



Var ute och cyklade runt Finnhyttan idag, vart jag cyklade kan ni se på kartan (ovanför, kicka för större format) Det vart ju väldigt fint väder här på eftermiddagen/kvällen så kunde till och med cykla i linne. Sköönt!
ca 20 minuter tog det i alla fall och ja va drygt 5 km jag är nöjd. Imorgon kör vi samma sak!


Säger godnatt

Dags att sova, återkommer när jag sovit ett x antal timmar.
Det blev inga bilder, fixade i stället PhotoShop CS5 till dator, så nu har jag det igen. Så redigerade de sista bilderna från Skåne när jag var där sist. Så tänkte visa de imorgon, dock var det ett tag sen jag var där åkte ju dit 23 maj och kom tillbaka 1 juni. Så var ett tag sedan, men jag tänkte visa dem i alla fall. Roligt med lite nya bilder att visa.

Men som sagt först ska jag sova, godnatt!

En omformaterad dator

Fick ett brev från Swedbank där de skrev att jag hade ett virus i min dator. Min reaktion var, va nej det har jag inte måste vara någon bluff...

Men icke som nicke jag hade en trojan i datorn som nu är borta då jag fick formatera om hela datorn. Tråkigt, men det behövdes nästan också faktiskt. Så ja nu är den ganska så tom!
Det jag tänkte göra nu är att fixa iornding på min externa hårdisk allt ligger huller om buller det är inte okej. Det måste vara ordning och reda bland bilderna. Så det ska jag ta tag i nu. Funderar också på att lägga upp lite minnes bilder här på bloggen. Tror det får bli så, men först som sagt lägga i ornding allt. Återkommer.
Puss

Frånvarande

På grund av att min dator har smittas av virus och trojaner. Fast nu är datorn omformaterad, så de är borta nu. Så jag har använt min lilla dator som jag skriver ifrån nu också, tänk va bra den är att ha. Ja iblan i alla fall när sådana här saker händer ;)

Återkommer så fort som möjligt!
puss

Sveriges Nationaldag

Sveriges Nationaldag, 6 juni!
Dagen på året man får vara lite extra stolt svensk fast egentligen får man ju inte vara det heller, för då är man rasist. Får man ens sjunga nationalsången i skolan nu?

Sverige är ett demokratiskt land med fred, frihet och respekt för mänskliga rättigheter, oavsett religion eller ursprung. Sveriges nationaldag är dagen då vi firar dessa värden, hälsar nya medborgare välkomna och hyllar Sverige som en fri nation med fritt statsskick.



Du gamla, du fria
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
din fana, högt den bragderika bära.
din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Tvätt dag

Nu har jag snart tvättat i 11 timmar idag. Jag lade in första maskinen klockan 9:45 och klockan börjar nu närma sig 20:45 så dagen har alltså bestått i av att TVÄTTA!
Det är ju saker som måste göras också, det kallas onödigt ont.




2 veckor sedan

Hejhej!
Har inte skrivit på ungefär 2 veckor. Har ju varit nere hos Jon i Skåne därför har det inte blivit så mycket uppdatering, men nu så är jag hemma igen. Så nu ska bloggningen komma igång, jag har ju sommarlov så.

Saknar Grebbestad otroligt mycket. Menmen till hösten blir det nytt äventyr jag flyttar upp till Jämtland till Undersåker ca 2 mil från Åre och går på folkhögskola bland fjälltopparna. Ska bli underbart!

Nej nu tillbaka till tvättstugan, håller på och tvättar för fullt idag.

RSS 2.0