Onsdag

2010-04-21 @ 21:59:45
Onsdag, och det innebär att halva skolveckan redan har gått!
STUDENTEN 2010 närmar sig med stormsteg!!

Min dag började med att åka buss, och jösses va trött jag var i morse. Men inte kan man sova på bussen, för att massa folk ska prata, men satt och blundade lite iallafall! Kom till skolan, och gick till G1 där vi skulle ha lektion hade natur&frilufsliv, och ja det gick väll bra.. Hade bland annat redovisning, jag var med P och vi hade försurning ^^, Efter det så plastade vi in våra djur och blommor, "info skyltar" eller vad man ska kalla det!
Jag och P var duktiga och gjorde tipsrunde-papper, sånna dära man fyller i 1, X, 2. Sedan bestämmde vi vad vi skulle ha för frågo med! (vi ska alltså hålla en dag för årskurs 4, där det är lite tipspromend och sånt!)

Efter den lektionen som vi faktiskt fick sluta tidigare från så gick vi till 37:an och käkade, gott var det! Och sedan tillbaka till skolan, gick upp i F4 och satte oss vid datorerna sedan var det dags för dagens sista lektion, som var psykosocialt arbete. Pratade lite, M hade liten föreläsning, sen hade vi ett besök mellan 14-14:30. Jusstja vi fick även veta hur vi låg i kursen, och jag är ritkgit glad och stolt!!
Jag ligger faktiskt på VG-MVG :D så nu ska jag verkligen kämpa som sjutton.

Men nej nu ska jag sova, imorogn består dagen av. Redovisning, eller ja debatt aktigt nått sånt? Värderingsövningar mera redovisningar, men inte jag, då jag och N gjorde i tisdags så vi är klara! Sen sista letkionen är historia, men ska gå tidigare då jag ska till polisen med mamma, för att fixa pass..
Puss och godnatt :)

Kommentarer på detta inlägg
Postat av: PHOTOS BY NATALIA.

sv: jooo jag skrev fel :$ Hihi :D:D

Okej skönt att höra :D jo jag mår jättebra :D PUSSPUSS

2010-04-22 @ 09:40:28
URL: http://nataliasoder.blogg.se/

Lämna din kommentar här:
Ditt namn:
Stammis?

E-postadress: (bara jag som ser)

Din blogg:

Din kommentar till mig:

Trackback
RSS 2.0