Ändrade planer...igen

2009-03-28 @ 18:11:00
Hejsan
Vart inte att jag åkte upp idag heller, för han var hade inte kommit hem och massa, och om dem åker upp idag så klarar sig katten tills imorgon så det blev inte att jag pkte till Ludvika, eller ja vi åkte till Ludvika och handlade lite, pappa bytte även sin tröjja som han fick i tisdag´s (då han fyllde år) så nu är det gjort, sen var vi bla inne på Åhlens där jag köpte dem dära leggingsarna, dollar store, rusta, elgiganten och coop. Så det vart en hel del, och grejjer fick jag med mig hem också kommer bilder längre ner.
 
Och nu sitter jag här städar lite grann, funderar på att gå ner och börja med maten (ja jag är hemma) men ingen har börjat än, blir pizza det jag skulle ha ätit vid anna. Men vart ju inget så vi tar det istället. Det blir gott.
 
Nej men först visa bilderna på vad jag har köpt:
 High School Musical, dance along. Spel + matta. ELGIGANTEN 199:-
 Toffsar. RUSTA 9:90:-
 Deo. DOLLAR STORE 20:-
 Lösgodis. DOLLAR STORE 20:-
 Leggings med dragkedja längst ner. ÅHLÈNS 169:- (jag älskar dem)

Detta var mina inköp, men nu ska jag kolla på tv, sen käka hemmagjord pizza, och senare vid 20 så ska jag kolla på Robinsson 2009, och förresten mellan 20:30-21:30 alltså en timme är det ju Earth Hour, då man ska stänga av all onödig el, så som lampor. Tänd istället ett ljus och mys.
Jag kom på en sak som jag helt och hållet har glömt bort alldeles det är bilderna från helgen jag var kattvakt, ska försöka fixa in dem i ett inlägg ikväll :D
Puss
Trackback
RSS 2.0